Eurooppa Maahanmuutto Rikos Uutiset

Alankomaat: Wilders vaatii syyrialaisen turvapaikanhakijan välitöntä karkottamista – mies kouri neljää pientä tyttöä hollantilaisessa kylpylälomakeskuksen uima-altaassa

Center Parcs, De Vossemeren, Belgia. Kuva: Wikimedia Commons / CC BY-SA 3.0 DEED / Xo0 .

Kymmenen valitusta tehtiin miehestä, jonka väitettiin hieroneen sukupuolielimiään lapsia vasten Center Parcsin lomakeskuksessa. Mies väittää olevansa homoseksuaali, mutta hänen vaimonsa ja tyttärensä odottavat lupaa muuttaa Turkista perheenyhdistämislakien nojalla.

Hollantilainen poliitikko Geert Wilders on vaatinut karkottamaan turvapaikanhakijan, joka on parhaillaan oikeudessa neljän 11-vuotiaan tytön seksuaalisesta hyväksikäytöstä alankomaalaisessa kylpylälomakeskuksessa.

Yhteensä 10 nuorta tyttöä ja naista teki viime vuonna valituksen 29-vuotiasta syyrialaista turvapaikanhakijaa vastaan sen jälkeen, kun tämän väitettiin kohdistaneen hyökkäyksensä Zandvoortissa sijaitsevan Center Parcs -lomakeskuksen naisvieraiden kimppuun ja kourineen heitä.

Hart van Nederland kertoi, kuinka osa tytöistä oli saanut miehen tunnustelemaan takapuoltaan, kun taas toiset väittivät, että maahanmuuttaja oli puristanut jalkansa heidän vyötärönsä ympärille ja painanut sukupuolielimensä heidän lantiotaan vasten.

Poliisi oli paikalla kohteessa väitettyjen rikosten tapahtumahetkellä, ja asiasta tehtiin perusteellinen tutkinta, ja valvontakameran kuvamateriaalin mukaan mies oli useaan otteeseen menossa suoraan kohti uima-altaassa olevia nuoria tyttöjä.

Syyrialaismies väitti oikeudessa olevansa ”homoseksuaali eikä siis tunne vetoa naisiin”

Syyttäjä kertoi oikeudelle, että kuvamateriaali, jossa mies päätti kävellä kohteessa valtaväylän virtausta vastaan tavoittaakseen tietyt nuoret naiset, oli todiste hänen saalistuksellisesta luonteestaan ja aikeistaan.

”Useita kertoja lapset yhtäkkiä katselivat ympärilleen ja säikähtivät”, syyttäjä kertoi oikeudelle.

Tiistaina alankomaalainen tuomioistuin kuuli yhden uhrin äidin todistajanlausuntoja. Lausunnoissa paljastui, kuinka hänen nuori tyttärensä oli soittanut hänelle kertoakseen ”likaisesta miehestä”, joka oli hieronut sukupuolielimiään häntä vasten ja kopeloinut häntä.

11-vuotias tyttö on kärsinyt tapauksen seurauksena huomattavia kipuja ja kärsimyksiä, ja äitinsä mukaan hänellä on nyt ahdistuskohtauksia eikä hän suostu poistumaan kotoa yksin. Tytön kerrotaan edelleen ajattelevan hyökkäystä päivittäin ja olevan edelleen traumatisoitunut tapahtuneesta.

Syyrian kansalainen, joka odottaa edelleen turvapaikkapäätöstä ja pelkää, että oikeudenkäynti vaikuttaa hänen hakemukseensa. Hän kertoi oikeudessa tulkin välityksellä kiistävänsä syytökset ja väittää olevansa ”homoseksuaali eikä siis tunne vetoa naisiin”.

Hänen puolustusasianajajansa on väittänyt, että todisteet eivät riitä tuomioon. Lisäksi hän väitti, että hänen päämiehellään ei ollut aikomusta koskettaa lapsia sopimattomalla tavalla ja että hänen ja alaikäisten välinen kanssakäyminen ei ollut seksuaalisesti motivoitunutta.

Puolustusasianajaja muistutti tuomioistuinta siitä, että rikostuomio johtaisi todennäköisesti siihen, että Alankomaiden viranomaiset kieltäytyisivät myöntämästä hänen päämiehelleen turvapaikkaa, millä olisi kauaskantoisia seurauksia sekä vastaajalle että hänen vaimolleen ja tyttärelleen. Vaimo ja tytär asuvat tällä hetkellä Turkissa ja odottavat vihreää valoa matkustaakseen Alankomaihin perheiden yhdistämistä koskevien lakien nojalla.

Vastaaja asuu tällä hetkellä turvapaikanhakijakeskuksessa Delftissä. Hän selvitti tuomioistuimelle avioliittonsa luonnetta väittämällä, että hänen vaimonsa oli ”hyväksynyt minut sellaisena kuin olen”. Vastaaja väittää nyt olevansa homoseksuaali.

Syyttäjä on vaatinut neljän kuukauden vankeusrangaistusta, ja tuomioistuimen odotetaan antavan tuomionsa 5. maaliskuuta.

Geert Wilders, jonka Vapauspuolue (PVV) voitti viime vuonna Alankomaiden parlamenttivaalit ja neuvottelee uuden koalitiohallituksen johtamisesta, kommentoi oikeusjuttua sosiaalisessa mediassa ja vaati vastaajan välitöntä karkottamista.

”Jos tämä ei ole syy heittää turvapaikanhakija välittömästi ulos maasta, maamme on menetetty. Hankkiutukaa eroon tällaisista ihmisistä”, hän kirjoitti X:ssä.

Wildersin maahanmuuttovastaisen puolueen suosio on noussut huimasti Alankomaiden parlamenttivaalien jälkeisinä kuukausina, ja pattitilanne koalition muodostamisessa on vain lisännyt hänen suosiotaan.

Viimeisimmän mielipidemittauksen mukaan PVV johtaa 31 prosentin ääniosuudella, mikä on neljä prosenttiyksikköä enemmän kuin joulukuussa tehdyssä tutkimuksessa.

Lähde: Remix

1 Kommentti
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Teuvo Kauppi

islamissa vääräuskoinen nainen on ilmainen orja ja huora joka ei ansaitse ihmisarvoa. Islam ei kiellä orjuutta vaan jopa kehottaa muslimeja ottamaan oppia profeetta muhamedista, siitä pedofiilista joka raiskasi lukemattomia lapsia