Eurooppa Maahanmuutto Rikos

Viime viikkojen vakavien maahanmuuttajarikosten määrä on häkellyttävä – Ranskassa leikkikentällä lapsia puukottanut maahanmuuttaja ei ole ainoa uutisotsikoihin noussut väkivallanteko

Kuvituskuva. Kuva: Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0) / Henning Schlottmann.

Annecyn leikkikenttähyökkäysten kanssa samalla viikolla tapahtuneiden vakavien, otsikoihin nousseiden maahanmuuttajarikosten määrä on häkellyttävä.

Saksalais-puolalainen toimittaja Jan A. Karon on julkaissut Annecyssa Ranskassa leikkikentällä tapahtuneen neljän lapsen raa’an puukotuksen jälkeen eeppisen viestiketjun, jossa kerrotaan yksityiskohtaisesti laajalle levinneestä rikollisuudesta ja terrorista, jota maahanmuuttajat ovat aiheuttaneet Euroopan kansoille.

Tarina Ranskan puukotusiskuista oli jo Euroopan ykkösuutinen, mutta sitten raa’asta hyökkäyksestä julkaistu koko video näytti graafisesti, kuinka kielteisen päätöksen saanut syyrialainen turvapaikanhakija Abdalmasih H. puukotti toistuvasti rattaissa ollutta pikkulasta, kun tämän äiti huusi kauhusta. Sen jälkeen video poistettiin laajalti Twitteristä, mikä herätti kysymyksiä alustan sensuurista.

Vaikka veitsihyökkäys nousi kansainvälisiin otsikoihin, se oli vain yksi monista väkivaltaisista tarinoista, joissa maahanmuuttajat ovat olleet osallisina viime viikolla Euroopassa. Kaikkien näiden tarinoiden läpikäyminen on lähes mahdotonta, mutta eräs toimittaja, Jan A. Karon, loi aiheesta laajan viestiketjun, jossa kerrottiin yksityiskohtaisesti kaikkein kauhistuttavimmista esimerkeistä, ja se on kerännyt lähes 500 000 katselukertaa – merkittävä määrä ”saksalaiselle Twitterille”.

Karon esittelee postauksessaan teoreettisen eurooppalaisen, joka Annecyn puukotusiskusta kuultuaan alkaa tutkia muita viimeaikaisia iskuja eri puolilla Eurooppaa.

”Viime torstaina kuulit Twitterissä #Annecysta. Olet järkyttynyt siitä, että syyrialainen puukottaa pieniä lapsia, näet hirvittävän videon ja päätät seuraavina päivinä katsella internetissä ympärillesi kysymyksen kanssa: Mitä Euroopassa tapahtuu maahanmuuton kanssa?” Karon kirjoitti.

Kuvakaappaus: Twitter.Sitten hän viittaa maahanmuuttajaan, joka hyökkäsi poliisin kimppuun kebabveitsellä Bremenissä, ja kirjoittaa: ”Poliisin erikoisyksikkö lähetetty paikalle Bremenissä, koska syyrialainen ryntäsi kaupungin keskustaan 45 senttimetrin pituisen kebabveitsen kanssa ja uhkasi poliiseja.”

Seuraavaksi hän viittaa tarinaan, joka ei saanut juuri lainkaan kansainvälistä huomiota, mutta joka käsittelee maahanmuuttajakuljettajien ajoneuvoihin liittyviä kuolemantuottamuksia, jotka ovat hyvin yleisiä.

”Samana päivänä voit lukea Ruotsissa sattuneesta tapauksesta, jossa irakilainen jengirikollinen tappoi 11-vuotiaan pyöräilijän huumeiden vaikutuksen alaisena. Koska hän sai kansalaisuuden maahantulonsa jälkeen, häntä ei voitu karkottaa”, Karon kirjoittaa.

Kirveshyökkäyksiä ja joukkoraiskauksia

Seuraavassa viestissä hän viittaa videolle tallentuneeseen kirveshyökkäykseen ja kirjoittaa: ”Perjantaina tietoosi tuli video välikohtauksesta Italian Forlissa, jossa arabitaustaiset ihmiset hyökkäävät toistensa kimppuun kirveillä keskellä kaupungin keskustaa.”

Seuraavassa tapauksessa Twitter-käyttäjät saavat tietää eritrealaisesta, joka paloitteli toisen eritrealaisen ja heitti hänet roskiin metsässä Lounais-Saksassa.

Karon kertoo seuraavassa viestissään toisesta huolestuttavasta, mutta nykyään arkipäiväisestä rikoksesta.

”Ei kaukana edellisestä paikasta, nimittäin toiseksi suurimmassa kaupungissa Dortmundissa, neljän mustaihoisen nuoren kerrotaan ahdistelleen seksuaalisesti kahta 11- ja 14-vuotiasta tyttöä junassa ja pakottaneen heidät riisumaan itsensä heidän edessään”, hän kirjoitti.

Joukkoraiskaukset Saksassa ovat nyt vuonna 2022 saavuttaneet ennätyslukemat, ja yli puolet epäillyistä on ulkomaalaistaustaisia.

Seuraavassa postauksessaan Karon viittaa maahanmuuttajaan, joka oli ymmällään siitä, että hän joutui vaikeuksiin, koska yritti raiskata poliisin.

Karon kirjoittaa: ”Sitten saat tietää Malista kotoisin olevasta miehestä, joka yritti raiskata 32-vuotiaan kaupunkipoliisin. ’Kyllä, minä yritin raiskata. Mutta miksi se on niin iso juttu naiselle? En tappanut ketään’, hän sanoi kuulusteluissa.”

Raiskaustarinat eri puolilla Eurooppaa kääntyvät sitten Kreikkaan, mistä Karon kirjoittaa: ” Kreikassa kerrotaan tapauksesta, jossa 22-vuotias kreikkalainen pelasti 17-vuotiaan tytön neljän egyptiläisen pakolaisen raiskaukselta.”

Karon kertoo seuraavaksi saksalaisesta Frankfurtin kaupungista, jossa 39-vuotias kumppani puukotti 32-vuotiaan naisen kuoliaaksi pakolaismajoituksessa. Lasten uskotaan nähneen verisen hyökkäyksen.

Karon jatkaa ja kirjoittaa: ”Seuraavaksi saat lukea 39-vuotiaasta innsbruckilaisesta, joka on keinotekoisessa koomassa 13-vuotiaan afgaanin hyökättyä hänen kimppuunsa.”

Sitten hän viittaa toiseen veitsirikokseen samalta viikolta kuin Annecyn veitsihyökkäys, ja kirjoittaa: ”Luit myös, että Ranskan Sézannessa piti lähettää erikoisjoukkoja paikalle, koska somalialaisen ja kahden syyrialaisen välillä oli riita, jossa ensimmäinen hyökkäsi toisen kimppuun veitsellä.” Hän viittaa myös Frankfurtin Bahnhofsviertelissä tapahtuneeseen veitsihyökkäykseen, jossa neljä afgaania hyökkäsi 17-vuotiaan kimppuun.

Remix News on aiemmin raportoinut, että veitsirikollisuus on kasvanut Saksassa huimasti, ja nyt kirjataan jopa 50 hyökkäystä päivässä.

Seuraavassa twiitissä Karon viittaa siirtolaisten salamatkustajien kaappaamaan turkkilaiseen laivaan.

”Luit ehkä Välimerellä sattuneesta välikohtauksesta, jossa syyrialaiset, irakilaiset ja afganistanilaiset yrittivät kaapata turkkilaisen Galata Seaways -aluksen Napolin lähellä tyytymättöminä siihen, että se oli menossa satamaan Ranskassa eikä Italiassa”, saksalais-puolalainen toimittaja kirjoittaa.

Ruotsin verisen viikonloput ovat jo tavanomaisia

Remix News raportoi, että Ruotsissa tapahtui viikonloppuna joukkoampuminen, joka tapahtuu aikana, jolloin aserikollisuus on noussut ennätyslukemiin Pohjoismaissa.

”Lauantaina saitte kuulla Etelä-Tukholmassa tapahtuneesta AK47-aseiden ammuskelusta, jossa kuoli 15-vuotias ja loukkaantui kolme ihmistä. Ruotsista on tullut eri maahanmuuttajaryhmien välisen jengiväkivallan keskipiste”, Karon kirjoittaa.

Seuraavassa twiitissä hän jatkaa: ”Toisessa ruotsalaisessa kaupungissa, Solnassa, saitte lukea lasten leikkikentällä tapahtuneesta ampumavälikohtauksesta, jossa kaksi ihmistä ammuttiin.”

Sitten hän viittaa 19-vuotiaaseen somalialaiseen maahanmuuttajaan, joka pakeni vankilasta oltuaan vangittuna murhasta.

”Ruotsista puheen ollen: Olette varmaan lukeneet tapauksesta, jossa 19-vuotias somalialainen pakeni kasvatuslaitoksesta, johon hän itse asiassa oli joutunut murhattuaan jonkun”, Karon kirjoitti.

Rikoksentekijät ovat pääosin Afrikasta tai Lähi-idästä

Karon palaa sitten Saksan puolelle ja kirjoittaa: ”Sitten saat tietää syyrialaisesta, joka otettiin kiinni Berliinin leikkikentältä 100 000 euron käteisvarat mukanaan. Tällaista summaa ei ole koskaan ollut omalla pankkitilillä, saati sitten käteisenä.”

Karon viittaa sitten Remix Newsin juttuun, joka koskee Irlannin massamaahanmuuton vastaisia vastaiskuja, ja kirjoittaa: ”Irlannissa pakolaisten määrä on kasvanut 960 prosenttia vuodessa, ja maahanmuutosta voitaisiin järjestää kansanäänestys.”

Karon esittää sitten skenaarion, jossa teoreettinen käyttäjä, joka on tehnyt kaiken viime viikon rikoksiin liittyvän taustatutkimuksen, ponnistelee saadakseen siitä tolkkua.

”Aika hurja viikonloppu Euroopassa, vai mitä?” ajattelet itseksesi. Vaikka et olisikaan muukalaisvihamielinen ja olisit aina pitänyt itseäsi ”ennakkoluulottomana”, tajuat: ”Helvetin monet rikoksentekijät ovat Afrikasta tai Lähi-idästä, eivätkä he ole olleet täällä pitkään.”

Ajattelet ehkä vielä: ”Tietyt rikolliset ilmiöt – kuten puukkotappelut, machete-hyökkäykset, jengikiistat, joukkoraiskaukset, raaka seksuaalinen väkivalta ylipäätään – tunnistan oikeastaan vain televisiosarjoista ja ne olivat lapsuudessani äärimmäisen harvinaisia.”

Tässä vaiheessa lukemista korvia jo kuumottaa, ja myös otsa alkaa hikoilla. Sitten selviää: ”Raakoja rikoksia ei tapahdu yhtä paljon kaikissa maissa.” Puolassa tai Slovakiassa viikonloppu näyttää pysyneen rauhallisena – sinnikkäästä googlailusta huolimatta.

Etsit poliitikkoja, jotka antaisivat vastauksia polttaviin kysymyksiisi. Luet Italian mediasta Jacopo Morronelta (Lega): ”Meidän on oltava tietoisia siitä, että tietyt elämäntavat ja kulttuurit ovat ristiriidassa meidän kanssamme, että ulkomaalainen rikollisuus lisääntyy.”

Éric Zemmour sanoo, että ”Ranskassa tapahtuu nyt 120-140 veitsihyökkäystä päivässä, kun 60-luvulla niitä oli 3-4.” Et ole varma, onko se totta. Olethan toki lukenut Zemmourista, että hän on ”äärioikeistolainen ja populisti”.

Mutta vatsassasi on sellainen epämiellyttävä tunne: ”Entä jos hän on edes osittain oikeassa?” Silloin Saksa olisi ollut aika lailla kusessa vuodesta 2015 lähtien. Ja tapaukset Saksasta ja Itävallasta viittaavat siihen, että ilmiössä saattaa olla jotain perää.”

Hallitukset ajavat avointen rajojen politiikkaa ja samalla kansat riisutaan aseista

Karon kertoo yksityiskohtaisesti, miten hallitukset reagoivat rikollisuuden lisääntymiseen riisumalla kansalaiset aseista ja varmistamalla avoimet rajat:

”Kirjaudut Twitteriin, luet saksalaisia uutisia ja löydät etsimäsi. Saat tietää Nordrhein-Westfalenissa toteutetusta valvontakampanjasta, jossa koko osavaltion alueella takavarikoitiin 46 veistä yhden yön aikana.”

”Etsit Morronen ja Zemmourin saksalaisia vastineita ja löydät SPD:n sisäministerin, joka torjuu rajatarkastukset mutta haluaa, että veitset kielletään junissa.”

Vaikka Karonia voidaan syyttää tällaisten hyökkäysten poiminnasta, tiedot osoittavat selvästi, että väkivaltarikoksiin ja seksuaalisiin hyökkäyksiin syyllistyvät pääasiassa ulkomaalaiset ja maahanmuuttajataustaiset henkilöt esimerkiksi Saksassa, Ranskassa, Italiassa, Ruotsissa ja Itävallassa.

Monissa tapauksissa hyökkäyksiä ei ole kuvattu videolle, mutta tulokset ovat yhtä järkyttäviä kuin Annecyn hyökkäys, kuten esimerkiksi Berliinin Neuköllnin kaupunginosassa tapahtunut puukotusisku. Siinä maahanmuuttajataustainen mies hyppäsi aidan yli ja puukotti sattumanvaraisesti kahta nuorta tyttöä Berliinin protestanttisessa koulussa 30 lapsen katsoessa kauhuissaan juuri viime kuussa.

Lähde: Remix

11 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Toni Lajos

Jospa maamme valtamedia, Ylen johdolla kertoisi näistä hirmuteoista, mutta ei, mieluummin paneudutaan metsäpalojen kimuranttiin maailmaan, syyt löytyy Ylen mukaan ilmastonlämpenemisestä, tosiassa palot syttyvät toheloiden retkeilijöiden ja tahallaaan sytettyinä, tässä sitä vihervasemmiston kultamuna, lasten tappamiset, raiskaukset, jos uutisoidaan, häivytetään tekijän kansallisuus ja lähtömaa, niitä ei saa mainita, ettei kukaan suutu, ja meitä edelleen pidetään mukavina, sanoisinko maailman onnellisimman kansan leima otsassa meidän tiemme kohden tuhoa kulkee.
Ylen rummuttaa lähes viikottain kuin totuuden mukainen heidän eetteriin laskettelemat valheet ovat, luotettuina heidän oman mittarin mukaan, joka tietenkin Ylen kahviossa tehtynä ei anna oikeiaa kuvaa Ylen totuuden piilotteluilta, asioiden vääristelyiltä jne.

Ilkka Forsten

YLE:n tutkimus ” todisti ” muistaakseni toissapäivänä suomen kansan valtaosaltaan luottavan puolueettomaan tiedotukseen, mutta jätti mukavasti kertomatta että YLE ei ole puolueeton.

Kauko Aalto

Geneven pakolaissopimuksen alkuperäinen tarkoitus raukesi 90-luvun alussa, jolloin siitä alkoi muodostua islamin levittämisen keino.

Kun eduskunta päätti hakea Moskovasta venäläisten ulos potkimat muslimiopiskelijat, tehtiin eräs itsenäisyytemme ajan järjettömimmistä päätöksistä, jonka kanssa saamme lopullisesti elää. Kun nämä ”pakolaiset” olivat asettuneet maahan, alkoi rikosaalto. Kansan-uutiset kirjoitti ”hauskasti” väkisinmakaamistapauksista, että uudet tulokkaat haluavat tutustua kantaväestön tyttöihin. Suomalaiset ”tytöt” eivät ymmärtäneet, eivätkä kaikki ymmärrä vieläkään, että nämä nuoret eivätkä vanhemmatkaan etsi tasapuolista seurustelua. Islamin suhde seksuaalisuuteen on perverssi, sen tehtävä on karjataotusluontoinen lisääntyminen.

  Jo tuolloin olisi pitänyt hälytyskellojen soida, mutta sen sijaan suomalaisia haukuttiin rasisteiksi, kun valveutuneimmat ymmärsivät että kysymys ei ollut pakolaisuudesta vaan lähinnä miehityksestä.

Islamilaiset valtion ovat kaikki hyvin rasistisia ei-muslimitaustaisiin kansanryhmiään kohtaan, he ovat toisenluokan kansalaisia, suoranainen orjuus on yleistä.

Heille rasismi on luonnollista, heidät on siihen kasvatettu vuosisatojen ajan, oppaana on ollut ja on Koraani. Kun he ovat tunkeutuneet Eurooppaan, he luonnollisesti jatkavat omaa elämätapaansa omien arvojensa mukaan. Jos puhutaan Suomesta, niin suomalaiset ovat heille vääräuskoisia ja siten alempaa ihmiskastia, jonka Allah on määrännyt heidän orjikseen, (tämän he ovat itse monituisen monta kertaa sanoneet). Tätä heidän järjettömän rasistista käsitystä tukee heidän saamansa kulttuurirelativistinen kohtelu (heidän meille vieraat ja vahingolliset elämänarvonsa niellään sellaisenaan, ja niitä jopa vaaditaan ymmärtämään). Entäpä mitä tulee ajatella heidän islamin levittämisen sallimisesta (islam ei hyväksy uskonnonvapautta) ja sen kustantaminen verorahoista tai ylipäätään eläminen vastikkeettomasti yhteiskunnan kustannuksella, yhteiskunnan jonka kehittämiseen he eivät osallista. Mielestäni asiantilaa kuvaa hyvin vitsi (jos sen sellaiseksi haluaa käsittää) ”leipäjonoissa ei kuule muuta kuin suomenkieltä, Kelassa taas ei puhuta muuta kuin somaliaa ja arabiaa”. Mitä tämä muuta heille kertoo, kuin että he ovat herrakansaa, jota sellaisena on myös kohdeltava.

John Quiman

Suvakit haluavat alistaa suomalaiset hyväksikäytetyiksi idiooteiksi. He tarjoavat kultaisella tarjottimella Suomen muslimeille, jotka pitävät suomalaisia, myös heitä, vääräuskoisina alamaisinaan, eivätkä säästä heitä, jos ja kun saavat vallan maassa.

Äärisuvakki ”ymmärtää” muslimeita, vaikka muslimi raiskaisi äärisuvakin itsensä tai hänen alaikäisen tyttärensä, tai vaikka poikansa. Äärisuvakki vain syyttelisi itseään ja valkoista ylivaltaa sekä omaa sisään rakennettua rasismiaan.

John Quiman

Jotenkin harvassa Kansalaisen uutiset nykyisin. Jos vertaa putkosuutimiin, joka sultaa parikymmentä artikelia päivässä, on ero huikea.Harvakseen tulevilla artikkeleilla on vaikea pitää yleisöä ja tuoda omaa sanomaansa esille. Putkosuutimet työntää jatkuvalla syötöllä uutta juttua, tietysti venäjämielistä puppua enimmäkseen, mutta jatkuvalla uutissyötöllä maksimoidaan vaikutus.

Kansalaisen keskustelutkin ovat melko vaatimattomat kommenttien määrissä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Ilkka Forsten

Kun suomeen nyt vihdoinkin saatiin aikaan uusi hallitus, on mielenkiintoista katsoa muuttuuko mikään näissä asioissa.

John Quiman

Tuskin merkittävästi. Jotain oikean suuntaista kansan lohduksi, mutta voimat, jotka pitävät laitonta maahanmuuttoa yllä, ovat ulkomaisia ja hyvin voimakkaita. Vaatisi reilusti pokkaa pistää hanttiin, eikä tällä hallituksella ole sitä. Persut auttavat oikeaa suuntaa, mutta eivät voi yksin päättää. Tiedä olisiko niilläkään pokkaa viedä korjausliike perille asti, jos olisivat yksin päättämässä. Ehkä olisi, ehkä ei.

John Quiman

Pata porisee ja porina sen kuin kiihtyy. Hyvää tulevaisuutta.

Marko Kyllönen

Kaikki viittaa siihen että sieltä afrikan puolelta aletaan päästää kohta miljoonittain niitä kehitysmaa siirtolaisia eurooppaan, ja niitä eu parlamentti sitten viisaudessaan jakelee eri maihin.
Ja taas puhutaan kauheasta rikkaudesta ja voimavarasta, samalla kun tavalliset ihmiset ei uskalla kohta liikkua ulkona.

Ilkka Forsten

Ulkona liikkumisen tulen aina pitämään entisellään, mutta takaan että toimenpiteet sen varmistamiseksi tulevat olemaan kovemmat kuin nyt kuvitellaan.

Marko Kyllönen

Niin no joka päivä on vähintään yksi uutinen kuinka lapsia on joukolla pahoinpidelty ja ryöstetty niin että viety vaatteetkin päältä.
Ja sitten kirjotetaan jostain ”hullusta rusakosta” se on hullu sen takia kun puolustaa poikasiaan, samoin kun kaikki eläimet ja linnut.
Minun mielestä hulluja on ihmiset jotka ei puolusta jälkikasvuaan, ja ihmisillä tarkoitan nyt lähinnä suomalaisia/länsimaalaisia.
Tulijat kun näkee ja tietää että kanta-asukeille voi tehdä mitä vain eikä siitä seuraa ikinä käytännössä mitään, niin sitten ne myös tekee mitä haluaa.
Varsinkin tulijat maista joissa ei edes tunneta sellaisia asioita kuin omatunto, impulssikontrolli ja mikä on oikein ja mikä väärin.

Uusimmat uutiset