Eurooppa Politiikka Rikos

Äärivasemmistolaiset väijyttivät kuusinkertaisella ylivoimalla yksin kulkeneen kansallismielisen – 2 antifasistia sairaalaan

Kuvituskuva. Kuva: Wikimedia Commons / (CC BY-SA 2.0) / Pavin Pavan.

Saksassa tapahtui torstai-iltana äärivasemmistolaisten suorittama hyökkäys kansallismielistä aktivistia vastaan. Aktivisti on kansallismielisen Kolmas Tie-puolueen (Der dritte Weg) jäsen.

Nuori kansallismielinen oli palaamassa treeneistä kotiin, kun kuusi kommunistia hyökkäsi hänen kimppuunsa takaapäin. He suihkuttivat tämän kasvoille pippurikaasua ja puukottivat häntä samalla lyöden ja potkien joka suunnasta.

Nationalisti ei kuitenkaan suostunut uhriksi, vaan hän ryhtyi tappelemaan puukotushaavasta sekä pippurisumutteesta huolimatta vastaan. Lopputuloksena kaksi hyökkääjistä ei kyennyt edes palaamaan pyörilleen lyyhistymättä, ja he joutuivatkin poliisien saattamana sairaalaan. Loput tekijät ovat vielä karkuteillä.

Myös puolueaktivisti joutui sairaalaan. Poliisi tuli paikalle isolla joukolla ja varmisti lähialueiden rauhallisuuden loppuillan ajan. Myös Kolmas Tie-puolueen jäseniä saapui saman illan aikana sankoin joukoin paikalle varmistamaan, ettei alueella näy enää äärivasemmistolaisia.

Nationalistin vammat eivät ole hengenvaarallisia.

Lähde: Der dritte Weg 

3 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Marko Kristian

Antifa väkivaltaisin äärijärjestö, jota poliitikot ja toimittajat ympäri maailman suojelee.
Tämäkin 6 hyökkää yhden kimppuun varmasti uutisoidaan jonain joukkotappeluna.

John Quiman

Antifa on myös merkittävin fasistinen järjestö nykypäivänä. Lisäksi se on hyvin rasistinen.

Ismo Meinander

Hahaha, Antifa! Nämä kommunistiset työn sankarit eivät ole koskaan tehneet päivääkään työtä, ja kuten tästäkin nähdään, uskaltavat hyökkäillä vain 6 x ylivoiman avuin ja siltikin käy näin. Salille ja tatamille vaan jokainen kansallismielinen.