Eurooppa Politiikka

Viron viranomaiset: Venäjä pelotteli virolaisministereitä vandalisoimalla näiden omaisuutta

Kuva: Wikimedia / CC BY-SA 4.0 DEED / Gerg Aliev.

Viron turvallisuuspoliisi on selvittänyt maan sisäministerin sekä yhden toimittajan autoja viime vuonna. Viranomaisten mukaan vandaalit toimivat Venäjän valtion nimissä.

Poliisin mukaan se on tunnistanut kymmenen henkeä, joista kuusi on putkassa. Heillä on yhteyksiä Venäjän turvallisuuspalveluun. Heidän tarkoitus oli pelotella Venäjä-vastaisia poliitikkoja ja toimittajia olemaan hiljaa sekä tekemään Venäjä-myönteisempää politiikkaa.

Autojen vandalisoinnin lisäksi joukko on vandalisoinut historiallisia muistomerkkejä, jotka muistavat vääriä tapahtumia Venäjän kannalta.

Lähde: ERR News

3 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka

Niin miten se Putin sanoikaan ? ” Minulla ei ole mitään intressejä puuttua toisten maiden politiikkaan, eikä pyrkiä millään tavalla vahingoittamaan muita valtioita, se on naurettava ajatus.” No niin on, sillä hän ei ole muuta tehnytkään kuin puuttunut muiden tekemiin päätöksiin ja uhkaillut seurauksilla. Ehdotan ratkaisuksi että KAIKKI Venäläiset laitetaan lähtemään rajan itäpuolelle, koska heistä tulee jossakin vaiheessa ongelma vaikka eivät vielä sitä olisikaan.

John Quiman

Osoittaa Putinin puheiden luotettavuuden.

Ruoste Iskee

Fasistit käyttäytyy luonnolleen uskollisina.