Muu maailma Politiikka Talous

Amazonin perustajan ex-vaimo lahjoittaa miljardeja äärivasemmistolle

Jeff Bezos ja MacKenzie Scott. Kuva: Kuvakaappaus YouTube.

MacKenzie Scottista tuli maailman rikkain nainen eroamalla Amazonin perustajasta Jeff Bezosista. Nyt hän lahjoittaa miljardeja muun muassa transvestiittien urheiluun ja rikollisille maahanmuuttajille, kertoo New York Post.

Kun MacKenzie Scott erosi Jeff Bezosista vuonna 2019, hän sai Amazonin osakkeista 380 miljardin punnan (443 miljardin euron) arvosta.

Seuraavana vuonna hän oli maailman rikkain nainen ex-miehensä rahojen ansiosta.

Sittemmin MacKenzie Scott on tullut tunnetuksi ”hyväntekijänä”. Nyt hän antaa uuden 5,5 miljardin euron lahjoituspaketin – ja NYP:n mukaan suurin osa lahjoituksista menee äärivasemmistolaisille ryhmille.

Muun muassa miljoonaa euroa lahjoitetaan 67 eri järjestölle, jotka työskentelevät maahanmuuttajien auttamiseksi muun muassa oikeusavun avulla.

Tuensaajien joukossa ovat muun muassa Florida Immigrant Coalition, joka vastustaa kiivaasti Floridan kuvernööri Ron DeSantisin rikollisiin maahanmuuttajiin kohdistuvia kovia otteita, ja Tennessee Immigrant & Refugee Rights Coalition, joka taistelee osavaltion pyrkimyksiä lisätä laittomien maahanmuuttajien vastaista lainvalvontaa. Nämä järjestöt saavat kumpikin 20 miljoonaa dollaria.

MacKenzie Scottin muihin lahjoituksiin kuuluu 1,2 miljardia dollaria 67 järjestölle, jotka auttavat vankilassa istuvia vankeja ja entisiä rikoksentekijöitä. 720 miljoonaa dollaria jaetaan 43 ryhmälle, jotka edistävät ”sukupuoli-identiteettiä”, ”seksuaalista suuntautumista” ja muita LGBT-kysymyksiä, kuten taistelua sen puolesta, että biologiset pojat, jotka ”identifioidaan” tytöiksi, saisivat kilpailla naisten urheilussa. Yhteensä ainakin 160 miljoonaa dollaria menee urheilussa toimiville transvestiiteille, NYP:n mukaan.

Lähde: New York Post

4 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Marko Kristian

Eikös nää tyypit voisi maksaa ne ”orjuus kompensaatiot”.
Kun siellä USA:ssa ollaan nyt ihan oikeasti antamassa jokaiselle tummaihoiselle 325 000$ korvausta orjuudesta ja rasismista.
Veikkaisin että siellä demokraatit täyttää maata laittomilla siirtolaisilla äkäseen tahtiin, sen takia koska tietävät että sisällissota on kohta edessä.

Ruoste Iskee

Tuo näkyy jo tuo naamasta että ei aivoissa kulje kuin siellä elävä mini muslimi joka tuota otusta ohjaa. Tänään muuten taas sai nauraa persuille oikein urakalla, js ette ole katselleet Tynkkysen viimeistä videota youtubesta, menkään katsomaan. Ei varmaan yllätä mitä uhkia tuo pitää pahinpina maapallolla, ensimmäinen pitää paikkansa mutta tuo toinen kuuluu siihen kastiin että hullujenhuoneelle kaikki jotka tuosta samasta paasaa, kuten kaikki suomen valtamediat.

Marko Kristian

Onnistunnu kuitenkin naimakaupoissa ainakin aika hyvin.
Erossa saamillaan rahoilla voisi käytännössä ostaa koko Suomen, ja olen melko varma että meidän päättäjät jopa suostuisi kauppaan.

Ruoste Iskee

Ei suomen päättäjille tarvitte edes maksaa, nehän maksaa veronmaksjien rahoilla vaikka miljoonia että saisivat nuo oliot maahamme.