Kulttuuri Muu maailma Uutiset

Disney jatkaa woke-toimintaansa ja vaatii Yhdysvaltain senaattia säätämään homoavioliitot liittovaltion lakiin

Kuva: Flickr.

Walt Disney Company painostaa Yhdysvaltain senaattia hyväksymään lakiehdotuksen, jolla homoavioliitot säädettäisiin liittovaltion lainsäädäntöön. Tätä hanketta johtaa Human Rights Campaign, skandaalin runtelema, radikaali LGBTQ-lobbausryhmä.

Painostuskampanja toteutetaan samaan aikaan, kun vasemmisto on hätääntynyt siitä, että korkein oikeus on äskettäin kumonnut Roe v. Wade -tapauksen. Monet demokraatit katsovat, että myös korkeimman oikeuden vuonna 2015 antama päätös Obergefell v. Hodges, jolla laillistettiin samaa sukupuolta olevien avioliitto, voitaisiin kumota, jolloin yksittäisten osavaltioiden äänestäjät saisivat päättää itse homoavioliitosta.

Disney on yksi niistä woke-yrityksistä, jotka allekirjoittivat tällä viikolla HRC:n kirjeen, jossa senaattia kehotetaan hyväksymään avioliiton kunnioittamista koskeva laki, jolla kumottaisiin vuoden 1996 avioliiton puolustamista koskeva laki. Viime viikolla demokraattien hallitsema edustajainhuone äänesti lakiesityksen puolesta.

”Amerikkalaiset kaikilta elämänaloilta, väestöryhmistä, maantieteellisiltä alueilta ja puolueryhmistä ovat yhtä mieltä siitä, että rakastavilla, sitoutuneilla pareilla on oikeus kunnioitukseen ja lain mukaiseen suojeluun”, kirjeessä todetaan.

Lakiehdotus myös ”auttaisi varmistamaan avioliittojen tasa-arvon, poistaisi työnantajien hämmennyksen ja antaisi meille mahdollisuuden säilyttää ja houkutella lahjakkuuksia”.

Muita kirjeen allekirjoittaneita yrityksiä ovat muun muassa Apple, NBCUniversal ja Sony Pictures Entertainment.

HRC on yhä toipumassa viime vuoden poliittisesta skandaalista, joka kaatoi sen korkeimman johtajan. Kuten Breitbart News uutisoi, HRC:n puheenjohtaja Alphonso David syrjäytettiin tehtävästään, kun paljastui hänen auttaneen häpeään joutunutta New Yorkin kuvernööriä Andrew Cuomoa (D) mustamaalaamaan naisia, jotka olivat syyttäneet poliitikkoa seksuaalisesta väärinkäytöksestä.

Disney on viime kuukausina omaksunut yhä enemmän woke- ja äärivasemmistolaista politiikkaa.

Aiemmin tällä viikolla yhtiö antoi periksi äärivasemmistolle peruuttamalla aiemman päätöksensä hylätä aborttia ja asevalvontaa koskevat demokraattien mainokset, jotka oli tarkoitus esittää Hulussa.

Disney polvistui tänä vuonna radikaaleille LGBTQ-aktivisteille vannomalla vastustavansa Floridan Parental Rights in Education -lakia, joka kieltää seksuaalisuuden ja sukupuoli-identiteetin – myös transsukupuolisuuden – opettamisen lapsille päiväkodista kolmannelle luokalle.

Lähde: Breitbart

37 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
state

Demokratiaa on se että osavaltiot saavat itse päättää haluavatko sallia homoavioliitot vai ei. Liittovaltion tehtävä ei ole päättää asiaa.

Kata

https://www.instagram.com/reel/CgsfkAEjPvj/?utm_source=ig_web_copy_link

Kun kirkotkin ovat jo tässä vaiheessa niin en ihmettele mitään.Kuten kommenteissa joku sanookin ”tulta ja tulikiveä tulossa”…?

En tiiä mutta oksettavaa toimintaa!Suorastaan kuvottavaa.

juha II

Huomautan jälleen kerran, että tuotemerkki ”Walt Disneyn Companyn ovat raiskanneet J-LAISET uudet omistajat!

Kyseisen maineekkaan ja legendan jo ekläessään välitön alamäki sisällöllisen mädätyksen ja rappiotilan alku ja myöskin tulee olemaan loppu kun se myytiin Walt Disneyn perikunnan toimesta J-LAISELLE omistajille!!!

USA:ssa ja Euroopassa kaiken moraaliseen rappioon ja alimpien likasanko agendojen liikkeelle paneva ja sitä ylläpitävä lobbaava voima ovat J-LAISET!!!

Esim. Katolilaisessa Puolassa aborttia eteenpäinajava aktivisti on j-lainen lesbo!

Ilkka Forsten

Mutta kun Walt Disneykin oli J*****lainen.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Mistä tieto on peräisin?

Jns. Man

Walt Disney EI ollut j….lainen. Itseasiassa hänen aikanaan firma oli antisemitistinen ja vastapuoli judemonopoleja vastaan.

Toin sen näisin

Mietin vain, miksi yhtiö, jonka asiakaskunta koostuu lapsista ja lapsenmielisistä ryhtyy näin voimakkaisiin toimiin. Senaatin painostaminen on poliittinen teko. Ja homoavioliitossa on kysymys ihmisten sisintä ravistelevista uskonnollisista ja kulttuurisista tekijöistä. Kun laki heijastaa aina kulttuuria, pitäisi muutokset siihen tehdä kulttuuristen toimijoiden eli kansalaisten, ei yksittäisen yrityksen, aloitteesta. Koska kulttuurit muuttuvat ja omaksuvat uutta hitaasti samoin kuin tulevat verkkaisesti tietoiseksi itsestään, muuttuvat oikeuskäsitykset hitaasti. Sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen oikeuksissa on kysymys paljosta muustakin kuin avioliitto-oikeudesta, miksi avioliitto on tähtäimessä, vaikka se on oikeastaan vain muodollisuus?

Herää siis kysymys, mitä tässä homoavioliitot sallivassa laissa on Disneylle niin tärkeää. Tulee vain mieleen toisinajattelijoiden paljastukset Disneyn yhteyksistä pedofiliaan, satanisteihin sekä MK-ULTRA:an. LGBTQ-liikehän on jo valjastettu toimimaan näiden hyväksi.

John Quiman

Ja taitaa Disneyn osakkeiden hinnat tippua edelleen. On jo tippunut pitkään ja paljon.

Ilkka Forsten

Jäljelle jää tippukiviluola..

Kata

😀 Voi Walt-parka siellä kryosäilytyksessä..jäisenä kääntyilee hän.

Vai onko hän sittenkin tuhkaa..

ike

Ehkä meidän pitäisi ajatella tulevia, ei menneitä. Sanotaan nyt vaan että ei Walt Disney kaikkea keksinyt, oli kyllä hyvä varastamaan ja parempi bisneksessä.

Kata

No nimenomaan!

Ilkka Forsten

Ne ” rakastavat ” parit on tuoneet eurooppaan apinarokon, johon on nyt jo ehditty kuolemaankin. Eikö kukaan vieläkään ihmettele miten ihmeessä on mahdollista että tauti joka vasta pari viikkoa sitten todettiin Saharan eteläpuolisella alueella, on levinnyt 80 eri maahan, ja sairastuneita on tuhansia.. Siis eikö kukaan oikeasti osaa laittaa syy seuraus suhteita samalle pöydälle ? Eikö sekin ole ihmeellistä että nyt jo on olemassa rokote, jolla muka pelastetaan kansakunnat pandemialta joka ei edes ollut pandemia vielä hetki sitten.

Menkää ihmeessä rokotuttamaan itsenne, vaatikaa samalla kuusi piikkiä, sillä ennen vuodenvaihdetta sitä kuitenkin suositellaan vauvasta vaariin, mutta vain valkoisille. Ja kyse ei ole tällä kerralla ” etuoikeutusta ” ryhmästä perinteisessä kaavassa, vaan ryhmästä joka halutaan pois maailmankartalta.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
Jukka

Apinarokko piti olla homojen juttu.. Minä en ole homo. Olenko turvassa, kun en k..pää nuole?

Ilkka Forsten

Niinhän sen piti, mutta jostain syystä siitä(kin) saatiin aikaan yleis-sairaus joka tosin voidaan hoitaa heti kun olet saanut Pfizerin rokotteen. Tähän se taas menee, ja kun syksyyn ehditään onkin koronakierros edessä piikityksineen.

juu

heh kuulostaa taas täysin foliohattuilulta, mutta tästä apinarokosta ihan samoin kun koronastakin oli ”harjoitus” muutama kuukausi ennen ainuttakaan tapausta.
Siinä ”harjoituksessa” WHO julisti apinarokon kansainväliseksi terveysuhaksi kesäkuun alkupuolella.
Se ei ihan toteutunut vaan piti odotella heinäkuuhun asti.
Koronassa oli tosiaan ihan sama juttu, joka englantia osaa ja jaksaa lukea, niin katsokaa sellainen kun Spars pandemic 2025-2028

Kata

https://www.instagram.com/reel/CgsMjcnjz3L/?utm_source=ig_web_copy_link

No tässäpä tietoa ….Ja vielä nyt orthopoxviruskin mukana…Näitä riittää ja kaikki ovat plandemioita että uskotte ja silleen!
Maakuoppiin ja kellareihin kansat!Loppu lähenee….Voi surseenpeti!

juu

Tässäpä tämä USA:n terveysministeri.
Tästä pelkästään näkee kuinka sekaisin sekin maa on 😀
https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Tiedosto:Rachel_L._Levine_%28HHS_ASH%29_%28cropped%29.jpg

juu

Homotus on jo vanhanaikaista, nyt ajetaan transsujen asiaa ihan urakalla.
Jos tädillä on pippeli niin ei se tarkoita että täti ei olisi täti 😀

Earl Stone

Transuilu on yritys tehdä pedofiiliasta normaalia.

Ilkka Forsten

Kertomus tulevaisuudesta.

Kata

https://www.foxnews.com/us/trans-cheerleader-kicked-camp-allegedly-choking-female-teammate?utm_campaign=later-linkinbio-foxnews&utm_content=later-28625908&utm_medium=social&utm_source=linkin.bio

Mutta cheerliiteriksi oli transsu kelvannut kun tunsi ittensä tyttöseksi mutta sitten tuli kärhämää…tuo isä on niin oikeassa!
Miten maailma meni näin hulluksi jonkun vähemmistön takia?Ja nimenomaan sen vähemmistön mitä löytyy pöksyistä!Ja mihin ”sitä” haluaa käyttää!
On niitä vähemmistöjä esim vammaiset ja invalidit mutta ei näy kiihkeää puolestapuhumista samoista oikeuksista,siis tällä volyymillä kuin näistä palli-pilli-ja pulli porukoista.Uskomatonta.

GLGL

”vaatii Yhdysvaltain senaattia säätämään”
Kiirettä pitää, kun on aikaa Marraskuuhun ast (kongressin välivaalit).

Ilkka Forsten

Niillä on onneksi tärkeämpääkin mietittävää, kuten se saako kansalainen yhä ostaa ja omistaa rynäkkötussarin, ja kuten tiedämme kyllä saa. Se on niitä asioita mitä ei yksikään poliitikko pysty siinä maassa muuttamaan, josta päästään tietenkin päätelmään miksi aseiden omistus on hyvä asia. Ne ylläpitää damokleen miekkaa poliitikkojen pään päällä. Jos euroopassakin olisi sama menttaliteetti, siinä jäisi moni direktiivi toteutumatta.

ike

Olen kai jotenkin kummallinen, mutta kahina tästä vielä tulee. Ei niin tyhmää lypsettävää eurooppa löydä kuin Suomi. Maailman mitakaavassakin saattaa mennä aika vaikeaksi, siis kahina koskee koko maailmaa. Sen verran ovat ”hyvät oikeaa tarkoittavat” ihmiset kahmineet etuja, ja sanovat että meidän tulee sopeutua sähkön säännöstelyyn. Sovitaanko niin että olen armollinen ja sanon että sähkön voi sulkea presidentinlinnasta ja huoneistoista joissa pääministeri viettää aikaasa vain muutamiksi tunneiksi, no nähtäväksi jää. Kuten vihreät ovat joskus todenneet, aiheuttaja maksaa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
Ilkka Forsten

Kolmas maailmansota ei ole tulossa, se on jo alkanut.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Kun tietää (((ketkä))) Disneyn nykyään omistavat, ei ullata.

kasimir

En ole koskaan ymmärtänyt tätä kipapäiden syyttämistä, jos heihin vihjaat. Ensinnäkin suuryritysten johdossa on vielä enemmän kristittyjä – tai kristillistaustaisia, mutta ei kukaan puhu mistään kristillisestä salaliitosta, että kristityt hallitsevat maailmaa. Sitä paitsi nämä Mark Zuckerbergit ja Jeff Zuckerit ovat judeja lähinnä nimellisesti. He eivät ole selvästikään mitään uskovaisia, kun työntävät meille tätä vasuriagendaa ja wokehulluutta. He eivät aja judejen asiaa, päinvastoin. Ja tämä heidän vassari-ideologiansa on hyvin Israel-vastainen. Nuo judet ovat judeja korkeintaan etnisesti. Samalla lailla nuo ovat ”tapajudeja” kuin esim joe Biden on tapakristitty. 

Niin, eikä USA:n presidenttinä ole koskaan ollut judea. Luulisi että jos judet kontrolloivat maailmaa, niin USA:n presidentti olisi paras mahdollinen vakanssi. Uskonnolliset judet ovat konservatiivisia ja USA:ssa he ovat enemmän republikaanien äänestäjiä kuin demokraattien (3/4 linkki alla).

Ja miksi judet ovat tässä identiteettipolitiikassa liki alinta kastia heti kristittyjen jälkeen? Judeja saa vapaasti arvostella ja haukkua, toisin kuin monia muita ryhmiä. Nämä konservatiivit judet vihaavat woketusta yhtä lailla kuin muutkin konsut tai kristityt. Kyllähän judeja on toki suhteellisesti paljon esim media-alalla, mutta eivät ne kaikki ole ”liberaaleja” vassareita tai samppanjasoialisteja.

Jännästi aina unohdatte muistuttaa niistä menestyneistä ja valtaa omaavista judeista jotka ovat konsuja tai republikaaneja ja jotka vastustavat tätä wokekehitystä ja vasemmistopolitiikkaa: Daily Wiren perustaja Ben Shapiro, Rebel Median perustaja Ezra Klein, PragerU:n perustaja Dennis Prager, Andrew Breitbart, Dave Rubin, LibsOfTiktok jne. 
Judet ”hallitsevat” tai ovat yliedustettuina siis molemmin puolin poliittista jakolinjaa ja ovat yliedustettuina MYÖS konservatiivipolitiikassa ja -mediassa – ei pelkästään Disneyssä, CNN:ssä, NYT:ssa tai Jenkkien demokraattipuolueessa. 

https://www.pewresearch.org/religion/2021/05/11/u-s-jews-political-views/

Ilkka Forsten

Saksalaisilla oli ajatuksena ”tapaj**talaisuus” ja muslimeilla ”tapakristitty. ” Onneksi asiaa on tasapainottamassa ” tapamuslimi” siitä riippuen ollaanko Shiia vai Sunnaperimää.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
Ilkka Forsten

Oikeastaan ullattaa, sillä Disney itse oli kipapää.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

”Disney was a shy, self-deprecating and insecure man in private but adopted a warm and outgoing public persona. He had high standards and high expectations of those with whom he worked. Although there have been accusations that he was racist or anti-Semitic,”…Melkoinen j….lainen, jo on vieläpä anti-semitisti.

Rudi

Kukapa mikkihiirien asiaa paremmin ajaisi kuin Mikki Hiiri.

Gene Guanine

Sateenkaarihinkkaamisen hypettäminen saattaa olla evoluution epätoivoinen yritys ylisuuren ihmispopulaation pienentämiseksi,

Kata

https://www.instagram.com/reel/Cgp3L_3jEWN/?utm_source=ig_web_copy_link

En voi ymmärtää että tämä pukusuolikiihko niin kouluissa kuin leikkipuistoissa ja kaikkialla jatkuu ihan julkisesti.
Tuokin ”opettaja”,jo naamasta näkee että ihan seko kun ei aamulla hokannut mikä pukusuoli oli pöksyissään.
Sairasta!

ike

Niin, aika harmittoman näköinen jätkä.

otto suni

Ymmärtääkseen asioiden taustat on syytä tarkistaa kuka omistaa kaikki oikeudet Walt Disneyn aikanaan perustamiin tuotantoihin? Takan ovat samat ”kipapäät” joihin kuuluivat myös tunnettu Philip Roth ”Portnoyn tauti” kirjan tekijä. Tuhoamalla ihmisiltä käsityksen oikeasta ja väärästä niin saavutetaan se sekarotuisten kansakunta mikä olikin tavoite!

Kata

😀 Tosiaan!