Eurooppa Kulttuuri Maahanmuutto Rikos

Ruotsi: Gangsteriräppäri ammuttiin kuoliaaksi Rinkebyssä

Mehdi "Dumle" Sachit. Kuvakaappaus: Youtube.

Niin sanottu gangsteriräppäri Mehdi ”Dumle” Sachit ammuttiin kuoliaaksi joulupäivänä Rinkebyssä. Dumle oli tuomittu raiskaaja, jolla oli yhteyksiä Dödspatrullen-rikollisjengiin ja räppäri Einárin murhaan.

Jouluaamuna 27-vuotias jengiläinen ja räppäri Mehdi ”Dumle” Sachit ammuttiin kuoliaaksi Tukholman Rinkebyssä. Kun poliisi saapui paikalle, Dumlea oli ammuttu useita kertoja, muun muassa päähän.

– Paikalla aloitettiin hengenpelastustoimenpiteet. Sen jälkeen ambulanssin ensihoitajat ottivat ohjat käsiinsä ja jatkoivat työtä, Tukholman poliisin lehdistöpäällikkö Towe Hägg kertoi pian sen jälkeen.

Tavallisten väkivalta- ja huumausainerikosten lisäksi Dumle tuomittiin törkeästä raiskauksesta osallistuttuaan epätavallisen törkeään joukkoraiskaukseen. Hänen väitetään olleen ”keskeisessä asemassa” Rinkebyhyn sijoittautuneessa ”Dödspatrullen” (suom. Kuolemanpartio) -rikollisjengissä, joka on ollut useiden vuosien ajan tappavassa konfliktissa paikallisten kilpailijoiden ”Shottazien” kanssa.

Dumle tunnetaan parhaiten siitä, että häntä juhlittiin Expressenissä pian räppäri Nils ”Einár” Grönbergin murhan jälkeen. Hänen epäillään olleen osallisena murhassa houkuttelemalla Einárin murhapaikalle. Expressen peitteli idolihaastattelussaan Dumlen roolia törkeässä joukkoraiskauksessa, jossa räppäri ja hänen toverinsa muun muassa raiskasivat uhrin aseella uhaten. Expressenin artikkelissa Dumlen murhasta todettiin, että ”hänet oli tuomittu vakavasta seksuaalirikoksesta”.

Expressenin voimakkaasti arvosteltu haastattelu murhatun Mehdi ”Dumle” Sachitin kanssa.

Aftonbladetin mukaan Dumle sai toukokuussa syytteen osallisuudesta Einárin murhaan. Kun hän kuoli, hän oli edelleen todennäköinen epäilty tapauksessa. Lehden lähteiden mukaan Dumlen kerrotaan houkutelleen useita muita ihmisiä samanlaisiin ansoihin ja pahamaineiseen peliinsä, jonka kerrotaan tuoneen hänelle paljon vihollisia.

– Hän eli laina-ajalla, sanoo eräs tietolähde Aftonbladetille.

Poliisilähde kertoo Aftonbladetille, että poliisin mielestä murhattu räppäri oli Einárin murhan selvittämisen kannalta ratkaisevan tärkeän tiedon takana ja että Dumlen kuolemaan liittyvää tapausta ei nyt ehkä koskaan saada ratkaistua.

Lähde: Nordfront

42 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Jukka

Tämäkin Dumle on varmaan ollut syrjäytynyt, osaton, yhteiskunnan karsastama onneton kulkija ja siis Ruotsin yhteiskunnan syytä. Näinhän meillekin toitotetaan omista jätöksistä. Se on pa…ska puhetta. Jokainen on oman tiensä tekijä ja vastuussa tekosistaan.

Jukka

Voi mikä menetys Ruotsin yhteiskunnalle kun Dumlea poksautettiin päähän. Olisi pitänyt jo paljon aikaisemmin listiä ukko haudan lepoon. Hänessä ei kukaan menetä mitään. Ruotsi kiittää ja kumartaa!

Jansson

Tampereellakin on jo näitä katuryöstöjä taas uutisoitu. Joko siellä on katujen turvaksi järjestäytynyt patrulleneja? Luulisi isien ottavan sielläkin homman haltuun marakattien alkaessa p erseilemään..

Juissi

Hyvä homma, yksi vähemmän

Mielihyvä

Tätä uutista kun lukee, niin aina syntyy dopamiinia. 😌

Neiti Marple.

Pieni askel Ruotsille mutta suuri askel ihmiskunnalle. Pitäisikö vuodattaa krokotiilin kyyneleitä. Ruotsissa nitistetään näitä jengirikollisia kuin russakoita. Mitä Ruotsi edellä sitä Suomi seuraa perässä.
Katsoin mielenkiintoisen dokumentin areenasta Somaliasta, somalialla on ihan oma vankeudenhoito kulttuurinsa, mielenkiintoista, somaliassa ei raiskaajien ja muurhaajien päätä silitellä. Somaliassa rikolliset teljetään vankiloihin, tuomiot rikoksesta kestävät useita vuosia. Somalian vankiloiden olosuhteet eivät vastaa Suomen viiden tähden vankiloiden olosuhteita.
Somalian kulttuurissa on ihan somalialainen käsitys oikeasta ja väärästä. Olisiko pitänyt Suomen lippu laskea puolitankoon jengirikollisen muistoksi? Russakat ovat sitkeä henkisiä vaeltajia, jengirikollisten vertaaminen russakoihin osuu oikeaan.

Kansalainen

Tämä oli ihan oikein tälle Dumle Mulkqvistille.

China, China and China

Kiinan koronapandemialla voi olla vakavia seurauksia koko maailmassa – Ulkomaat – Ilta-Sanomat (is.fi)

Vihreä siirtymä tuo suojaa myös pandemioita vastaan. Kun elintarvikkeita ja energiaa pyritään tuottamaan paikallisesti ja tavaroita kierrätetään, niin lentoliikenteen määrä pystytään vähentämään murto-osaan nykyisestä. Silloin ei pöpötkään niin helposti leviä mantereelta toiselle.

Sen hintana on maailman maiden elintasorakenteen harmonisoituminen köyhien maiden mukaiseksi.

Anomaster

En tiennytkään, että pääasiassa ruoka-ainekset ja tavarat aiheuttavat lentoliikenteen ja tuovat mukanaan pöpöjä.

China, China and China

Kuka niin on väittänyt ?

Esimerkiksi koronaviruksen nopea leviäminen Italiaan johtui lentoliikenteen ihmisvolyymistä mikä taas johtuu globalisaatiosta ylipäänsä.

Ja ainakaan toistaiseksi rahtikoneetkaan eivät lennä itsekseen.

Juha

Sinä väitit. Lue mitä kirjoitit. ”Energian ja elintarvikkeiden tuotanto paikallisesti vähentää lentoliikennettä”. Ja Anomaster aivan oikein kuitttasi että elintarvikkeita (ja vielä vähemmän energiaa) siirretään lentoteitse.
Mutta kun olet virheän siirtymän kannattaja niin älä anna todellisuuden häiritä ekotrippiäsi.

China, China and China

Taisin ilmaista asian hiukan huonosti. Elintarvikkeita tai energiaa ei tietenkään siirretä lentokoneilla, mutta yleinen globalisaatiosählinki lisää i h m i s t e n liikkumista lentokoneilla. Huoltomiehet, bisnesmiehet ja työvoima lentelee ja keräilee pisteitä.
Vihreä siirtymä on kymmenmiljardisen ihmiskunnan tulevista huonoista vaihtoehdoista vaan se vähiten huonoin. Se tietää köyhyyttä siinä missä ne muut tietää sotia ja köyhyyttä.

Minäkö tyhmä, nyt en ymmärrä?

Virheä riistymä on hanurista.

Anomaster

Korona ei tarvitse levitäkseen suurta ihmisvolyymiä. Yksi kantaja riittää ja siirtyminen on suoritettu. Kyllä se sitten monistuu iloisena, kun on päässyt uusille, neitseellisille apajille.

Letunviuhake

Nyt osui luoti omaan leukaan!!ei gangstailla enää!

Allahu sucks!

Marakatti pääsee nyt ”paratiisiin” 100 ei enää neitsyen, ruman, lihavan ruotsalaisen äijänkörilään kanssa.

Sari Saarela

Ei ollut iso menetys ihmiskunnalle.

Jesus akbar

Taas yksi haittamatu vähemmän, Kiitos yläkerran herralle! 🙏

Ilkka

” Tämä oli pieni askel ruotsille, mutta suuri askel ihmiskunnalle.”

voi että mikä menetys

Niisk.

Jokainen yritti kaikkensa

Oli varmaan kova hätä pelastushenkilöstöllä elvytystoimenpiteiden kanssa.

Anomaster

Valitettavasti juuri kun tulivat paikalle, sattui alkamaan kahvitauko.

Löhveni

Mannerheimin risti ampujalle

Kaikesta päätellen

Varmaan joku toinen matoraiskari.

Letunviuhake

Hyvä että poistavat toisiaan👍

työ, tuo tuttu sana

Joku päivystävä svedudosentti ihmettelee tuolla jengimurhien lisääntymistä.
Senaste nytt – Expert: Historisk ökning av dödliga skjutningar (aftonbladet.se)

Ammuskelut vähenee vasta sitten kun jengiläisten ”pullakahvit” aletaan järjestää internointiolosuhteissa.

Ja taas N EEKERI !

Ans ku mä arvaan raiskaajarikollis-loisijan taustan…

Ilkka

Tämän täytyi olla kova isku ruotsin verottajalle. Noin hieno mies ja tunnollinen veronmaksaja ei nyt saakkaan enää antaa iloiten ropojaan kantaväestön auttamiseksi. Nyt on kyllä laitettava peliin valtiolliset hautajaiset ja laskettava metrolippu puolitankoon. Rinkebyn Håkaneiden on itkettävä kolme vuorokautta ja paastottava ramadanin nimissä kunnioittaakseen edesmennyttä ” dumlea, ” joka oli yhteiskunnan selkäranka ja monelle tukihenkilö joka pyytettömästi halusi ruotsin parasta. Tämä menetys voidaan korvata vain sillä, että otetaan lisää dumlea lähi-idästä ja toivotetaan heidät pullakahvin kanssa tervetulleeksi. Olen niin surun murtama, etten kykene kirjoittamaan pidempään, niisk…

Peter Kreisler

Jaksamista sinulle Ilkka, mutta nyt räppääminen käy taivaassa lukuisten neitsyiden kuunnellessa.

Juha Sipilä

Olen shokissa

voi että mikä menetys

Jos ilkka oikein koville ottaa, niin ota yhteyttä vaikkapa kriisipuhelimeen. Tai vaikkapa erilaisiin yhdistyksiin. Miten olisi vaikkapa spr tukipuhelin. Vai onko sellaista? Sinne vaan juttua, että äbläwäblä kuoli. Miten selviän tästä. Sieltä tullee sitten , että niisk elämme rasistisessa maailmassa. Mutta se auttaa, kun lahjoitat omaisuutesi. Se helpottaakseni syyllisyyttäsi. Niisk.

Jukka

niisk, jatkan Ilkan niiskuttelua, kun hänen voimansa hiipuivat ja niiskin jää pienelle, kun en jaksa surultani suurentaa, vaan pienetän!, minä yritän jaksaa jatkaa sinun niisk, koska olen minäkin niin niisk surun murtama. minä yritän jaksaa, niisk. Ilkka jäi isolle,koska häntä isotan.
Minäkin poloinen dumlen suuri ihailija poden suurta tuskaa, kun svedujen suurin aarre koki kovan kohtalon. Ruotsi ainakin harkitsee suurta suruliputusta menetykselleen, niisk.

Kerron surun murtamana hänen surulLOISENsa tarinan.

mehdi tuli Ruotsiin valomoimaisena kansansa valokynttilänä, pelastajana. mehdi kuitenkin joutui pian syrjäisille poluille, kun joku pelle sanoi, moi. mehdistä tuli syrjäytynyt nuori, joka inhosi Ruotsin yhteiskuntaa, joka sanoi hänelle, taas moi. Hän syrjäytyi, koska svedupellet MOIttivat häntä! Hän syrjäytyi rankasti!

mehdistä tuli syrjäytyneenä loistelias ja kuuluisa gangstaräppäri. Hän lauloi: ” Kuulut mehdi dumle sakkiin, ei tule sulle turpaan takkiin, jos et pue itseäsi frakkiin, heität vääräuskosi hevon vi…tun koirarakkiin, et harhaudu herkuttelemaan itseäsi sian niskanakkiin.

Tuolla kuuluisalla räpillään hän sai platinaa ja kääriytyi kultaan, mutta sitten iski luoti otsaan ja hän hautautui multaan. En itke!

Olisi edes jotain arvoa

Ois ees käyttäneet kultaista luotia ja asetta.

juu

Ruotsin media on jo vuosikymmem peitellyt mamurikollisuutta ja jopa antanut erilaisia palkintoja kovanluokan rikollisille, niin eivät sitten jälkikäteenkään kehtaa myöntää mitä kultamunia ovat ihmille kehuneet.

Anomaster

On peitellyt kolme vuosikymmentä. Peittely oli täydessä vireessä jo 90-luvun alussa.

Anomaster

Lisäänpä tuohon, että olin itse siellä paikan päällä näkemässä miten se peittely ja valehtelu kävi. Silloin se nauratti, mutta myöhemmin kyllä hymy hyytyi.

patton

Varmasti Suomessa on jo aloitettu punavihreiden surutyö tämän ainutlaatuisen aivokirurgin äkillisen ja odottamattoman kuoleman vuoksi, myös Polpon Taponen on aloittanut surutyönsä. Luonnollisesti myös oikeusministeriömme aloittaa välittömästi uuden vuoden jälkeen toimet Suomen ampuma-aselain kiristämiseksi jotta tälläisiä raakoja veritekoja ei tapahtuisi ainakaan suomalaisten aseilla. Mediapoolin valvoma mediamme on ollut myös hämmästyttävän hiljaa Pariisin hyökääjän eläkkeellä ollen junankuljettajan motiiveista hänen lähetettyään kolme kurdia Muhammedin hellässä huomassa paratiisiin ja aiheutettuaan näillä toimilla laajat mellakat Pariisissa!

Nationalisti

Kerrankin jotain hyvää, tuossa ei kukaan menettänyt mitään järkevää.

Tuura

Tämähän on ilon ja onnen päivä! Paras uutinen moneen päivään! 🥳

Peter Kreisler

Win win tilanne.

Juha

Fazer on menettänyt ”Dumle”-suklaansa mainostajan tuossa kasvavassa asiakassegmentissä.

Anomaster

Ja media menetti kunniamatunsa, jota ylistivät loistavana esimerkkinä menestyvistä matuista jo pitkään.

Uusimmat uutiset