Eurooppa

Arabipuolue uhkaa sisällissodalla, jos ruotsidemokraatit pääsevät valtaan – ”Olemme valmiita!”

Kuvakaappaus Youtube.

Arabipuolue vihaa ruotsidemokraatteja mutta sympatisoi sosiaalidemokraatteja.

Ruotsissa vasta perustetun Arabipuolueen (Arabiska partiet), nyt Nordiska Avdelningen -nimellä toimivan järjestön puoluesihteeri Krar Al-hamede sanoo, että järjestö on huolestunut ruotsidemokraattien kannatuksesta ja syyttää puoluetta rasismista.

Krar Al-hamede korostaa Nordiska Avdelningen -järjestön Youtube-videolla, että jos ruotsidemokraatit pääsevät valtaan, arabipuolue aloittaa sisällissodan Ruotsissa. Tulevan sodan tavoitteena on kaapata valta Ruotsissa aseellisesti sekä kyberhyökkäyksillä.

Videopuheesta myös paljastuu, että arabipuolueella on lonkeroita kaikkialla maassa pohjoisesta Haaparannasta ja Piteåsta etelään Skåneen. Puolueen pääkallopaikka on kuitenkin Keski-Ruotsi mukaanlukien Tukholma.

– Olemme valmiita heti … sillä hetkellä, kun ruotsidemokraatit saavat vallan maassa, epädemokratia kumotaan … ja sitten myös Ruotsin laki kumotaan … sitten julistetaan sisällissota …, sanoo arabipuolueen puoluesihteeri Krar Al-hamede.

Arabipuolue vihaa ruotsidemokraatteja mutta sympatisoi sosialisteja, ja videolla sosiaalidemokraattinen puolue todetaankin ”hyväksi puolueeksi”.

Järjestö kuitenkin ilmoittaa, että sillä on tiettyjä vaatimuksia myös sosiaalidemokraateille tulevissa neuvotteluissa. Samaan aikaan puolue julistaa suoraa terroria ja väkivaltaa vastustajiaan vastaan.

Puoluesihteerin tavoitteena on saattaa ruotsidemokraatit ja muut yhteiskunnalliset toimijat oikeuden eteen, jos heillä on mielipiteitä, jotka eivät ole arabipuolueen linjan mukaisia.

Päivitys 17.11 klo 18:56

Sunnuntaina puoluesihteeri kertoi SVT:lle vetävänsä uhkaukset takaisin. Kaikki oli ollut vain pilaa. Silti Krar Al-hamede on edelleen vihainen ruotsalaisen yhteiskunnan rasismin vuoksi.

Lähteet Youtube, Svenska morgonbladet, SVT

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa