Eurooppa Kulttuuri Muu maailma

Juutalaisten etujärjestön johtaja ei ole varma, onko holokausti huijausta

Kuva: Pixabay / (CC0).

ADL:n johtaja ilmaisi perjantaina epävarmuutensa niin sanotun holokaustin todenperäisyydestä. Vaikka hän myöntää, että se saattaa olla huijaus, hän väittää silti, että on väärin kutsua sitä ”juutalaisten salaliitoksi”.

Perjantaina juutalaisten etujärjestön Anti-Defamation League (ADL) johtaja Jonathan Greenblatt julkaisi nyt poistetun twiitin, jossa hän avasi mahdollisuuden, että ”holokausti” saattaa olla huijaus. Arkistoitu twiitti ja sen kommentit ovat edelleen nähtävissä Wayback-koneen kautta.

”Holokaustin vääristelyt – olipa kyse sitten suoranaisesta kieltämisestä tai Abbasin käänteisversioista – eivät ole vain huonoa historiaa, vaan ne ovat myös luonnostaan antisemitistisiä salaliittoteorioita. Vääristelijät pitävät holokaustia, olipa se sitten todellinen tai huijaus, osana julmaa juutalaisten salaliittoa”, Greenblatt sanoi poistetussa twiitissään.

Kuvakaappaus Grenblattin poistetusta twiitistä / Wayback / (https://web.archive.org/web/20230224002643/https://twitter.com/JGreenblattADL/status/1628805512853684225)

Vaikka kyseessä olisikin huijaus, Greenblatt kuitenkin väittää, että on väärin kutsua holokaustia juutalaisten salaliitoksi, mutta ei selitä yksityiskohtaisesti, miksi.

Holokausti on juutalaisesta numeerisesta mystiikasta peräisin oleva ajatus, jonka mukaan kuusi miljoonaa juutalaista kuolisi ja loput palaisivat Israeliin vuonna, joka päättyisi kalenterimme mukaan vuoteen 948. Kiinnostus ajatusta kohtaan oli suurta 1900-luvun alkupuolella, ja toisen maailmansodan aikaisten juutalaisten keskitysleirien aikana monet juutalaiset väittivät, että tämä oli todennäköisesti ennustuksen täyttymys. Myöhemmin juutalaiset ovat vaatineet valkoisilta miljardikorvauksia siitä, että heitä oli väitetysti kaasutettu vetysyanidilla heidän käydessään suihkussa, ja eri puolilla maailmaa toimii monia ”holokaustimuseoita”.

Artikkeli on käännös Frihetskamp.net-sivustolta.

Lähde: Nordfront

29 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Joku tolkku

Minä taas en ole varma onko Helsingissä natseja. Heitä on joku siellä nähnyt oikein marssimassa ikkunoiden alla. Yhden silminäkijän kertomukseen havainto perustuu, mutta hän on kyllä hyvin arvovaltainen henkilö. Ettei vaan olisi jotain massatuhoa suunnitteilla Helsinkiin

Ilkka Forsten

Liian moni ” henkiin jäänyt todistaja ” on kärähtänyt siitä ettei ollakaan oltu paikalla näkemässä mitään, tai vuosiluvut yms on ihan pielessä. Eräs hyvin tunnettu ja paljon haastateltu henkilö, kertoi olleensa Auschwitzissa jo 1939.. Niin paitsi ettei sitä ollut silloin vielä olemassakaan. Sama ” todistaja ” väitti yksin siirtäneensä kaasutettuja vainajia krematorioon, aikaa oli varattu vain kaksikymmentä minuuttia ennen seuraavaa erää. Siirrettäviä oli kymmeniä. Hmmm, jos joku on kokeillut paljonko täysin veltto ihminen painaa, tietää ettei sitä noin vaan siirretä paikasta toiseen, ja mikä huomionarvoista, vainajat piti siirtää maan alla olevasta kammiosta kerrosta ylemmäs krematorioon.

Tuhkaaminen, kun uunissa oli kerralla jopa kolme henkilöä samaan aikaan, tapahtui todistajan mukaan noin 40 minuutissa, mikä on mahdottomuus. Nykyajan krematoriossa läpötila nousee jonnekin reiluun tuhanteen asteeseen, ja tuhkaus kestää yhden ihmisen osalta yli tunnin.

Tämä ” todistaja ” esitti väittämän että vainajat olivat kaikki ihan sinisiä, kammottavan näköisiä, mutta kun syaanivety myrkytykseen kuolleen ruumis on tuli punainen, ei sininen. Sen sijaan syaanivety värjää betonin tai tiilet sinikseksi. Tämä on fakta ei mikään mutu. Hän väitti myöskin olleensa hyvin liikutuneessa mielentilassa, kun kammion sisältä paljastui yhä kuollutta lastaan suorilla käsillä kannatteleva äiti. Jokainen tietää ettei kuolleen kädet jää pystyasentoon. Kaikki lihasjännitys katoaa sydämen pysähtyssä.

Sobiborissa sanotaan todistajien mukaan olleen valtava kaivanto mihin kaikki vainajat haudattiin. Kun muutama vuosi sitten tutkijaryhmä kävi paikalla maatutkan kanssa, selvittääkseen missä kaivanto sijaitsi, sitä ei ollut missään. Tästä huolimatta mukana ollut toimittaja, jaksoi väittää sen olevan ” jossakin ” leirin alueella. Niin missä, kun koko alue käytiin tutkan kanssa läpi varsin systemaattisesti. Tutka joka havaitsee lapionpiston maaperästä, ei ainakaan olisi jättänyt huomioimatta kymmenien tuhansien ihmisten hautaamiseen tehtyä kuoppaa. Ihan ei mene ” todistukset ” yhteen sen kanssa mitä väitetään todistettavan, mutta mitäs pienist. ,Pääasia on että yhdelle etnisyydelle on annettu loputon status uhreina jota käytetään sumeilematta hyväksi, kun sillä voidaan hallita tai rahastaa muita.

Anomaster

Merkittävä seikka, joka antaa aihetta epäillä on se, että esim. Saksassa holokaustin kyseenalaistaminen on lailla kielletty.

kauko kiito

Lailla kieltäminen pitäisi lailla kieltää

Heikki Salama

Olen hieman pengastanut julkisissa tiedoissa olevien numeroiden perusteella keskitysleireissä vankina olleiden ja kuolleiden määrää. Koska leirien ”aukioloajat” olivat suurimmalta osalta vain muutamia vuosia, ihmetyttää vainajien suuri määrä – joka myös heittelee eri lähteiden mukaisesti. Nimenomaan suuri määrä päivää kohden! Se kun tapahtuu joka päivä, on se viikossa jo helvetin paljon ja sitten tulee kysymys; mihin ne laitetaan?

Ilkka Forsten

Joku on laskenut että väitetyn uhrimäärän, ja käytetyn ajan kesken on huutava kysymysmerkki. Jos lukumäärä ja vuosiluvut laitetaan yhteen esimerkiksi Auschwitzin osalta, olisi homma pitänyt jatkua vielä vuosia sodan jälkeen, ja alkaa paljon aikaisemmin kuin koko leiriä ole olemassakaan.

Dupont70

Miksi Kansalaisesta tuli natsijulkaisu?

Ari

Natsit olivat siis ihan vasn isänmaallisia ihmisiä, ei sen kummempaa

joo

Entäpä jos holokausti on valetta? Onko julkaisu natsijulkaisu jos se kertoo totuuden?

Jone

Paljon parempi natsijulkaisuna kuin valehtelevana ja mädättävänä j*utalaisjulkaisuna.

Jupi

Eihän isänmaan rakkaus tai halu ylläpitää kulttuuriamme ole paha asia, onko? Tai se että meillä olisi oma, itsenäinen keskuspankki?

Dupont70

Holokausti on historiallinen fakta, vaikkette siitä pitäisikään.

Ari

Holokausti on vain valhe, ja asiastahan on edes huonoa kiustellä kun holokaustista ei ole todisteita

Tiltu

Ei jää sinustakaan kuin tuhkaa krematoriosta.

Ilkka Forsten

On, mutta missä mittakaavassa, siitä voidaankin olla montaa mieltä.

Tyrsky

Hienoa, että kommenttisi myötä saatiin asiasta vihdoinkin varmaa tietoa!
Voisitko siis ystävällisesti lyödä tiskiin ne fyysiset todisteet, jotka kiistattomasti osoittavat ihmisiä kaasutetun massoittain keskitysleireillä?
(Itse en ole sellaisia onnistunut löytämään.)

Ilkka Forsten

Muuan asia sotii todisteita vastaan. Keskitysleirit, joista aina mainitaan Auschwitz ensimmäisenä, ikään kuin se olisi ollut alusta loppuun pelkästään tuhoamistarkoitukseen rakennettu, ei ole totta. Leirin vankeja käytettiin työvoimana leirin ulkopuolella olevissa tuotantolaitoksissa. Tuhoamisleiriksi paikka muuttui vasta suht myöhäisessä vaiheessa. Nyt tietysti sanotaan vasta argumenttina, että siellä oli kaasukammiot ja polttouunit. Niin oli, mutta otetaanpas asiaan vähän toinen tulokulma.

Leirillä oli sen toimintavuosien aikana valtavat ihmismäärät, siis muitakin kuin sitä yhtä ryhmää. Heitä kuoli tauteihin, aliravitsemukseen jne. Johonkin ne vainajat olisi pitänyt sijoittaa, mihin ? Jos sille ihmispaljoudelle aletaan kaivamaan pelkästään joukkohautaa, koko leirin pinta-alasta olisi kulunut valtava määrä vain siihen tarkoitukseen. Polttamalla, siis tuhkaamalla saatiin hoidettua suurempi osuus. Rudolf Höss:n kirjassa joka on hänen elämäkertansa, puhutaan ongelmasta joka paisui paisumistaan ja lopulta oli pakko kehittää muuta kuin joukkohaudat. Alkuun ruumiit poltettiin kasoina, mutta se ei ollut pitkän päälle toimiva menetelmä. Uunien ” pahamaineisuus ” ei siis olekaan kiistaton. Historia kertoo meille miten ihmisiä tuotiin junalasteittain leiriin, ja siitä suoraan kaasukammioihin. Kyllä, näin tapahtui, mutta suht myöhään. Sitä ei tehty alusta saakka. Kuten sanottu, vankeja käytettiin työvoimana. Romaneille oli oma osansa leirissä, ne parakin sijaitsivat lähellä väitettyjä kaasukammioita ja krematorioita. Sieltä oli vapaa näkymä kyseiselle alueelle, ja leiriltä selvinneet ( romanit ) eivät ole missään yhteydessä kertoneen nähneensä sitä, miten vuosikaupalla ja perhekunnittain ihmisiä vietiin karjavaunusta kaasutettavaksi. Miksi he vaikenisivat asiasta, uhreja hekin olivat ?

Entä itse kaasutukset ? Zyklon B oli yleisesti euroopassa käytetty tuholaistorjuntaan tarkoitettu myrkky. Sitä ei kehitetty ihmisten hävittämiseksi. Se oli itse asiassa suht tehoton menetelmä kaiken kaikkiaan kun puhutaan ihmisistä kohteena.. Sen sijaan sillä desinfioitiin vaatteita tartuntatautien estämiseksi. Jos kaiken tarkoitus olisi ollut vain ihmisiin kohdistunut hävitys, eikö olisi ollut yhdentekevää hoitaako homman pilkkukuume tai mikä tahansa tauti ? Miksi käyttää aikaa ja resursseja pelkkään tuhoamiseen ja tehdä se huonosti tehtävään soveltuvalla kemikaalilla kun poistumaa olisi tullut ilmankin. Jos ajatellaan että pyrittiin nopeampaan lopputulokseen, pitää yhä kysyä miksi käyttää ainetta joka olisi ollut korvattavissa paljon toimivammalla, esimerkiksi syanidikapseleilla. Kapseli kouraan ja tulosta syntyy hetkessä. Höss kertoo että hän ei pitänyt olemassa olevia menetelmiä tehokkaina, mutta muutakaan ei ollut käsillä. Aiheesta olisi hyvä vielä keran tehdä kunnollinen selvitys, olipa tulos mikä tahansa. Sillä selvityksellä loppuisi jahkailut mitä tapahtui ja miten.

Tyrsky

Väitetyt murhaamiseen tarkoitetut kaasukammiot olivat varastotiloja. Ne eivät soveltuneet kaasukammiokäyttöön. Puuovia, helposti rikottavia ikkunoita… entäpä tuuletus? Sellaiseen tilaan ei ole pitkään aikaan asiaa, johon on päästetty myrkkykaasua. Olisi kapojen työt jääneet hoitamatta. Rekvisiittaa näkyy siellä nykyään olevan. Venäläiset tekivät reiät varastojen kattoihin sodan jälkeen, mutta tunaroivat. Reiät ovat väärässä paikassa. Sitten on se nurmikosta törröttävä savupiippu – sekin jälkikäteen siihen tuikattu.
Saksalaisten salauslaitteen, enigman, koodi oli murrettu. Mitään sellaista viestintää ei ole julkaistu, joka olisi osoittanut saksalaisten tekevän väitettyä.

Jupi

”the Holocaust is real because it happened”
Tällä hetkellä historia on kirjoitettu tuolla mentaliteetilla, niin onko ihme että jotkut kyseenalaistaa tiettyjä kohtia historiassa?

Tiltu

Just ja joo Venäjän pitää tulla pelastamaan Suomikin milloin Ruotsilta,lahtareilta,natseilta,natolta, ja aina välillä ihan vaan ryöstöretkillä. Kuoleehan siinä omiakin, mutta niistäkään ei ole niin väliä. Tekevät niistä isänmaan sankareita No, kerran vuodessa kuitenkin.

Jones

Holokausti oli j–talaisten itsensätekemä rotupuhdistus, koska he eivät huolineet Israeliin sekarotuisia j–talaisia. J–talaiset olivat yhteistyössä natsien kanssa, ja natsit ihailivat Lähi-idän arjalaisia, joilta natsit ottivat uskonnolliset tunnukset, hakaristin ja kotkan zarathustralaisuus uskonnosta. Natsit auttoivat puhdasrotuiset j–talaiset muuttamaan Israeliin. Juudean maan kansalaisuus(j–talaisuus) ei periydy äidiltä, vaikka meille näin valehdellaan.
https://english.almayadeen.net/articles/analysis/one-of-historys-ugly-pages:-nazi-zionist-cooperation
Viides Mooseksen kirja:
23:2 Älköön kukaan sekasikiö pääskö Herran seurakuntaan; älköön sellaisen jälkeläinen edes kymmenennessä polvessa pääskö Herran seurakuntaan.
Nehemia:
10:30 Me emme anna tyttäriämme maan kansoille emmekä ota heidän tyttäriänsä pojillemme vaimoiksi.
13:3 Kuultuaan lain he erottivat kaiken sekakansan Israelista.

Ilkka Forsten

Miksi Adolf Eichmann:n oikeudessa kuultuja lausuntoja säilytetään visusti salassa, niitä ei saa kukaan lukea ? Hän saattoi kertoa jotain niin ikävää että myytiltä putoaisi pohja. Jos näin ei ole, mitä muuta salattavaa lausunnnoissa olisi ?

patton

Tarina kuudesta miljoonasta kuolleesta alkoi jo 1800-luvun lopussa ja sitä jatkettiin 1900-luvun alussa ensin muka Tsaari Nikolai II tulee surmaamaan pogromeissa tasan kuusi miljoonaa, kuitenkin bolsevikkivallankumous tappoi paljon enemmän venäläisiä 1917-1930, joten ei toteutunut. Tarina siirtyi Saksaan ja jälleen tasan kuusi miljoonaa tapettiin, kuitenkin jälkiä ei ole löytynyt luista tai hampaista! Saksan miehittämillä alueilla asui neljä miljoonaa ja sodan jälkeen sleltä muutti n. viisi miljoonaa USA:han ja muualle, joten mikä on totta ja mikä tarinaa?

Hh1488

sinä olet valhetta

Ari

Näin juuri, 6 m j–talaisen kärsimyksistä on kirjoiteltu useasti ennen natseja

Jupi

Kaikki löytyy kirjastojen mikrofilmiltä, hyvin yksinkertainen asia tarkistaa

Kokeillaanko

Toisaalta, jos kuusi miljoonaa olisi aikoinaan tapettu, niin meillä ei olisi nyt näitä kaikkia ongelmia. Aika moni riidankylväjä olisi jäänyt syntymättä.

Peter Kreisler

Yksi hyvä kysymys on se, että missä on uhrien poltettujen ruumiiden luut, jopa kaasukrematoriossa luut eivät pala vaan niiden sisältämät mineraalit ja kemikaalit suojelevat niitä. Luiden hehkuminen tuntuu suojelevan niitä. Tavallisen krematoroinnin jälkeen luut jauhetaan, eli omaisten saama tuhka on itse asiassa luujauhoa.
Käynti Pariisin katakombeissa antaa kuvan millaisesta määrästä ihmisen luita on todellisuudessa kysymys kun väitetysti miljoonia ihmisiä olisi poltettu.
Jos väittämät holokaustin laajuudesta pitävät paikkaansa, on jossain aivan käsittämätön määrä luita tai joukkohaudattuja ruumiita.
Kummallista on se, että j–talaisjärjestöt eivät vaadi vainajien etsimistä tai asian selvittämistä, vaan he vaativat rahallisia korvauksia. Eikö vainajilla ole muuta arvoa kuin se, että heidän ”avullaan” voidaan vaatia rahaa.

Ilkka Forsten

Ainakin erään leirin kohdalla tuhkat kipatttiin lähellä virtaavaan Vistula jokeen, mutta se oli vain yksi leiri. Entäs ne muut ? En muista koskaan kuulleeni mihin kaikki Babi Jarissa likvitoidut haudattiin, ei niitä siihen ainakaan peitelty koska paikka on yhä olemassa, ja kyse ei ole tasamaasta.

Kansalaisen verkkokauppa