Eurooppa Kulttuuri Politiikka

Britannia: Kuninkaallisten ilmavoimien rekrytoijia kiellettiin värväämästä ”turhia valkoisia mieslentäjiä”

Kuva: Wikimedia Commons / (CC BY-SA 2.0) / Airwolfhound from Hertfordshire, UK.

Britannian Kuninkaallisten ilmavoimien henkilökuntaa kehotettiin monimuotoistamaan asevoimia ja lopettamaan ”turhien valkoisten mieslentäjien” valitseminen, mikä on viimeisin hyökkäys maan alkuperäisväestöä vastaan.

Lontoolaisen Daily Telegraph -lehden raportin mukaan RAF:n henkilökunnalle 19. tammikuuta 2021 lähetti majuri Andrew Harwin sähköpostiviestin, jossa valitettiin lentäjien koulutuskurssien olevan ”pääasiassa valkoisten miesten painottamia, eikä niissä ollut riittävästi mustia, aasialaisia ja vähemmistöihin kuuluvia ehdokkaita”.

”Jos meillä ei ole tarpeeksi BAME (Black, Asian and minority ethnic communities eli mustat, aasialaiset ja etniset vähemmistöyhteisöt) – ja naispuolisia lentäjiä, meidän on tehtävä päätös keskeyttää lentäjäkoulutus ja etsiä lisää BAME- ja naispuolisia lentäjiä RAF:sta”, majuri lähteen mukaan kirjoitti.

”En todellakaan halua nähdä runsaslukuisena näitä turhia valkoisia miespuolisia lentäjiä vaan kohdennetaan toimintaa mahdollisimman monipuolisesti. Olen enemmän kuin iloinen voidessani tarvittaessa vähentää näiden lentäjien määrää, jotta saamme tasapainoisen BAME-yhteisöjen, nais- ja miespuolisten lentäjien muodostaman kokoonpanon”, Harwin jatkoi.

Kuninkaallisissa ilmavoimissa työskentelevä lähde sanoi lehdelle, että sähköpostiviesti osoittaa selvästi, että ylempi johto on luonut kulttuurin, jonka tarkoituksena on tavoitella naurettavia monimuotoisuustilastoja, jotka ovat ilmeisen mahdottomia saavuttaa.

”Tämä kulttuuri ulottuu laittomien käskyjen antamiseen”, RAF:n lähde lisäsi.

Vuoden 2010 tasa-arvolain mukaan on laitonta syrjiä palkkauksessa suojattujen ominaisuuksien, kuten sukupuolen, uskonnon, seksuaalisen suuntautumisen tai rodun perusteella.

Vaikka etnisyydellä ja sukupuolella ei näytä olevan mitään tekemistä kansakunnan suojelemisen kanssa ulkomaisilta uhkilta, Kuninkaalliset ilmavoimat on sitoutunut muuttamaan joukkonsa siten, että 40 prosenttia sotilaista on naisia ja 20 prosenttia vähemmistötaustaisia vuosikymmenen loppuun mennessä.

Tämä ei ole toistaiseksi toteutunut, sillä viime vuonna RAF:n lentäjien ylivoimainen enemmistö oli edelleen valkoihoisia miehiä. Vain 30 lentäjää 1 5000:sta oli naisia ja vain 10 etnisten vähemmistöjen edustajia. Kun asiaa laajennetaan koskemaan RAF:n insinöörikuntaa, valkoiset miehet ovat edelleen vallitsevassa asemassa. Alle kaksi prosenttia insinööreistä on vähemmistöjä ja kuusi prosenttia naisia. Kokonaisuudessaan ”vain” kolme prosenttia RAF:n henkilöstöstä on vähemmistötaustaisia.

Tämä ei ehkä ole yllättävää, kun otetaan huomioon, että miehet ovat perinteisesti olleet aina eniten edustettuina armeijassa ja Britannia on toistaiseksi edelleen valkoisen kansakunnan maa.

Entisen RAF:n ryhmäkapteenin Lizzy Nichollin puolustusvaliokunnalle antaman lausunnon mukaan joukkojen väitetään syrjineen 160 valkoista miestä, jotta ne saavuttaisivat haluamansa monimuotoisuustavoitteet.

Vaatimus ilmavoimien monimuotoistamisesta tulee samaan aikaan, kun monet johtavassa asemassa olevat ilmaisevat yhä enemmän huolta Britannian sotilaallisesta valmiudesta mahdolliseen sotaan.

RAF:n tiedottaja sanoi: ”Kuninkaalliset ilmavoimat eivät kaihda niitä haasteita, joita meillä on edessämme rakentaessamme palvelua, joka houkuttelee ja rekrytoi lahjakkuuksia Britannian työvoiman kaikilta osa-alueilta. Teemme jatkossakin kaikkemme lisätäksemme rekrytointiamme heikoiten edustetuista ryhmistä lain säännösten mukaisesti.”

”Kaikki Kuninkaallisiin ilmavoimiin tulevat henkilöt valittiin ja valitaan ansioiden perusteella, ja kaikki koulutukseen päässeet henkilöt olivat jo läpäisseet valintaprosessin. Pääsyvaatimuksista ei tingitty, eikä sillä ollut vaikutusta etulinjaan tai operatiiviseen tehokkuuteen.”

Lähde: Breitbart

12 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka Manttari

Ajatellanpa myt vaikka näin. Ei enää riitä näille tulijoille tavallinen asestus jota voi helposti hankkia. Eikö nyt edes maanpuolustus olisi voitu antaa kanta-asujien vastuulle. Ei ole järjestelmää mitä ei voisi kiertää.

Siitä se poru tulee kun ensikertaa ”oma kone” suorittaa onnistuneen terrori-iskun johonkin lähiöön tai julkiseen rakennukseen. Täytyykö näitä mahdollisuuksia ehdoin tahdoin tarjota. Kyllä niitä joku jossakin vaiheessa käyttää.

Olisiko jo aika lopettaa valkoisten sorto. Joku nyt sitten sanoo että on varmasti muidenkin kuin kanta-asujien joukossa aivan samoin ja yhtä vakavasti maanpuolustukseen suhtautuvia ihmisiä. Niin varmaa onkin mutta täytyy myös ottaa huomioon esim. mediaympäristö ym. missä esim.monessa afrikan maassa ihmiset asuvat, ei se voi olla vaikuttamatta asenteisiin, samoin kuin venäjällä oleva mediaympäristö vaikuttaa venäläisten asenteisiin. Ehkä kuitenkin on pieni ero venäläisten hyväksi, koska osaavat kaikki lukea. Kuitenkin kuinka monta venäläistä haluaisitte Suomen ilmavoimiin.

John Quiman

Olisiko tuo armeijan multikultistaminen tarkoitettu siihen, että armeija ei olisi uskollinen kantaväestölle, vaan olisi tiukassa paikassa hajanainen ja siksi heikko puolustamaan kanta-asukkaiden etuja omassa maassa, jos tilanne siihen asti ajautuisi, kuten se voi ajatua.

John Quiman

Tuo nyt on sitä, että pidetään tärkeänä sitä miltä paketti näyttää ja sisältö on toisarvoinen seikka. Laatu katoaa lentäjistä, jos niitä aletaan valita muun kuin osaamisen ja kyvykkyyden mukaan. Pitäisi tuo tyhmemmänkin käsittää, mutta suvakin äly ei ihan yllä sille tasolle.

Viimeksi muokattu 3 kuukautta sitten by John Quiman
Toni Lajos

Suomen on myös kannettava kortensa kekoon tässä kimurantissa asiassa, annettava mahdollisuus lentäjiksi mustalaisille, saamelaisille, homostelijoille, kääpiöitä ei sovi unohtaa jne, näyttäkäämme ryhdikkäästi tietä tälle maailmaa valloittavalle ihanuudelle, auvoisessa ruusutarhassa voimme olla ja asua…

John Quiman

Niinpä. Vähemmistöjä syrjitään näkyvästi. En ole nähnyt yhtään kuuromykkää uutistenlukijaa telkkarissa, enkä kuullut radiossa. Edes Yle ei ole tähän raakaan epäkohtaan puuttunut.

Ilkka

Yksijalkaisten miesten potkukilpailujakaan ei ole näytetty. Tämä syvä ja toiseuttava epäkohta on pitkään rasittanut mieltäni.

Ilkka Manttari

😂 Siihen suuntaan ollaan kuitenkin menossa.

Ilkka

”Kunnianhimoinen ” tavoitteemme tulee olla esimerkki koko maailmalle ja saada kokonaan arabeista koostuva laivua taitolentoesityksiin. Joukkoon valitaan vain ne arabit joilla on tarjolla kolmekymmentä nousua mutta ei yhtään laskeutumista, ja että he ovat koraanikoulunsa päättäneitä. Epäselväksi tosin jää voidaanko nykykoneet ohjelmoida niin että kaikki tapahtuu itsestään, tai että ne sallivat rukoushetken neljästi lennon aikana. Ohjaamotiloja onkin pyritty avartamaan tätä silmällä pitäen,ja samalla ilmataisteluoppeihin on lisätty erillinen ohje miten toimia väistöliikkeen suhteen. Ohjaajan on noustava penkiltä ja juostava ohjaamoa ympäri osumia välttääkseen. Lisäksi on huudettava kuuluvasti allahu akbar ja anottava turvapaikkaa EU:sta.

Samalla on käyty kiivasta sananvaihtoa siitä voiko arabit kesken kaiken lentää ISIS alueelle sukuloimaan, ja viedä samalla muutamat satatuhatta euroa tuliaisina omalle viiteryhmälle. Heidän hyväksymistään puoltaa erityisesti se, ettei G- Voimilla ole mitään vaikutusta sikäläisiin. Täysin umpiluinen kallo, sekä kastemadon tikapuuhermoston kaltainen systeemi sallivat minkä tahansa immelmannin tuottamatta hapeetonta tilaa. Lapion näkeminen on ainoa asia mikä aiheuttaa hyperventilaation, mutta ohjaamosta on poistettu lapiot tämän johdosta. Pitkät lennotkin sujuvat kuin pilvessä konsanaan, jos vielä sallimme vesipiipun pössyttelyn tehtävän aikana. Se aiheuttaa hallusinaatioita ja pitkän käytön seurauksena agressiivisuutta joka ilmenee impulsiivisuutena. Hyvä sotilaslentäjä onkin kaiken aikaa valmis tappelemaan, jos ei muuta niin jakamattomen imisoikeuksien puolesta. Normaali lentäjän tutkinto kestää noin viisi vuotta, mutta vihreiden päätelmä on että siitä selviää parin viikon pikakursilla, koska lentäjän ÄO on jo valmiiksi korkea. Mehän tiedämme että lentäminen on todellisuudessa yhtä helppoa kuin KELA:n luukulla norkoileminen, ja siihen(kin) he pysyvät joka paikassa. On lisäksi eksoottista kun katukuvaame värittää suuret määrät ilmailun moniosaajia.

Syyrian alkeiskoulutusrahasto on jo myöntänyt avustusta tälle tärkeälle uudistukselle, ja saamme kaikki puiset I – 153 kaksitasohävittäjät käyttöömme, Hornetit lovutamme ukrainalle tästähän on olemassa jo ennakkopäätös Sanna Marinin suostumuksella. Mainittakoon vielä että I – 153 on kone jossa ei ole jarruja sen alhaisen laskunopeuden johdosta. Näin ollen mikä tahansa pottumaa kelpaa kiitotieksi mikä on kriisiajan tilannetta helpottavaa. Kyseisella konetyypillä on lisäksi VSTOL ominaisuus. Moottorin sammumisen jälkeen se kykenee maan vatovoiman vaikutuksesta laskeutumaan vertikaalisesti, yleensä nokka edellä.Niin, ja putoaahan niitä Hawkejakin ihan kantaväestön tyhmyyden takia. ✈🪂

John Quiman

Hieno kuvaus aikamme parhaista paloista ja kunniakkaista tavoitteista. Näillä eväillä pääsemme kaikki pian taivaaseen tai ainakin notkumaan Pyhän Pietarin luukulle. Siellä Pyhä Pietari lohduttaa sillä, että tyhmyyttä vastaan taistelee Jumalakin turhaan.

Marko Kyllönen

Nämä ”monimuotoisuuden” ajajat ovat itse täysiä rasisteja, he ilmiselvästi näkevät vain ihonvärin ja sukupuolen.
Kun vuosikymmenet on puhuttu että ihonvärillä tai sukupuolella ei pitäisi olla mitään merkitystä juuri esimerkiksi palkkaamisessa johonkin, vaan osaaminen ratkaisee.
Ilmeisesti sitä osaamista ei sitten kaikissa ”monimuotoisissa piireissä” olekaan tarpeeksi, kun pitääkin alkaa palkkaamaan ihonvärin perusteella??

John Quiman

Etsimme myyntihenkilöä. Henkilön tarvitsee ensisijaisesti edustaa väriskaalassamme hieman keskiruskeaa tummempaa ihonväriä, värikartassamme ruskea numero 6. Muista ominaisuuksista voidaan keskustella.

Ilkka

Miten poistamme ongelman joka koskee värisokeita ? Onko toiseuttavaa, ellei peräti etnistä profilointia mikäli värisokealle tarjotaan jotain muutta kuin värikartan numero kuutosta edustavaa myyjää ? Tilanne olisi kestämätön jos paljastuisi että myyjä olikin lähempänä numero viittä, mutta aavistuksen vaalempi kuin numero kahdeksan.

Lisäksi on tehty havainto jossa umpijuoppo henkilö, ( tietysti valkoinen renttu ) on kävellyt piippaavan maksansa kanssa liikennevaloristeykseen, ja aiheuttanut sen että sokeat ovat lähteneet ylittämään katua päin punaisia valoja.

Viimeksi muokattu 3 kuukautta sitten by Ilkka

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa