Eurooppa Politiikka

Euroopan komissio haastaa Unkarin oikeuteen LGBTQ+-oikeuksista ja tiedotusvälineiden vapaudesta

Kuva: Flickr.

Jännitteet eskaloituvat Unkarin ja Brysselin välillä.

Euroopan komissio on haastanut Unkarin EU:n korkeimpaan oikeuteen, koska sen väitetään ”rikkoneen tiedotusvälineiden vapautta ja LGBTQ+-oikeuksia koskevia lakeja”.

Komissio ilmoitti perjantaina lähettävänsä Unkarin Euroopan unionin tuomioistuimeen, koska se on kieltäytynyt uusimasta Klubradion riippumattoman unkarilaismedian radiolupaa. Unkari joutuu myös EU:n tuomareiden eteen LGBTQ+-vastaisen lain vuoksi. Lain tarkoituksena on estää lapsia ja nuoria saamasta LGBTQ+-aiheista sisältöä ja mainoksia.

”Unkarin toimet ovat vastoin useita EU:n televiestintä-, audiovisuaalialan ja digitaalilainsäädäntöä, kuten audiovisuaalisia mediapalveluja koskevaa direktiiviä ja sähköistä kaupankäyntiä koskevaa direktiiviä”, väittää komissio. ”LGBTQ+-mielipiteen vastaiset säännöt rikkovat myös keskeisiä EU:n perustana olevia säädöksiä, toiminnasta tehtyä sopimusta ja EU:n perustamissopimusta sekä perusoikeuskirjaa”.

Bryssel päätti toimia sen jälkeen, kun se totesi, että Unkarin selitykset eivät olleet riittäviä komission huolenaiheiden poistamiseksi. Komissio oli käynnistänyt rikkomusmenettelyn kesäkuussa 2021.

Lähde: Politico

95 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Hema

Kaikilla alle täysi-ikäisillä PITÄÄ OLLA KASVURAUHA. Heillä on oikeus kehittyä rauhassa, vaikkapa sitten sinne ”tasavirtapuolelle”. Mikäli minun lapsilleni yrittävät sedät stringeissä satuja lukemaan, joudun suorittamaan heille liioiteltua voimankäyttöä sisältävän ”wedgie”:n kirjaston naulakkoon. Minun puolestani saavat nahkavaljaissa kontata pride-kulkueissaan, mutta jos lapsia pitää sinne mukaan haalia, osoittavat he täydellistä älyn ja vanhemmuuden puutetta. Kaikenlainen kajoaminen luonnolliseen kehitykseen, oli se sitten ”lääkkeet”, kirurginveitsi tai propaganda, on puhdasta sadismia. Mikäli sallitte lapsenne altistuvan minkäänlaiselle vääristelylle, olette TE surkean ala-arvoisia – eli kyvyttömiä – vanhemmiksi. Kolikon kääntöpuolena; Mikäli olette hyviä vanhempia, ei lapsellanne ole kynnystä ottaa puheeksi mahdollisia ajatuksiaan seksuaalisuudesta.

Ilkka Forsten

Meillä saa puhua kynnyksen kummallakin puolella.

Kata

https://www.instagram.com/tv/CgHkxeMsfY_/?utm_source=ig_web_copy_link

Niin no tämäkin hömelö ukkoparka edesauttaa just EU:n hulluja hommia koska on itte samaa luokkakuntaa,resetin juoksupoika mutta silti siis-huhuhuh-USAn pressa…
Ei tuota voi nauramatta silti kattoa… 😀 Onks järkee vai ei…

Eetu

EU haastaa Unkarin EU:n korkeimpaan oikeuteen?

Vähän kuin Stalin haastoi Kansantuomioistuimeen.
Puolueettomuutta ja tasapuolisuutta luvassa.

John Quiman

Haluavat sakottaa Unkaria siitä, että se ei auta oikeiden mielipiteiden julkaisia.

Haluavat sakottaa sosiaalista mediaa, jos se julkaisee vääriä mielipiteitä.

Kata

https://www.youtube.com/watch?v=mopMFfMlwvE

Tällaista on jopa Norjassa…kohta ei normi immeisellä ole mitään mahista sanoa mitään joka sattumalta on faktaa….ihan uskomatonta!

Rudi

Oslon seudut on olleet sekaisin jo vuosikymmeniä, mutta onhan se maa muuttunut pohjoista myöden. Saattaapi olla että norjalainen hiihtojoukkuekin näyttää piakkoin erilaiselta. Otin Hammerfestissä kuvan siitä jääkarhupatsaasta kun sen oli ympäröineet kaksi hiilenmustaa kaapuäitiä valtavan kersalauman kanssa ja sain nämä äitylit silmilleni kuvaamisesta. Mitä kieltä puhuivatkin niin tavuakaan en ymmärtänyt mutta kälätys oli kova. Luulin jo että oli sepalus auki mutta todistetusti oli kiinni.Semmoinen tuli vaan mieleen että mikä oli saanut heidät Hammerfestiin asti palelemaan, olikohan se ilmastonmuutos?

Kata

Voi hittolainen!Kälättää ne osaa ja kieltoja heillä riittää!Menköön takasin sinne mistä tulivatkin niin ei kuvata!
Pohjois-Norja oli reissujen arvoinen paikka ”vähän aikaa sitte”.

Ilkka Forsten

Ovat muuttaneet Lähi-Idästä pohjoiseen. Eivät kestä sitä kuumutta kotikonnuillaan kun ilmasto vaihtuu normaalista + 58 C asteesta + 59.1 C asteeseen. Sehän läkähdyttää kun on tottunut 1.1 C astetta viileämpään. Toisin sanoen, bensiini on yhä liian halpaa, valkoiset tuhoaa ilmaston ja reppanoiden on poistuttava niin rakkaaksi käyneiltä basaarikaduiltaan.

On toki olemassa ilkeämielisten ylläpitämä teoria että sosiaaliturva olisi parempi pohjoisessa, mutta emmehän usko sitä koska ilmastonmuutos on pyhä totuus, ja kaikki muu äärioikeistolaista spekulaatiota.

ike

🤣

ike

On se kumma miten herkkähipiäisiä ovat tuon kuvaamisen suhteen vaikka se on yleisellä paikalla sivistysvaltioissa sallittua eikä siihen ole mitään sanomista.

Kata

Niinmuttakun..se päämehmetti on kuvauskiellossa ja nämä ovat niitä paremman maailman tulijoita…ne saa pomottaa meitä koska siis ovat parempia…näinhän meille on nyt noin 7 vuoden aikana opetettu uskomaan.
Toki jo 90-luvulla tämä alkoi…
Meidän sivistys on niille häpeää..paitsi toki elanto joten kuten kelpaa,kämpissä on vielä valittamista.Juu Kämppiin ne vois kyllä muuttaa…
Ja niin elämme heidän normiensa mukaan..siltä tämä minusta näyttää…ja kun ne normit liuhahtaa laahuksineen ostoskeskuksen käytävällä ohi niin ei minusta tunnu hyvältä…..

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Kata
ike

Tuli kumma ajatus mieleen. Eiköhän jonkun ongelmakeskuksen voisi rauhoittaa vaikka kymmenhenkinen porukka ”aseinaan” kamerat. Ei kai ne voi kaikkien kimppuun käydä. Olen joitakin juttuja lukenut tuolta Helsingin Itäkeskuksesta ja jotenkin vaikuttaa kuin heillä olisi sellainen käsitys että he siellä määräävät, ei ainakaan lain mukaan. Korjatkaa jos olen väärässä kun en ole itse siellä käynyt. Nyt sitten varmasti joku sanoo että ei saa provosoida. Voisi kai sanoa että ei tarvitse provosoitua. On kai vain valkoinen mies joka ei saa tehdä kumpaakaan.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Galina Manttari
John Quiman

Eiköhän siellä synny sama ilmiö, mikä on syntynyt muuallakin pitkin maailmaa. Kun niitä on tarpeeksi, he alkavat pitää aluetta omanaan ja heidän lakiensa alaisena.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by John Quiman
ike

Kuinka kauan tuota kantaväestö hyväksyy. Itselläni on aika korostunut oikeudentunto ja aina tuollainen nostaa karvat pystyyn. No kai jonkinlaista ”esileikkiä” sisällissodalle,sehän siitä pitkässä juoksussa tulee.Jos valtiovalta aikoo estää niin sitten ei enää vaihdeta kansaa vaan koko valtiovalta. Vihiriäiset ajavat ymmärtämättömyyttään kansakunnat tuohon jamaan, ja monessa maassa. Jopa Yhdysvalloissa joka aikoinaan oli vapauden malliesimerkki. Kuas on tultu niistä ajoista. Nyt suurimpia huolen aiheita on kuinka paljon suomalaiset joutuvat maksamaan siitä että saksalaiset eivät halua siirtää kaasun hinnan nousua kuluttajahintoinhin. Suomessa kyllä siirretään kaikki kuttajahintoihin.Solidaariuspakettia pukkaa maailman ääriin, ei vaan omalle kansalle.

Kata

https://m.youtube.com/watch?v=o74rQmLRqtA

Tuo on puolitoista tuntia mutta tämä musta,erittäin mielenkiintoinen ja älykäs nainen(Magatte Wade,syntynyt Senegalissa) kertoo Jordan B.Petersonin kanssa totuuksia ihmisistä,vallanpitäjistä,kapitalismista hyvällä tavalla ja paljon muuta.

Todella soljuvaa keskustelua.

Kata

Näin se on.Supremessyt onkin paarioita vaikka muuta vikistään.
Muutama vantaalainen tuttu on kertonut käynnistään ja ei,en ole niin jännityksen tai vatutuksen kipeä että menisin ”tutustumaan”.

Rudi

Kukahan haastaisi oikeuteen Suomen V-median? Uutisia ideologia edellä sopivasti valikoiden. V-median toistuvasti julkaisemat palvonta-artikkelit, kritiikittömät ilmastoalarmit, pakolaisten aiheuttamien kustannusten peittely, maahanmuuttajien rikoksien peittely, EU:n yksipuolinen ihannoini, sotakiihotus, woke-julistus, isänmaallisuuden halveksunta jne jne.
Ai niin, kappas. Eihän näistä voi syyttää koska ne ovat vastuullista journalismia.

John Quiman

Ei oikeuteen haasteta sopivista ja oikeista mielipiteistä, vain vääristä mielipiteistä.

Ilkka Forsten

Niin, ja ” fatwat ” on tarkistettu.

Lieväasteinen

Olen satavarma, että Unkarin perustuslailssa on taattu samat oikeudet, tasa-arvo ja yhdenvertaisuus kaikille vähemmistöille, sekä seksuaalisille että etnisille, ja että näitä perustuslaillisia oikeuksia noudatetaan. Olen myös ihan varma, että muiden länsimaiden tavoin sateenkaariporukka ja esim. j-laiset ovat väestöprosenttiinsa nähden vahvasti yliedustettuina Unkarin ylimystössä (poliitikot, julkkikset ym.). Vai Unkarissa ei päästetä sateenkaarilaisia sekoittamaan päiväkoti-ikäisten aivoja propagandallaan, satenkaarilaisten ja etnisten ei anneta sanella muille, miten muiden pitää elää, ja vaatia itselleen kaikenlaisia etuoikeuksia muiden kustannuksella, Unkarin kaduilla ei irstailla julkisesti eikä mellakoida, ja Unkarin poliisi ei polvistu jokaisen mustan edessä vaan tekee työtään kuten pitää? Tämänkö takia Unkari haastetaan oikeuteen?

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Lieväasteinen
John Quiman

Juuri sen takia.

Jaakko Palvi

Melko hauskaa, kun suomessakin vain valituilla medioilla on vapaus julkaista, muiden toimintaa yritetään kaikin voimin estää ja konrolloida, jostain syystä näillä sallituilla medioilla on kaikilla sama omistajapohja.

Puolueeton

EU on kehittymässä kovaa vauhtia totalitaristiseksi valtioksi.
1950 luvun yhteikunnassa oli järkeviä kieltoja ja määräyksi, mutta rajoitetusti, ja yhteikunta toimi kaikin puolin hyvin. Nyt on sääntöviidakko ja uutuutena älytön hypertiukka moraalisuus, joka sallii tai oikeastaan tukee luonnottomuuksien levittämistä normaaleina elämäntapoina. Älyttömistä kielloista esimerkkinä kasvonaamarit pakollisia, kättely vaarallista, parvekkeella tupakointi kielletty.
Sääntöviidakko tarvitsee sääntöjen laatijat ja vahtijat, joiden palkan maksavat aitoa työtä tekevät. Työläisille 15 tunnin työviikko riittäisi ilman byrokratiaa. Oman talon rakentaja joutuu tiukkaan komentoon rakennusmääräysviidakossa.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Pekka Viherä
Observer

EUvostoliitto…

John Quiman

Kontrollia kansalaisista on kasvatettu koko ajan. Elintila kapenee ja kohta sitä ei ole enää lainkaan, vaan kaikki, paitsi poliittinen eliitti, ovat ”onnellisia” orjia.

Kata

Orwellilaisuus on totta vaikka ihmiskunnan tänä päivänä piti olla humaani,vapaa ja sivistynyt.
Sananvapaus ennen kaikkea.Nyt se on vain joillakin,Animal Farmin karjuilla…🐄Ja parit emakot myös vinkuu.

Vallanhimo joillakin närsisteillä on suunnaton ja tässä taas mennään.Rysseli määrää miten kansat saa häärää!
Miten se on edes mahdollista?Miten nuo kääpät voi puuttua itsenäisen maan asioihin?MITEN?
Tekohurskaat olmit!🤔😝
Ei olla liittovaltio ja eikä tullakaan!😬

John Quiman

USA:n osavaltioilla on enemmän itsenäisyyttä kuin nykyisin EU:n jäsenvaltioilla, vaikka USA on liittovaltio, EU ei, mutta EU:a johtaa nykyään ääarisuvakkien sekopäinen kimara ja se haluaa pakottaa kaikki heidän tahtoonsa.

Britit vastustivat keskusvaltaisuutta, joten sääli, että lähtivät pois. Kansojen tulisi nousta barrikadeille ja lopettaa äärisuvakkien diktaturia. Toisaalta senhän suuntaiseen kehitykseen pyrkii Bidenin hallinto Yhdysvalloissa. Siellä kansa kyllä nousee takajaloilleen, sillä he eivät ole yhtä helposti alistuvia.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by John Quiman
Kata

Totta,näin on!
Mutta miten hitossa tämä tapahtui ja kukaan ei ala hillumaan tai no toki rattorit on liikkeellä!👍

Käykö kuten truddeduauuun maassa….Vain luvalla toiseen osavaltioon…back to juuesesaar…

Kimmo Leino

Eipä haasta EU Suomea oikeuteen kansalaisten IHMISOIKEUKSIEN viemisestä ? Julkinen lakitietokanta Finnlex: Suomen ”perustuslain” 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

Tai EOA päätös 876/2/05 … poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa.
Missä EU-kansalaisten ihmisoikeudet, kun EU:lle kuuliainen valtio niitä rikkoo ?
”Elvytyspaketin” myötä EU siirtyi täysin RIKOLLISORGANISAATIOKSI ! Jaana kavonius tehnyt tästä julkisen rikosilmoituksen … virkamafia.fi

ike

Mikä ei vastaa kansan oikeustajua, ei voi olla myöskään laki. Nyt on käynyt monessa tapauksessa kuitenkin niin. Tuo kertomasi, jo monen tietämä asia, loukkaa niin syvästi oikeustajua, että se vie pohjaa myös muulta lainsäädännöltä. Suomessa on monia organisaatioita jotka toimivat laittomasti. No vain yksi esim. puolueet. Mihinkään kansanedustajien oikeuteen äänestää oman tahtonsa mukaan ei tulisi puuttua. Se pitäisi kriminalisoida. Kai se tavallaan on jo kriminalisoitu koska kansanedustaja on vastuussa vain valitsijoilleen, sitä vaan ei ole sanktioitu. Puolueet tässäkin kuitenkin toimivat mafiaorganisaatioiden tapaan, tosin ilman samaa tehokkuutta muuhun kuin omien kansalaisten ryöstöön.

John Quiman

Ns. puoluekuri on itse asiassa laiton. Kansanedustajan on saatava toimia itse parhaaksi katsomallaan tavalla. Sitä oikeutta häneltä ei voi viedä, paitsi laittomasti.

ike

Aika vaikea on äänestää jos kaikki edustajat kuitenkin sopeutuvat suureen kansanedustajien massaan. Vaihtoehdot ovat aika vähissä, sitten vielä ihmetellään miksi äänestysaktiivisuus laskee.

seant

Tästä näkee minkälaiset eu arvot kun vuosi sitten Euroopan komissio teki 70 milj. euroa maksavan covid 19 filmin, jossa vain esiintyy pride,transu ja lesbot. Miehet,naiset lapset ja vanhukset loistaa poissaolona.
https://www.youtube.com/watch?v=VFYlYeFAEH4&t=5s

Juha

Mutta hei… nyt vois Teemu Pukki pelata helmareissa ja voitettais vihdoin se futiksen arvoturnaus. Pukki onkin kovin naisellinen.. pitkätukkainen siloposki joten menisi ihan täydestä kuin väärä raha näille vasemmiston mielenvikaisille harhaatikoille.

Kata

Voihan oksetus…..Palio oli katottu mutta tykkäyksiä ei palio..olis kiva nähä ne peukku-alas numerot.
Se mahollisuus vietiin kun Joen alapeukut oli aika rajuja WH:sta.

Tämä Oscar goes to-homma on niin surkeaa! 😀

Pojat laittakaa nyt ne korkkarit ja mekot niin maailma aukeaa ah ja oh!

ike

Vanhukset eivät ole mikään toivottava ryhmä näihin nykyisiin organisaatioihin. Elämänkokemus saattaisi estää joittenkin poliittisten puhalluksien toteuttamisen, lisäksi tämä Woke-porukka luulee tietävänsä kaikesta kaiken.

Eka Kettunen

Unkari tekee aina kaiken oikein.

Ihan kateeksi käy kun jollakin maalla on noin viisaat päättäjät.

Kainuunkonkari

No jollainhan se on komissionkin hiljennettävä Pfizer:in ja Ursulan kadonneet tekstiviestit ja puhelut keskustelu. Lehdethän nyt painaa mitä huttua tahansa.ja taputtavat karvaisia kämmeniään komission mielipuolisimmillekin edesottamuksille.

Juha

Kun ymmärtää tämän sateenkaari-ideologian marxilaiskommunistisen taustan niin kommunistisen EUn toiminta ei juurikaan herätä ihmetystä. Unkari ja Orban on kieltänyt George Sorosin kommunistisen Open society (massojenhallinta-) järjestön toiminnan maassa. Sorosin toiminta EUn kummisetänä on kaikille valistuneille ihmisille tiedossa ja siten on selvää, että EU tekee mitä käsketään. Artikkelissa siis sanan ”Bryssel” tilalle voi vaihtaa sanan ”Soros”

otto suni

Takana on Frankfurtin koulukunnan ideologia ja siksi Brysselin politbyroo ajaa tätä LGBT-ideologiaa väkisin läpi. Unkari ja Puola ovat onneksi vielä vastustaneet joten toivoa on, mutta Suomi on menetty!

Jegros

Saappaan kiillottaja käy aina herran käskiessä laittamassa kiilloketta..

Juha

Otto Suni.. olet niin oikeassa. punamarxilaisen Frankfurtin koulukunnan vallankumousoppeja noudatetaan kommunistisessa EUssa ja äärivasemmistolaisessa Suomessa kirjaimellisesti. Näitä ovat mm. (kts linkki alla)

1. Luotu käsite: rasistiset rikokset
2. Jatkuva muutoksentila aiheuttamaan sekaannusta
3. Opetusta seksistä ja homoseksuaalisuudesta lapsille
4. Koulujen ja opettajien arvovallan heikentäminen
5. Valtava maahanmuutto tuhoamaan identiteetti
6. Ylettömän juomisen edistäminen (nyt myös huumeet)
7. Kirkkojen tyhjentäminen
8. Epäluotettava oikeusjärjestelmä ja ennakkoluulot rikoksen uhreja kohtaan
9. Riippuvuus valtiosta tai valtion avustuksista
10. Tiedotusvälineiden ohjaus ja vaimentaminen
11. Kannustetaan perheiden hajoamista

http://isovimma.blogspot.com/2011/02/frankfurtin-koulukunta-salaliitto.html

Nämä kommunististen ajatushautomoiden löyhkäävät aivopierut ovat globaalieliitin ja gangsteribankstereiden luomia vasemmistoideologioita joilla massoja hallitaan. Sateenkaarilippu on nykypäivän kommunistinen punalippu ja kaikki ko väriä tunnustavat ja Ikea-kassia kantavat dillet ovat samaa harhaanjohdettua vasemmistomassaa jota globaalieliitti hallitsee.

Näille normaali ydinperhe, mies ja vaimo, äiti ja isä on suuri uhka ja hysteerian aihe.

Jaakko Palvi

kohta 4. Koulujen ja opettajien arvovallan heikentäminen.
Nämä mainitsemasi ovat kyllä 90 prosenttisesti mukana tässä aivopesussa.

Jegros

Venäjällä opetellaan ensisyksynä taas uutta historiaa ja juhlitaan venäjän uudelleen syntymistä, uusimpien opetusohjelmaan sisältyvien sotavalheiden säestyksellä, Putin suuri aurinkoinen siunasi suunnitelman suuressa viisaudessaa.
https://www.nytimes.com/2022/07/16/world/europe/russia-putin-schools-propaganda-indoctrination.html
Nuo kaksi yllä olevaa toistensa pyllyjä nuolevaa venäläistä oliota(otto suihi juha) kiistävät tämän perinteisillä venäläisillä valheilla tai huomion siirtämisellä johonkin euhun tms. ehkä paria kaikkien tietämää faktaa täytteenä käyttäen valamalla vääristelyihin, voi olla, että huutavat jotain kansanryhmääkin, mutta epätoivosta normi tuubaa tulee olemaan.

John Quiman

Putin haluaa Staliniksi, se on varsin selvää. EU:n touhujen arvostelu ei suinkaan sulje pois tuon näkemistä.

Jegros

Ainut kommunisti täällä olet sinä kavereinesi.

John Quiman

Frankfurtin koulukunnan alkusija on 20-luvun Moskovassa, jossa kommunistit miettivät, että miksi läntisen Euroopan työläiset eivät nousseet yhteiseen vallankumoukseen. He päättelivät, että suurin ongelma oli arvoissa, kuten koti, uskonto ja isänmaa. Eikä euroopalainen työläinen ollut tarpeeksi sorrettu. Siitä he johtivat ajatuksen, että pitää luoda muita vastakkaiasetteluita ja niillä tuhota perhe, uskonto ja kansallisuus. Nyt näitä vastakkaiasetteluita ovat suurelta osin vähemmistöt ja enemmistöt. Siksi rahdataan kaikenvärisiä Eurooppaan, heilutellaan pridelippuja ja huiskitaan kaikenlaisilla leimakirveillä.

Moskovasta nämä siirtyivät Eurooppaan ja sittemmin Yhdysvaltoihin ja lopulta Frankfurtiin, johon pesiytyivät ja jatkoivat työtään tavoitteensa eteen siellä. Tulivat sittemmin tunnetuksi Franfurtin koulukuntana.

Eräs Frankfurtin koulukunnan merkittävistä vaikuttajista sanoi suunnilleen, että kun me olemme valmiit, ovat ihmiset sekaisin kuin seinäkello.

Pyrkimys oli soluttautua koulutukseen, mediaan ja politiikkaan. Sen ne aloittivat jo jokunen vuosikymmen sitten, ehkä jo 60-luvulta alkaen. Kuten nykymaailmasta näemme, ovat onnistuneet soluttautumisessaan.

Tavoite on murtaa yhteiskunta ja ottaa se haltuun.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by John Quiman
Kata

Kun tarpeeksi kauan megafonilla huudetaan korvaan ”totuutta”niin lopulta uskoo kuten kävi ”1984”parille…muiden muassa.😩
Tai muuten…

Lieväasteinen

Juuri niin. NL on jo 1920-luvulta alkaen aina ollut kylmässä sodassa Länttä vastaan ja yrittänyt vaikuttaa ja hajoittaa paikallisten kommunistien, vasureiden sekä ns. hyödyllisten idioottien kautta. Niihin kuuluu yliopistot, ”liberaalit” proffat/dosentit, ns. älymystö, ”edistykselliset” piirit ym. Lopuksi NL hajosi ja kuoli, mutta sen aate jäi eloon ja voi hyvin Lännessä. Kuollut NL on tavallaan kostanut ja ottanut revanssin. Lännessä kommunismia rakentavat kuitenkin nykyään pikemmin menševikit kuin bolševikit.

Putin yrittää palauttaa NL:n tai imperiumin ja toimia kuin NL, mutta (Venäjän kannalta) heikoin tuloksin. Muistuttaa enemmän kleptofasistista diktatuuria.

John Quiman

En muista kuka, mutta amerikalainen tunnettukin poliitikko sanoi jokunen vuosi sitten suunnilleen niin, että Venäjä on mafian johtama bensa-asema, joka on olevinaan valtio.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by John Quiman
Lieväasteinen

Onneksi tai valitettavasti Putin lähipiireineen on johdattanut Venäjän sellaiseen pisteeseen, että edessä on vain pitkä mätäneminen ja hajoaminen.

Timppis

Minäpä haastan eu:n unkarin puolesta oikeuteen kulttuurisesta törkeästä pahoinpitelyn yrityksestä.

gameover

Tämä on erittäin hyvä asia sillä orban on putinin kaveri. Ja niin putin kuin orban vihaa homoja ja muita haavoittuvassa asemassa olevia, myös natsit vihasivat homoja, haluammeko todella olla natseja ? Kaikki länsimaiset johtajat, yritykset ja kansat pitävät homoista ja muista sellaisista ovat homojen ja muiden haavoittuvassa asemassa olevien puolella. Tässäkin asiassa länsimaalaiset ovat muuta maailmaa miljoona valovuotta edellä. Homot ja muut sellaiset ovat vain tavallisia ihmisiä joita syrjitään ja vainotaan ilman mitään syytä. Ja sitä ei pidä hyväksyä jos haluamme kutsua itseämme sivistyneiksi ja natsismin/fasismin vastustajiksi.

Jns. Man

Eu-komissio haastaa…. Ei kukaan varmasti ajatellut v. 1994 kun äänestettiin Suomen jäsenyydestä Eu:ssa että tälläinen olisi mahdollista. Täysin epädemokraattinen, tusinan komissaarin Eu-komissio käyttää valtaa yli kansallisvaltioiden ihmisten. Unkarin hallituksen politiikka mm. Homopolitiikassa nauttii Unkarin kansan enemistön tukea.
Unkarissa ei vainota homoja. Kyse on siitä että homorummutusta ei suunnata lapsille ja nuorille. Tämä periaate ei käy Eu:lle, koska juuri lasten aivopesu on keskeisintä (uus) marxilaisuudessa.
Eu-komission ja ’oikeuden’ – jäsenet ovat samojen salaseurojen jäseniä jotka tuntevat toisensa henkilökohtaisesti. Tuomio on jo leivottu kulisseissa. Toivottavasti Unkari pitää päänsä, eikä alistu kiristykseen.

juu

Niin EU haluaa sanella itsenäisille valtioille mitä saavat ja mitä pitää tehdä.
Meillä ja suurimmassa osaa maista se onnistuu, koska päättäjät ei välitä pätkääkään omasta maastaan. Käsi ojossa lahjoittamassa pois itsenäisyyden ja kansalaisten rahat kaupan päälle.

Jegros

Tuo ”homopolitiikka” on vaan se takia, että sillä saadaan huomio vedettyä epäolennaisen eli homopolitiikkaan, kuten suomessa saadaan median, tyhmien ja tietämättömien äänestäjien(>90%) huomio pois kun ”väitellään” joka välissä homopolitiikasta ja tyhmimmille riittää yleensä pelkästään jotkut voimamantrat joita ne sitten papukaijana toistelee(esim. hallitusvastuu, ihmisoikeudet, ammattiliitot, arvot, tai joku pöhkö sana ja apinalauma kiihkoontuu) kuvitellen olevansa fiksuja ja samaan aikaa tehdään isoja välistävetoja.

marko

”mitä se muille kuuluu, mitä kaksi aikuista tekee makuuhuoneessa?”

Piikkilampaat

Niimpä. Mutta kun tuota aletaan toitommaan ympäri maapalloa eikä paikoilla ole väliä, kirjastossa bedofiilihetket lapsille, sama päiväkodeissa ja kouluissa.
Silloin alkaakin kuulumaan ja kovasti joikaiselle mitä nuo pääsairaat bedofiilit koittaa tehdä lapsille.
Tämä vielä jokaiselle pääsairaalle sekasikiölle, mitä enemmän te toitotatte sairautanne, voitte olla varmoja että viha teitä vastaan kasvaa aina kovemmaksi, itseppä olette sen aiheuttaneet.

Ilkka Forsten

Ei se kuulukaan jos ovat hiljaa.

random1488

Kyllä haluamme. Kiitokset Hitlerille yrityksestä pelastaa Eurooppa.

Kata

Älä viitti tuota jargonia jauhaa.Kukaan ei hyljeksi heitä mutta pitäköön seksuaalisuutensa kodeissaan ei turuilla ja toreilla!
Minua ei kiinnosta tippaakaan kenenkään suuntaus olkoon vaikka haukipata mutta tämä järjetön hehkutus ja hilluminen saa jo niin hulluja piirteitä ettei moista ole nähty!Ja lasten nähden!”Haavoittuu”?Eiköhän tavis kansalainen haavoitu pikkusen pahemmin nykypäivän hulluissa mainingeissa!
Muistaa vaan maksaa veronsa ettei kukaan tuu pahalle päälle huonosta ruoasta!PRKL!

HIEMAN on tärkeämpiä asioita kun jonkun ”suuntaus”,voihan surseenpeti!

Jegros

”Minua ei kiinnosta tippaakaan kenenkään suuntaus” voit joutua yllättäviin ehkä jopa kiusallisiin tilanteisiin kyllä noin, Ellet sitten ole näitä venäläisiä hypokraatti juhia jotka ovat ”huolissaan” kirkkojen tyhjenemisestä ja sinebrykoffin panimon liiallisesta kannattavuudesta ilman elämää. Kun tuota miettii niin hyvä, että olin kiinostunut muijan suuntauksesta olisi voinut tulla muuten aika karseita yllätyksiä jos ei ois tiennyt.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Jegros
Kata

Eipä tuosta vuodatuksesta saa mitään selvää mutta sun yksityiset kokemukset suuntauksista eivät kiinnosta yhtään.
Jokaisella on historiansa mutta se ei kuulu tähän lasten maailman tuhoamiseen seksuaalisilla ”oppitunneilla”!Period!

otto suni

On mukava huomata Jegros-nimimerkin olevan sekaisin kuin käkikello kun kuvittelee jokaista omilla aivoillaan ajattelevaa kommunistiksi tai putinistiksi. Jegros muistuttaa yhä enemmän tätä ”valtakunnan” huippututkijaa Mika Aaltolaa niin sekaisin on äijä!

Kata

👍

Lieväasteinen

On vastenmielistä huomata tuon ”Jegorin” lähes jokaisessa kommentissa esiintyviä sadistisia homopedarivouhotuksia ja -fantasioita. En enimmäkseen ole niitä lukenut kovin tarkasti, mutta jotenkin sietänyt sananvapauden vuoksi. Lisäksi se käy aina henkilöiden kimppuun, mikä on keskustelusääntöjen rikkomista. Mutta nyt meni jo yli hilseen, kun se rupesi hyökkäämään jo sellaisten henkilöiden (esim. Katan) kimppuun, jotka eivät ole koskaan olleet Venäjä-mielisiä. Vai Jegrosko nyt päättää siitä, kenelle muut saavat vastata ja kenelle eivät? Ja vastustaako Jegros Venäjää ja sen toimintaa oikeasti vai ihaileeko salaa? Vai onko hän vain paksu ja karvainen tr*lli? Sitä ei saa sen kommenteista selvää. Nyt joudun kiinnittämään jo Kansalaisen toimituksen huomion ko. nimimerkin ja sen johdannaisten toimintaan. Se saastuttaa kaikki palstat, ihan oikeasti. Ei se haittaa, että se (muka) vihaa Venäjää/Putinia, mutta sen hyvin yksityiskohtaiset sadistiset raiskausjutut, etenkin lastenraiskausfantasiat häiritsevät, vaikka ne (joskus) ovat muodollisesti Venäjän armeijan rikollisella toiminnalla verhottuja. Venäjän sotarikoksista olemme muutenkin hyvin tietoisia. Kansalaisen palstat eivät ole mikään pedaririnki eikä LBGTQ+ tai p*rnosivusto. Minusta Jegros voisi siirtyä kommentteineen jonnekin sinnepäin.

John Quiman

Se on vähän turhan kiihkeä fanaatikko. Jos vaikka olisi jotain älliä mielipiteissä, hukkuu se älli fanaattisen kiukun kohinaan.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by John Quiman
Lieväasteinen

Esim. Piikkilampaat on aika kärjekäs ja kovasanainen, mutta hän ei jauha jatkuvasti ja värikkäästi noista lastenraiskauksista. Laitan hänen kommenteilleen usein peukkuja. Mutta Jegrosin kommenteissa nuo raiskaukset on johtoaiheena. Alkaa jo epäilyttää, projisoituvatko näin Jegrosin alitajunta ja piilofantasiat. Ja kävi vielä viattoman Katan kimppuun. Jotain rajaa.

Ilkka Forsten

Hyi teitä, sormetatte kataa.. Tämä on ennen kuulumatonta eikä siitä nytkään mitään ääntä kuulu, mutta että oikein sormella….Voi sentään. Siitä huolimatta, peukkuja katalle.

Kata

😄👍🤘

Kata

Kiitos puolustuksesta!👍😊

Ilkka Forsten

Hänellä on ikuinen känkkäränkkäpäivä jota on pahentanut sota Ukrainassa. Pienemmistäkin selkkauksista voi ihmismieli suistua pohjattomaan kaivoon, etenkin jos on jo valmiiksi kaivon reunalla.

” Paavi perk***e huitasi pannalla, se mua pikkusen ottaapi aivoon, mut jos seisonkin väärällä rannalla, pyhä taatto on langennut kaivoon,”
-Juice Leskinen-

Kata

👍

Ilkka Forsten

Ei onnistu, siltä on vaihteistosta pakki hukassa. Sen siitä saa kun ei huolehdi riittävästä öljymäärästä..Siinä mittatikussa on ylä ja alaraja, oikea kohta on sinä välissä. Jarrupannat tykkää kyttyrää kun huudattaa D asennossa lootaansa vajailla öljyillä.

Jegros

Et uskalla sanoa tuota juha II:selle ja muille ryssille, et uskalla, ja treenaa sitä luetun ymmärtämistä vaan siihen on sivustoja.

Jegros

Eikä ole yksikään ryssä vielä myöntänyt venäjän tekoja maalaillee kaikkea muuta peittääkseen sen.. Ainut joka täällä saastuttaa palstoja on venäjän asiamiehet sekä niiden piilopuolustelijat(myötäillijät) Minkä takia tälle palstalle muuten tuli toimituksen vaihduttua noita venäläisiä kun niitä oli lähes olematon määrä ennen?

Ilkka Forsten

Hän on palingeneettinen myytti, dosentti Silvennoinen ja minä olemme kerrankin samaa mieltä.

Jegros

Se on vain harmi kun teikäläiset ei edes tiedä kenen aivoilla ajattelee ja sinä olet yksi pahimpia ryssiä täällä, älä selitä.

Ilkka Forsten

?????

Ilkka Forsten

Toiset ” suuntaa ” aurauskulmia, toiset muijaansa. Paljonko rouvan camber ja caster kulmat on kun suoritatte aviollista velvoitetta ? ( Pysty ja sivukallistuma, näin suomeksi ilmaistuna. ) Kiinnostaisi tietää ettei tee samaa virhettä.

Kata

😂

Jegros

No unohdin, että täällä kukkaan ei ole kiinostunut mahdollisen petikaverinsa seksuaalisesta suuntauksesta koska ovat niin liberaalia, yllättävää että teikäläinenkin sellaiseksi tunnustautuu. Onhan se mahdollista tietenkin kun juttuja lukee, että sellaisin että tuo esiaviollinen seksi onkin näille tyypeille samanlainen juttu kuin muslimeille tai ihan vain mahdottomuus johtuen noista ominaisuuksia joita yleensä vaaditaan pariutumiseen, esim. pelkästään selkosuomen ymmärtäminen heikentää aika paljon mahdollisuuksia siihen.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Jegros
Turha haukkua ahdasmieliseksi

Jälleen kerran. Tässä ei ole kyse natseista. Ne poistuivat jo 85 v sitten. Jos minä en pidä teidän homojen, transujen yms pervoiluista, olenko natsi? En ole. Ihan turha tuputtaa sitä prkl:n natsi korttia joka asiassa. Saatte marssia ja pervoilla nykyään joka paikassa. Lastenkin kustannuksella. Tyrkyttäen sitä vähemmistö p***aa joka tuutista. Mitä vielä haluatte? Pedofilian laillistamista?

Ilkka Forsten

Itse asiassa juuri sitä. Saksassa vihreät ovat ajaneet asiaa jo parikymmentä vuotta, koska on kuulemma ihan normaalia jos aikuinen mies haluaa ala-ikäistä tyttöä tai poikaa.. Sen verran mitä olen keskustellut niin kusuttujen ” pervojen ” kanssa, heistä ei ole yksikään ollut sitä mieltä että lasten paikka on keskellä aikuisten fantasiamaailmaa. Joku muu sitä haluaa, ja se joku muu on poliitikot, koska ajatuksena on tuhota länsimainen yhteiskunta keinolla millä hyvänsä.

ike

Unohdat todellisen asian. Ei tässä kukaan ole kieltämässä ihmisiltä oikeutta elää haluamallaan tavalla, jos ihmisiä ei satuteta, vaan kyse on siitä millaisena poliittisena keppihevosena sitä jatkuvasti käytetään.

Jaakko Palvi

Kyse ei ole totaalitaarisesta homoilun kieltämisestä, vaan propagandan, jossa sen avoimesti kerrotaan olevan tie massasta erottumiseen, vapauteen ja autuuteen, jossa kaikki ovat onnellisesti yhtä ja jotenkin muita parempia ja hienompia ihmisiä.
Samaa tyrkytetään nyt suoratoistopalveluissa, joissa tv-sarjan tai elokuvan esiintyjäkaartissa pitää olla vähintään kolmannes vähemmistön edustajia, eikä todellisella prosenttiosuudella ole minkäänlaista vaikutusta.
Lapsille pitäisi kertoa, että jokainen saa valita itse seksuaalisuutensa, mutta siinä, että jätät vaimosi toisen miehen takia ei todellakaan ole mitään hienompaa, kuin että teet sen toisen naisen takia. Ja gay voi olla yhtä mulkku kuin heterokin. Me kaikki olemme ihmisiä ja vaikka on hienoa olla uniikki, massasta eroittua voi muillakin keinoilla.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Jaakko Palvi
Ilkka Forsten

Minä erotun sillä että omistan kaksitoista varvasta ja vastaavasti kahdeksan sormea, kolme silmää ja neljä korvaa, pyyhin ” perheeni ” nenän kautta ja tuotan ureaa vasemmasta kantapäästä. Muuten olen suht normaali. Jos tätä ei suvaita, koen olevani haurasta vähemmistöä ja toiseutettu rotuni takia.

Kata

Täähän meni ihan 😃😅

Ilkka Forsten

Minun kanssani se menee aina tällä tavalla.

Kata

On huomattu! 😀

Ilkka Forsten

Satutko tietämään mitä vähemmistöä Ernst Röhm, SA – järjestön johtaja edusti, ja että sen tiesi myöskin AH ? Röhm tosin tapettiin, mutta ei suuntautuneisuutensa takia. Hän ei suostunut luovuttamaan valtaansa SS – organisaatiolle josta tuli sitten se mikä päätti kuinka toimitaan. Mitä tulee natsismin ja fasismin vastustamiseen, minä en lue itseäni siihen vastustajien ryhmään kuuluvaksi, koska vasemmiston diktatuuria on jonkun noustava rajoittamaan, ja tarvittaessa estämään se.

1920 luvulla ei näytänyt olevan homoillakaan mitään ongelmaa hakata kommunisteja, mutta nyt kommunistien suosiolla he ovat valmiita hakkaamaan kenet tahansa, joten kukahan tässä pitäisi hävittää maailmankaralta.

Kata

”Bryssel päätti toimia sen jälkeen, kun se totesi, että Unkarin selitykset eivät olleet riittäviä komission huolenaiheiden poistamiseksi.”

Komissaareilla on huolia!!!!AA ETTÄ GAUHEETA!Ei muuta huolta kuin nämä kirjaimet…

Unkari haluaa lasten kasvavan normaalisti aikuisuuteen mutta se on synti nyt!

Voi tuhannen tulimmaista kirjainyhdistelmää näiden koppalakkien päissä.Ne on päissään!Pukusuolet aina mielessään!
AuttamiSEKSI ja tukemiSEKSI ja kasvattamiSEKSI…meän kielioppi on kiva.

Dick Ursby

Joku on arvellut että pipariparien ja suklaaparien ”ylinormalisointia” käytetään edistämään pedofilian normalisointia.

Tuo viimeksimainittu sopinee sattumalta myös voimakkaasti kasvavan kaapuväestön arvomaailmaan.

Kata

Taatusti näin!