Eurooppa Maahanmuutto Rikos

Ruotsi: Ukrainalaisnaiset seksirikosten ja ihmiskaupan uhreina

Ahdistelun uhreiksi joutuneita ukrainalaisnaisia.

Ainakin 13 ukrainalaista naista on joutunut Ruotsissa seksuaalisen hyväksikäytön ja ihmiskaupan uhriksi, kertoo naisia auttava katolilainen Caritas- järjestö.

”Alussa oli joitakin konnuudet mielessä liikkuneita, enimmäkseen miehiä, jotka tarjosivat naisille asuntoa seksiä vastaan,” kertoo ukrainalaisten parissa työskentelevä ruotsalainen poliisi.

Eräs ukrainalainen nainen kertoi saaneensa majapaikan mieheltä, joka pian yritti raiskata hänet. Poliisin tutkinnassa on ukrainalaisiin kohdistuneita seksuaalirikoksia.

Jokin aika sitten ruotsalainen vastaanottokeskus kehotti Ukrainan sotaa paenneita naisia pukeutumaan peittävästi, jotta vastaanottokeskuksessa olevat muslimimiehet eivät häiriintyisi.

”Havaitsimme myös tunnettujen rikollisten liikkuvan satamissa ja lentokentillä,” poliisi jatkaa. ”He katosivat nopeasti, kun yritimme kysyä, mitä he siellä tekevät. Rikolliset ovat pysyneet poissa, mutta pidämme heitä yhä silmällä.”

Ruotsin poliisi ja muut viranomaiset ovat asettaneet suuria voimavaroja suojellakseen Ukrainasta saapuvia naisia. Toistaiseksi ihmiskaupasta on aloitettu kaksi tutkintaa, molemmat Tukholman alueella. Toinen tutkinta on jo lopetettu tuloksettomana.

Haastatellun poliisin mukaan ennaltaehkäisevät toimet ovat tehonneet, mutta tapauksia jää runsaasti myös pimentoon, tulematta viranomaisten tietoon.

Ukrainalaisia on saapunut Ruotsiin suurissa määrin vasta lyhyen aikaa, ja poliisin mukaan seksuaalirikoksia ja ihmiskauppaa paljastuu ajan mittaan enemmän.

”Poliisin täytyy olla tarkkana, sillä ihmiskauppiaat, parittajat ja muut rikolliset ovat hyvin kekseliäitä,” summaa haastateltu ruotsalaispoliisi.

Lähde SVT

8 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Roki

Ruotsi tuo muslimien temmellyskenttä! Vapaasti saa raiskata ja murhata….

gameover

Oma asunto/asunnon vuokra seksiä vastaan. Eli periaatteessa ilmainen. Riippuen vähän minkälaista seksiä ja onko se kertasuoritus niin ei kuulosta hirveän pahalta diililtä teoriassa. Toki jos se pitää suorittaa vaikka joka kuukausi niin ei kovin hyvä diili. Saati jos se onkin vaan raiskausta eikä mikään diili.

juu

”humanitäärinen suurvalta” on tuhonnut itsensä, ja Suomi tulee kovaa vauhtia perässä.

Ruotsi. Miesjoukko pahoinpiteli 20-vuotiasta naista ulkona Luulajan keskustassa. Tapaus luokitellaan raiskauksen yritykseksi, kertovat SVT Nyheter ja Aftonbladet.
Naisen kimppuun hyökättiin sunnuntaiyönä 29.5. vähän puolen yön jälkeen.”
https://rikosuutiset.fi/nuori-nainen-onnistui-pakenemaan-raiskaajien-kynsista-luulajassa/

juha II

Ukrainasta on tullut lännettymisen jälkeen liki Euroopan köyhin maa Moldovian ohella, joka ei johdu sinällään ulkopuolisista syistä. Ukrainan kriisi v:sta 2014 saakka on raunioittanut maan talouden ja nytb sota raunioittanut maan perusteellisesti.

Itä-Eurooppalaisia naisia kuten esim. romanialaisia naisia ja tyttöjä on rahdattu Isoon-Britanniaan seksityöläisiksi ja heiltä on otettu passi pois sekä pidetty vankeudessa kurjissa oloissa vailla mitään henkilökohtaisia oikeuksia.

Naiskauppa kuten myös lasten varastaminen kehitysmaista pedofiilirinkien käyttöön on valtava maailmanlaajuinen ongelma, joka on kansainvälistä järjestäytynyttä rikollisuutta.

puuttinin hyökkäyssota

@juha II
Et käyttänyt ilmaisua ”puttinin hyökkäyssota [Ukrainaan]”, niinkuin asian todellisen laidan tuntevat olisivat käyttäneet. Muutoinkin kirjoitelmasi on epäilyttävä.
juha II, putinaattori?

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by puuttinin hyökkäyssota
Antioksennus

Eikös toi pedari ongelma ole aika lailla venäjän ongelma ja mainitset sen tasan siksi, että saat huomion pois venäjästä, onkos muuten montakin armeijaa maailmassa jossa armeija aikana sotilaat raiskaavat omiaan vai onko tuo venäläinen ylpeydenaihe jossa tehdään sankarilastenraiskareita täysin venäläiseen kulttuuriin kuuluva?

Kata

”Poliisin täytyy olla tarkkana, sillä ihmiskauppiaat, parittajat ja muut rikolliset ovat hyvin kekseliäitä,” summaa haastateltu ruotsalaispoliisi.””

No ei kai se voi niin olla…kysykää aleksanterilta tai pettersonskalta..

Länsimaat tuhoaa itse itsensä.Koska hyvesignalointi=idiotismi.

Jukka

Ruotsalaisille ei tarvitse rikollisten ja parittajien olla kovin kekseliäitä. Sen todistaa länsinaapurin nykymeno!