Muu maailma Rikos

Yhdysvallat: Arvostetun yliopiston professori harjoitti sodomiaa koiran kanssa julkisella parkkipaikalla – zoofiilit vaativat nyt hyväksyntää LGBT-liikkeen sisällä

Kuvituskuva. Kuva: Wikimedia Commons /(CC BY 2.0) / Tony Webster from Portland, Oregon, United States.

Zoofiilit vaativat nyt hyväksyntää LGBT-liikkeen sisällä. Silti pennsylvanialainen professori murtui täysin saadessaan syyteasiakirjat ja pyysi poliiseilta, että hänet ammutaan siihen paikkaan.

Kaksi vuotta sitten Nordfront kirjoitti amerikkalaisesta ”Toggle” -nimisestä zoofiilistä, joka taistelee edistääkseen zoofiilien asemaa LGBTQ-lobbauksessa. Hänen mukaansa hyvä alku tällaiselle kehitykselle olisi Z-kirjaimen lisääminen alati kasvavaan kirjainyhdistelmään LGBTQI. Toggle ei tyydy mihinkään vähempään kuin eläinseksin täydelliseen hyväksymiseen yhteiskunnassa ja eläinseksuaalien avoimeen osallistumiseen LGBTQ-lobbauksen niin sanottuun pride-paraatiin ”alkuperäisistä julkisista protesteista huolimatta”. Hän ”varoittaa” niitä, jotka väheksyvät hänen ”rakkauttaan koiriin, villisikoihin ja ori- sekä tammahevosiin”. Hän pitää itseään ”vastarinnan miehenä”. Russia Today -lehdessä (RT) sodomiitti Toggle selittää:

”Zoofiilit ovat pohjimmiltaan homoja. Mutta jos luulet, että Pride on sosiaalinen tapahtuma, josta sinut voidaan sulkea pois, olet ymmärtänyt asian perusteellisesti väärin. Pride on protesti. Pride on vastarintaa yhteiskuntaa vastaan, joka ei halua sinun olevan olemassa.”

”Rakkauden viesti”, joka leviää

Togglen zoofiilikollega, joka on hyvin pätevä tutkija arvostetussa amerikkalaisessa yliopistossa, on nyt nostanut termin ”tulla kaapista ulos” aivan uudelle tasolle. Penn State Universityn kemiantekniikan professori Themis Matsoukas jäi kiinni sukupuoliyhteydestä koiran kanssa julkisella parkkipaikalla lähellä Rothrockin osavaltion metsää Huntingdonin piirikunnassa Pennsylvaniassa. Hänen väitetään syyllistyneen myös ”muihin säädyttömiin tekoihin”. Kun lainvalvontaviranomaiset ottivat hänet kiinni, Matsoukas selitti tiettävästi, että ”näin hän helpotti omia paineitaan ”. Penn Staten professoria syytettiin tiistaina avoimesta irstailusta, siveettömästä käytöksestä, seksuaalisesta kanssakäymisestä eläinten kanssa, julmasta ja törkeästä eläinrääkkäyksestä ja järjestyshäiriöstä, kertoo Fox 43.

Penn State Universityn kemian tekniikan professori ja eläimiin sekaantuja Themis Matsoukas. Kuvakaappaus: Home Lives.

Osavaltion viranomaisten mukaan 64-vuotiaan professorin toiminta parkkipaikalla dokumentoitiin valvontakameralla, joka asennettiin vasta huhtikuussa. Pysäköintitalon kameran väitetään tallentaneen Matsoukasin suorittamassa näitä toimia ainakin kahteen otteeseen – kerran huhtikuussa ja toisen kerran toukokuussa. DCNR:n tutkijat sanovat kuitenkin, että heillä on todisteita siitä, että professori on käyttäytynyt näin enemmän tai vähemmän säännöllisesti ainakin vuodesta 2014 lähtien, ja vetoavat samalla korttelialueella sijaitsevien kahden yksityisomistuksessa olevan valvontakameran kuvamateriaaliin.

Vasta tämän vuoden toukokuussa viranomaiset onnistuivat lopulta selvittämään epäillyn henkilöllisyyden. Myöhemmän etsinnän aikana varmistettuja todisteita – mukaan lukien valokuvadokumentit, vaatteet ja valvontakameran kuvamateriaalissa nähty collie, jota pahoinpideltiin – pidetään enemmän kuin riittävinä tuomion saamiseksi.

Ja mukana olleen viranomaisten mukaan professorin näennäinen välinpitämättömyys näyttää jossain vaiheessa muuttuneen kauhuksi. Syyteasiakirjat saatuaan hänen kerrotaan kehottaneen poliiseja ampumaan hänet heti paikalla ja huutaneen sitten:

”Minun on kuoltava!”

Sodomiitti-professori Matsoukas sai siis viime viikon tiistaina syytteen. Hänen kuulemisensa oikeudessa on määrä alkaa 19. heinäkuuta.

Lähde:  Nordfront

 

7 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka Forsten

Suomessa hän saisi kolmen vuoden Hau-hau Champion koiranmuonat ilmaiseksi ja vankeus suoritettaisiin paikallisessa kennelissä.

John Quiman

Mielen vinoutumille voi näköjään keksiä paljon nimiä. Siksi tuo LGBTQIZ on aika loppumaton kirjainyhdistelmä. Olisi helpompaa kutsua koko laumaa nimellä seksuaalisen tyydytyksen häiriöt eli STH, tai amerikoiksi Sexual Satisfaction Disorder eli SSD. Näin päästäisiin vaatimaan tasa-arvoa häiriintyneille elintavoille.

Tuleeko Putinin Z tuosta zoofiliasta?

Ilkka Manttari

Mikähän oli tilanne Roomassa. Luulisin että sekä talouden että edes jonkinlaisen moraalin suhteen viime hallitus taisi jo vetää pohjat. No onhan se ollut pidempi kehitys. Tarkoitan moraalilla siis ilmiöitä jotka syövät yhteiskunnan elinkelpoisuutta. Rooma tuhoutui. Jokainen voi vetää johtopäätöksensä nykymenosta.

John Quiman

Ikään kuin merkkinä moraalin heikentymisestä on ollut seksuaalisuuden kieroutumien tavallistuminen kai ennenkin. Nykylinjoilla suositaan sellaista, mikä heikentää kansaa ja tekee siitä kyvyttömän toimimaan järjellisesti. On kuin järki olisi kadonnut ja kaikenlaiset ideologiset hullutukset olisivat korvanneet sen. Eihän sellaisesta voi hyvää seurata. Se joko loppuu ta sitten kansakunta lakkaa olemasta, koska se on täysin kyvytön selviytymään.

Ilkka Forsten

Se mitä kaikesta seuraa on lohdullisempi visio kuin kyvytön yhteiskunta. Nykymenon korvaa terve järki, ja kun se tapahtuu voi zoo ja mitä lie porukalla olla edessä hankalat ajat. Nuo ei tule missään vaiheessa olemaan enemmistö, ja vaikka emme puhuisi demokratiasta, niin silti enemmistö ei suvaitse eikä hyväksy tuollaista.

John Quiman

Ihmeen hiljaa ovat suomalaiset olleet näistä hullutuksista, joita, kuten sanoit, harrataa lähinnä vähemmistö.

Uusi hallitus on jo hieman kohentunut aiemmasta. Ripaus realismia tuli touhuihin, vakka ei mitenkään reilusti.

Ilkka Forsten

Saksassa vaikutti SD niminen organisaatio, joka olisi laittanyt Z mielteisen professorin oppimaan leirielämää. Olikohan se aika sittenkään niin huono mitä historia yrittää todistaa. Se että kaikki Z mieltymyksen omaavat luokitellaan tänä päivänä normaaleiksi, ei ole normaalia enää millään tavalla tarkasteltuna.

Kansalaisen verkkokauppa