Kulttuuri Muu maailma Rikos

ACLU taisteli seksuaalirikollisten kemiallista kastraatiota vastaan, mutta tukee nyt samojen lääkeaineiden käyttöä trans-lapsille

Kuva: Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0).

American Civil Liberties Union (ACLU) vastusti aiemmin kemialliseen kastraatioon käytettävän lääkkeen antamista seksuaalirikollisille, mutta kannattaa nyt lasten mahdollisuutta käyttää kemiallisia kastraatiolääkkeitä murrosiän estolääkkeinä.

Vielä vuosi sitten ACLU vastusti äänekkäästi Alabamassa säädettyä lakia, joka määräsi tietyille tuomituille seksuaalirikollisille kemiallisen kastraation.

Alabaman ACLU:n entinen pääjohtaja Randall Marshall kutsui kemiallista kastraatiota ”lääketieteelliseksi kokeeksi” ja väitti, että sillä ei ole mitään perusteita lääketieteellisessä yhteisössä.

Dillon Nettles, Alabaman ACLU:n poliittinen analyytikko sanoi, että laki ”aiheuttaa vakavia ongelmia, jotka liittyvät tahattomaan lääketieteelliseen hoitoon, tietoon perustuvaan suostumukseen, yksityisyyteen sekä julmaan ja epätavalliseen rangaistukseen”.

Lääkettä, jota oli tarkoitus käyttää kemialliseen kastraatioon, kutsutaan medroksiprogesteroniasetaatiksi, ja sitä käytetään myös murrosiän estolääkkeenä. Eräässä tutkimuksessa todetaan, että lääke ”on laajalti käytetty progestiini feminisoivassa hormonihoidossa”.

Vaikka ACLU on äänekkäästi vastustanut medroksiprogesteroniasetaatin käyttöä tuomituille seksuaalirikollisille, järjestö on kuitenkin kutsunut lasten ”sukupuolta vahvistavaa hoitoa”, johon kuuluu murrosiän estoaineiden käyttö, ”lääketieteellisesti välttämättömäksi” ja jopa ”hengenpelastavaksi”.

ACLU:n LGBTQ- ja HIV-projektin varajohtaja Chase Strangio puhui järjestön nimissä sen puolesta, mitä kutsutaan kiertoilmaisulla ”sukupuolta vahvistavaksi hoidoksi”.

ACLU on yhdessä kahden muun järjestön kanssa nostanut kanteen, jossa kyseenalaistetaan Texasin kuvernööri Greg Abbottin direktiivi, jonka mukaan nuoriin kohdistuvat sukupuolenvaihdosyritykset ovat lasten hyväksikäyttöä.

Yksi yleinen lääketieteellinen toimenpide, joka tehdään sukupuolidysforian kanssa kamppaileville lapsille, on sellaisten lääkkeiden antaminen, joita käytetään murrosiän estolääkkeinä.

Medroksiprogesteroniasetaatti ei kuitenkaan ole ainoa lääke, jota on käytetty sekä kemialliseen kastraatioon että murrosiän estoon.

Leuprolidiasetaattia, jota kutsutaan nimellä Lupron, käytetään yleisesti myyntiluvan ulkopuolelle asetettuna murrosiän estolääkkeenä. Sitä on käytetty myös seksuaalirikollisten kemialliseen kastraatioon.

ACLU sai viime vuonna kuusinumeroisen lahjoituksen vasemmistolaiselta, transsukupuoliselta miljardööriltä nimeltä Jennifer Pritzker.

Useat muut Pritzkerin perheen jäsenet ovat edistäneet transsukupuolisten liikettä, ja Pritzkerin säätiö on lahjoittanut 15 miljoonaa dollaria Chicagon Lurie Children’s Hospitalille, joka avustaa sukupuolenvaihdosyrityksissä.

Pritzkerin 101 000 dollarin lahjoitus ACLU:lle meni nimenomaan Tennesseen niin sanottujen transsukupuolisuuden vastaisten lakien torjuntaan. ACLU on saanut 15 miljoonaa dollaria myös lääketieteen teknologiaimperiumin perijältä Jon Strykeriltä, joka antoi rahat ACLU:n rahoittamiseen, jotta se voisi torjua osavaltioiden lakiesityksiä, jotka vastustavat transsukupuolisuuden ideologiaa.

Lähde: Breitbart

29 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
John Quiman

Sukupuolta ei voi vaihtaa tai korjata tai muutenkaan muuttaa. Sukupuolen voi noilla kaikilla tarjotuilla keinoilla ainoastaan tärvellä.

Oikeaa hoitoa olisi auttaa henkilö elämään sukupuolta, jota hänen kehonsa on. Pitää vähentää niitä ongelmia, jotka ovat johtaneet sukupuolituntemusten sekoittumiseen, ei suinkaan auttaa sekaisuutta voimakkaammaksi, jolloin henkilö etääntyy entisestään todellisuudesta. Silloin voitaisiin puhua hoitamisesta. Nyt tarjotaan tärvelemistä.

Hoitoa ei tietenkään ole pakko ottaa vastaan, vaan saa elellä oman mallinsa mukaan kuten huvittaa, mutta ei pidä vaatia toisia pitämään sitä tilaa normaalina, koska se ei ole sitä. Eikä sen tilan ehdoilla pidä tarjota mitään etujakaan.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

Pari vuotta sitten oli dokkari Briteistä jossa nämä sukupuoltaan vaihtaneet ovat pahoissa henkisissä ongelmissa,todella moni, eli juurikin mielenterveysongelmat ajaneet tähän julmaan toimenopiteeseen ja ei se sitten auttanut…
”The Danish Girl”  Elokuva pohjautuu tositapahtumiin, mutta on fiktiivinen tarina taiteilija Gerda Wegenerin ja hänen miehensä Einar Wegenerin elämästä, kammottavan tarinan 20-luvulta ja hirvittävästä halusta olla nainen ja niin lekuri teki ”toimenpiteitä”…hän kuoli seurauksiin…ja niin moni tänä päivänäkin!

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Kata
John Quiman

Kun ongelma on korvienvälissä, ei se lähde hormoneilla, eikä puukolla.

Vaikka kuinka miestä leikeltäisiin, ei hän muutu naiseksi ja hän tietää, että hänen kehonsa ei ole naiskeho, ainoastaan naiskehon kaltainen vaatteet päällä. Hän ei siis muuttunut naiseksi, joten ei se kamala halu olla nainen katoa mielestä sillä tavalla.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

Näin se on mutta niin moni tienaa tälläkin….sama se miten lasten käy…kammottavaa!

Ilkka Forsten

Tuosta muistui mieleeni millä erottaa Ruotsalaisen vääpelin ja kersantin toisistaan ? Kirveellä.

Ilkka Forsten

Minä näin taannoin netistä dokkarin jossa joku alunperin jätkä oli teini-iässä muka kokenut selvästi olevansa nainen, hän oli mankunut kaikkea mahdollista muutosta kehoonsa kun ei tuntenut kuuluvansa mihinkään.
Kun täysi-ikäisyys saavutettiin niin klip ja klap, heijarit hattuhyllylle ja naishormooneja suoneen. Sitten oltiin onnellisia, kunnes huomattiin ettei ketään kiinnosta äijä joka tunaroi itsensä muijaksi peruuttamattomasti.

Nyt sitten itkua vääntäen selitetään kuinka elämä on mennyt viemäriin. Naista tekisi mieli mutta kun palomestarin työväline on jo maatunut aikoja sitten klinikan roskiksessa, eikä tekotuheroa halua kukaan mies, niin jäljelle jää hyppääminen kaivoon. Mene vaan, minä en kiusaa sinua heittämällä perään ämpäriä, mutta voin siinä kaivon reunalla kertoa että naismaailma on mukava näin miesten näkökulmasta katsottuna, ja nyt pitääkin lähteä kun luonto ajaa tikanpoikaa puuhun.

Ja vakavampi osio kuuluu näin. On rikos ihmisyyttä vastaan selittää murrosiässä olevalle henkilölle ettei tämä ole oikeasti sitä mitä ollaan, tai että nyt sinun pitää vaikka väkisin saada aikaan muodonmuutos tullaksesi onnellisten joukkoon. Kukaan siitä yllyttäjäkatraasta ei kanna mitään vastuuta kun mielenterveys romahtaa, ja kaivon reunalla mietitään joko hyppään vai vieläkö yritän leikkiä tätä luonnotonta ilveilyä. Eihän kukaan OIKEA nainen tule missään vaiheessa innostumaan jostain mutanttininjasta, joka halusi kinttujen väliin muuta kuin sen mikä siellä luonnollisesti on. Ja OIKEAT miehet ei puolestaan halua kirurgien silpomaa äpyliä vaikka meikkaisi viikon huulet töröllään. Mihin ryhmään he ovat kuuluvinaan, etenkin kun muistaa että sukupuolia on vain kaksi Tampereen yliopiston opista poiketen.

John Quiman

Ns. suvaitsevaiset ovat erityisen raakoja ihmisiä mm. noissa sukupuoliasioissa.

Kata

Totta,tällainen on rikos ihmisyyttä vastaan!

Jotenkin tämä sairas maailma muistuttaa Hunger Games-kirjoja…”Panem” valtio,Presidentti Snow,vp Coin(kuin kamalan kamala)…ja heidän palvelijansa pukeutuneina just kuin nämä ”kirkkotanssijat” räikeine väreineen ja idioottimaskeissa ja hurjissa peruukeissa.Ja persukset vilkkuen.
Ja nuokin ”johtajat” puhuivat koko ajan rauhasta ja onnellisuudesta…Niin Josif, Aatu ja muut styrankit kautta aikojen.”Veljet keskenään”…..juu tottakai.

Ilkka Forsten

Siinä sarjassa oli tietoisesti luotu kulissit muistuttamaan AH:n aikakautta niiltä osin, kun oltiin jossakin paraatissa jne. Tämä kerrotaan DVD levyn bonus materiaaleissa. Liput ja lippurivit, sekä Presidentin olemus ja puhetapa oli tietoisesti kopsattu vanhoista arkistofilmeistä. Näin tekijät halusivat omien sanojensa mukaan synnyttää mielikuvissa yhtäläisyyksiä AH:n diktatuuriin.

Sinällään ihan sama, mutta miksi kukaan ei koskaan tee elokuvaa josa vedettäisiin yhtäläisyysmerkit Staliniin, nykyisen Kiinan johtoon mikä kaiken aikaa alistaa tiettyjä vähemmistöjään tai Pohjois-Korean diktatuuriin, joka on mennen tullen hullumpi keitos kuin AH:n tekele. AH loi omalle kansalleen työtä, vakiinnutti talouden alamäen ja ylläpiti ajatusta myöskin työläisen tasavertaisuudesta yhteiskunnan jäsenenä.

Elokuvien diktaattorit ovat joka kerta enemmän tai vähemmän korpraalin oloisia mutta aina pahassa, ei koskaan henkilönä joka suojelisi omaa kansaansa, tai pyrkisi sen elintavan ylläpitämiseen josta moni saksalainen oli kiitollinen. Sodan on kaikki diktaattorit kyenneet järjestämään, mutta aika harva on pystynyt ennen sitä tarjoamaan elintason nousua.

Kata

Just ei ole näkynyt Josifin yhtäläisyyksiä mutta Aatun on ja paljon!
Ja ne suuret betoni-vai rautaa-ristikot tuovat mieleen D-Dayn ja Normandian rannan,sakujen tekemiä nekin.

Paikka jos Catnip jousella aikoo ensin ampua Snown ja sitten ylemmäs ja Coin lähtee ”matkalle” muistuttaa tosi paljon Saksan suuria sota-ajan rakennuksia.Ja todellakin liput mutta niinhän ne oli Neuvostoliitossakin.
Paras ”diktaattori” oli Chaplin!Voi mussukka musso-lini 😀

Kata

No sanoin kai jotain kummaa kun meni hyväksyttäväksi…let it be!

John Quiman

Pysyvät voittajien totuudessa, historiankirjoituksessa. Stalin oli voittajien puolella. Kiina puolestaan on jotain mitä ei haluta ärsyttää, vaan halutaan viedä sinne kaikki tieto ja osaaminen teknologiasta, jotta saataisiin halpatyövoimaa. Kusi tosin omille kintuille se ahneus, kun Kiina kopsasi kaiken ja alkoi tehdä omia tuotteitaankin, tienata rahaa ja rakentaa armeijaansa.

juha II

Olisi parempi kun kersat ammuttaisiin kuin, että heistä tehdään frankesteinin hirviötä ja ihmisraunioita!

Olen katsonut videota, jossa sukupuolenvaihto leikkausta (lue:suolestusta) tehdään. Se on kaikkein kammottavinta nähtävää ja teko on niin perustavanlaatuiseen fysiologiseen ominaisuuteen eli synnynnäiseen. Että se on KIDUTUSTA niin fyysisiä instrumentteja kuin kemiallisiakin keinoja käyttäen, että se pitäisi ihmisoikeuslailla kieltä rik0oksena ihmisyyttä vastaan.

Ennen tahtoisin lapselleni tehtävän sydänsiirtoleikkauksen jossa vaihdettaisiin tilalle sian sydän, vaikka lääketieteellisistä syistä se olisikin täysin tarpeeton.

Lasten tietoinen pakottaminen irvokkaaseen ja täysin hatiusta vedettyyn sukupuolenvaihtoleikkaukseen on pedofiliaan rinnastetta rikos!

Se, mitä täysi-ikäinen ihminen tekee itselleen on minulle aivan sama kunhan sitäkään ei tulla minulle väkisin työntämään kurkusta alas.

Eka Kettunen

Lapset pitää jättää rauhaan ja piste.

Kata

En pysty edes lukemaan tätä pashaa!SAIRASTA!
Ennen oli edessä suljettu..😠

ike

No taas vähän rikon sääntöjä, olen sillälailla kummallinen, jos palstan moderaattori sen sallii. Täytyy sanoa että ei ole pahimmasta päästä. Tuo kummallinen fontti johtuu siitä että yritän kirjoittaaaisani ensin toiseen ohjelmaan, siellä sitä voi aika hyvin editoida. On kai yritys saada se ymmärrettävään muotoon, tajunnanvirta harvoin on sitä.
Nyt kun suomalaiset on juuri opetettu pelastamaan afrikan maita niin miten meidät on nyt ajettu pelastamaan myös euroopan maita, esim. saksaa joka nyt kantaa suurta vastuuta omista energiavalinnoistaan. Se siitä tulee kun antaa vihervasemmistolle liikaa valtaa. Onko todellakin oikein se että saksan kaasun hintaa kompensoi suomalainen veronmaksaja. Ehkä niin, ainakin jos kuuntelee Jutta Urpilaista joka ei ole tehnyt yhtään oikeaa päätöstä (lukuunottamatta omaa uraansa). Meillä ei suomen hallitus ole vuosiin yhdelläkään päätöksellä huomioinut suomalaista veronmaksajaa vaikka monissa maissa on tehty monia verohelpotuksia. No ei kai se ole tärkeää näin korruptoituneessa maassa.
Kun olen jo tuollainen aika ikääntynyt. Heittäkää nuo ihmiset pois hallituksesta ja eduskunnasta.Great reset saa nyt minun mielessäni vähän toisen merkityksen.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
John Quiman

Jos EU:ssa taistelee oman kansan etujen eteen, ei saa palkintouraa, mutta kun uhraa oman kansansa esim. maksamaan saksalaisten laskuja, tulee heti palkintoura tarjolle.

marko

Missä j..talainen siellä ongelma..

KIKKA MOKKELI

Ei tarvita mitään kemikaaleja. Kaksi TIILISKIVEÄ riittää varsin hyvin!

Ilkka Forsten

Eikä edes satu jos et jätä ” peukaloita välliin.”

j.t

Jon Stryker,j..talainen homo miljardööri. Jennifer Pritzker,j..talainen transu miljardööri.kumma sattuma.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Chase Strangio , j..talainen. Sattumaa

seant

Seattlen lastensairaala julkaisee oikein mainoksen lasten kemiallisesta kastraatiostahttps://www.seattlechildrens.org/globalassets/documents/for-patients-and-families/pfe/pe2572.pdf

juu

Nykyajan vasemmistolaisilla ei ole missään mitään logiikkaa, paitsi tietysti se että mikä vain tuntuu tervejärkisestä täysin hullulta, niin heidän mielestään se on hyvä juttu.
Tuntuu välillä että mielisairaalat on tyhjennetty vasemmistolaisiin liikkeisiin..

John Quiman

Ehkä se on jonkinlaista avohoitoa. Monethan niistä hakevatkin kaikenlaisia korvienvälien hoitoja.

Earl Stone

Noi trans sitä sun tätä tulee saamaan omat vankilassa, kun aika näyttää mihin tämä ihmiskoe johtaa. Sääli jo etukäteen näiden tulevien uhrien vuoksi.

Puolueeton

Läntinen kulttuuri on ylittänyt jo moninkertaisesti hulluudet, joita Neuvostoliiton kommunismi sai aikaan. Toistaiseksi olemme olleet turvassa eri mieltä olevien teloituksista. Kaipa siihenkin suuntaan tähtääviä lakeja ollaan jo laatimassa, koska niitä sosiaalisessa mediassa on jo vaadittu.

otto suni

Valveutunut kansalainen tietää ACLU:n taustalla hääräävät kasaarimafian edustajat ja siksi on nyt aika ryhtyä toimenpiteisiin myös Suomessa. Pride ja kaikki siihen liittyvä on yksisuuntainen tie kohti kansakuntamme tuhoa ja valkoisen rodun hävittämistä.

Ilkka Forsten

Jedem Das Seine.

Uusimmat uutiset