Eurooppa Maahanmuutto

Tsekin presidentti: Muslimien määrän kasvu on johtanut rikollisuuden ja väkivallan kasvuun Euroopassa

Miloš Zeman. Kuva Wikimedia Commons
Tsekin presidentti varoittaa maahanmuuton ja islamin vaaroista.

Presidentti Miloš Zeman sanoi TV-haastattelussa, että Afrikan ja Lähi-idän maat edustavat vakavaa uhkaa eurooppalaiselle kulttuurille. Hän haluaa EU:n ryhtyvän tilanteen vaatimiin toimiin välittömästi.

Jos EU ei uskalla vahvistaa ulkorajojaan – mistä se jatkuvasti jaarittelee, tekemättä asialle mitään – ensi vuonna tänne saapuu 10 miljoonaa pakolaista. Heidän kulttuurinsa eivät ole yhteensopivia eurooppalaisen kulttuurin kanssa, minkä maahantulijat ymmärtävät itsekin.

Zemanin mukaan muslimien määrän kasvu Euroopan maissa on johtanut merkittävään rikollisuuden ja väkivallan kasvuun suljetuissa muslimiyhteisöissä.

Tsekin presidentti on kritisoinut maahanmuuttoa erityisesti islamilaisista maista jo kauan.

Jos haluatte kuulla totuuden, islamilaista maahanmuuttoa on mahdoton integroida, eikä se kykene sulautumaan eurooppalaiseen kulttuuriin.

Hän myös uskoo, että muslimisiirtolaisten tulisi pysytellä kotimaissaan tekemässä työtä, eikä tulla Eurooppaan vaatimaan etuuksia.

– En halua siirtolaisia, jotka tulevat toisista kulttuureista sosiaalietujen eikä työn perässä … Muslimien pitäisi jäädä kotimaihinsa tekemään siellä työtä eikä tulla Eurooppaan, missä he eivät halua tehdä työtä.

Zemanin odotetaan voittavan ensi viikolla alkavissa Tsekin presidentinvaaleissa. Jos hän tulee valituksi, kausi on hänelle toinen.

  • 1.2K
    Shares

Liity kannattajajäseneksi