Eurooppa Politiikka Uutiset

Saksa jakaa taas miljoonia holokaustiselviytyjille ”jotta nämä pärjäävät Hamasin hyökkäyksen takia”

Kuva: Wikimedia Commons.

Myös koronakriisi oli ”hyvä syy” työntää miljoonia euroja saksalaisten veronmaksajien rahoja holokaustihuijareille.

Saksa aikoo kertamaksuna jakaa 220 euroa jokaiselle Israelissa asuvalle 113 000 holokaustihuijareille, jotta nämä ”pärjäisivät” Hamasin lokakuun hyökkäyksestä huolimatta.

Talousministeriön ilmoituksen mukaan tästä tulee 25 miljoonan euron lasku saksalaiselle veronmaksajalle.

”Tämä on poikkeuksellisen stressaava tilanne holokaustin uhreille, mitä maailmanlaajuisesti ilmentyvä antisemitismi on vielä kärjistänyt,” talousministeriön edustaja oli kommentoinut.

Juutalaisten materiaalisten vaatimusten konferenssin presidentti Gideon Taylor, ilmoitti tyytyväisyytensä Saksan maksuaikeista, sanoen: ”Symbolinen tunnustusmaksu Saksalta holokaustiselviytyjille Israelissa, on viesti solidaarisuudesta.”

Lähde: CNN

4 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ruoste Iskee

Sukulaiseni pyörivät haudassaan, sillä he kaikki tiesivät että koko iso H, on pelkkää kyömynenien keksimää valhetta millä voi luistella ajattomasti imien joka maan varat omiin taskuihin. Pari päivää sitten lähetin ruusuja Saksaan laitettavaksi koko maailman sylkemän henkilön haudalla jonka syntymäpäivä oli. Koen rajatonta vihaa kaikkia niitä kohtaan jotka luulevat että tuo kuollut, jonka nomeä en viitti edes kirjoittaa sillä täälläkin siitä nousisi armoton mekkala, on joku sairas päästään hullu, sillä henkilö oli ihan päinvastaista.

Ilkka Manttari

Saksaa lypsetään kai aikojen loppuun. Eiköhän olisi jo aika lopettaa. Aika harva muukaan maa rötöstelyjään maksaa maailman tappiin. Eihän tässä kohta enää tiedä ketkä ovat rosvoja ja rötöstelijöitä.

John Quiman

Isoisän veloista eivät vastaa jälkipolvet, mutta tässä onkin kyseessä politiikka.

Churchil sanoi ensimmäisen maailmansodan jälkeen, kun Saksa oli kukistettu, että jos Saksa tuosta vielä nousee, se pitää lyödä niin, että se ei enää ikinä nouse. Silloinhan oli kyseessä maailmankaupasta, mutta Toisessa maailmansodassa Britannian imperiumi romahti, eikä se ole enää sama imperiumi, joten ei kai Britit enää ole niin kitkerinä Saksan talousmahdista. Jotkut kuitenkin haluavat pitää Saksan polvillaan vieläkin ja siksi saksalaisille opetetaan isoisien kauheudesta ikään kuin se olisi saksalaisten perisynti hamaan ikuisuuteen.

John Quiman

Kokolailla pitkittynyttä sodan häviäjän lypsämistä.