Eurooppa Maahanmuutto

Tanskalaiset patriootit kehottavat syyrialaisia palaamaan ”aurinkoiseen kotimaahan”

Kuva www.identitaer.dk

Tanskalainen patrioottiryhmä pystyttivät julisteita, joissa pakolaisia kehotetaan ”palaamaan kotiin aurinkoiseen Syyriaan”.

Eurooppalaisen kansallismielisen ryhmän, identitääriliikkeen paikallinen haara laittoi julisteita viime viikolla Tanskan pääkaupunkiin Kööpenhaminaan.

– Hyviä uutisia. Voit nyt palata kotiin aurinkoiseen Syyriaan. Maasi tarvitsee sinua, julisteissa luki taustalla olevaa hiekkarantaa vasten.

Ryhmä järjestää myös kilpailun syyrialaisille pakolaisille.

– On mahdollista, että onnekas syyrialainen voi voittaa lipun kotimaahan ilmaiseksi! Muutamassa tunnissa voit vaihtaa kylmän pohjoisen aurinkoiseen Syyriaan, jossa voit kääriä hihat ylös ja aloittaa maan jälleenrakentamisen, ryhmä sanoi aiemmin tässä kuussa.

Identitääriliikkeen mukaan kilpailuun voivat osallistua kaikki yli 18-vuotiaat syyrialaiset, jotka lupaavat, etteivät koskaan tule takaisin Tanskaan.

Tanska on arvioinut, että useat Syyrian pääkaupungin alueet ovat riittävän turvallisia, jotta pakolaiset voivat palata kotiin. Siksi näiltä alueilta lähteneiden syyrialaisten oleskeluluvat perutaan.

Tanskan viranomaiset ovat kieltäytyneet uusimasta vähintään 189 syyrialaisen oleskelulupaa viime kesästä lähtien. Lisäksi 500 Damaskoksesta ja sen lähialueilta tulevan henkilön tilannetta tarkistetaan parhaillaan.

Tanska on ensimmäinen maa Euroopassa, joka palauttaa syyrialaisia turvapaikan saaneita henkilöitä kotimaahansa

Virallisten tilastojen mukaan Tanskassa asuu noin 40 000 syyrialaista.

Lähteet Al Araby, Kansalainen.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit