Alakulttuuri Muu maailma

HIV-positiivinen transu ’imettää’ vauvaa Kanadan lääkärikeskusten avulla

Kuva: Reddit

HIV:n tarttuminen maidon kautta ”ON mahdollista, jos virusmäärä muuttuu havaittavaksi.”

HIV-positiivinen, transsukupuolinen biologinen mies on väittänyt ”imettävänsä” vauvaansa Kanadan lääkärikeskusten avustuksella. Murray Pearson, 52, aloitti ”naiseksi” muuttumisensa vuonna 2022 ja hän on ottanut useita lääkkeitä kehittääkseen ”rinnat”, joiden hän väittää kykenevän tuottamaan maitoa.

Pearson, joka käyttää verkossa nimeä ”Margie Fancypants”, julkaisi ensimmäisen kerran kuvan itsestään ja silloin 9 kuukauden ikäisestä vauvastaan Montrealissa sijaitsevassa Goldfarb Breastfeeding Clinicissä Redditissä marraskuussa, julistaen 7. joulukuuta ”Maitopäiväksi”.

”En malta odottaa yhteyden muodostamista ruokinnan kautta,” Pearson kertoi muille r/TransLater-foorumin jäsenille, jotka ovat miehiä, jotka pitävät mekkoa. ”Tämä on toive, joka minulla on ollut vuosikymmeniä.”

Hän jatkoi selittämällä, että mahdollisuus ”imettää” vauvaansa ”sytytti minussa tulen” ja että hän on mennyt ”hoikasta rintalihaksesta maaliskuussa täyteen B-kuppiin nyt ja kasvaa nopeasti.”

”Olen nöyrtynyt valtavan etuoikeuteni edessä päästessäni lääketieteelliseen asiantuntemukseen,” Pearson jatkoi. ”Minua auttaa viisi lääkäriä kolmessa klinikassa kahdessa maailmanluokan sairaalassa.”

Reduxxin mukaan Pearson selitti, että ”kaksi endokrinologia, Newman ja Goldfarb, loivat protokollan imetyksen indukoimiseksi adoptioäideille” joka ”toimii myös transnaisille.”

”Hän lisäsi, että ”se toimii parhaiten, kun rintakehitys on kypsää”, mutta minä otan domperidonia, kun ensisijainen rintakehitykseni on meneillään.”

Kolme kuukautta ennen ilmoitustaan ”imetys” -tehtävästään Pearson paljasti olevansa HIV-positiivinen. Hän myönsi, että vaikka tartunta seksin kautta on ”mahdotonta”, koska hänen tilansa on ollut ”jatkuvasti hallinnassa 18,5 vuotta”, tartunta maidon kautta ”ON mahdollista, jos virusmäärä tulee suuremmaksi.”

Hän vannoi testaavansa kuukausittain puolivuosittaisen sijaan riskin vähentämiseksi.

Pearson, entinen miesten oikeuksien aktivisti, sanoi ensimmäisen kerran uskoneensa olevansa nainen kokeiltuaan naisellisia vaatteita käytettyjen tavaroiden kaupassa. Hän aloitti siirtymisen vähän aikaa myöhemmin ”kahden vuosikymmenen salaisen vastarinnan” jälkeen.

Kanadassa ilmeisesti kukaan ei pidä outona tai esimerkiksi lasten sairaana hyväksikäyttönä sitä, että HIV-positiivinen mies laittaa mekon päälle ja aiheuttaa itselleen hormoneilla tilan, jossa hän tuottaa ”maitoa”, jota sitten syötetään vastasyntyneelle lapselle.

Lähde: The Post Millenial

3 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Teuvo Kauppi

Ei saa olla suvaitsematon tiukkapipo!
Vain NATSI ja Äärioikeistolainen olisi AIDS potilaan seksualisia oikeuksia ja taudin levittämisen ihanuutta vastaan. TÄÄ ON SELLAISTA rikkautta!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

KYSY vaikka SETA:n jäsenitä miten uutta ihanaa normaalia olisi samalla vaikka raiskata vauva samalla tai tunkea HIV transun pippeli vauvan peräsuoleen tai suuhun, sitähön nämä SETA ja muut HOMOjärjestöt ajavat takaa!

Viimeksi muokattu 1 kuukausi sitten by Teuvo Kauppi
Marko Kristian

Kun maailma tuli hulluksi niin normaalista tuli kiellettyä.
Mistäs tommonenkin ukko on ton vauvan pyöräyttänyt?

Ilkka

Niin, mutta kuka sen lapsen synnytti. Se ei takuulla ollut mekkoeinari.