Kulttuuri Muu maailma

Kanada: Kymmenettuhannet osoittivat mieltään lasten seksualisointia ja LGBT-maniaa vastaan

Kanadassa järjestettiin ympäri maata mielenosoituksia LGBT-ideologiaa vastaan, 2023. Kuvakaappaus: X.

Kanadan pääkaupungissa Ottawassa tuhannet ihmiset marssivat hashtagilla #1MillionMarch4Children koulujen seksualisoitua sisältöä ja radikaalia sukupuoli-ideologiaa vastaan. Myös muissa kaupungeissa eri puolilla maata järjestettiin mielenosoituksia. Konservatiivinen Kanada on nousemassa kapinaan.

Jopa Elon Musk on vaikuttunut konservatiivisen Kanadan vastarinnasta vasemmistoliberaalia, woke-lasten uudelleenkoulutusta vastaan. Tuhannet ihmiset marssivat Kanadan pääkaupungin Ottawan läpi purkaen tyytymättömyyttään koulujen seksuaalisesti ilmeiseen sisältöön ja radikaaliin sukupuoli-ideologiaan.

Hyvin värikäs protestiliike, joka koostuu eri alkuperää ja uskontoa edustavista ihmisistä, haluaa rauhanomaisesti ilmaista huolensa lasten suojelemisesta vinksahtaneiden ideologien hyväksikäytöltä.

Kanadan valtamedia yritti ilmeisesti tehdä mielenosoitusmarssista pienemmän kuin se todellisuudessa oli, kuten myös Saksasta on tiedossa. Myös äärivasemmistolaiset yrittivät häiriköidä tapahtumaa.

Mielenosoitusmarssit eivät kuitenkaan keskittyneet vain pääkaupunkiin. Ihmiset lähtivät kaduille kymmenissä Kanadan kaupungeissa.

Näin on myös Calgaryn suurkaupungissa:

Liikkeen perustaja Kamel El-Cheikh varoitti mielenosoitusten vastustajia etukäteen, että vastamielenosoitukset johtavat myös vastaaviin toimenpiteisiin: ”Jos uskallatte järjestää vastamielenosoituksia, otamme ne huomioon ja varmistamme, että jokaiseen Pride-festivaaliin, jokaiseen Pride-tapahtumaan vastataan vastamielenosoituksella.”

Lähde: Report24

9 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka Manttari

Näin historian kaarta kun katsoo, on uskomatonta mihin kaikkeen tuo äärivasemmistolainen, diktatuurinen, filosofia taipuu. Vasta nyt alkaa näkyä vastarinnan merkkejä. Olen niin pahoillani nyt menetetyn sukupolven takia. Toivottavasti koen yllätyksen ja osaavat nousta tuon tuputuksen yläpuolelle, paljon se toki vaatii. Paljon, siitä ei ole voinut oppia koulussa. Joten toivottavasti meillä euroopassa on sitä sydämensivistystä. Se on aika harvinaista, mutta kuitenkin. Vielä vähän epäselväksi jää miksi päivänselvien ajatusten takia täytyy tehdä mielenosoituksia, no sitä se kai ikä teettää.

John Quiman

Ehkä terve järki tekee come backin.

John Quiman

Viestien muokkaus jälkikäteen ei toimi vieläkään. Mahtaako toimitus olla siitä tietoinen ja jos on, mistä johtunee, että se vika on vieläkin jäljellä? Mikäli toimitus haluaa tietää, mikä vika on, ei muuta kuin kirjoittaa yhden viestin, tallentaa sen ja sen jälkeen yrittää korjata viestiä tai lisätä siihen jotain.

Marko Kristian

Oikeastihan juuri kukaan ei uskalla nykyään omalla naamallaan sanoa mitä ajattelee, ja siksi vähemmistö pääsee valtaan kun enemmistö vaan puristelee nyrkkiä ja hyväksyy kaiken.
Jos jossain Saksassa on pikkulasten päiväkodeissa jotain masturbaatiohuoneita, niin luulisi jo sen enemmistönkin heräävän että ei tää nyt ihan tervettä kehitystä ole.

Ilkka

Ja niin tulee woketus tiensä päähän koska ihmiset EI HALUA kommunistista järjestelmää mihin woke koko ajan pyrkii. Niin siinä aina käy kun yritetään muuttaa toimiva yhteiskunta kolhoosiksi käyttäen sumuverhona ihmisoikeuksia ja tasa-arvoa.

John Quiman

Jos ei tule ajoissa tiensä päähän woketus, ollaan jo diktaturiassa, jolloin muu kuin sallittu viestintä ihmisten kesken estetään täysin. Sitten on jo vaikeaa luoda ryhmiä ja tehdä asialle jotain, eikä äänestäminenkään enää auta, jos vaaleja edes on.

Ilkka Manttari

En malta olla laittamatta aika hyvää analyysiä tuosta woketuksesta. https://www.youtube.com/watch?v=CsDN5AlhWTg&t=77s

John Quiman

Hyvä video, edelleen. Kannattaa levittää.

John Quiman

Heräämistä tapahtuu. Saa kohta woke-hullutus kyytiä ja vaipuu politiikan historian naurettavuuksien muistoihin.

Woke-sana tarkoittaa sanakirjan mukaan heräämistä, mutta vasemmiston käytössä se tarkoittaa vasemmiston ideologiaan nukahtamista, eli merkitykset ovat päinvastaisia, kuten vasemiston jutuissa yleensäkin.

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa