Muu maailma Rikos

Musta naispoliisi varasti 140 dollarin lenkkarit virkapuku yllään Amerikassa

Kuvakaappaus: YouTube.

Mustilla on yhä useammin tapana ajatella kauppojen tuotteita heille kuuluvina oikeutettuina korvauksina orjuudesta.

Musta naispoliisi Amerikan Missisipissä päätyi työkaveriensa pidättämäksi tämän varastettua lenkkitossut kaupasta virka-aikana ja univormu yllään.

Konstaapeli Robin Conner jäi kiinni Dick’s Sporting Goods -kaupassa henkilökuntaan kuuluvan nähtyä tämän poistuvan 140 dollarin arvoiset lenkkarit kainalossaan.

”Tämä on noloa poliisilaitokselle mutta tulemme kohtelemaan häntä kuin ketä tahansa muuta. Paikallisyhteisö on alkanut luottamaan meihin ja tämä isku todella satutti meitä,” poliisipäällikkö oli kommentoinut tapausta.

Conner erotettiin poliisin työstään ja häntä odottaa syytteet myymälävarkaudesta.

Lähde: New York Post

5 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Marko Kristian

Conner erotettiin poliisin työstään ja häntä odottaa syytteet myymälävarkaudesta.”

Koska on kyse ameriikan woke ihmemaasta ja kyseessä musta nainen, niin hän haastaa kaupungin ja poliisilaitoksen oikeuteen syrjinnästä, ja tulee saamaan miljoonien korvaukset.

Ilkka

Teknisesti tai lakiteknisesti ajateltuna mitään ei ole tapahtunut, koska hän varasti ainoastaan lenkkarit, myymälävarkaus olisi teko jossa koko myymälä varastettiin. Pieni rike kaiken kaikkiaan ottaen huomioon sorretun vähemmistön kokema ahdistava valkonormatiivinen profilointi, sekä esivanhempien puuvillapelloilla kohtaama alistus, ei yhdet lenkkarit pienen palkan lisänä voi olla peruste erottamiselle. Rasismin kyllästämä yhteiskunta on nyt anteeksipyynnön velkaa, ja olisi pelkästään kohtuullista että konstaapeli saisi viedä toisetkin tossut ilman maksua. Olen niin kiukuissani kun luen näistä mustiin kohdistuvista sortotoimista etten varmaan saa unta ensi yönä.

John Quiman

Olikohan Kaliforniassa vai jossain muualla demokraattien luoma laki, että alle tuhannen dollarin näpistyksistä ei tule seuraamuksia. Demokraatit ovat ajaneet mm. Kalifornian, New Yorkin ja Detroitin sellaiseen tilaan, että rikollisuus on sietämättömällä tasolla. Monet suuretkin kauppaketjut sulkevat liikkeitään, koska ei voi tehdä kannattavaa bisnestä, kun tavarat varastetaan ja kassa ryöstetään jopa useamman kerran päivässä.

Demokraattipoliitikot ovat hyvin näreissään siitä, että yritykset sulkevat kauppojaan ja jättävät alueen vaille palveluita. Eivät tietenkään syytä itseään siitä, että rikollisuus rehottaa, koska kun poliisi ottaa kiinni rikollisen, laskee demokraattituomari rikollisen vapaaksi heti aamulla, eikä tule tuomioita.

Marko Kristian

https://nypost.com/2024/02/18/us-news/who-are-the-migrants-charged-with-attacking-nypd-cops-a-look-at-the-asylum-seekers-charged-in-times-square-melee/

Tuossa noita Bidenin ”turvapaikanhakijoita”, ei ne eteläamerikkalaiset eroa paljoa niistä joita tänne tulee.
Joukolla potkitaan poliiseita päähän keskellä New Yorkia, ja nämähän päästettiin heti vapaalle ilman takuita, mistä nousi sitten tietysti pieni kohu.
Viime vuonna New Yorkissa loukkaantui yli 5300 poliisia, koska demokraattien ”soft on crimes” laki on tehnyt sen etteivät rikolliset enää pelkää poliisia yhtään.

Toni Lajos

Kas tässä maamme valtamedialle uutinen, alati kansaa pommitetaan ikävillä uutisilla kuinka maamme talous sakkaa, verot nousee, työttömyys pahenee, rikollisuus ennätyslukemissa jne, Tämän uutisen vaikkapa Yle lataa eetteriin jo kansa riemastuu ja ilon kyyneleitä vuodatamme, naurussa suin puskemme päin tulevia ongelmia