Eurooppa Maahanmuutto Rikos Uutiset

Ruotsi: Isisnainen tuomittu

Farstassa, lähellä Tukholmaa asunut nainen on tuomittu vankilaan terroristijärjestö Isiksen palveluksessa tekemistään rikoksista. Teot ovat tapahtuneet Irakin ja Syyrian alueilla, niin sanotussa Islamilaisessa Valtiossa.

Noin 60-vuotias nainen tuomittiin ihmiskaupasta ja avunannosta suureen määrään lapsiin kohdistuneita raiskauksia. Nainen oli vienyt kaksi tytärtään Syyriaan seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi. Tuomittu osallistui myös Islamilaisen Valtion eli kalifaatin toimintaan. Tuomioksi tuli kuusi vuotta ja kymmenen kuukautta vankeutta.

Myös tukholmalainen mies tuomittiin yhdeksäksi vuodeksi vankeuteen raiskauksista. Mies oli myös mennyt naimisiin yhden uhrinsa, noin 10-vuotiaan tytön kanssa.

Suomessa kalifaattia palvelleet Suomen kansalaiset eivät ole joutuneet oikeuteen.

Lähde SVT

36 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka Forsten

Ei Suomessa joudu oikeuteen koska he ovat olleet pyykkäreitä ja kokkeja, he ovat myöskin avustaneet vakavasti haavottuneita ja huolehtineet lasten hyvinvoinnista. Näin tiesi sanoa Eva Biaudet kun toimittajan planttu meni sanomaan että ovat voineet tehdä rikoksia siinä kuin äijätkin. Ensin biaudet tosin sanoi ettemme tiedä mitä he ovat alueella tehneet, ja heti perään että tiedämme heidän toimineen humanitaarisissa tehtävissä. Mahtava akka se ” biodee”. Tietää ja ei tiedä samaan aikaan, mutta ei anna sen häiritä todellisuutta.

Jukka

Ei se ole biodee, se on biudee, hienosti sanottuna, mutta erittäin hienosti sanottuna, biuuuuudeee!

juha II

LÄNNESSÄ buukataan pedofiliaa täydellä höyryllä kuten GLOBALISTIEN ”arvoyhteisön” hienouksiin kuuluu. Näin se vain menee, sillä ”yläportaan” mieltymykset” ovat aina ”sukeltaneet” pohjasemidenttiin toisin kuin ”TURHAT SYÖJÄT”. Joiden mielikuvitus loppuu lyhyeen ilmeisesti siitä JÄTTIMÄISESTÄ ”turhasta syömisestä” johtuen?

Mitä muslimit tekevätkään KESKENÄNSÄ! Ei jaksa paljoa kiinnostaa, sillä on TÄYSI työ TOIVOA ja UNELMOIDA siitä. Ettei LÄNTINEN yhteiskunta uppoaisi siihen ”itseensä”, jonne SE on menossa vääjäämättä OMIEN ”poliitisten sätkynukkejemme” ja heitä KÄSKYTTÄVIEN globalisti-WEF:n ajamana.

KAIKKI raiskatut tytöt ja pojat ovat SURKEUDEN huippu, mutta johonkin se RAJA on PAKKO vetää.

ike

En malta olla laittamatta, liitty tosin vähän löyhästi tuohon suomen talouteen, joka liittyy otsikkoon. Eksyin Iltalehden sivuille ja vieläkin siellä jotenkin pidetään tuomittavana sitä että suomalaiset poliitikot ajaisivat suomen kansalaisten asioita ja ottaisivat realiteetit huomioon. En ole aikoihin lukenut iltapäivälehtiä, nyt vilkaisin ja totesin että kyllä on alas vajottu. Kuinka kukaan voi ottaa noita ulostuloja tosissaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/a3b6b199-4dbd-407d-89d0-97ade69dd756.
On siis oikein että Suomi ottaa veronmaksajilleen velkaa ja auttaa sillä joitakin muita maita, siihen tulee sitten vielä korot. Vaikka lyhennyksiä ei maksettaisi koskaan niin kyllä lainanhoitokulut kasvavat.
Täytyisikö noille poliitikoille laittaa jonkinlainen tulosvastuu, jos teette tappiota suomelle esim kymmenen vuoden aikajaksolla niin sitten omaisuus, talot ym. takavarikkoon ja vahingonkorvauksiin. Eiköhän se jonkinlainen harkintakyky sieltä palaisi.
Jos joku nyt luulee että meiltä poliitikot loppuu niin turha luulo. Kuuluvat niin turhamaiseen kansanryhmään (saattaa tulla syyte kun kutsuin heitä kansanryhmäksi ja esitän vielä kritiikkiä) että ei siinä pienet takaiskut tai talon pakkohuutokaupat pelota, sitäpaitsi niillä monella on aika vauraita taustavoimia, ainakin jos katsotaan poliitikkoihin joilla on mahdollisuus vaikuttaa suomen kantoihin esim. EU:ssa tai muilla ulkomaisilla foorumeilla. Aika pitkään suomea on jo johdettu ulkomailta, no siitä saadaan näkyvyyttä esim. joihinkin suuriin eurooppalaisiin lehtiin tai muuten vaan ollaan valokeilassa. Rahalla saa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
Ilkka Forsten

Ole nyt huoletta, hih hih salo on sanonut ettei hän tule samaa hallitukseen PS:n kanssa, ei arvomaailmat kohtaa. Tämän lauseen hän osoitti muuan kokoomuslaiselle joo joo miehelle, ikään kuin uhkana sille että hallitusta ei tule jos me vihreät emme taas pääse neljäksi vuodeksi luomaan olematonta ilmastoahdistusta ja korottaamaan bensiinin jakeluvelvoitetta.. On perin outoa että niin mitätön puolue voi toistuvasti sanella ketä hallitukseen otetaan, ja äänestystuloksella ei ole mitään väliä.

Käsittääkseni demokratiassa jossa järjestetään vaalit, olisi vähintään oikeudenmukaista noudattaa äänestäjien tahtoa, eli muodostaa hallitus niistä puolueista mitä kansa äänestää, Nythän siellä määrää kaikki lilliputit ja heillä on näemmä oikeus mitätöidä enemmistön antama kannatus.

Anomaster

RKP nyhertelee hallituksissa yhdellä ehdolla: turvatkaa ruotsin kielen asema, kaikki muu käy. Sille käy mikä vaan, kunhan pakkoruotsi säilyy ja maa leikkii korkein kustannuksin kaksikielistä hyvin pienen vähemmistön vuoksi. Tätä samaa RKP edistää lahjomalla poliitikkoja ja puolueita valtavien rahastojensa varoilla.

Jukka

Jo pelkkä kuuluminen Isis-kaltaiseen terroristijärjestöön pitäisi olla rikos ihmisyyttä vastaan ja siitä pitäisi napsahtaa vankilatuomio vuosiksi. Meilläpä poliisi ei saanut edes kuulusteluihin Isis-akkoja, kun akat eivät halunneet. Heillä oli ihmisoikeus kieltäytyä. Päivi Räsäsellä ei ollut!

Isis-akat eivät ole mitään kardemummalle tuoksuvia helliä kotiäitejä. Niissä huusholleissa tuoksuu ruuti ja kakarat opetetaan vihaamaan ja tappamaan vääräuskoisia!

Hoopekka halusi ja haluaa tuoda vain lisää veronmaksajien piikkin terroristeja. Eikö tämä ole jo maanpetosta!

Anomaster

Jos ei siellä kuin parsittaisi sukkia ja lämmiteltäisiin kahveja, onhan kyseessä vähintään avunanto rikollisuuteen.

Ilkka Forsten

On, mutta vain se on olevinaan maanpetos jos ilmoittaa kuten Halla-aho, että hänkin voisi hankkia yhden pommin ja nakata sen venäläisten niskaan ukrainassa ilman suurempaa ahdistusta. Samat ( Pekka ja muut ) ituhipit ovat siunanneet ase-avun ukrainalle, ovat puolustavinaan maan vapautta, ja oikeutta sanoa mitä haluaa, mutta halla-aho ei saisi sanoa edes sitä mitä jokainen ajattelee.

Anomaster

Joo

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Anomaster
Anomaster

Halla-aho tosiaan sanoi vain suoraan sen, mitä toiset sanovat kiertoteitse. Joidenkin mielestä on sivistyneempää sanoa jollain epäsuoralla tavalla sama asia, ikään kuin se olisi sitten jotenkin eri asia.

Sama ilmiö on monissa sanoissa. Jos käytät sanaa ”p*ska”, olet sivistymätön, mutta kun käytät sanaa ”uloste”, olet sivistyneempi, vaikka kummassakin tapauksessa sana tarkoittaa ihan samaa.

P.S. Jos kirjoittaa sanan ”p*ska” siten, että tuo ensimmäinen a-kirjain on mukana, lennähtää heti viesti odotushuoneeseen.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Anomaster
Jukka

Jussi sanoi vain sen, mikä on totuus. Totuutta ei tietenkään saa sanoa niin kuin se kirjoitetaan. Vaan tekopyhästi! Totuus pitää kietoa korulauseisiin ja pitsiin. Tavoite on ihan sama; tap….paa Putinin sotilaat ja tehokkaasti ja mieluimmin mahdollisimman paljon.

Putinin sotilaat toimivat Ukrainassa kuin elu…kat. He rais…kaa..vat, ki..dutta..vat, tap…pa..vat siviilejä, lapsia, mummoja, pappoja. Heitä pitää siis kohdella kuin elu…koita. Ukrainalaisten ja meidänkin pitää nousta yläpuolelle ja kohdella elukoita ansionsa mukaan. Jos se on demonisointia ja vaatii sitä, sitten meidän pitää niin tehdä, jos haluamme pysäyttää Putin.

Pelkona kun on se, että Putin vielä meitäkin katsoo ylhäältä!

Ilkka Forsten

Venäjä häviää sotansa minkä seurauksena siitä tulee hylkiö entistä enemmän. Sen ikiaikainen liittolainen Kiina onkin nyt alkanut kääntämään katsettaan enemmän eurooppaan, koska he osaavat laskea yhteen sen millaista nollasumma peliä venäjän johto kyhää kasaan. Sodan päätyttyä venäjän mahdollisuudet luoda mitään kauppasuhteita ulkomaailmaan on menneen talven lumia. He tarvitsisivat länsimaista teknologiaa, etenkin Hi-Tec tuotteita joita en kohta kukaan toimita. Öljy mitä venäjällä riittäisi, tulee olemaan mineraali jonka käyttö vähenee, eikä edes kiina tule olemaan suuri ostaja koska sen(kin) on huomioitava mihin länsimaat suuntautuvat. Jos he koittavat pysyä markkinoilla mukana, on sikäläistenkin oltava enemmän länsimielisiä.

Toni Lajos

Meillä vastaavasti kalifaattien toiminnassa mukana olleita suojellaan, asunnot hankitaan töihin ei tarvetta, terveydenhoito järjestyy ohi kantaväen jonojen, muutoinkin oman kulttuurin ja elämäntapojen noudattamista voipi jatkaa suht surutta, rasistin leimaa peläten arvostelua siitä mihinkä toimintaan murjaanit ovat kalifaatissa osallistuneet ei sallita. Yle, sekä muun valtamedian seuratessa ohjeistusta, myös naapurimaan ” sotatila ” jää melkolailla niukalle uutisoinnille…valitettavasti.

Anomaster

Ne arvopohjat, ne arvopohjat, poliittisen eliitin ja median arvopohjat.

"Lira is no money..."

Tukholmassa poikkeuksellinen väkivallan aalto (iltalehti.fi)

Mitä poikkeuksellista niggeriklaanien tapojen toistumisessa muka on ?

Koba

Meillä Raija Toiviainen on estänyt kaikki syytteiden nostot.Tämä televisiossakin haastateltu ”Sanna”vei alaikäiset lapset sotatoimialueelle,liittyi terroristijärjestöön,ja myi alaikäisen tyttärensä partasuiselle terroristille seksileluksi.Mutta kun Räsänen mei siteeraamaan traamattua väärästä kohtaa niin johan leivätön pöytä odotti.

Anomaster

Toiviaisella ovat arvopohjat kohdillaan ja täsmäävät poliittisen korrektiuden kanssa.

Hätätila tai väärinymmärrys

Suomeen noudetut isis-naiset ovat olleet pullantuoksuisia äitejä ja isis-miehet taasen ovat olleet sairaanhoitajina auttamassa kaikkia avun tarpeessa olevia.

Rainer

Meillä peppu-Pekka roudaa toisten rahoilla näitä tänne tilauslennoilla täyshoitoon. Pitäs tällainen tyyppi asettaa tutkintaan isänmaan petoksesta ja terroristisen toiminnan tukemisesta…

Anomaster

Kun suomalainen matkustaa Thaimaahan ja sattuu saamaan skorpionin pistoksen, joka johtaa vaikeaan sairastumiseen ja lopulta kuolemaan, ei lähetystö tee asialle mitään, vaan sinne saa kuolla, vaikka olisi voitu pelastaa lennättämällä Suomeen hoitoon.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Anomaster
ike

Aika valikoivaa on tuo punavihreä auttamishalu, ja mikä kummallisinta vielä veronmaksajien rahoilla. Aina korostan että verorahat on tarkoitettu suomalaisten ongelmien ja asioiden hoitoon. Olen syvästi pettynyt jos tuolla punavihreällä suuntauksella on vielä vaalien jälkeen jotakin sanottavaa suomen politiikassa. Eivätkö ihmiset koskaan opi vai onko tuo lapsena saatu aivopesu kotoa niin vaikuttavaa että vihervasemmistolaisesta ajattelusta ei luovuta, vaikka kaikki tosiasiat sotivat koko suuntausta vastaan. No vaikka siellä olisi oikesto niin pitäkää tarkasti silmällä, ei tuo kokoomuksenkaan toiminta juuri päivänvaloa kestä.

Kikka Mokkeli

Mokkak ikkeli viehättää matupatjoja, valitettavasti.

Jukka

Pelkäänpä pahoin, että sama meno jatkuu huhtikuun vaalienkin jälkeen!

Anomaster

Hallituksen mielestä verorahat eivät ole kansan asia, vaan poliitikkojen leikkikenttien asia, ja he saavat tehdä niillä mitä itse lystäävät.

Eetu

Demarit: ”Oma kansa ensin -ajattelu on vahingollista.”

Anomaster

Loogisesti ottaen heidän tulisi sano myös, että ”oma perhe ensin, on vaarallista ajattelua”, koska samasta asiasta on kysymys siinäkin. Siis kun omilla lapsilla on nälkä, annetaan ruoat ohikulkevalle pummille, koska ihmisoikeudet.

ike

Pitäisi.

Jukka

Hoopekka rikkoi lakia ulkoministerinä. Mutta! hän on vihervasemmistolaisessa suojeluksessa, joten hän vain jatkoi aivan kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Suomi onkin oikeusvaltio!

Anomaster

Hän teki jotain, mikä oli täysin linjassa hallituksen toiveiden kanssa niin teon itsensä kuin lain kunnioittamisen osalta. Hän oli hallituksen mielestä niin oikeassa, että siinä sai laki väistyä.

ike

Oikein. Säälittää tuo suomen huutaminen oikeusvaltiosta. En näe mitää perustetta tuollaiselle käytökselle. Muistakaa että vaikka saatte aika vapaasti ilmaista itseänne tällä palstalla, olette kuitenkin pieniä ihmisiä joilla on aika vähän vaikutusvaltaa. Jos nämä ajatukset toisi esille joku jolla on paljon vaikutusvaltaa, hänet aika nopeasti sensuroitaisiin. Niin tämä leikki toimii. Muurahaiset saavat aika paljon sanoa mitä haluavat koska ei heitä kuitenkaan kukaan kuuntele.Sitä sanotaan sananvapaudeksi. Sitten joku jota ihmiset kuuntelevat sanoo poikkipuolisen sanan, tukahduttamiskoneisto alkaa heti työnsä, sitä pitäisi sanoa sensuuriksi. Vieläkin olen vähän ymmälläni tuosta suomalaisesta sananvapaudesta. Onko se vitsi. 😊.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
Anomaster

Se on poliittisesti korrektin sanan eli sopivan sanan vapautta.

Vielä toistaiseksi oman talon vessassa saa puhua ihan mitä haluaa seurauksitta.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Anomaster
Pete

Niin mutta silti samat puolueet viher-vasemmistoa äänestetään. Ja vielä ollaan äänestämässä Pekka pojua presidentin hommaan, meille nauraa kaikki. Mutta taas vaalien alla selitetään ne ” ihmisoikeudet” näytetään tv pikkulapsia raunioissa, mut suomeen tulee nuoria miehiä. On järjetöntä tehdä asiat samoin kuin ennen ja odottaa erilaista tulosta.

juu

Se on kanssa upeaa että me suomalaiset veronmaksajat saamme myös osallistua terroristijärjestöjen rahoitukseen kelan kautta.
Jos siinä olisi jotain väärää, niin luulisi että viranomaiset olisi estänyt vuodesta toiseen jatkuvan miljoonien eurojen lähettämisen al-shabaab, isis ym terroristijärjestöille?

Kallu

KELA auttaa myös terroristijärjestöjä, koska KELA auttaa kaikkia haavoittuvimmassa asemassa olevia taustoihin katsomatta.KELA:lla on suuri sydän ja Läntisen arvopohjan mukainen moraali. Juuri siksi vuoden alussa lääkkeet maksaa pienituloiselle suomalaisille sairaalle enemmän, koska on keksitty 50:n € omavastuu. Kiitos siitä. Omavastuun tarkoitushan on vähentää julkisia menoja ja parantaa valtiontaloutta, siis sairaiden kustannuksella, samaan aikaan kun otetaan velkaa ideologisiin hankkeisiin.

ike

Oikeassa olet. Tiivistän tuon mitä sanoit. Pidetään huolta omistamme. Todellisuudessa mihinkään muuhun meillä ei ole varaa. Niin kaikki itsenäiset valtiot tekevät. Onko meillä enää itsenäistä valtion johtoa. Meillä ei ole varaa näihin nykuisten poliitikkojen egoihin.