Kotimaa Rikos

Tampereen rautatieaseman taksitolppa jouduttiin sulkemaan tilapäisesti lauantai-iltana

Kuva: Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0) / Santeri Viinamäki.

Sisä-Suomen poliisi sai lauantai-iltana 3.12.2022 useita ilmoituksia järjestyshäiriöistä Tampereen rautatieaseman taksitolpalla.

Tapahtumapaikalla ilmeni, että kuljettajien kesken oli tullut kiistaa vakiintuneen jonotuskäytännön noudattamisesta tolpalla. Riita oli johtanut kuljettajien väliseen tappeluun, jota tutkitaan epäiltynä pahoinpitelynä. Taksin asiakkaita tai sivullisia ei ole asiassa osallisena.

Epäillyn pahoinpitelyn jälkeen rautatieaseman edustalla oli edelleen kuljettajien välisiä järjestyshäiriöitä ja liikennehaittaa, kun paikalle kerääntyneet ajoneuvot muun muassa tukkivat pelastustiet. Poliisi antoi ohjeita ja käskyjä tilanteen rauhoittamiseksi ja liikennetilanteen normalisoimiseksi.

Koska järjestyshäiriöt ja liikennehaitta eivät poistuneet lievemmillä keinoilla, poliisi teki klo 21.30 jälkeen päätöksen, että rautatieaseman taksitolppa tyhjennettiin takseista ja suljettiin väliaikaisesti. Taksiliikenne tolpalla palautui normaaliksi sunnuntaiaamuun mennessä.

Epäillyn pahoinpitelyn osalta esitutkinta on kesken, poliisilla ei ole enempää tiedotettavaa asiasta.

22 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Löhveni

Yhdelläkään noista apinoista ei ole edes ajokorttia

Ilkka Forsten

Ketkä mahtoivat nahistella, ja ketkä ajoivat niitä paikalle kerääntyneitä ajoneuvoja. Vastaus kysymykseen yksi. Tekijät ovat uuden taksilain myötä ratin taakse päätyneitä kestävyysvajeen paikkaajia, ja vastaus kaksi, paikalle saapuneet heidän sukuaan. Siinä ei ilmastohätätilalla ole mitään sijaa kun pitää päästää huutamaan kuorossa ihan autoilemalla.

Viimeksi muokattu 9 kuukautta sitten by Ilkka Forsten
Kale Lergi

Punavihreiden johto ei oikeasti usko Kelamigraation korjaavan mitään kestävyysvajetta.

Hekin nimittäin tietävät että YK:n taholta tulevien ohjeiden tarkoitus on pienentää maiden välistä eriarvoisuutta roudaamalla kehitysmaalaisia läntisten teollisuusmaiden sosiaaliturvan syliin. Kohdemaaiden väestö joutuu vaan sopeutumaan huononeviin oloihin..

Osoituksena tuosta on vaikkapa se, kun ”paperinsa” hävittäneet tukisurffarit on juuri otettu kattavan terveydenhoidon piiriin vaikka veronmaksaja ei tahdo saada Sotesta edes vastasoittoa omaan puheluunsa..

John Quiman

Se pienentää maiden välistä eriarvoisuutta ainoastaan heikentämällä kohdemaita. Se ei aiheuta pienintäkään kohennusta lähtömaissa, joista lähteneet ovat niin pieni osa, että sillä ei ole mitään merkitystä. Koko touhu on haitta myös lähtömaille. Siinä ei ole vähäisintäkään järkeä minkään eriarvoisuuden vähentämiseksi.

Mitä ajavat kyllä takaa toimivalla tavalla, heidän näkökulmastaan, on mm. eurooppalaisten kansallisvaltioiden romuttaminen, kansallishengen rikkominen ja keskinäisen luottamuksen hajottaminen. Tavoite on luoda sekasortoa ja juurettomuutta, jotta kanta-asukkaat kadottaisivat yhtenäisyyden voiman ja heistä tulisi helpommin hallittavia suvakkien taustavoimien diktatuurin alle.

Viimeksi muokattu 9 kuukautta sitten by John Quiman
Juha

Tuomas Malinen luokittelee tuoreimmassa Kempe-podcastissa kolme puoluetta yleisvaarallisiksi puolueiksi, jotka pitäisi lailla kieltää.. nämä puolueet ovat syypäitä kaikkiin viime vuosien katastrofeihin mitä maassamme tapahtuu ja on tapahtunut. Kuten esim tämä matu-invaasio ja näiden lieveilmiöt joista nämä taksitolppajutut ovat vähäisimpiä.

Eka Kettunen

Kyltti kyltti taksitolpan kyltti
Kuskin päähän putosi
Kukas minua löi?
Kyltti kyltti taksitolpan kyltti
Poliisinkin tunnelman pilasi
Sireenit ne huusi ja hoitsut kans
Verta tuli kuskista
Mut älämölö ei loppunu tältä
Hemmo kato kysyi vain kuka antoi mailasta
Kyltti kyltti taksitolpan kyltti
Kuskin päähän putosi

Kata

😄😂👍

vesku

hävetti tänään katsella ,TEE-VEETÄ ,,itsenäisyyspäivä Etkot,,,täynnä trasselipäitä ja muriaaneja muualta,,,hävettää,,,,,,

Kata

En katsonut sekuntiakaan!Lööpeissä näin pari karmeutta…kaikki arvokkuus on hävinnyt Linnan juhlista joten en uhraa aikaani vaan perheen kanssa illallinen oli ihan kivaa!

Ilkka Forsten

Ilmiselvää ganstaräppiä..

murre riepunen

Taksiuudistus meni lähes nappiin, mitä nyt pientä viilausta vielä, eiköhän murjaanit valloita tämän ( kin ) alan. Ennen uudistusta maailmalla ihasteltiin maamme hyvin toimivaa järjestelää, sekin piti tuhota, kuten tuhon ovat kokeneet maamme muutkin toimivat alat, maat on myyty ryssille, energiaa ei saada omassa maassa tuottaa, odotellaan auringon esiin pilkahdusta, ellei tuu, ootellaan tuulenvireen piiskaavan ropelit liikkeelle..voi pe—le.

John Quiman

Nämä ongelmat syntynevät lähinnä siitä, että lupien saamisen vaatimustaso on heikentynyt ja kuskien osaamistason vaatimukset ovat olemattomat aiempaan nähden. Tämä on mahdollistanut suvakkien lemmikkien taksitouhut ja samalla he ovat tuoneet oman kulttuurinsa siihen.

Ilkka Forsten

Olkiluodon voimalan otaksutaan pääsevän käyntiin taas tammikuun lopussa, mutta vain jos mitään ei heti hajoa, ja kun hajoaa, käynnistysvaiheessa ilmenee uusi ennen kokematon ongelma, mikä siirtää käynnistyksen kesäkuun alkuun. Seuraavana talvena on taas ongelmia heti kun virtaa pitäisi löytyä.. Hallitus yrittää selittää että se nostaa sähköyhtiöiden veroastetta, hillitäkseen korkeita kuluttajahintoja, ja sähköyhtiöt vastaa viestiin korottamalla sähkö hintaa, jolloin on yhdentekevää paljonko valtio on verottavinaan, kun kate on kuitenkin tähtitieellinen verojenkin jälkeen. Ainahan se on nähty, että yritysten verotusta kiristämällä, niiden tarjoamat tuotteet kallistuvat vähintään samassa mitassa ja mieluummin yli.

Tuumailija

Sähly yhtiö Helen nosti kuluttajahinnat 3 kertaisiksi ja kas kummaa kun ilmoitti tilinpäätöksessään tehneensä 3 kertaa suuremman voiton, olisiko pikkuisen pissityksen makua. Ei varmastikaan verottaja saanut näppiään tähän väliin.

Ilkka Forsten

Suuret marketit ovat samalla tavalla julistaneet ettei heidän historiassaan ole koskaan tehty näin hyvää tulosta, on kuulemma saatu jo nyt huomattavat voitot ja lisää toivotaan.. Mikäs on toivoessa kun tämä saat****n mekkokaarti ei tee muuta kuin lisää kierroksia ja iloitsee kun niksmannit voivat nauttia tulevasta talvesta. Nyt ilmoitettiin jo että dieselin hintaan tulee korotus muistaakseni helmikuun alusta, joten eiköhän taas nouse näkkileivän hintakin vähintään samalla määrällä, ne kuljetuskustannukset kun ovat korkeita.. Kun tätä menoa nyt katsellaan vielä hutikuun alkuun, niin sitten saa luvan tapahtua muutos, tai kansalta alkaa kärsivällisyys loppumaan. Tämä ihmisten ryöstäminen ei onnistuisi edes oikeana sota-aikana, ja nyt horistaan miten meillä on sota-ajan hinnat mitkä tulee ymmärtää tilanteen poikkeavuuden seurauksena. EU:n älykkökaarti nosti omia palkkojaan tuhansilla eurolla vedoten inflaatioon, eikö se sama inflaatio vaikuta myöskin tavalisten ihmisten ostovoimaan, joten missä viipyy kansalle suunnattu rahanjako.

John Quiman

Nykyään tuo sota-ajan mustapörssi onkin valtio, öljy-yhtiöt, elintarvikekauppa jne. Ei ole enää vanhanaikaista pula-ajan piilotettua mustaapörssiä.

Piikkilampaat

Ei muuta kun ”kiitokset” suoraan bernerille tuosta ihanasta taksiuudistuksesta.

ählämi

jokohan tämä berneri on saanut ”kyytiä” matukuskilta…

Josse

Keskustan Juha Sipilähän sen Bernerin oikein haluamalla halusi ja maanitteli hallitukseensa, joten Sipilä se on kaiken pas*an sylltytehdas. Luulin, ettei voi tulla Sipilän hallitusta huonompaa, mutta Sanna Marin meni kirkaasti ohi.

JFK

Ne tahot, joille Suomi on velkaa, nimittivät oman yhtiömiehen hallitukseen valvomaan persuja, halusipa Sipilä sitä tai ei.

Ja N EEKERI !

Ans ku mä arvaan, ketä TAAS asialla..

juu

Taksitolpilla on nykyään ihanan kehitysmaalainen tunnelma ja kivoja pelihetkiä, mailatkin monesti kuskeilla mukana, ja jos sattunut unohtumaan niin käyttävät lentopallomailaa..

Kansalaisen verkkokauppa