Eurooppa Maahanmuutto Rikos

Ranska: Syyrialainen maahanmuuttaja puukotti 7 pientä lasta puistossa – ainakin 2 kriittisessä tilassa

Syyrialainen maahanmuuttaja Abdalmash H. puukotti lapsia puistossa Ranskan Annecy'ssa torstaiaamuna 8.6.2023. Kuvakaappaus: Twitter.

Lapset ovat noin kolmevuotiaita, ja ainakin kaksi heistä on hengenvaarallisessa tilassa.

Ainakin yhdeksän ihmistä, mukaan lukien seitsemän pientä lasta ja kaksi aikuista, loukkaantui torstaiaamuna puistossa Annecyn alppikaupungissa Kaakkois-Ranskassa tapahtuneessa veitsihyökkäyksessä.

Ranskan poliisi pidätti iskuun liittyen yhden Abdalmasih H nimiseksi tunnistetun henkilön, jonka uskotaan olevan syyrialainen turvapaikanhakija ja joka oli aiemmin tuntematon viranomaisille, kertoo Agence France-Pressen siteeraama poliisilähde.

Ranskalainen sanomalehti Le Figaro kertoi, että lapset olivat noin kolmevuotiaita ja ainakin kaksi heistä oli kriittisessä tilassa.

Puukotuksesta julkaistulla videolla näkyy, kuinka syyrialaismies juoksee edestakaisin leikkikentällä ja puukottaa pientä lasta rattaissa, kun äiti yrittää suojella lasta. Toinen sivullinen yrittää pysäyttää hyökkäyksen useita kertoja.

Silminnäkijän mukaan hyökkäys tapahtui lähellä Annecy-järveä lähellä paikkaa, jossa on polkuveneitä, virkistystoimintaa ja leikkipaikka. Silminnäkijä kertoi BFMTV:lle, että ”hyökkääjä hyppäsi lasten luokse ja alkoi huutaa, käveli kohti rattaita ja alkoi toistuvasti puukottaa pieniä lapsia”.

Silminnäkijä sanoi nähneensä ”lapsia ja äidin maassa”.

”Kun hän näki, että poliisi oli piirittänyt hänet, hän meni pariskunnan luokse ja puukotti iäkästä henkilöä”, silminnäkijä sanoi.

”Hän meni suoraan erään isoisän luo, joka oli vaimonsa kanssa, ja puukotti häntä”, sanoi toinen silminnäkijä. ”Käskin poliisia ampumaan hänet. He taltuttivat miehen.”

Hyökkäyksen luonteesta tiedetään vain vähän. Poliisi on kuitenkin eristänyt alueen ja suorittaa tutkintaa.

Ranskan sisäministeri Gérald Darmanin twiittasi: ”Useat ihmiset, mukaan lukien lapset, loukkaantuivat veitsellä aseistautuneen henkilön toimesta Annecyn aukiolla. Henkilö pidätettiin poliisin erittäin nopean toiminnan ansiosta.”

Ranskalaiset uutistoimistot ovat sittemmin tarkistaneet uhrien lukumäärää.

Kansallisen liittouman parlamentaarinen johtaja Marine Le Pen lisäsi: ”Saamme pelolla ja kauhulla kuulla Annecyssä tapahtuneesta puukolla aseistautuneen henkilön hyökkäyksestä pieniä lapsia vastaan. Ajatukseni ovat uhrien ja heidän läheistensä kanssa.”

On ilmeistä, että Darmanin matkustaa Annecyyn Ranskan pääministerin Élisabeth Bornen kanssa myöhemmin torstaina, ja Ranskan edustajainhuone piti minuutin hiljaisen hetken ennen aamun istuntoa.

Konservatiivikommentaattori Eva Vlaadringerbroek syytti tapauksesta Euroopan avoimia rajoja koskevaa politiikkaa ja sitoutumista massamaahanmuuttoon.

Annecyn yleinen syyttäjä Line Bonnet-Mathis on pitänyt tiedotustilaisuuden puoliltapäivin paikallista aikaa.

”Veitsihyökkäyksen uhreina ovat 22 kuukauden ikäinen lapsi, kaksi 2-vuotiasta lasta ja 3-vuotias lapsi. Neljän alaikäisen uhrin joukossa on yksi Hollannin kansalainen ja yksi Britannian kansalainen, he olivat turisteja”, kertoi Line Bonnet-Mathis.

Tutkintaa lähellä oleva lähde kertoi Le Figarolle, että epäilty on 32-vuotias Syyrian kansalainen Abdalmasih H. Hän jätti turvapaikkahakemuksen Ranskassa 28. marraskuuta 2022, ja hänelle myönnettiin pakolaisasema Ruotsissa tämän vuoden huhtikuussa.

Vielä ei tiedetä, milloin hän saapui alun perin Ranskaan tai miksi hän palasi maahan sen jälkeen, kun turvapaikkahakemus oli hyväksytty Pohjoismaassa.

Tutkinta on vielä kesken.

Lähde: Remix

12 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Marko Kyllönen

Niin ja Suomessa joka ainoa päivä ollut uutisia kuinka islamistit on raiskannut suomalaisia lapsia. joku 5-vuoden tuomio voi kuulostaa kovalta, mutta kaikkinensa alennuksineen hyvä jos vuoden istuu. Eikä puhettakaan että karkoitettaisiin, vaan kaikki jäävät tänne kelaperäisiksi maahanmuuttajiksi.

John Quiman

Suvakkien politiikka on sitä, että tehdään suomalaisista pakolla hyväksikäytettyjä hölmöjä, vaikka tuomion uhalla.

Marko Kyllönen

Nykyisen länsimaisen maailman mukaan kyse ei ole terroristi-iskusta, kyse on mielenterveysongelmista kärsivästä yksilöstä, ja ainoa uhka länsimaille on ”äärioikeisto”.
Siinä se mitä poliittiset päättäjät oksentaa, hyi helvatti!

Ilkka Forsten

Minä voin jo nyt kertoa miksi hän on mikä on. HÄN ON MUSLIMI. ” Turvavapaikan hakija ” joka on kaikille turvallisuus uhka, mutta näitä on saatava lisää, koska jakamattomat ihmisoikeudet tulee aina ennen normaalia järjenkäyttöä. Jätkä on muuten täysi pas****housu. Lasten kimppuun käyminen on se alhaisin tapa esittää jotain. Toivottavasti hänen elämästään tehdään vankilassa erittäin hankalaa, enkä panisi pahakseni vaikka sattuisi onnettomuus mikä poistaa ” pakolaisen ” lopullisesti.

John Quiman

Iltalehden mukaan oli Syyrian kristitty, jolla oli risti kaulassa roikkumassa. Kuvassa ei tosin näy mitään ristiä. Saattaa olla tottakin, mutta Iltalehdellä, kuten monilla muillakin suvakkien miehittämillä tiedostusvälineillä on kova halu saada asiat näyttämään siltä, ettei asialla olisi ollut oikeauskoinen.

Epäilen suuresti, että Iltalehti kirjoitti potaskaa. Tuo kuvan tapaus ei vaikuta miltään muulta kuin juuri tyypilliseltä muslimilta.

Viimeksi muokattu 3 kuukautta sitten by John Quiman
Ilkka Forsten

Sillä ei ole oikeastaan mitään väliä onko sillä risti kaulassa tai joku puolikuu, oleellista on ettei VALKOINEN koskaan käy puukottamassa kekäleiden penskoja vaikka aihetta alkaisi olemaan yllin kyllin. Siinä tulee se sivistyksen ja koraanikoulun ero parhaiten näkyviin.

John Quiman

Suomen medialle kyllä herkullinen juttu, kun pääsevät kerrankin puhumaan kristitystä turvapaikkaturistista tuollaisen terroriteon yhteydessä. Tätä ihmettä ei tapahdu kuin kerran muutamassa vuosikymmenessä. En osaa arvioida tuota määrää, mutta ensimmäinen kerta, kun kuulen tällaisessa yhteydessä kristitystä tekijästä.

Marko Kyllönen

Ja minä puolestaan voin kertoa poliisitutkinnan tuloksen.
Kyseessä on mielenterveyspotilas, ja mikään ei liity mihinkään.

John Quiman

Tätä se maahanmuuttopolitiikka teettää. EU haluaa vielä lisää, vaikka jotkin jäsenmaat eivät halua yhtään niitä ja jotkut haluavat vähentää reilusti maahanmuuttoa moisilta. Tulevat muka turvapaikanhakijoina, mutta sosiaaliturvapaikka niillä on mielessä, eikä se ole mikään salaisuus, koska ne itse kertovat siitä toisilleen sosiaalisessa mediassa matkallaan kohdemaahan. Keskustelevat avoimesti siitä, että mistä saa parhaat tuet ja missä saa helpoiten oleskeluluvat sekä mitä tarinoita kannattaa kertoa. Vaikka ne itse niin kertovat, ei siitä saisi missään puhua ääneen, vaan suvakkien mielestä tulisi vain taivastella, miten hädänalaisia ovat. Koko homma on iso suvakkien valhe.

Toni Lajos

Voi hyvä per…e näitä kyttyröitä, ihanuuden puuteripilvessä leijuvat nämä suvakit joiden pääasiallinen tehtävä on haalia erurooppaan vielä lisää näitä älykääpiöitä.

Ilkka Forsten

Ai jai jai, ei saa yleistää. Tiedäthän miten vaarallista on leimata kokonainen etnisyys yhden nimissä. Siinä voi niin moni ihan syytön joutua vainon kohteeksi ja etnisyyteen perustuva vainohan on ankarasti sanktioitua. Tämäkin henkilö on todennäköisesti ollut ISIS:n pyykkäri joka ei millään tavalla ole kiinnostunut islamin opeista. Mehän tiedämme, ( Koska Eva Biaudet on kertonut ) että syyrissa olleet ei ole osallistuneet mihinkään laittomaan, he ovat vain toteuttaneet uskonnollista vakaumustaan ja uskonvapaus on niin pyhä asia myöskin RKP:le, että tämä(kin) tyyppi olisi voitu ottaa suomeen. Perusteet turvapaikkaan täyttyy jo lähtömaassa, tai viimeistään välimeren ylityksen jälkeen, kun rasistiset ja väkivaltaiset euuroopalaiset kohdentavat halveksuntansa tulijoihin mikä johtaa kuvantunlaisiin ilmiöihin. Syy on meissä, ei missään tapauksessa tulijassa, hän on pyhimys koska profeetan oppien mukaan jihadisti on sankari joka tulee toimeen omillaan, mitä nyt siinä sivussa tarvitsee eurooppalaista sosiaaliturvaa ylläpiämään korkeaa elintasoa ja tarjoamaan uhreja islamille.

John Quiman

Suvakit ovat erityisen kovia yleistämään. Joskus parisen sataa vuotta sitten jotkut valkoiset tekivät orjakauppaa, siis jotkut harvat. Tästä suvakit löytävän yleistää kaikki valkoiset hamaan tulevaisuuteen olemaan orjakauppiaita ja ovat vastuussa kaikesta pahasta mitä maa päällään kantaa.

Samaan aikaan yleistävät muita siten, että ovat puhtoisia ja viattomia, koska jotkut heidän esi-isistään saattoivat olla melko puhtoisia. Tämä siitä huolimatta, että niiden muiden joukossa harrastettiin orjakauppaa paljon enemmän ja paljon kauemmin kuin mitä valkoiset harrastivat ostaessaan afrikkalaisilta toreilta orjia, joita afrikkalaiset olivat myyneet jo ikiajat. Muistaakseni Nigeriassa on hyvällä paikalla patsas arvostamassa heidän merkittävää miestään, joka teki omaisuuden myymällä orjia.

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa