Muu maailma Rikos

Jopa 5 vuoden vankeus odottamassa venäläisteinejä, jotka pystyttivät lumipeniksen sotamuistomerkille

Kuva: Wikimedia Commons.

Alaikäisiä poikia epäillään muun muassa ”natsismin elvyttämisestä.”

Kahta teini-ikäistä odottaa Venäjällä jopa 5 vuoden ehdoton vankeustuomio näiden pystytettyä jättimäisen lumipeniksen sotamuistomerkin edustalle Staroaleiskoyen kylässä.

14 ja 16-vuotiaat pojat olivat veistäneet peniksen lumesta muistomerkin eteen, ottaneet siitä valokuvan ja jakaneet sen sosiaalisessa mediassa, ja lopulta tuhonneet veistoksensa.

Venäjän federaation tutkintakomitea syyttää poikia muistomerkin häpäisyn ohella ”natsismin elvyttämisestä.” Myös heidän vanhempiaan epäillään lievästä rikoksesta ”vanhempain velvollisuuksien laiminlyönnin” takia.

Venäjän antifasistiset vallanpitäjät näkevät vainoharhaisesti natseja ja fasisteja kaikkialla, kuten eräässä tapauksessa vuonna 2022, missä afrikkalaista takapuolitanssia sotamuistomerkillä tehnyttä mustaa naista epäiltiin ”natsismin elvyttämisestä.”

Lähde: New York Post

3 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Kauko Aalto

Eikö tuolla ole natsismi jo elvytetty, eikä suinkaan poikien ansiosta.

Ismo Meinander

Epäilemättä poikaset ovat Venäjän auktoriteettien mielestä elvyttämässä kansallissosialismia, koska kyse on kuitenkin valkoisesta solar-fallisesta symbolista, joka viittaa patriarkaattiin, sovinismiin, rasismiin sekä valkoiseen ylivaltaan. Sen esoteerinen merkitys viittaa tietenkin valkoisten hedelmällisyyteen ja elintilan vaatimuksiin.

Todellisuudessa en ihmettelisi, jos toinen pojista olisi apostaatta-j-lainen seta-aktivisti ja toinen musta trans-seksuelli.

Ilkka

En kyllä muista lukeneeni että natsit olisivat tehneet lumijortikoita Venäläisten muistomerkkien eteen tai twerkanneen, mutta kun eletään putinlandiassa mikä tahansa on äärimmäistä natsismin ihailua.

Saksalaiset kylläkin laittoivat Leningradin rintamalle kyltin jossa luki, ” Tästä alkaa koko maailman pers****e. ” Oli se häijy teko, ihan siinä alkoi miettimään pitääkö sanoma paikkansa. Sittemmin olen tullut johtopäätökseen mikä tukee ajatusta koska se sanoma on ajankohtainen vielä tänäänkin.