Kotimaa Maahanmuutto Politiikka Talous Uutiset

Sinimusta Liike: Talouskurin kohdistuttava maahanmuuttoon ja kehitysapuun – ei suomalaisiin!

Kuva: Sinimusta Liike

Sinimusta Liike ei hyväksy Suomeen säädettävää Euroopan toiseksi korkeinta 25,5 prosentin arvonlisäveroa. Puolueen mukaan päätös on herättänyt oikeutettua raivoa erityisesti perussuomalaisten äänestäjien riveissä, sillä heidän puolueensa huijasi viime vaaleissa äänisaaliinsa nimenomaisesti lupaamalla kohdistavansa talouskurin täysin muihin kohteisiin kuin tavallisten suomalaisten toimeentuloon ja hyvinvointiin.

Yleisen arvonlisäverokannan nostaminen 24 prosentista 1,5 yksiköllä ylöspäin ei ole ainut hallituksen alv-uudistus

Riikka Purra ja Petteri Orpo ovat lisäksi ilmoittaneet nostavansa kaikki 10 prosentin alv-verokannan tuotteet ja palvelut 14 prosentin kantaan lukuun ottamatta sanoma- ja aikakausilehtiä, kuten suomalaisvastaista propagandaa kylvävä Helsingin Sanomat, sanoo Sinimustan Liikkeen puheenjohtaja Tuukka Kuru. -Purran vastuulla on siis verouudistus, joka tekee muun muassa kirjoista, lääkkeistä ja urheilupalveluista entistä kalliimpia samalla, kun monikulttuurisuus- ja sateenkaari-ideologiaa levittävä valtamedia saa jatkossakin nauttia taloudellisista etuoikeuksistaan, Kuru jatkaa.

Kuru muistuttaa, että vielä joulukuussa 2022 perussuomalaisten puoluejulkaisu Suomen Uutiset valehteli äänestäjille, että ”perussuomalaiset on valmis leikkauksiin, kunhan suomalaisille tärkeisiin palveluihin ja sosiaaliturvaan ei kosketa: Säästöt maahanmuutosta ja muista maailmanparantamiskohteista”. Vielä tuolloin perussuomalaiset asettui julkisessa keskustelussa avoimesti kokoomuksen vastavoimaksi ja väitti siis puolustavansa suomalaisten hyvinvointia epäoikeudenmukaisilta leikkauksilta.

Nyt hallitus väittää voivansa tuoda valtion kassaan noin miljardin euron lisäpotin kiristämällä arvonlisäverotusta. Hallituksen budjettiin on korvamerkitty kuitenkin yhteensä yli miljardi euroa erilaisiin kehitysapuhankkeisiin. Veronkiristykset olisi siis voitu välttää kokonaan pelkästään katkaisemalla suomalaisten rahan lähettäminen kehitysmaihin. Kokoluokaltaan valtavasti suuremmat säästöt oltaisiin voitu tehdä lakkauttamalla väestönvaihtoa edistävä nykyinen siirtolaispolitiikka, jossa suomalaiset pakotetaan elättämään Suomeen saapuneet elintasopakolaiset perheineen.

Kulutusveron kiristys tuhoaa suomalaiset yritykset

Kulutusverotuksen kiristämisen seuraukset ovat yksiselitteisiä: Ne nostavat hintatasoa, rapauttavat asiakkaiden ostovoimaa ja tuhoavat yritysten kysyntää. Yhä harvemmilla suomalaisilla tulee olemaan varaa ostaa Suomessa tuotettuja tavaroita ja palveluita. Voittajia ovat tällöin halpatuotantomaat, joiden laadultaan ala-arvoista krääsää kuljetetaan eri verkkokauppa-alustoja pitkin Suomeen alati kasvavaan tahtiin.

Kysynnän supistuminen ajaa suomalaiset yritykset kassavaikeuksiin, mikä puolestaan johtaa konkurssien ja työttömyyden kierteeseen. Yritysten verotettavien tulojen ehtyminen ja työpaikkojen häviäminen merkitsevät lopulta myös valtion verotulojen karsiutumista, minkä vuoksi Suomi tulee jatkamaan velkaantumistaan ulkomaille.

Liikuntapalveluiden verottamisen kiristäminen tulee lisäksi ajamaan yhä useammat suomalaiset fyysiseen rappioon, mikä on myrkkyä kansanterveydelle ja maanpuolustuskyvylle.

Leikkaukset kohdistettava elintasopakolaisiin, kehitysapuun, pankkiireihin ja valtamediaan

-Mikäli talouskuria täytyy toteuttaa, tulisi leikkaukset ja haittaverot kohdistaa suomalaisten oikeustajua palvelevalla tavalla. Kehitysapu ja Euroopan ulkopuolelta saapuva maahanmuutto ovat menoeriä, joiden leikkaaminen paitsi vahvistaisi valtion budjettia välittömästi myös palvelisi kansamme yleistä etua torjuen väestönvaihtokehitystä sekä tulevien ei-valkoisten sukupolvien synnyttämää taloudellista taakkaa julkiselle taloudelle, sanoo Kuru. Hänen mielestään veronkiristyksiä voitaisiin kohdistaa myös tuottamattomaan ”työhön” perustuvaan finanssisektoriin ja erityisesti pankkien paisuneisiin korkokatteisiin, kuten olemme aiemmin linjanneet.

Pitkällä tähtäimellä leikkauksiin johtava velkakierre voidaan ratkaista tehokkaimmin kansallistamalla Suomen rahanluontijärjestelmä ja nollaamalla kansamme edun vastaisesti toimineiden hallitusten ottamat julkiset velat. Sinimusta Liike on kirjoittanut tästä vaihtoehdosta aiemmissa kannanotoissaan ”Seis leikkauksille – mitätöidään valtionvelka!” ja ”Hallituksen budjetti on tulonsiirto pankkiireille ja muukalaisille”. -Miksi kurittaisimme rehellistä työtä tekeviä suomalaisia, kun voimme saada taloudellista hyötyä kohdistamalla samat toimet elintasopakolaisiin, kehitysapuun, pankkiireihin ja valtamediaan? Kysyy Kuru.

-Suomi tarvitsee aidon isänmaallisen vaihtoehdon perussuomalaisille ja muille Suomen ”etuun” vetoaville epärehellisille puolueille, jotka tosiasiassa ovat valmiita uhraamaan suomalaisperheet ja pk-yritykset pankkien ja väestönvaihtopolitiikan nimissä, Kuru tykittää. -Sinimusta Liike kampanjoi tulevissa eurovaaleissa suomalaisia palvelevan talouspolitiikan puolesta. Tutustu vaaliohjelmamme talouslinjauksiin ja muista äänestää vaaleissa!