Eurooppa Maahanmuutto Rikos

Turvapaikanhakija raiskasi 15-vuotiaan tytön sen jälkeen, kun hänen karkotuslentonsa estettiin protestoivan matkustamohenkilökunnan toimesta

Anicet Mayela. Kuva: Kuvakaappaus YouTube/TalkTV.

Turvapaikanhakija, joka on aiemmin kuvattu ”maahanmuuttajat eivät ole rikollisia” -kyltin kanssa, on tunnustanut syyllisyytensä 15-vuotiaan tytön raiskaukseen vältettyään karkotuksen.

Anicet Mayela, 40, saapui Britanniaan vuonna 2004 ja taisteli paluuta Kongon tasavaltaan vastaan, missä hän väitti henkensä olevan vaarassa. Siitä huolimatta, että oikeuslaitos hyväksyi hänen karkotuksensa, karkotuslennon matkustamohenkilökunta puuttui asiaan kahdessa eri karkotusyrityksessä.

Kiitoksena mahdollisuudesta jäädä maahan, raiskasi hän lapsen 1.12.-31.12. välisenä aikana. Teko oli siis pitkäkestoinen ja raaka. Syyllinen puhui oikeudessa vain vahvistaakseen nimensä ja tunnustaakseen syyllisyytensä.

Raiskaaja on myös toiminut maahanmuuttoaktivistien kansikuvapoikana sen jälkeen, kun hänet kuvattiin ”maahanmuuttajat eivät ole rikollisia”-kyltin kanssa protestoimassa omaa karkotustaan. Jälleen kerran paremman väen kultamuna aiheuttaa suvaitsevaisille kiusallisia hetkiä.

Lähde: lbc.co.uk

4 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Kauko Aalto

Nämä ihmisoikeuksia ihmiskunnan kuonalle vaativat etnofasistit, tuskin jäävät tämänkään tapauksen vuoksi, päivittämään käsityksiään haittamaahanmuutosta, eli vieraslajien leviämistä ja suoranaisesta tietoisesti johdetusta levittämisestä.  

R K

Juuri näiden tapauksien vuoksi Bideet itkee ja Lipposkat vetää marssisaappaat jalkaan,arvostakaa…….

Marko Kristian

Niinhän siinä aina käy, jos lehdistö nostaa jonkun ”juhlapaikanhakijan” otsikoihin, niin sitä suurempi rikollinen. Kysykää vaikka hesarilta tai yleltä.

John Quiman

Noilla kansikuvapojilla onkin tapana ilmestyä myöhemmin vähän piilotellummin uutisiin raiskauksen tai muun rikoksen tekijöinä. Yle on hyvä valitsemaan tulevia rötöstelijöitä mallipojikseen.