Eurooppa Maahanmuutto

Ajatushautomo Gefira: Saksalainen Saksa tulee katoamaan lopullisesti vuosisadan loppuun mennessä

Kuvituskuva. Kuva Montecruz Foto / Flickr.

Ajatushautomo Gefiran mukaan Euroopan väestön koko alkaa pienemään kiihtyvällä vauhdilla. Kehityskulku näkyy erityisen voimakkaana Saksassa, jossa vuosisadan loppuun mennessä alkuperäisväestöä on jäljellä vain noin neljännes vuoden 2020 määrästä. Kansakunnan katoaminen on alkanut, ja seuraukset tulevat olemaan katastrofaaliset taloudellisessa ja demografisessa mielessä.

Ennen Saksa houkutteli työläisiä etelästä sekä Keski- ja Itä-Euroopasta, mutta perinteisten työvoimaa tarjonneiden maastamuuttomaiden – kuten Espanjan, Portugalin, Italian ja Puolan – demografnen tilanne on huonontunut oleellisesti, joten nämä työvoiman lähteet ovat kuivumassa. Nykyinen talousmekanismi riippuu täysin kasvavista talouksista, mutta merkittävää kasvua ei ole ollut aikoihin näköpiirissä. Kun ikääntyvä väestö yrittää realisoida omaisuuttaan – osakkeita, yrityksiä, asuntoja …  – heidän asiakkainaan on jatkossa yhä kutistuva työikäinen väestö.

Vuosisadan loppuun mennessä Saksan väestö kutistuu neljännekseen ilman maahanmuuttoa

Vuoden 1965 75 miljoonan saksalaisen väestö kutistuu tulevien neljänkymmenen vuoden aikana 37,8 miljoonaan ja 21,6 miljoonaan vuosisadan loppuun mennessä. Ennusteessa on otettu huomioon syntyvyys, ei maata kohtaavaa siirtolaisuutta. Jos Saksan hallitukset haluavat säilyttää nykyisen noin 80 miljoonan ihmisen väestön, se onnistuu vain maahanmuuton avulla – korvaamalla alkuperäisväestö maahanmuuttajilla.

”Peli on pelattu”

– Kun Euroopan väestö kutistuu niin me sallimme kouluttamattomien muslimien maahanmuuton jatkuvan, sanoo saksalainen sosiologi Gunnar Heinsohn. Hänen mukaansa ”he tulevat pian romahduttamaan hyvinvointivaltiomme”.

Muslimimaat ovat synnyttäneet nuorisopullistuman (youth bulge), ja Heinsohn uskookin, että ”Euroopan peli on pelattu”. Asian ymmärtää, kun vertailee Saksan ja Nigerian väestöpyramidia. Matalan syntyvyyden Saksassa korostuu keski-ikäisen väestön määrä, kun taas Nigeriassa erottuvat suuret lasten ja nuorten määrät.

Saksan väestöpyramidi. Lähde www.populationpyramid.net
Nigerian väestöpyramidi. Lähde www.populationpyramid.net

Saksaa, kuten muutakin läntistä Eurooppaa, on kohdannut odottamattoman suuri massamaahanmuutto, ja Saksan nykyisen hallituksen mukaan päätepistettä ei ole näkyvissä. Massamaahanmuuton lähdekään ei ole katoamassa, päinvastoin. PEW-instituutin Afrikan maissa tekemä kysely kertoo, että kolme neljästä afrikkalaisesta haluaa muuttaa vauraaseen Eurooppaan tai Yhdysvaltoihin.

Saksalainen Saksa tulee katoamaan lopullisesti

EU:n ajaman pakolaisten uudelleensijoituksen myötä EU:n ulkopuolelta tulevan väestön osuus Saksassa on kasvanut 1,3 miljoonalla tammikuun 2015 ja kesäkuun 2017 välisenä aikana. Saksan uusi hallitus on päättänyt ottaa vastaan 200 000 turvapaikanhakijaa vuosittain. Jotta edellämainitun prosessin vaikutuksen voi käsittää, tulee verrata maahanmuuttajien vaikutusta Saksassa vuosittain syntyvien lasten määrään.

Alkuperäissaksalaisten lasten määrä putoaa vuoden 2020 450 000:stä seuraavien 20 vuoden aikana 315 000:een. Vuosittain maahan muuttavat 200 000 nuorta turvapaikanhakijaa sekä heidän jälkeläisensä muuttavat saksalaisen yhteiskunnan täydellisesti tulevien 40-60 vuoden aikana, ja saksalainen Saksa tulee katoamaan lopullisesti.

Uussaksalaisista ei tule saksalaisia

Ajatus siitä, että maahanmuuttajat integroituisivat tai assimiloituisivat täydellisesti, on hölynpölyä. Uussaksalaisista ei tule saksalaisia. Pääasiallinen syy, miksi maahanmuuttajat haluavat Saksaan, on saksalainen hyvinvointi – ei saksalainen kulttuuri. Maahanmuuttajat haluavat säilyttää oman uskontonsa ja tapansa, muodostaa omia poliittisia puolueita, perustaa omia uskonnollisia instituutioita, he haluavat tehdä ostoksensa omissa kaupoissaan ja haluavat jopa noudattaa omia lakejaan. Kun ajatellaan maahan vyöryvien maahanmuuttajien ja alkuperäisten saksalaisten muuttuvaa suhdetta, ei ole mitenkään mahdollista, että Saksa kykenisi säilyttämään poliittisen järjestelmänsä, kielensä ja kulttuurisen identiteettinsä.

Suuri muutos ei tapahtu hetkessä – siihen tulee kulumaan 15-30 vuotta. Jo saapuneilla 1,3 miljoonalla maahanmuutttajalla ja vuosittain saapuvilla 200 000 maahanmuuttajalla kutistuvan alkuperäisen väestön kera on tuhoisa vaikutus Saksan väestörakenteeseen jo vuoteen 2030 mennessä.

Saksan kansan katoaminen enteilee seuraavaa systeemistä kriisiä

200 vuoden jatkuvan kasvun jälkeen teollisuusmaiden väestö on kutistumassa, ja ilman voimakasta maahanmuuttoa talouskasvua ei voi tapahtua: talous ei voi kaksinkertaistua, jos samaan aikaan väestön määrä puolittuu – ei vaikka tuottavuus moninkertaistuisi. Kuluttajia ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi.

Saksan demografiset ongelmat alkavat vain kiihtyä vuoden 2020 jälkeen, heijastuen talouteen, kun joka vuosi työikäinen väestö pienenee 400 000 ihmisellä. Saksan kansan katoaminen enteileekin seuraavaa systeemistä kriisiä.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit