Muu maailma Rikos

Rabbi orjuutti kymmeniä naisia, välttää vankilan

Jerusalemilaisrabbi Aharon Ramati tuomittiin yhdyskuntapalvelukseen. Kuvakaappaus: YouTube.

Jerusalemilaisrabbi, jota syytettiin 30 naisen orjuuttamisesta kulttimaisessa kodissa, jota kutsuttiin ”kauhujen taloksi”, on myöntänyt syyllisyytensä lievempiin syytteisiin vastineeksi lievästä tuomiosta, joka koostuu yhdyskuntapalvelusta ja kipurahoista uhreille.

Aharon Ramati oli syytettynä orjuuttamisesta, lievästä pahoinpitelystä ja oikeuden estämisestä, mutta saavutti syytesopimuksen ”ihmisten pitämisestä orjuutta muistuttavissa olosuhteissa.”

Diiliin sisältyi vain yhdeksän kuukauden yhdyskuntapalvelutuomio ja 34 000 dollarin vahingonkorvaukset uhreille, ja se saavutettiin sen jälkeen, kun 11 naista kieltäytyi todistamasta Ramatia vastaan, koska he olivat liian traumatisoituneita kohdatakseen hänet.

Tapaus nousi otsikoihin Israelissa Ramatin vuoden 2020 pidätyksen jälkeen, ja poliisi leimasi rabbin ”kulttijohtajaksi”, joka käytti väkivaltaa, pelottelua ja ikuista kadotusta koskevia tarinoita indoktrinoidakseen ja kontrolloidakseen uhrejaan.

”Poliisi kertoi Times of Israelille hänen pidätyksensä jälkeen, että uhrien täytyi pyytää häneltä lupaa kaikkeen ja konsultoida häntä jokaisesta yksinkertaisestakin toimesta.”

Ramati alkoi kerätä naisia ympärilleen vuonna 2008 esittäytymällä valaistuneena uskonnollisena johtajana, joka tiesi ”todellisen tien” pelastukseen. Hän kutsui naiset asumaan kotiinsa, jonka hän oli nimennyt uudelleen ”Be’er Miriam Seminaariksi”, missä he asuivat homeisilla patjoilla levitettynä kolmeen makuuhuoneeseen, ilman kuumaa vettä ja jatkuvien vuotojen ja rappeutuneiden olosuhteiden keskellä.

Ramati muutti viereiseen kotiin, kun hänen seuraajiensa määrä kasvoi. Joissakin vaiheissa talossa asui yli 30 naista ahtaissa olosuhteissa, ja syyttäjien mukaan joissakin raporteissa sanottiin, että siellä asui jopa 50 naista lasten kanssa.

Rabbi veloitti naisilta noin 220 dollaria kuukaudessa sängystä talossa, tai noin 170 dollaria kuukaudessa jakamalla patjan toisen asukkaan kanssa. Oleskelunsa aikana naiset osallistuivat päivittäisiin oppitunteihin, joissa Ramati syötti heille opetuksiaan — mukaan lukien kaikkien henkilökohtaisten toiveiden hylkääminen keskittyäkseen henkisyyteen.

Naisia hallitakseen Ramati pelotteli heitä kertomalla, että he kohtaisivat hirvittävää vahinkoa toisen maailman voimien toimesta, jos he eivät tottele häntä, eristi heidät perheistään ja käänsi naiset toisiaan vastaan valvomalla toisiaan Neuvostoliiton vasikointi-kulttuurin mukaisin opein..

Huhut Ramatin käytöksestä ovat kiertäneet häntä vuosia. Hänet pidätettiin ensimmäisen kerran vuonna 2015, mutta hänet vapautettiin useiden ryhmänsä jäsenten todistettua hänen puolestaan.

Lähde: MSN

2 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Vappu Simanen

      Näihin rikosoikeudellisiin «sopimuksiin» valtion kanssa sisältyy lähes aina myös salaisia kohtia, joissa valtio / paikallinen DeepState-mafia lupaa syytetylle suojelun rikoksia vastaan ja syytetty lupaa tehdä rikoksia valtion hyväksi (esimerkiksi lahjusten antaminen syyttäjille, salavideointi jne.).
      Oikeudenkäynnin julkisuus ei toteudu.

      Myös muslimimaissa rikoksista voidaan selvitä sopimuksella, mutta siellä sopijaosapuolena ei ole valtio, mafia tai jokin kolmas osapuoli vaan uhrin omaiset. Monesti sopimus on muotoa: syyllinen sitoutuu maksamaan rahaa ja muuttamaan toiselle paikkakunnalle.

Kauko Aalto

Samaa hullua sakkia kuin muslimit.