Kotimaa Maahanmuutto Rikos

Taksinkuljettajat joukkotappelun päätteeksi putkaan

Kuva: Wikimedia Commons /(CC BY-SA 4.0) / Santeri Viinamäki.

Lauantai-iltana 3.12. Tampereen rautatieaseman taksitolpalla kehkeytyi monikulttuurinen joukkotappelu, kun ulkomaalaistaustaiset taksinkuljettajat riitaantuivat jonopaikkajärjestyksen vuoksi.

Silminnäkijän mukaan paikalle hälytetyt poliisi veivät tappelijat säilöön yöksi ja sulkivat taksitolpan koko yöksi. Suomalaisen taksinkuljettajan mukaan jonopaikkajärjestyksellä ei ole edes mitään merkitystä, koska asiakkaat valitsevat välistä suomalaisia kuljettajia.

Kansalainen uutisoi aiemmin asiasta poliisin tiedotteen mukaan.

33 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
kartsa

Tästä taksi uudistuksesta saadaan kiittää kepua berneriä ja sipilää.

Suharin Kaveri

Lentokentän takseista otan aina ja vain valkoisen kuskin vaikka sieltä jonon välistä. Herättäähän se vihaisia katseita mutta mitäs sitten. Asiakas on aina oikeassa.

Kata

Samoin..missä ikinä taksin otan niin näin on!👍

vesku

pistää öögaan,,,MM-Kisoissa on muotia,,,,muriaanit värjäävät tukkansa vaaleiksi,,,ihmeellistä,,,

Kata

”Kulttuurin omimista”? 😀

John Quiman

Onhan se, mutta suvakkien ajattelussa kaikki saavat omia eurooppalaisperäisten kulttuuria mielin määrin, mutta eurooppalaisperäinen ei saa lainata mitään mistään muusta kulttuurista. Hyvinpä kautta maailman on eurooppalaisperäistä kulttuuria paikat täynnä. Ilman eurooppalaisperäisiä ei olisi teknologiaa, eikä farkkuja.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Ilkka Forsten

Sinulla on valinnan oikeus. Jos joku naukuu miksi teet valintoja, sano että haluan tietyn autonmerkin niin ei pääse nillittäjäkään kertomaan ettei niin saa tehdä.

John Quiman

Diggaan tota rekkaria. Siinon mun onnennumerot.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Ilkka Forsten

Aikoinaan harrasteauton kohdalla tuli mietittyä josko sitä hankkisi erikoiskilven, mutta sitten kävi ilmi ettei pelkästään nolla ( 0 ) numeroa saa olla kirjainten jatkona. Niin jäi sekin ajatus toteutumatta. Sen kilven piti olla PET-0, eli PETO.

John Quiman

Olipa tarpeeton ja hyödytön sääntö. Jos on rekisteröity esim. ”peto”, on se ainutkertainen ja siksi pitäisi kelvata. Entä PETO-1?

Löhveni

Ruotsissa asia on hoidettu – siellä ei ole enään ruotsalaisia taksikuskeja ollenkaan

Ilkka Forsten

Tai sitten heidät kaikki luokitellaan ruotsalaisiksi.

John Quiman

Ruotsissa yleisnimestä kävi svartskallar.

kartsa

Ruotsissa on kaikki päin per….ä

John Quiman

Ruotsissa, kun armeijassa jätkät marssii perääkäin, on se tosiaan päin edellä käyvän per….ä.

Jaa, kyllä suomalaisetkin… 😀

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
murre riepunen

Onhan nyt pe…le, että kaikki asiat saadaan sössittyä, näiden idioottien uudistukset yksi toisensa jälkeen karahtaa karille, vastuuta kannetaan, siirtämällä tohelot muihin hommiin, piiloon kansalta. Naurussa suin tyttelit hallitsee hujanhajan olevaa maata, voi helkuta rallaa.

Eka Kettunen

Se on taksikulttuurikin sitten kokenut rikastumisen Suomessa.

Onneksi asiakkailla on ihmisoikeus itse valita palveluntarjoaja.

äbläwäblä painu v...uun

Jos minä menen taksijonoon rauhallisesti, ja odotan rauhallista asiakaspalvelua, niin jos minun kimppuun käy kehitysmaalainen, joka uhkaillen vaatii kyytiinsä, lyön turpaan. Olen tehnytkin. Ihme kun en saanut syytettä. Luultavasti syy oli se, että pukeudun aina hyvin. Eli näytän vaikuttavalta 190 cm vartalon suhteen. Mutta olen ihan tavallinen kaljalla käyvä työläinen. Tykkään vain pukeutua hyvin. Joka tapauksessa , kunniakansalainen ei hypi silmille, kun haluan taksin. Suomalaisen sellaisen kuskineen.

Tapiola

Jengirikollisuuteen liittyen taisi tässä juuri viikko runsas sitten joku esittää kansalaisille aseenkantomahdollisuutta kun poliisi ei pysty turvallisuutta takaamaan. Ylen sivuilla sitten oli myös asiaa samasta ongemasta. Siellä oli väliotsikko, ettei 90 luvullakaan ollut mitään ongelmaa siinä, että taksit kantoivat asetta. Tämä Tampereenkin turha kahina olisi voitu välttää .

Tapsa

Ainakin Sinimusta Liike on tehnyt kannanoton kansalaisten suojeluperusteisen aseenkantoluvan laajentamisesta. SML: Suojeluperusteiset aseet kansalaisille – Partisaani

Ilkka Forsten

Ennen kuin siitä saadaan aikaan mitään lakia, tämä maa on lakannut olemasta. Omatoimisuus on nyt se millä pitää asiaa edistää.

Jukka

Sitä lakia ei ihan heti tule, mutta kukaan ei voi kieltää itseään puolustamasta. Minua ei tummat apinat töni. Minä otan just sen taksin, minkä haluan. Se on oikeuteni.

Dan Bong

On olemassa muitakin aseita kuin ampuma- ja teräaseet.
Itämaiset tylpät ”keksinnöt” vievät kylläkin enemmän tilaa ja vaativat säännöllistä harjoittelua (mikä sinänsä on jonglöörimäistä hyötyliikuntaa).

Ilkka Forsten

Niitä aseita on oltava muillakin kuin takseilla. Jos teillä on tiedossa mistä voitte niitä hankkia, ostakaa kaikki mahdollinen. Jos teillä on luvattomia aseita, älkää koskaan luovuttako niitä pois pitäkää ne itsellänne. Patruunoita kyllä löytyy kun tarve syntyy. Siihen tässä päädytään joka tapauksessa, on viisautta varautua nyt, eikä odottaa hetkeä kun vastapuolella on kaikki valmiina. Harjoitelkaa, toistakaa harjoituksia niin pitkään että homma sujuu ilman ajattelua, ja unohtakaa mitä lakipellet selittää oikeuksistanne, he eivät teitä kuitenkaan puolusta.

John Quiman

Jos noilla tappelevilla taksikuskeilla olisi ollut aseet, olisi keskusteluja voitu käydä tehokkaammin ja nopeammin. Ei olisi tarvinnut poliisinkaan muuta kuin nostaa menehtyneet syrjään ja toiminta olisi voinut jatkua normaalisti hetkessä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Ilkka Forsten

Se asia mistä vaietaan niin yhdysvalloissa kuin suomessakin aseisiin liittyen, on FBI:n ja ATF:n tekemä tilasto, josta käy ilmi että osavaltiot joissa aseystävällisyys on korkeinta, on väkivaltarikokset vähäisempiä. Ikuisuusväittämähän on että aseiden suuri määrä tuottaa henkirikoksia, mutta jos oikein miettii asiaa, ymmärtää miksi niin ei olekaan. Rikolliset hankkivat aina itselleen aseen, koska sillä voi saavuttaa ylivallan helposti, mutta jos ase on myöskin sillä toisella puolella ei olekaan niin varmaa lopputuloksesta. Tutkimus paljasti myöskin sen, että tavallista kansalaista joka on aseistautunut rikolliset pelkäsivät enemmän kuin virkavaltaa. Tämän ymmärtää, jos miettii niitä tilanteita mitä on tilastoihin päätynyt. Poliisin on aina oltava niin sanotusti sääntöjen mukainen, mikä rajoittaa hyvin paljon sitä miten ja millä voimalla vastataan uhkaan. Sitä sääntöä ei ole siviilien haittana. Siinä missä virkavalta empii, tavis toimii.

Aseen suurin teho perustuu pelotteeseen. Tietoisuus siitä ettei ” keikka ” mahdollisesti menäkään ihan suunnitelman mukaan, rajoittaa enemmän kuin varmuus siitä ettei kukaan laita hanttiin. Vedän tässä nyt yhtäläisyysmerkit siihen, miten katujengien valta voi koko ajan kasvaa. Heillä ei ole pelkoa iskusta takaisin. Mutta jos olisi, tai on, jää yrityshalutkin vähemmälle. Tätä taustaa vasten on järjetöntä ajatella että katujen turvallisuus säilyy kun väestö ei reagoi mitenkään uhkaan. Siihen pitää vastata samalla mitalla, tai hiukan ylimitoitetusti, niin suurempi puhti katoaa ryöstöä yrittäviltä.

Oikeudellisesti se joka homman aloittaa on vastuullinen osapuoli, eikä mikään laki velvoita ihmisiä olemaan uhri. Se että joku tai jotkut etnisyydet ovat toistuvasti rikosten takana, ei saa olla este sille ettei uskalleta toimia vastavoimana. laki ei nimittäin tunne mitään momenttia jossa olisi maininta, että vain tietyt tapaukset saisi torjua kunhan ensin tekee etnisen tarkennuksen. Puhutaan voimankäytön suhteuttamisesta tilanne huomioiden. Niin, mutta kuka meistä hyökkäyksen kohteeksi joutuessaan alkaa tekemään laskelmia uhasta, keinoista miten sen välttää, ja ennen kaikkea onko se suvaittavaa ?

Kata

Laskutikkua on ensin käytettävä(nopeampi kuin kännykkä jos pitää salasanoja miettiä…)….sannoopi valtakunnan kanisterit ja ministerit….että hetkinen katon mikä on suhteemme tulos tulevassa ottelussa ottaen huomioon etnisyytemme….
Ei hitossa etnisyys eikä kihtiläisyys ole mikään puolustus jos päälle käydään niin niin paljon vastaan kuin ikinä pystyy!
Ja takeissa on taskut….tikuillekin…

John Quiman

Nykyisistä nuorista tuskin moni tietää, mikä on laskutikku 🙂

John Quiman

Uteliaisuuttani katsoin. Löytyi, että myydään keräilyesineenä, mutta ilmeisesti ei muuten. Joku puhui isoisänsä laskutikusta.

Kata

Taitaa olla vielä varaston laatikoissa tallella,-60 luvulta…samoin hiton iso kännykkä 90-luvulta.
Voi olla vielä laskutikku tarpeen kun tukiasemat lopahtaa niin tikkua tarvitaan!Ja käteistä hahahaaa…

Ilkka Forsten

Ei ne tiedä sitäkään että tikkuviinasta voi tulla tukkihumala. 😵

santarmi

Vuoden 1984 lakimuutoksen jälkeen ei ilmeisesti saa enää pamputtaa putkan ”asiakasta” vaikka tämä löisi poliisia !

Maailmassa on paljon maita joissa ei olla samalla tavalla avuttomia.

ULOS!

Ja kenkää maasta!