Kotimaa Muu maailma Uutiset

Freedom Convoy – mielenosoitus nyt myös Suomessa

Convoy Finland 2022

Facebookissa ja Telegramissa kasvaa nopeaa vauhtia ryhmä ”Convoy Finland 2022”, joka kokoaa mielenosoitukseen ihmisiä vaatimaan koronarajoitusten purkamista lopullisesti, polttoaineiden verotuksen leikkaamista ja nykyhallituksen eroamista.

”Vaadimme, että kaikki koronarajoitukset, mukaanlukien sote-alojen (ja kaikkien muidenkin mahdollisten alojen) rokotepakko, koronapassit, erilaiset kokoontumisrajoitukset, matkailu-, ravintola-, liikunta- ja kulttuurialan yritysten ja muiden toimipaikkojen aukioloja, osallistujamääriä, maskeja, yms. koskevat rajoitukset perutaan ja poistetaan pysyvästi ja lopullisesti. Jokaisella on oltava oikeus omaan kehoonsa ja terveydellisiin asioihinsa liittyvään valinnan- ja yksilönvapauteen. Tämä ei tällä hetkellä kuitenkaan yhteiskunnassamme toteudu, vaan erilaisilla rajoituksilla hankaloitetaan ihmisten elämää, toimeentuloa, henkistä hyvinvointia ja nyt jo myös taloudellista toimeentuloa – eli aivan perustavanlaatuisia ihmisoikeuksiamme – erittäin merkittävästi, kun nyt jo esimerkiksi kymmenet tuhannet sote-ammattilaiset ovat menettäneet tai menettämässä toimeentulonsa, koska eivät suostu vastoin omaa tahtoaan ottamaan kehoonsa kokeellisia, määräaikaisella erityisluvalla jaettavia, jo nyt ennätysmäärän haittavaikutuksia Fimeaan poikineita ”rokotteita”.” (Telegramryhmä)

Mielenosoitus uhkaa sulkea Helsingin keskustan

Ryhmässä otetaan kantaa myös matkailu-, ravintola-, tapahtuma- ja kulttuurialojen yrittäjien ja työntekijöiden ahdinkoon, jossa he ovat eläneet jo pitkään erilaisten koronarajoitusten ja -toimenpiteiden vuoksi.

”Olemme nyt kansan vaatimuksesta ja ylläpidon yhteisestä päätöksestä sekä selkeisiin Facebook- ja Telegram-äänestystuloksiin perustuen sopineet, että Convoy Finland järjestetään 4.2.2022 klo 18 eteenpäin Helsingin keskustassa.

Vaatimuksemme Helsingin sulun purkamiseksi ovat seuraavat.

1) Kaikki koronatoimenpiteet ja -rajoitukset Suomessa on peruttava ja kumottava kokonaisuudessaan välittömästi, pysyvästi ja lopullisesti. Tämä pitää sisällään siis koronapassit, rokotepassit, suunnitellun digi-ID:n käyttöönoton, kokoontumis- ja aukiolorajoitukset, maskipakot, sekä kaiken muunkin asiaan liittyvän.

2) Polttoaineiden (sekä bensiinin että dieselin) nykyisestä verotuksesta on leikattava pois 50%.

3) Suomen nykyisen hallituksen on erottava.

Kun nämä vaatimukset ovat täytetty, puramme Helsingin sulun.

Toivoo, Convoy Finland 2022 Ylläpito”

Polttoaineiden verotus kiristyy edelleen

Polttoaineiden hintaa eniten säätelee verotus, joka on nykyisellään noin euron litraa kohti. Polttoaineiden hinta on noussut nopeasti ja loppua korottamiselle ei ole luvassa. Hallitus aikoo puolittaa liikenteen päästöt vuoteen 2030 mennessä. Ahdinko koittaa kuljetusalan lisäksi monelle kansalaiselle, kun haja-asutusalueelta ei kannata ajaa töihin ja logistiikkakustannusten kasvu siirtyy nopeasti kuluttajahintoihin.

Suomi seuraa Kanadaa

Convoy Finland 2022 Telegramryhmän jäsenmäärä kasvaa huimaa vauhtia, 26.1. perustetussa ryhmässä on nyt lähes 12 000 jäsentä ja useimmissa kunta- tai maakuntakohtaisissa ryhmissäkin jo satoja ihmisiä. Samana päivänä luotu Facebook-ryhmä on kerännyt jo yli 47 000 jäsentä.

Freedom Convoy sai alkunsa Kanadasta, jossa asetettiin rekkakuskeille rokotepakko, mikäli he kulkevat maan rajan yli. Vaihtoehtona on testi ja karanteeni aina Kanadaan palatessa. Useita tuhansia autoja on lauantaina ajanut maan pääkaupunkiin Ottawaan vastustamaan rokotepakkoa ja muita koronarajoituksia. Myöskin tuhansia ihmisiä kerääntyi kaduille osoittamaan mieltään. Mielenosoitus voi Ottawassa jatkua useita päiviä ja osallistujamäärä kasvaa.

20 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Juhani

Ottakaahan evästä mukaan, tulee pitkä odotus jos meinaatte niin pitkään olla että polttoaineen verotusta puolitetaan ja hallitus eroaa..

Jone

YLE 31.01.2022, Marin: kaikki rajoitukset helmikuussa pois. MTV3 Marin: rajoituksista pitää luopua asteittain. Ja kun tarkemmin lukee niin kyse on vain henkilökohtaisista haluista, ei hallituksen linjauksista. Ja niinhän siinä oikeasti kävi että ravintoloiden sulku pidetään voimassa tästä eteenpäin edelleen. Klo 20 jälkeen ei saa tarjoilla ja muutoin sulut voimassa. Siinä on taas yhtä tyhjän kanssa. Tämäkään ei oikein synkronoi uuden yli 14000 tartunnan kanssa. Kun tartunnat huipussa niin halutaan poistaa kuukaudessa kaikki kahdessa vuodessa kyhätyt rajoitukset? Ja mikä huvittavinta 🙂 (MTV3) tammikuu 2020 tehohoidossa 23 hlöä ja nyt 2022 kahden vuoden kuluttua tehohoidossa 46 hlöä. Onko paljon kun Mika Salminen (THL) on sanonut että tuhannen (1000) paikan tarjoaminen ei ole ongelma ja tuostakin voidaan kapasiteettia nostaa. Koronaan sis. myös koronan kanssa kuolleet kahdessa vuodessa 1990 hlöä, siis vuodessa 995 hlöä. Muihin sairauksiin yli 54000 hlöä/vuosi. No ei kuulosta kovin vaaralliselta. Ja mikä oudointa!! Tämän pandemian aikana ei ole ollut ”ylikuolleisuutta”. Vuoden 2020 ja 2021 kuolleisuus ei yllä esim. vuoden 2018 tasolle. Siis mitä!!

John Quiman

Eihän tämä olekaan muuta kuin pelkopandemia. Pelolla hallitaan ja viedään lampaat teuraalle niin, että ne itse sitä haluavat.

Väärä aika

Ompa huono mielenosoituksen aika. Perjantai ja klo 6 illalla. Suurin osa pääkaupunkilaista on aloittanut jo viikonlopun eli lähteneet mökeilleen. Kuudelta kaupunki on jo melko autio eli ei tuo saattue ketään suuremmin häiritse. Politikotkin ovat poistuneet eduskunnasta puolilta päivin. Ja Sannammekin jo bilettää jossain Ilmarinsa kanssa.

Tällainen pitäisi järjestää maanantain alkaen klo 8 ja jatkuen aina keskiviikkoon asti. Silloin sillä olisi merkitystä kun politikot eivät pääsisi takseillaan ja kuljettaja-limusiineillaan työpaikoilleen. Silloin ärsytyskynnys ylityisi. Mutta nyt ihmiset laskevat autoja että kontako tuli.

Pure truth

Trudeau:lla tulee tuliset paikat, lukekaa tuomioistuimen päätös tuolta pdf:nä
Maailmanlaajuiset uutiset. Puskut kielletty! | TUNNE ENEMMÄN KUIN HYVILLE (feelmorethanfine.eu)

GLGL

Tämä on kusetus. Sama hoaxi monella kesustelupalstalla. Älkää avatko linkkejä tai pdf:ää. Tarkastakaa asia suoraan ko. oikeusistuimen webbisivulta.

Timo

Kannatus Suomen eri alueiden convoy ryhmissä näyttää kasvavan vähintään toiseen potenssiin (^2). Hyvä jos ehtii kuu vaihtua niin lähes koko nettimaailman väki tietää ja kertoo eteenpäin. Tämä empii että tulossa on melkoiset kinkerit. Kannattaa ottaa automaateista käteistä vielä kun saa. Tietoliikenneongelmat ovat suosittu tapa hillitä menoa. Viestintä tökkii ja kortit ovat heti heikoilla.

Kuin oppikirjasta ”sodan taktiikka”, valtamedia yrittää hillitä osallistumisintoa muuttamalla uutisointia. Se näkyy jo nyt. Uutisointi koronasta lakkaa ja lakkasi jo. Ei uutisissa, ei roskalehdissä, ei edes tekstiteeveessä mainita päivän tartuntalukuja. Tämä on ensimmäinen kerta yli vuoteen kun klo 19 uutiset ei puhunut sanallakaan koronasta.

Tukahduttaminen tuskin kovin onnistuu kun tälle on nyt ”tilausta”.

Tapahtumien päätyttyä agenda jatkuu jos hallitus ei vaihdu.

Ilkka Forsten

Kun taannoista vaalia käytiin, piti PS ääntä myöskin polttoaineen hinnoista. Tämä katsottiin tyhmyydeksi, koska vaalien teemana ei ollut liikenne tai sen kulut. Niin, mutta huomasitteko että yksikään hallituspuolue ei puhunut yhtään mitään polttoaineen verotuksesta ennen vaaleja, ja kun vaalit oli käyty, alkoi heti mietintä paljonko korotusta on saatava. Toisin sanoen, näidenkin vaalien takana oli kuitenkin verotus-asiat. Sanoisin että Mauri Peltokangas ei ollut hakoteillä, hänet vaan leimattiin kuten aina populistiksi.

juha II

Hyvä, että järkikin on alkanut leviämään suuresta maailmasta. Sen ”toisen” Te kyllä tiedättekin.

Loppukevennykseksi laitan salaliittoteorian Kanadan psykopaatti-hallinnolta. Sikäläisen ja alkuperäisen ”formaatin” syntymaan rekkakolonnat ovat Putinin syytä ja hän on kaiken takana niin kuin Matin ja Tepon laulussa: ”Kaiken takana on nainen!!!”

Ilkka Forsten

Suomessa kaiken takana on paimen.

John Quiman

Elämme toivossa, että koronasekoilu lakkaa kautta maailman. Johan tässä on sekoiltukin niin, että ihan turhaan on maiden taloudet ajettu alas ja ihmisiä alistettu koronamielivaltaan.

Nämä Kanadan rekkakuskien aloittamat protestit ovat jo vahvoja ja se, että niillä on kansan tuki, saattaa johtaa siihen, että ainakin Kanadassa koronatyrannia kaatuu.

Kata

Justinhan lässytti että ”marginaalinen vähemmistö”asialla…ja sitten lähti porukoineen tuntemattomaan paikkaan pakoon koska on kuulemma vaarassa.Ei ollut pokkaa vastailla kansalaisille!Pelkurimaista!

John Quiman

Kaikenlaisilla diktaattoreilla on tapana piileskellä, kun kansa nousee. Se tarkoittaa myös sitä, että terveysfasistinen diktaattori Trudeau tietää, ettei ole vahvoilla. Varmaan yrittää käyttää poliisia ja vaikka armeijaakin suojelemaan valtaansa, mutta kansa on aina vahvempi, jos kansalla on tarpeeksi tahtoa.

Risto Korhonen

Olemme ajautumassa tilanteeseen, johon kuuna päivänä ei muutama vuosi sitten olisi voinut kuvitella. Eikä varmasti kukaan toivo. Valitettavasti taitaa kuitenkin olla niin, että tämä ei enää toivomalla ja halailemalla kummene. Asenne ”jonkun on tehtävä jotain” ei riitä. Odottaminen taitaa johtaa vain täydelliseen ”natottamiseen”. Luulen että nyt alkaa näkymään totuuden valoa tunnelin päästä ja meillä on edessä kauniimmat ajat. Tapahtukoon näin.

Ilkka Forsten

Ensivuoden huhtikuussa rysähtää, silloin on eduskuntavaalit. Minä vähän epäilen että vihreiden säestämä ilmastohumppa ottaa viimeiset tahdit ja yrittää kuolinkourituksissaan saada läpi lait, jotka rajoittavat autoilua vailla mitään järkeä.

Hekku

Ei täällä mikään muutu… Vajaapäille luvataan vappusatanen, pennusta taas muutama kuukausi lisää vapaata, joku aneeminen kotitalousvähennys lisäys ja vajaapäät äänestää taas saman porukan päättämään uusista verojen ja maksujen korotuksista. Väki on niin totaalisen aivopestyä ajattelykyvytöntä ja valtaeliitti vaan nauraa miten tyhmää vaalikarjaa voi ollakaan olemassa nykymaailmassa.

Toni

Yleislakko, että saadaan hallitus vaihdettua ja viherfeministit hiljennttyä.

John Quiman

Melkein koko eduskunnan hallituksineen ja lukemattoman määrän virkamiehiä sekä muita koronasekoilun puuhamiehiä saisi laittaa Kauppatorille jalkapuihin vastailemaan kansalaisten kysymyksiin.

Ilkka Forsten

Minä olisin radikaalimpi ja vaihtaisin niille puujalat.

Kata

😀

Uusimmat uutiset