Eurooppa Politiikka Terveys ja hyvinvointi Uutiset

Britannian Kansallinen terveydenhuoltojärjestelmä: ”On käytännössä rasismia olla haluamatta transuja vessoihin”

Kuva: Wikimedia Commons.

Kansallinen terveydenhuoltojärjestelmä on päästämässä itseään naisiksi väittävät seksirikolliset vapaasti saalistamaan naisten tiloihin.

Kansallisen terveydenhuoltojärjestelmän (NHS) johtajat Britanniassa ovat suututtaneet kansalaisia antamalla lausunnon, missä he vertaavat rasismiin sitä, että naiset eivät halua transumiehiä naisten vessoihin.

”Niin kuin NHS ei suostu soveltamaan rasistia käytäntöjä ”epämukavuussyistä,” niin emme myöskään samoista syistä suostu soveltamaan transfobisia käytäntöjä. Tämä koskee sellaisia asioita kuin vessoja, pukuhuoneita ja saman sukupuolen majoitusta,” NHS oli linjannut.

Sosiaalisen median kommentaattori James Esses oli sanonut NHS: osoittavan ”Täydellistä välinpitämättömyyttä naisten turvallisuudesta esittämällä huolen miehistä naisten tiloissa olevan yhtä rasismin kanssa. NHS:n tulisi perustua tieteelle, todisteille ja todellisuudelle. Sen sijaan se pakottaa vaarallista sukupuoli-ideologiaa sekä henkilökunnalle että potilaille.”

Samoin myös konservatiivipuolueen meppi Nick Fletcer lisäsi: ”NHS:n käytäntö on yksi järkyttävimmistä asioista, mitä olen kohdannut. Se vertaa yksityisyydestään, arvokkuudestaan ja turvallisuudestaan huolissaan olevat haavoittuvat naiset rasisteiksi.”

Konservatiivipoliitikot pöyristelevät sitä, kun naisia yritetään pakottaa jakamaan tilojaan miesten kanssa transuideologian nimissä. Samalla kuitenkin hekin haukkuvat rasisteiksi valkoisia, jotka eivät haluaisi jakaa tilojaan ei-valkoisten kanssa mm. turvallisuussyistä. Transuideologian tapaan myös rotujen tasa-arvon ideologia pakotettiin valkoisille.

Lähde: The Sun

2 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ruoste Iskee

Eipä ole jostain kumman syystä yhtään naista jotka haluaisi miesten saunaan tai wc tiloihin, miksiköhän…?

Ilkka Manttari

Eiköhän tuon NHS:n johtajille löytyisi jostakin hoitopaikka, jos tuollaisiin voi enää vaikuttaa. Transfobia on ainakin toistaiseksi toiminut hyvin, tehköön jokainen kotonaan mitä tahtoo mutta jotakin rajaa noihin yleisiin tiloihin.