Eurooppa Maahanmuutto

Italia: Meloni haluaa luoda afrikkalaisille ”laillisia reittejä” Italiaan

Giorgia Meloni. Kuva: Wikimedia Commons / (CC BY-SA 3.0 IT) / Italian Government.

Italian pääministeri Giorgia Meloni tuomitsi laittoman maahanmuuton Euroopan ja Afrikan johtajien kanssa pidetyssä konferenssissa. Hän haluaa kuitenkin lisätä ”laillista maahanmuuttoa”, koska hänen mukaansa ”Eurooppa tarvitsee sitä”.

Giorgia Meloni valittiin pääministeriksi viime vuonna maahanmuuttovastaisten ja oikeistopopulististen puolueiden koalitiolla, jonka äänestäjät olivat kyllästyneet monikulttuurisuuteen. Tästä huolimatta Italiaan suuntautuva maahanmuutto ei ole tiettävästi vähentynyt hallituksen vaihtumisen jälkeen.

Telegraph uutisoi, että Melonin hallitus lupasi heinäkuun alussa myöntää vähintään 425 000 uutta työlupaa EU:n ulkopuolisille maahanmuuttajille vuoteen 2025 mennessä. Vertailukohtana on vuosi 2019 – vuosi ennen Covid-19-pandemiaa – jolloin Italia myönsi 30 850 työlupaa. Samaan aikaan tänä vuonna Italiaan on saapunut tähän mennessä 83 000 siirtolaista. Viime vuoden heinäkuussa, jolloin Meloni ei ollut vielä astunut virkaansa, vastaava luku oli 34 000.

Meloni toimi tällä viikolla myös puheenjohtajana Roomassa järjestetyssä konferenssissa, johon osallistui 20 maan johtajia ja EU:n johtajia. Konferenssissa keskusteltiin laittoman maahanmuuton ongelmasta. Telegraphin mukaan Meloni tuomitsi konferenssin aikana laittoman maahanmuuton ja ehdotti yhteistyötä kolmannen maailman maiden kanssa siirtolaisvirtojen valvomiseksi ja ihmiskauppiaiden torjumiseksi.

Samaan aikaan Meloni kannatti niin sanotun ”laillisen maahanmuuton” lisäämistä sillä perusteella, että ”Eurooppa ja Italia tarvitsevat maahanmuuttoa”.

Lähde: Nordfront, Telegraph

5 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
John Quiman

Taidettu painostaa aika vahvasti. Tietää varmaan itsekin, että ei tarvita mitään katujen koristeita yhteiskunnan varoja kuluttamaan. Millähän perusteella siltä vaaditaan noinkin paljon työvoiman hankkimista?

Ihan teoriassa, onko kehitysmaille hyväksi, jos niistä poimitaan vähänkin jotain osaavat Eurooppaan? Tähän asti noita tulijoita on hankittu tosin ottamalla vastaan kehitysmaiden roskasakkia.

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by John Quiman
ilkka

Oikeastaan meneillään on suvakkikolonialismi. Ennen mentiin afrikkaan josta poimittiin niin sanotusti kermat kakusta, mutta nyt kuorijat tuodaan eurooppaan jossa he kuorivat kerman ja syyttävät meitä rasisteiksi.

ilkka

Kannattaisi tehdä selväksi parikin asiaa. Työperäinen maahanmuutto ei vaadi laitonta rajojen ylitystä, joten omalla luvalla tulleet eivät ole työnhakijoita. Ammattitaitoista työvoimaa eurooppa voi tarvita, kamelikuskit ei kuitenkaan täytä niitä kriteereitä, joten taas voidaan sanoa että turhaa väkeä kerätään eurooppaan. Meloni saa todennäköisesti joltain mafian tapaiselta laitonta maahanmuuttoa tuottavalta järjestöltä rahaa, joten puheet on taas kerran sitä samaa mitä on ensin oltu vastustavinaan. Eikö ole outoa että jo miljooniin kohonneet kumiveneilijät eivät ole integroituneet mihinkään työhön. Luulisi että siinä joukossa olisi jo ollut niitä työperäisiäkin tulijoita, missä ne yhä luuraa ?

Kuka tahansa asioita seuraava tietää ettei afrikalla ole antaa euroopalle mitään osaamista, koska se vähäkin osaaminen on alunperin euroopasta sinnepäin vietyä. Mitä arabit osaavat, mitä sellaista sieltä on tullut jota ilman emme pärjäisi. He ovat tuoneet islamin joka paikkaan ja islamin myötä tulee aina ongelmat, ei ongelmien ratkaisuja näytä tuoneen yksikään. Eurooppa ei tarvitse kehitysmaista tulevaa populaatiota niin pitkään kun työtä ei löydy valkoisillekaan. On absurdia väittää että samaan aikaan kun työttömyysluvut kohoavat valkoisten keskuudessa, paikataan vajetta tuomalla mitään osaamattomia tilalle. Hottentotin kyvyt versus kouluja käyneen eurooppalaisen ammattitaito, ei ole millään asteikolla vertailukelpoisia. Risumajakulttuurista ei tule insinöörejä vaikka viherkommunistit niin väittävätkin. Ja jos tulee, miksi meiltä ( valkoisilta ) vaaditaan korkeakoulutusta ? Se ei ole tuottavaa työtä jos kehari leikkaa toisen keharin hiuksia, sen toisen leikatessa parturin varpaankynsiä ja silti paikalle tarvitaan tulkki. Näennäisesti kolme tekee työtä, mutta ympäröivä yhteiskunta ei hyödy mitään.

Ilkka Manttari

Olet ytimessä. Kaikki ”työ” ei ole samanarvoista kansantalouden kannalta. Saattaa joku parturi saada palkkansa mutta jos se maksetaan sosiaalisesta tuista saaduilla tuloilla niin miten kansantalous tästä hyötyy. Tätä piiri pieni pyörii on suomessa paljon, ja sitten sanotaan että työllisyys on noussut tai hyvä.

Marko Kristian

Taas yksi ostettu ”kansallismielinen” poliitikko, eipä yllätä.