Eurooppa Maahanmuutto

Puola: muslimien maahanpääsyn estäminen on ainoa toimiva keino terrorismia vastaan

Ryszard Czarnecki
Ainoa keino suojata Puolaa islamilaisilta terrori-iskuilta on estää muslimien massamaahantulo, brittiläissyntyinen puolalainen MEP sanoi maanantaina.

”Jos halutaan vähentää islamistisen iskun osumisen todennäköisyyttä Puolaan, ainoa toimivaksi todettu keino on olla päästämättä muslimisiirtolaisia maahan,” Ryszard Czarnecki kertoi radiossa lauantaina tapahtuneen Lontoon terrori-iskun jälkeen.

Laki- ja oikeus -puolueen MEP huomautti, että islamilaisten siirtolaisten jälkeläiset ovat olleet vastuussa isosta osasta Euroopan maaperällä tapahtuneista islamistisista iskuista. Hän totesi myös, että ”Puola oppii lännen tekemistä virheistä, ja kieltäytyy siksi avaamasta oviaan islamilaisille siirtolaisille.”

Kun häneltä kysyttiin, onko Puolan poliittisella johdolla antaa hyviä neuvoja Britannialle kuinka välttää terrorismia, Czarnecki vastasi, että ”on olemassa erittäin hyvä konsepti – ei islamilaisia maahantulijoita”.

”Britanniaan liittyen olemme jo monta kertaa todenneet heille, että heidän täytyy karkottaa – ei suvaita – radikaaleja siirtolaisia. Jos radikaali muslimisaarnaaja kehottaa uskonveljiään taistelemaan vääräuskoisia vastaan, luulenpa että on hyviä syitä karkottaa sellainen imaami. Onneksi Puola ei tee samoja virheitä siirtolaispolitiikassa kuin muut maat ovat tehneet, joten meillä ei ole näitä päänsärkyjä, kertoi Czarnecki.

Puolan pääministeri Beata Szydło sanoi aiemmin keväällä, että ”siirtolaispolitiikkaa ja terrorismia on mahdoton olla yhdistämättä toisiinsa”.

Puolan sisäministeri Mariusz Błaszczak kommentoi Euroopan unionin maalle asettamaa kesäkuun takarajaa uudelleensijoitettavien pakolaisten vastaanottamisessa, että ”pakolaisten vastaanottaminen olisi maalle aivan varmasti paljon pahempaa kuin Brysselistä käsin uhkaavat rangaistukset”.

Breitbart

  • 3.3K
    Shares