Videot

VIDEO: Keijo Kaarisade Ivan Puopolon haastattelussa – ”Ihan mikä tahansa edistyksellisenä esitetty paska menee läpi.”

Keijo Kaarisade.

”Alkuperäinen Keijo Kaarisateen tili luotiin heinäkuussa 2017 händlellä ’Vihapuhepoliisi’. Se oli parodiaa Twitter-poliiseista, jotka sotkeutuivat poliittisiin keskusteluihin. Alusta asti esittelytekstissä luki, että tili on parodiaa, mutta monelta se meni ohi”, Keijo Kaarisade kirjoittaa haastattelun saatteessa.

Keijo Kaarisade esiintyy haastattelussa anonyyminä ja vastaa haastattelijan kysymyksiin puhesyntetisaattorin välityksellä.

Syynä turvatoimiin on muun muassa se, että viranomaiset ovat yrittäneet selvittää, saisiko parodiatili Keijon johonkin tutkintaan.

Jopa poliisin vihapuheyksikkö on aloittanut Keijosta tutkinnan sillä perusteella, että Keijo muka esiintyy poliisina: poliisi jahtasi Keijoa pysäyttääkseen hänet, mutta ei löytänyt.

Sillä välin ”keijotuksista” on tullut liberaalin valtamedian päätoimittajien pelkäämä ilmiö.

Haastattelijana toimii juontaja, kolumnisti ja toimittaja Ivan Puopolo.

Tilaa
Ilmoita
guest
24 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Mahtavaa

Miten voidaan väittää Keijon esiintyvän poliisina, kun puvun tunnuksissakin on selvästi pelleilty (miekkanalle)?

Elämä ilman Keijoa olisi liian CCCP:tä 😂

Ilkka Forsten

Sitä paitsi nykyään on mahdollista käyttää mitä tahansa kuvankäsittelyohjelmaa ja saada aikaan vaikka mikä asu ilman että sillä olisi tekemistä realismin kanssa.

Oikeusvaltio

Minusta tuo Puopolon lopussa sanoma totuus on niin totta. Ajatus rikolliset, olkaa varuillanne. Suomi 2021. Tyyliin 20 vuotta vanha mielipide tms. Syyte.

_K2

On syytä myös tiedostaa että Puopolokin on portinvartija, gatekeeper koska hän samalla myös myötäilee vallan tarpeita ja useinkin ”irtisanoutuu” (vahvistaen leimoja) vaikkei edes tarttis ottaa kantaa, vaan voisi pelkästään puhua ilmiöistä vaikka joku rakki alkaisi haukkumaan sivusta. Näin yhtenä esimerkkinä portinvartijan tavoista.

Dr. No

Kuka ikinä onkaan Keijon takana, jos tohtorin hattu kiinnostaa niin kannattaisi mennä sukupuolentutkimusta ”opiskelemaan”, Keijo varmaan saisi parhaat mahdolliset arvosanat noilla lörinöillä =D
Odotankin sitä päivää kun joku oikeasti trollina väittelee itsensä sukupuolentutkimuksen tohtoriksi.

John Quiman

Jos osaa kirjoittaa riittävän sekopäistä väitöskirjaa, josta kukaan ei tajua tuon taivaallista, kyllä pärjää. Sen jälkeen suvakit siteeraavat sitä kilvan.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Jussi Hämäläinen

Hattu päästä molemmille!

Kaksoisstandardi

”Mustat ovat syyllisiä” = rasismia

”Valkoiset ovat syyllisiä” = ”edistyksellistä tunnistamista ja tunnustamista”

John Quiman

Uhrihierarkian taulukon huipulla olevat ovat syyttömiä Tarvisee vain keksiä selityksiä.

Uhrihierarkian pohjalla olevat ovat syyllisiä. Tarvitsee vain keksiä rikoksia.

Helppoa ja selvää.

U. Kamutapsa

Kansallismielinen valkoinen syytetty tuomarille: ”Armoa, olen syytön!”
Demla-tuomari ja valtakunnansyyttäjä: ”Älkää surko, kyllä teille rikos keksitään.”

Joukkohysteria

Punavihreiden ongelma on että he eivät uskalla olla kriittisiä tälläisiä ”suvaitsevaisia” mielipiteitä kohtaan vaikka epäilisivät niiden järkevyyttä. Paine on niin kova että pakko myötäillä mitä järjettömimpiäkin väitteitä.

John Quiman

Kauhein asia, mitä ns. suvaitsevainen voi kuvitella, on tulla julistetuksi kerettiläiseksi.

Hh1488

Ai niinku Galileo Galilei, aikansa kerettiläinen ku väitti että aurinko on aurinkokunnan keskipiste ja maa kiertää aurinkoa. Niistä ajoista ei Olla ihmiskuntana muututtu yhtään.

Ilkka Forsten

Minullakin on joskus käynyt mielessä kokeilla ihan huvin vuoksi jotain täysin hatusta tempaistua profiilia suvakkisivustolla, luoda sinne joku täysin idioottimainen selitys mustasta vainotusta joka kokee yhtenään rasismia, ja katsoa miten paksu shitti uppoaa johonkin Rasmusryhmään kritiikittä ? Se olisi hauskaa jallittamista, sillä suvakkien ajatustaso möyrii siellä missä suvaittavienkin eikä niillä ole yhtään käsitystä mikä olisi edes mahdollista.

John Quiman

Kun tulin paikalle, oli jonon alkuun laitettu valkoinen. Minut laitettiin jonon perälle, koska en ole valkoinen. Selvää rasismia.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

😀

Ilkka Forsten

Alabamalaisen bussin kuljettajan lausuma. ” Tänään emme ole rasisteja, ei puhuta mustista ja valkoisista. Puhumme tummanvihreistä ja vaaleanvihreistä. Joten, tummanvihreät bussin takaosaan ja vaaleanvihreät eteen.”

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
äänimies

Vaikka Keijo-fani olenkin niin jotenkin rasittavan kuuloinen haastattelu, niin kankeaa kapulakieltä Keijolta.

Hätätila tai väärinymmärrys

Punavihreä aate on heikko ja se vaatii tasoisensa kannattajan. Eli mahdoton yhtälö, että surkea aate ja heikko yksilö saisivat jotain hyvää aikaiseksi.

Tila

Punavihreäaate on pinnallista.

John Quiman

Se on mahdollisimman kaukana totuudesta. Valehtelee propagandallaan historiasta, vääristelee todellisuutta, olipa se sitten nykyistä, mennyttä tai tulevaa ja on keskittynyt kuviteltujen vihollistensa syyttelyyn ja alistamiseen agressiivisella tavalla.

Mikään hyvä ei ole koskaan noussut noilla tavoilla, vain paha on noussut ns. suvaitsevaisten suvaitsemattomien keinoilla.

kherbele

keijo on niin kova ukko, että sai jonkun paskalehden jopa julkaisemaan sarkasmilla kyllästetyn artikkelin, ihan painoversiossa 👌
vihervasemmistolaishihhulit tykkäs, koska ÄO on hieman matalampi, kuin normaalijärkisillä 💪💪💪

John Quiman

Riittää, että kirjoitettu vaikuttaa suvakismilta, ei sitä tarvitse ymmärtää.

Jarmo

Hyvä Ivan ja Keijo. Hieno pätkä!