Eurooppa Maahanmuutto Rikos

Afganistanilainen taksikuski raiskasi opiskelijanaisen – hänen 5-vuotias lapsensa nukkui viereisessä huoneessa

Kuvituskuva. Kuva Pixabay/ CC0.

”Tiesin, että 5-vuotias poikani nukkui viereisessä huoneessa, ja olin peloissani. Ainoa pelkoni oli se, että pojalleni voisi tapahtua jotakin.”

Saksassa afganistanilainen taksikuski on tuomittu 34-vuotiaan psykologian opiskelijan raiskauksesta sen jälkeen, kun tämä oli yöllä tullut viettämästä ravintolailtaa. Mies teki teon naisen kotona, kun tämän 5-vuotias lapsi nukkui toisessa huoneessa.

Huhtikuussa 2022 Dresdenissä sattuneessa tapauksessa taksikuski toi päihtyneen naisen asunnolleen. Bildin mukaan ”pitkät vaaleat hiukset” omaava nainen ei kyennyt kävelemään asunnolleen. Taksikuski, 28-vuotias afgaanimaahanmuuttaja Mojib M., vei hänet yläkertaan.

Naista odotti 27-vuotias lapsenvahti Julia A., joka on kotoisin Brasiliasta. Julia A. luuli miestä uhrin ystäväksi, joka oli tuonut hänet kotiin. Lapsenvahti tiennyt, että kyseinen mies oli taksikuski. Mies laski uhrin sohvalle, peitti hänet, minkä jälkeen lapsenvahti hyvästeli hänet ja lähti.

Siitä alkoi kuitenkin uhrin kauhu. Tapauksen syyttäjä Thomas Franz sanoi, että Mojib M. repi naisen mekon pois ja ryhtyi raiskaamaan häntä.

Nainen pysyi tajuissaan raiskauksen aikana ja kertoi oikeudelle: ”Halusin huutaa, mutta en pystynyt huutamaan mitään. Tiesin, että 5-vuotias poikani nukkui viereisessä huoneessa, ja olin peloissani. Ainoa pelkoni oli se, että pojalleni voisi tapahtua jotakin..”

Oikeudenkäynti kesti vain yhdeksän tuntia, jonka jälkeen mies tuomittiin vain kahdeksi vuodeksi ja yhdeksäksi kuukaudeksi vankeuteen törkeästä raiskauksesta. Hän voi vielä valittaa tuomiosta, eikä hän todennäköisesti joudu istumaan koko tuomiotaan. Hänellä ei ollut rikosrekisteriä ennen tuomiota.

Afganistanilaisten rikollisuus on yksi Saksan korkeimmista, samoin kuin muiden Lähi-idän ja Afrikan ryhmien. Tuoreiden tietojen mukaan ulkomaalaiset tekivät viime vuonna ennätykselliset 41 prosenttia kaikista rikoksista Saksassa, ja väkivaltarikokset olivat ennätyksellisen korkeita.

Tuomari Hermann Hopp-Schwab piti afgaanimiehen versiota tapahtumista täysin valheellisena ja sanoi vastaajalle:

”Olet taksinkuljettaja, olet huolissasi asiakkaan terveydestä. Silloin sinun ei pitäisi ryhtyä seksuaaliseen kanssakäymiseen.”

Taksinkuljettaja vastasi: ”Menetin malttini”.

Lähde: Remix News

2 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Toni Lajos

Myös meillä onnistuneen taksiuudistuksen myötä nämä samaiset hyypiöt ovat ko. alalle omistautuneet, kuten rikostilastoista ilmenee.

Ilkka Manttari

Tuo oppiminen vaan tuntuu olevan aika vaikeaa, vai koskeekohan se vaan naisia.On se niin eksoottista tuo elämä.