Alakulttuuri Muu maailma

OnlyFans-naiset käyttävät hyväkseen nuken imettämistä julkaistakseen pornomainoksiaan Instagramissa

Kuvituskuva. Kuva: Pixabay /CC0.

Uusi kyseenalainen trendi Instagramissa on se, että naiset kiertävät alastonkuvia koskevaa kieltoa julkaisemalla ”vauvojen imetyskuvia”. ”OnlyFans-tuloni ovat nousseet 60 000 dollariin kuukaudessa”, kirjoittaa eräs nainen käyttämästään porsaanreiästä alustalla.

Instagram kieltää alastonkuvien julkaisemisen lukuun ottamatta kuvia ja videoita, jotka liittyvät ”imetykseen, synnytykseen ja synnytyksen jälkeiseen aikaan, terveyteen liittyviin tilanteisiin (kuten rintarauhasen poistoon, rintasyöpätietoisuuteen tai sukupuolenkorjaavaan leikkaukseen) tai protestina”.

Imetystä koskeva poikkeus on nyt asia, jota naiset ovat RT:n mukaan alkaneet systemaattisesti hyödyntää mainostaakseen OnlyFans-tilejään. RT:n mukaan Instagram-käyttäjät ovat nähneet selvän kasvun ”loukkaavassa materiaalissa”, jossa esiintyy alaikäisiä tyttöjä, fetissivideoita ja ”malleja”, jotka mainostavat OnlyFans-tilejään ja näennäisesti ”imettävät” tekovauvoja (nukkeja) alustalla.

Eräs RT:n siteeraama Reddit-käyttäjä kirjoittaa, että pelkästään yhden päivän aikana hän joutui estämään 20 tiliä, jotka mainostivat OnlyFansia imetyksen keinoin. Toinen kirjoittaa ottaneensa yhteyttä erääseen tiliin ja kritisoineensa naista imetysvideoiden takana, johon nainen vastasi, että ”ihmiset ylireagoivat täysin”.

”Kyseessä ei ole oikea vauva, vaan pelkkää rekvisiittaa Instagramin porsaanreikien hyödyntämiseksi”, nainen kirjoittaa ja lisää, että hänen OnlyFansista saamansa tulot ovat nousseet 60 000 dollariin kuukaudessa sen jälkeen, kun hän alkoi julkaista ”imetysvideoita” Instagramissa. ”Kaikki eivät siis ilmeisesti ole samaa mieltä kanssasi”, nainen jatkaa.

RT:n mukaan maksullisten naisten vale-imetysvideoiden merkitseminen Instagramin ”Ei kiinnosta” -toiminnolla ei näytä toimivan, sillä algoritmit näyttävät samanlaisia postauksia joka tapauksessa edelleen. Käyttäjä voi kuitenkin säätää yksityisyysasetuksiaan näyttämään vähemmän arkaluonteista sisältöä ja kieltää tietyt sanat ja lauseet.

Lähde: RT

1 Kommentti
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka

Mitähän tapahtuisi jos OnlyFans miehet ” imettävät ” jotakin ? No totta kai se suvaitaan, mitä enemmän idiotismia sitä enemmän hyväksyntää..