Muu maailma Politiikka Uutiset

Joe Bidenin uudet omituiset lausunnot

Yhdysvaltain presidentti Joe Biden lehdistötilaisuudessa, jossa käsiteltiin raporttia hänen huonosta muististaan 9.2.2024. Kuvakaappaus: YouTube.

Yhdysvaltain presidentti Joe Biden herättää jälleen huomiota kummallisten lausuntojen jälkeen. Tällä kertaa kyse oli siitä, että ”kannibaalit söivät hänen setänsä”.

Presidentti Joe Biden kertoi toimittajille keskiviikkona, että hänen setänsä Ambrose J. Finnegan ”ammuttiin alas alueella, jossa oli paljon kannibaaleja”, ja viranomaiset ”eivät koskaan löytäneet hänen ruumistaan”.

Kun Biden oli matkalla kampanjapysäkille Pennsylvanian Scrantoniin, hän kertoi tarinan sedästään ja väitti, että hänen ilmavoimien lentokoneensa ”ammuttiin alas” ”tiedustelulennolla Uuden-Guinean yllä” toisen maailmansodan aikana.

”Kun D-Day tapahtui, seuraavana päivänä kaikki neljä äitini veljeä ilmoittautuivat vapaaehtoisiksi armeijaan. Kolme heistä pääsi mukaan. Yksi heistä ei päässyt”, Biden sanoi.

”Ambrose Finnegan – kutsuimme häntä Bosie-sedäksi – ammuttiin alas. Hän oli armeijan ilmavoimissa ennen kuin ilmavoimia oli olemassa, ja hän lensi yksimoottorisilla lentokoneilla tiedustelulentoja Uuden-Guinean yllä”, Biden jatkoi.

Finnegan kuoli 14. toukokuuta 1944 Pentagonin puolustusvoimien POW/MIA -kirjanpitoviraston mukaan. Finnegan oli matkustajana armeijan ilmavoimien koneessa, jonka hän jätti ”tuntemattomista syistä” Tyynellämerellä Uuden-Guinean rannikolla, virasto raportoi.

Väärä maa ja kaupunki

Bidenillä on tapana erehtyä presidenteistä, maista ja kaupungeista. Tällä kertaa kyse oli kehotuksesta Israelin armeijalle olla menemättä Haifaan, joka on israelilainen kaupunki.

Lähde: Breitbart

3 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Vappu Simanen

      Mitä Trump edellä sitä Biden perässä.

      Oikeudenkäyntien väliajalla Trump pistäytyi ravintolassa. Kansa tungeksi ympärille hurrasi presidentille.
      No, Bideninhän piti panna paremmaksi. Häkin meni ex tempore jäätelökioskille: ei mitään ruuhkia, kukaan tuskin huomasi häntä.
      Eipä siinä vielä kaikki. Tehtiin uusi yritys, nyt Hollywoodin käsikirjoittajien avustuksella. Salainen palvelu kävi preppaamassa jäätelökioskin myyjää ja kuvausryhmät olivat paikalla. — Sama tulos kuin edellisellä kerralla.

      KOLME VIDEOTA: Two Presidents Walk into a Convenience Store

      Trumpin oikeudenkäynnin tuomarilla, jota laki tai perustuslaki ei koske, on vakaa aikomus laittaa presidentti Trump vankilaan ja tuhota vaalikampanja estämällä häntä matkustamasta pois New Yorkista ja siten käymästä valtakunnallista kampanjaa. Seuraus: Nyt oikeudenkäynnistä on tullut koko kansan huvi ja kaikki ovat liimautuneet televisioidensa ääreen SEURAAMAAN TRUMPIA. — Mitä kampanjaa siinä enää tarvitaan.

Marko Kristian

Kannattaisi vaan pysyä siellä bunkkerissaan.
Mitä useammin Biden suunsa avaa, sitä vaikeampaa taustajoukoilla on huijata hänet toistamiseen vaalien voittajaksi.

Ismo Meinander

Mahdollista vain Amerikassa tai laajemmin Kali Yugalla.