Eurooppa Maahanmuutto Rikos

Belgia: Laittomien siirtolaisten valtaamasta saastaisesta rakennuksesta leviää tauteja, joita Euroopassa ei ole nähty vuosiin

Kuva: StockSnap.io / Daniel Petersen / CC0.

Seitsemänkerroksinen rakennus Brysselissä on muuttunut 1000 maahanmuuttajan majapaikaksi, mikä on johtanut tautien puhkeamiseen, pahoinpitelyihin ja jatkuviin valituksiin melusta.

Belgialaislääkärit ovat tehneet hätäilmoituksen havaittuaan Brysselin ulkopuolella sijaitsevassa siirtolaiskorttelissa tauteja, joita he eivät ole koskaan ennen nähneet maassa.

Viime lokakuusta lähtien lähes 1 000 turvapaikanhakijaa on asunut kurjissa oloissa vallattuaan laittomasti entisen liittovaltion valtiovarainministeriön rakennuksen Schaerbeekissä, Brysselin esikaupunkialueella. Alueen asukkaat ovat jo jonkin aikaa valittaneet asuintalosta ja sanoneet, että maahanmuuttajat tappelevat jatkuvasti keskenään, mikä herättää huolta yleisestä turvallisuudesta.

Puutteellisen hygienian, ammattitaitoisen siivouksen laiminlyönnin ja epäsiistien olosuhteiden vuoksi rakennuksessa rehottaa nyt myös tauteja.

Lääkärit ilman rajoja -järjestön (MSF) lääkärit olivat kertomusten mukaan järkyttyneitä, kun he löysivät kurkkumätätautia rakennuksessa asuvilta potilailta. Rokotusten ansiosta taudin luultiin hävinneen Euroopasta jo vuosia sitten, mutta belgialaisen 7sur7-sanomalehden mukaan joukko kodittomia maahanmuuttajia on nyt tuonut sen takaisin Belgiaan.

”Belgialaiset lääkärit eivät ole koskaan elämässään nähneet tätä tautia”, MSF:n projektipäällikkö David Vogel kertoi La Librelle. Hän varoittaa myös tuberkuloositapauksista, ”taudista, jota esiintyi Belgiassa viime vuosisadalla, kun ihmiset lämmittivät hiilellä eivätkä tuulettaneet”.

”Myös muita tauteja esiintyy, kuten syyhy ja tuberkuloosi. Syyhy leviää todennäköisesti perushygienian puutteen vuoksi. Syyhypunkin aiheuttamaa ihotautia on vaikea hoitaa tällaisissa olosuhteissa. Vaikka lääkärit hoitaisivatkin ihottumaa, siirtolaiset palaavat takaisin rakennukseen, jossa on syyhypunkkeja. Tämä tarkoittaa, että taudinpurkaukset todennäköisesti jatkuvat”, sanoi MSF:n David Vogel.

Aiemmassa artikkelissa kerrottiin yksityiskohtaisesti rakennuksen lähellä asuvien asukkaiden äärimmäisistä ongelmista.

”Elämme epävarmuudessa joka päivä. Päivittäin on tappeluita ja poliisin väliintuloja, ja rakennuksessa sytytetään säännöllisesti tulipaloja”, sanoi eräs paikallinen asukas. ”Lisäksi me asukkaat kärsimme paljon yöllisestä melusta”, hän lisää.

Jotkut tapahtumat maahanmuuttajien valtaamassa rakennuksessa ovatkin nousseet valtakunnallisiin otsikoihin Belgiassa. Esimerkkinä mainittakoon, kun eräs puolialaston asukas riehui ja huusi kävellessään rakennuksen seitsemännen kerroksen ikkunan reunalla. Tapahtumasta on video 7sur7-sivustolla.

”Sunnuntaiaamuna oli sellainen tilanne, että mies halusi heittäytyä alas talon seitsemännen kerroksen ikkunasta”, hän kertoi.

Lehdessä kerrotaan, että myös alueen asukkaita vastaan on hyökätty. Maahanmuuttajat ovat heitelleet muun muassa lasinsiruja ja rautatankoja heitä kohti. Huolimatta poliisille tehdyistä ilmoituksista nämä eivät ole pystyneet turvaamaan kansalaisten turvallisuutta.

”Jälleen kerran poliisi joutui puuttumaan asiaan, kun talon asukkaat heittelivät lasinsiruja, rautatankoja ja roskia ohikulkijoita kohti. Tunnemme itsemme avuttomiksi ja viranomaisten täysin unohtamiksi ja laiminlyömiksi”.

Lähde: Remix

57 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilmari

Nämä ihmiset ovat varmaan ns rokotekriittisiä.

Pena

Nämä tautisetko? Ei, vaan ne on niin alkeellisia, ettei tiedä mistään mitään. Näistä tulee sitten suomeen, joka leuhkii aina korkean teknologian osamisestaan, työvoimapulan paikkaajia.

Tiku

Ja ovat heti sairaslomalla, nostavat Kelan sairaskassasta päivärahaa. Konstit on monet.

Jokeri

Vihreät ja suvakit juoksevat kiljuen rektumit rasvattuina tuohon taloon!

Tiku

Ei ne mene. Vihreät ja suvakit on juuri sellaisia jotka ei tee koskaan itse niinkuin neuvovat muita tekemään.

Anomaster

Sellaista elämä maassa on, kun ns. suvaitsevaiset ovat saaneet päättää politiikasta jo pitkään. Ihmiset ovat itse äänestäneet ne valtaan, hyväuskoisina toki, mutta itse kuitenkin äänestivät.

Eikä kovin ole intoa muuttaa äänestämällä politiikkaa, koska vieläkin liian moni uskoo hölynpölysuvakismiin ja pelkää sen rasisti-leimakirvestä.

Viimeksi muokattu 9 kuukautta sitten by Anomaster
Ja taas NEEEKERI !

Ans ku mä arvaan tekijän orvaskeden värin tämän päivän raiskausuutisessa..

”Rovaniemen hovioikeus piti voimassa 32-vuotiaalle miehelle määrätyn neljän vuoden ehdottoman vankeustuomion lapsen väkivaltaisesta raiskaamisesta.”

Tulis jo 1917

Kuka uitun matupatja neuvoo näitä valittamaan hoviin ja kenen kustannuksella? Nimet ja osoitteet esiin! Saisivat s**tana ihan ite patja maksaa tämän pelleilyn!

Jukka

Ei tarvi arvata! Ihon paahtoaste 3-4!

M. Y. Kelamoney

Näyttävät tuollakin taholla varautuvan ihan tosissaan:
NATO Review – Moving towards security: preparing NATO for climate-related migration

Yhteiskunnallisen järjestyksen ylläpidossa tulee kyllä Euroopassakin olemaan ihan täysi työ.
Laukkujen kantaminen Tornion malliin on silloin enää vain vitsi.

Jukka

Oikein syyhyä! Syyhyääkö tulijoilla kädet työn kimppuun? En usko. Kädet syyhyää Kela-oven kahvaan!

Kikka Mokkeli

..ja vajakki-matumatja-akkojen jalkoväli syyhyää marakateista. 💩

Kikka

patja

Oletettu

Eurooppa on täynnä viimeistä teknologiaa olevia sotavehkeitä ja nyt vaan katsellaan ns housut kintuissa kun maa toisensa jälkeen vallataan kivikautisin menetelmin. Naurattas jos ei niin paljon v…, harmittaisi

Ilkka Forsten

Voisiko Greta Thunberg tai vaikka Ohisalo ottaa nyt kantaa ympäristön tilaan ja saastuneisuuteen, ja selittää havainnollisesti miten tulijoiden elintavat kohottavat myöskin kantaväestön hyvinvointia. Älkää kuitenkaan yrittäkö selittää asiaa rasismilla ratsastaen eikä toiseuttamalla, sillä kantaväestölläkin on ihmisoikeudet. Tiedän että oletusarvona on jälleen kerran suvaitsevaisuuden lisääntymisen tarve, sekä sosiaaliturvaan tuntuvat korotukset joilla hillitään syntyneitä ongelmia kuten ruotsissa on ollut tapana. Tiedän, en siis oleta, että jos mahdollisuus tarjoutuu tuoda nämä artikkelissa kuvatut köh köh köh, tuberkuloosi, syyhy, kurkkumätä ja kuka ties mitä muuta taudinkantajat suomeen, se tapahtuu. Jos ei muuten niin yöaikaan tapahtuvilla lennoilla jotka pakoputkipekka junailee, kertoen meille veronmaksajille satuja vainotuista ja rauhallisista pakolaisista. Tulijat ovat vegaaneita, ilmaston kannalta optimaallista ryhmää ja työhalut on korkealla. Rakenteellinen rasismi on näivettänyt kaiken, tuonut matkassaan taudit, ja kehittänyt sietämättömän tilanteen post kolonialistisessa kontekstissa. Niin, ja kunniavelkamme on yhä maksamatta.

Näin vakaa ja terve väestöpohjan uudistus, jota ei saa sanoa väestönvaihdoksi koska se on pelkkä salaliittoteoria, tulee olla ykkös asia viimeistään vaalien jälkeen. Maamme potee kroonista työvoimapulaa, ja ellei tätä lausetta ota omakseen kritiikittä on epäisänmaallinen sekä epävakautta lisäävä kiusankappale. Hallitukseen ei ole asiaa jos vähänkin kritisoi, ei silloinkaan vaikka vaalitulos edellyttäisi automaattisesti pääsyä vaikuttamaan maan asioihin. Demokratia ei kestä niin suurta demokratiaa, tämähän on jo nähty. Sen sijaan uskon että kun joku meppilauma EU:n keskiössä, inspiroituu vaatimaan belgian ” haavottuvalle vähemmistölle ” suurta rahallista tukipakettia, suomi on ensimmäinen joka sen hyväksyy ja allekirjoittaa. Kansalle asia selitetään hankkeena joka tuo lähetetyn euron tilalle viisi euroa, joten miljardin vippaaminen kankulan kaivoon onkin itse asiassa sijoitus tulevaisuuteen, ja poikii meille muhkeat viisi miljardia vihreän sirtymän tavoitteisiin. Sen lisäksi olemme saaneet moniosaajia, terveitä ja työhaluisia veronmaksajia joista voi kehittyä olympiatason urheilijoita, etenkin keihään heittäjiä koska he harjoittelevat rautatankojen kanssa joka päivä. He työllistävät myöskin poliisia, puhtaanapitolaitosta sekä tarjoavat ennakkoluulottomasti lääketieteelle arvokasta informaatiota syyhyn kurkkumädän ja tuberkulooosin tutkimukseen.

Näihin löytyy tietysti rahaa ja tarmoa, senhän olemmekin jo huomanneet, ja uskallan olettaa että Pfizer kehittää nopella aikataululla uudet rokotteet, sillä pandemian mahdollisuus on suuri. Sanna Marin pelastaa meidät vielä viimeisenä työpäivänään varmalta tuholta, ja tilaa kaksikymmentä miljoonaa annosta astianpesuvettä minkä kerrotaan jo kahdeksannen piikin jälkeen tuovan laumasuojaa, mutta silti on hvä käyttää kymmentä maskia päällekäin ja välttää kontekteja sekä pestä kädet minuutin välein, minkä jälkeen on hyvä lirauttaa desinfioitiainetta hyppysiin. Ellei kansa toimi näin, joudutaan vaalit siirtämään hamaan tulevaisuuteen yleiseen turvallisuuteen vedoten. Sekin on jo nähty. Kaiken edellä kuvatun lisäksi sota ukrainassa on nyt jo liki suomen itärajaa putinin voitokkaan offensiivin tuomana, ja kun sotatila otetaan huomioon, emme tarvitse kuin yhden puolueen vähemmistöhallitusta, jolloin sannankaan ei tarvitse miettiä miten elää ilman pääminiserin etuja. Muistutan yhä siitä, että bileissä nähty valkoinen viiva lasipöydällä, oli OMO Color pesuainepaketista valunutta kemikaalia jota ei ollut ehditty vielä ima… Anteeksi, pyyhkiä pois pöydältä. Saamme seurata tulevat neljä vuotta nuoren ihmisen tanssimista ja mietojen alkoholijuomien käyttöä, sekä kunnella nillitystä suvaitsemattomuudesta, mikä on aiheuttanut jopa belgiassa ongelmia mitkä olisi voitu välttää olemalla vähemmän itsekeskeisiä. Muistakaa että herran pelko on herran alku.

Sairasta touhua

Nämä matupatjat antaa mielellään tälle saastalle suikkaria ja kakkosta. Ihme porukkaa…

Hyvin ovat kotiutuneet

”Puutteellisen hygienian, ammattitaitoisen siivouksen laiminlyönnin ja epäsiistien olosuhteiden vuoksi rakennuksessa rehottaa nyt myös tauteja.”
Höpöhöpö, nehän elää kuin kotonaan. Tollastahan niillä on kotimaissaankin, juuri tuollaisesta mato tykkää.

Rami

Eikä kun ne haluaa muuttaa tänne, että joku muu siivoaisi ja elättäisi.

Ilkka Forsten

Tunkiolta olet sinä tullut, tunkioon sinun pitää palaaman.

Eka Kettunen

Ilmeisesti lääkärit olivat olleet valtamedian armoilla ja todellisuuden kohtaaminen sen luoman kuplan ulkopuolella oli suurempi järkytys kuin taudit.

Teukka

Tässä se on suomenkin tulevaisuus, kuolemantauteja ja rikollisia virtaa maahan ovista ja akkunoista, nyt muka työperäisen muuton nimellä. Meidän politikot on siitä mielissään, ihmettelen ovatko he järjissään? Kyllä tätä taustaa vasten SOTE oli turha hanke.

Juke

Just näin. Mitä se hyödyttää laittaa lisää rahaa SOTE-uudistukseen, kun toisella kädellä tungetaan rahaa siihen, että saadaan tänne lisää tauteja?

Puolueeton

Suomessa on viikkokuolleisuustilastot saatavana. Niissä voi havaita selvän kohoamisen vuosien 2016-1018 aikana. 2017 kevätviikoilla jopa 200 kuoleman kohoaminen viikossa. Asiasta ei ole julkisesti puhuttu, mutta jokin sen on aiheuttanut.

Jaska

2015 invaasion jälkeen lisääntyi tapot ja tartuntatauteihin kuolleiden määrät. Sitten tuli korona joka lisäsi kuolleisuutta entisestään. Sekin oli tuontitavaraa ja sekin salataan kuoleeko ihmiset itse sairauteen vai kokeellisen rokotteeseen.

Ilkka Forsten

2016 – 1018 ? 🤔

Jokke

Vuosi sinne tai tänne, mutta nykyaikaa eletään. Kivaa on.

Riku

Kakkosen sijasta tullut vahingossa ykkönen, kyllä tuon nyt kaikki käsittää. Eihän tuossa ole kuin tuhat vuotta väliä.Tästä kun mennään tuhat vuotta eteenpäin niin sitten se lysti vasta alkaa. Mätäpiikkejä päivittäin ja pakollisia sukupuolenvaihdosleikkauksia joista on tullut kansalaisvelvollisuus.

Ei mitään ihmeellistä

Lisäksi 1 ja 2 nappula ovat vierekkäin, joten typoja sattuu joskus itse kullekin.

Saastaista!

Ja länsimaiset matupatja-akat käy kutemassa näiden kanssa ja vieläpä ilmaiseksi. Kandee kiertää vajakki-suvakit kaukaa, hiv tarttuu.

juu

EU:n pääkaupungissa laittomasti maassa olevat rikolliset vallannut valtion rakennuksen, jossa aiheuttavat levottomuutta ja rikollisuutta ja levittävät tauteja, ja mitään ei voida tehdä.
Kuvaa oikein hyvin tätä rappio EU:ta.

juu

Ja sanotaan nyt vielä että viimisenkin uskottavuuden EU menettää kun halutaan väkisin jäseneksi Ukraina. Ei venäjän hyökkäys tee Ukrainasta yhtään parempaa.
Se ei ole demoktatia, se ei ole oikeusvaltio, se on maailman korruptointuneimpia maita presidenttiä myöten.
Minulla kyllä riittää sympatiaa ihan tavallisia ukrainalaisia kohtaan, mutta se presidentti ja johto on läpeensä mätä.
Ukraina ei täytä mitään vaatimuksia mitä EU jäsenille on vaadittu.

Anomaster

Ukrainan jäsenyys ei ole mikään pikajuttu. Neuvottelut voivat alkaa piankin, mutta tie jäsenyyteen on vuosien taival.

Jaska

Ei sitä tiedä. EU rikkoo koko ajan itse itselleen laatimiaan sääntöjään. Se Ursula voi vaikka huomenna ilmoittaa, että Ukraina on täysjäsen. Se on sitä naisen logiikka ja sillä EU:a johdetaan.

Anomaster

Ehkeii ihan huomenna, mutta saattavat kiirehtiä ja hätäillä. EU:lle tosin riittää pitkälle, että Ukraina on jäsenehdokas ja täyttelee vaatimuksia korruption ym. poistamiseksi sekä yhteiskunnan kehittämiseksi.

Toin sen näisin

Syyhyähän on uutisoitu esiintyvän Suomessakin. Ja tuberkuloosin vaiketa muotoa, johon ei antibiootit tepsi. Ja sitten päätäit, joille afrikkalaisten rastakampaukset ovat mainio kasvualusta. Hei, me tienataan tällä sanoivat tuholaisten torjujat, täishampoin valmistajat sekä lääketehtaat.

Paina paljaalla ..

Suomalaisetkin naiset kärsivät lapsettomuudesta yleistyvissä määrin myös siksi, että marakatilta saadut seksitaudit aiheuttavat heille hedelmättömyyttä.

Tiku

Marakatilta saatu tauti on syy no:1, syy no:2 on feminismi, syy no:3 on setailu, syyno: 4 on lihominen muodottomaksi läskikasaksi joka ei kiinosta muita kuin marakatteja. Ympäri mennään ja yhteen tullaan.

Piikkilampaat

Ovet lukkoon ja likeinheittimillä puhdistamaan saastat, ei olisi noita huolia sen jälkeen, muuten koko euooppa vaipuu kohta takaisin alkuasteelle ja saadaan mustasurma takaisin niskaamme.

Ilkka Forsten

Musta ” hurma ” meille onkin jo saatu.

Lieväasteinen

Juu, paikat on desinfioitava. Zyklon B on kuulemma hyvä tuholaismyrkky.

Peter Kreisler

Meni oikeaan osoitteeseen, EU:n pääkaupunkiin.

Kaitsu

Todellakin meni oikeaan osoitteeseen. Näitä oikeaan osoitteisiin menoja toivoisi sattuvan enempikin. Olisi normaalijärjellä ajateltuna oikeudenmukaista, että se joka aiheuttaa ongelman kärsisi myös seuraukset.

Jukka

EU:ssa menee oikein hyvin! Turkissakin on vain neljä miljoonaa pakoloista lähtökuopissa. Suunta on selvä ja kutsuhuuto raikuu Euroopan koillisnurkasta saakka.

pertsa

Sitä saa mitä tilaa, miksi me tarvitsemme tätä väkeä mitä Israel ei hyväksy omaan maahansa?

Maailmaa johdetaan verhojen takaa

Siksi kun siionistit käskee ja niiden alaiset deep statet ja vapaamuurarit varmistaa kenttätoiminnan onnistumisen eli yhteiskuntiemme mädättämisen.

Ilkka Forsten

Käyttääkö nykyajan vapaamuurarit valmislaastia, vai vieläkö he sekottavat sen itse ?

Viimeksi muokattu 9 kuukautta sitten by Ilkka Forsten
Riku

Sinitarralla muuraavat, täysiä infantiileja ovat, aikuiset ihmiset.

Ilkka Forsten

Saudi -Arabia ei ota yhtään somalia rajojensa sisäpuolelle, mutta asia ei aiheuta mitään hiuksia nostattavaa rasismihuutoa suomessa, se on vaan maan tapa ja sitä tulee kunnioittaa.

Riku

Eikö läntisen arvoyhteisön pitäisi pommittaa tuollainen roistovaltio maan tasalle? Eivätkö ota somaleja, pöyristyttävää.

Ilkka Forsten

Syytä olisi mutta on arvoyhteisön vastaista pommittaa maata joka on arvoyhteisöjen vastainen, sitä ei arvoyhteisömme kestä koska maan omistava luokka käyttää kaapuja. Ellei käyttäisi, olisi asiaan jo puututtu sikäli kun arvoyhteisömme varat vielä riittäisivät.

Anomaster

Saudien kanssa naimisissa olevan Bahrainin ministeri sanoi, että he eivät ota (muslimi)pakolaisia, koska he ovat ongelmallisia. Suomessa jos sanoo maahan lampsineista muslimeista samalla tavalla, pääsee oikeuteen syytettynä.

Ilkka Forsten

Tasapainon vuoksi meillä saa hakkua suomalaisia ihan niin paljon kuin huvittaa. Siis oikeasti, kuka sen tietää mitä joku mullahiini kiljuu kadulla keskisormi pystyssä. En ihan heti usko että siinä mitään ylistävää on, muuta kuin lopussa oleva allahu akbar.

Juke

Näin se on. Kyllä luonto hoitaa sen, että tällainen säälittävä kansa kuin suomalaiset kuolee sukupuuttoon ja katoaa. Jos ei kunnioita edes itseään eikä puolusta olemassaoloaan joutaa hävitä maan pinnalta. Myrkyllinen suvaitsevaisuus taitaa olla feministien keksintö.

Anomaster

Suvaitsevaisuus, mitä nyt ylistetään, on tosiaan myrkyllistä, mutta myös tavattoman petollista. Liian harva vaan sen tajuaa niin hyvin, että alkaa pistää hanttiin.

Ilkka Forsten

Suvaitsevaisuus alettiin määrittelemään uudelleen, jolloin huomattiin että suvaitsemattomuus toimii paremmin, ja niin tyhmyydestä tehtiin viisaus mitä ei suvaita arvosteltavan, koska kritiikki haittaa tyhmyyden levitystä joka on nimetty suvaitsevaisuudeksi.

Anomaster

Koko tuo suvaitsevaisuus on täynnä harhaanjohtavia sanoja, uudelleenmääriteltyjä sanoja ja valheellista sanojen käyttöä.

Juke

George Orwell oli asian ytimessä kirjoittaessaan romaanin 1984. Siinä käytettiin uuskieltä, jossa kaikki tarkoitti päinvastaista mitä se siihen asti oli tarkoittanut.

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa