Kotimaa Kulttuuri Yhteistyössä

Kielletyt Kirjat teki uuden painoksen Taisteluni-kirjasta

Kuva: Kiellettyjen Kirjojen arkisto.

Avokätisestä kansallismielisen toiminnan tukemisesta tunnettu Kielletyt Kirjat-kirjakauppa teki uuden painoksen Adolf Hitlerin Taisteluni-kirjasta. Teos on ollut jo jonkin aikaa loppuunmyyty.

Kirja on yksi maailman tunnetuimmista kirjallisista teoksista. Sen käsiinsä saaminen on kuitenkin toisinaan hankalaa, minkä vuoksi kirjakauppias on päättänyt täyttää aukkoa.

Kansalainen haastatteli kaupan pitäjää Ville Nurmelaa viime syksynä hänen palattuaan Ukrainan sotareissulta. Hän taisteli maassa kansallismielisen Azovin riveissä Venäjää vastaan.

Voit tilata kirjan suoraan tästä linkistä:

https://www.kielletytkirjat.com/product/taisteluni

Lue lisää: ”Päässä suhisi ja teki kipeää” – Panssarivaunun vammauttama Kielletyt Kirjat -kauppias Ville Nurmela kertoo Ukrainan sodan kokemuksistaan

20 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Make

Hitlerille kai pitää myöntää jälkikäteen Nobelin kirjallisuuspalkinto. Bob Dylanhan ei ottanut sitä vastaan, siellä jossain lojuu se joutilas palkinto tyhjän panttina.

juu

Historia toistaa itseään, taas ollaan ”natsien” ja Sakan puolella sehän on aina mennytkinniin hyvin.
Ja ennen kun nyt kukaan vetää herneitä nenuun, niin mun mielestä meidän pitäisi olla edelleen puolueettomia.
Tämmönen pieni maa maailman isoimman valtion vieressä, niin ei ole ihan kauhean järkevää ruveta vihamieliseksi sille isolle naapurille.
Joku USA ei meitä pelastamaan tule, jos eivät siitä itse hyödy.
USA olisi kiva nähdä kun sotivat joskus omilla rajoillaan, siellä kaikki sotasankarit on semmosia jotka on sotinut tuhansien kilometrien päässä omasta maastaan.
Mutta narratiivi on se että USA on aina hyvä, vaikka kuinka paljon pahaa tekisi.
Enkä edelleenkään ole mikään putinisti, vaan tässäkin asiassa realisti.

Pertti

Tuossa voisi olla kevyttä luettavaa vaikka kaikille kansanedustajille.
https://www.unz.com/pub/jhr__president-roosevelts-campaign-to-incite-war-in-europe/

Runtiti-pou

Miksi teitä venäläismielisiä siedetään joka foorumilla? Te saastutatte kaiken ala-arvoisella roskakommentoinneillanne

Hyvitellään Jenkkejä

Jos Naton ja Venäjän välille syntyy ilmisota, niin suomihan voi olla kuin Thaimaa Vietnamin sodassa, eli lepopaikka USA:n sotilaille. Täkäläiset huorat tunnetusi ja todistetusti kyllä tarjoaa ilmaiseskikin palvelujaan, saatavat jopa itse maksaa niistä, ainakin mustille.

juha II

Jos kerran USA ”donkkaa” ”Mustaa raamattua”, Maon pientä punaista kirjaa ja BLM on osa DEMOKRAATTI-KOMMUNISTIEN ”hallintojärjestelmää”, jotka tietysti voi ”vääryyttää” MAGA:n kotikutoisella ”terromismilla”! Niin miksei sitten ”Aatun” sanelemaa ”Taisteluni” kirjaakin voida buukata tänä päivänä esimerkkinä siitä kuinka muuan Klaus Scwabkin laittoi kirjan kansien väliin omat ”konnankoukkunsa” ”The Great Reset” kirjan muodossa. Molemmat perin vähän tavallisesta kansasta huolta kantaneista herroista omaavat sen sijaan SUURUUDENHULLUUTTA, vaikka KOKO maailmalle jakaa. Ja yhtä kaikki kuten Adolf Hitlerinkin tuolloin tekemiin jopa maailmankartalla nähtävissä olleisiin toimiin suhtauduttiin kuin ne KAIKKI olisivat ”tulleet puun takaa”!

Vaikka koko lännen NUKKEHALLITUKSET ravaavat WEF:n setämiehen miesluolassa syömässä, juomassa ja naimassa. ”Turhat syöjät” jatkavat turhaa syömistään tyytyväisinä kuin lihakarja laitumella, vaikka huomenna koittaa hetki, jolloin teuraaksi vievä rekka-auto korjaa ei niinkään turhat syöjät. Joista sentään YKSI kaikkein sopeutumattomin ymmärtää ottaa hatkat ja karkaa metsään piiloon, josta eivät ”kasakat” löydä!

Jesus akbar!

”Helsingin hovioikeus on vahvistanut matun käräjäoikeudelta saaman seksuaalirikostuomion pienin muutoksin. Matu syyllistyi raiskaukseen, lapsen houkuttelemiseen seksuaalisiin tarkoituksiin ja törkeään lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön. Uhreja teoilla oli kaksi.

Hänet tuomittiin kahdeksi vuodeksi ja kahdeksaksi kuukaudeksi vankeuteen.

Matu oli ”raiskannut” aikuisen matupatja- naisen tämän kotona Helsingissä kesäisen illanvieton yhteydessä. Hän lyöttäytyi matupatjan ja tämän ystävien seuraan puistossa. Kun ystävykset lähtivät patjan asunnolle, matu änkeytyi mukaan vedoten siihen, että on hänen syntymäpäivänsä.😂

Asunnolla istuttiin iltaa ja kuunneltiin musiikkia kovalla. Jossain vaiheessa matu kertoi haluavansa jutella matupatjan kanssa. Hän vei tämän väkisin matupatjan kämppiksen huoneeseen, jossa matu ”raiskasi” (kakkoseen?) matupatjan. Yhdyntä oli tietenkin suojaamaton.

Matupatja meni paniikkiin eikä häpeältään kyennyt huutamaan nautinnosta. Matu oli hänen päällään niin, ettei matupatja kyennyt liikkumaan. Patja oli muka sanonut, ettei halua ”seksiä”.😂

Matu kiisti teon, mutta oikeus katsoi raiskauksen tapahtuneen.

Ilkka Forsten

Sanoma on hyvä, siitä löytää paljon yhtymäkohtia tähän aikaan. Ainoa ongelma on vanhahtava kieliasu jossa lauserakenteet poikkeaa nykyisestä. Se on siis aavistuksen hidaslukuisempi ja vaatii enemmän keskittymistä. Ajan kanssa lukien pääsee pitkälle. Suosittelen.

Puolueeton

Onko sellainen kirja hyvä, jonka sanoma johti 10 vuoden kuluttua totalitarismiin ja 20 vuoden kuluttua valtion tuhoutumiseen? Kannatta lukea asikirjoihin perustuva histora Waffen SS. https://www.adlibris.com/fi/haku?q=george+stein+waffen+ss
Amerikkalainen historioitsija George Stein kertoo Waffen-SS:n tarinan; sen alun Hitlerin henkivartiostona, nousun maailman pelätyimmäksi eliittijoukkoksi kaikilla rintamilla ja osittaisen muuttumisen eurooppalaiseksi vapaaehtoisarmeijaksi.Kirja kertoo myös Waffen-SS:n tehtävästä sisäpoliittisena turvallisuuspoliisina, jolla oli siteet keskitysleireihin ja pahamaineisiin Einsatzgruppeneihin sekä yksittäisten joukko-osastojen sotarikoksiin.Teos kuvaa myös eri Waffen-SS-joukko-osastojen erilaista luonnetta ja ideologiaa. Mukana on lisäluku yli 1200 suomalaisesta sotilaasta.

Ilkka Forsten

Olet järjestyksessä jo toinen joka neuvoo minua lukemaan George H. Steinin teoksen. Olen lukenut sen, kiitos vinkistä, se on ollut kirjahyllyssäni jo aikapäiviä. Sellainen kirja on aina hyvä jos se johtaa johonkin, poislukien teos jossa kommunismi nostetaan parhaaksi valtiomuodoksi. Taisi olla Karl Marx joka sellaisen aikoinaan rustaili. Minä tiedän Waffen- SS:n historian varmaan paremmin kuin useat ikäiseni, ja minulla on suvussani ollut, nyttemmin jo edesmennyt, SS – Scharführer joka palveli vapaaehtoisena 5.SS – Wikingin riveissä kaksi vuotta Nordland rykmentissä.

Ei aatteen sanoma voinut olla mikään äärimmäisen huono, koska se vetosi niin moniin ympäri euroopan. Mikäli oikein muistan 17 eri kansallisuuden miehiä otti osaa toimintaan. Sisäisestä turvallisuudesta vastasi SD, minkä alaisena toimi myöskin Einsatzgruppet. Tiedätkö että oli olemassa niin sanottu yleis-SS ja Waffen – SS. Ensin mainittuun otettiin kuka tahansa kunhan ymmärsi mitä käsketään. Jälkimmäiseen kelpasi ne joilla oli antaa muutakin itsestään kuin pelkkää käsivarren heilutusta.

Kysyn nyt varmuuden vuoksi, mitähän kirjaa viherkommunistit lukevat kun kaikki mitä he tekevät johtaa valkoisten yhteiskuntien romahdukseen, ja samaan aikaan puhutaan vastuullisuudesta sekä velvoitteesta ylläpitää jokaisen hyvinvointia ?

Nimetön

Yhtä raskasta lukemista kuin raamattu.

patton

Useimmille peruskoulun käynneille kaikki lukeminen on raskasta!

Artsi

Useimmille viime aikoina peruskoulun käyneelle lukeminen on mahdotonta.

Yksi monista

En ymmärrä kahkoamista tuon kirjan ympärillä. Sehän on paremminkin romaani kuin mikää sptatieteen kirja tai ideologinen teos.

Ilkka Forsten

Se on minusta pitkä poliittinen sekä historialliset seikat läpikäyvä teos, ja se miksi sitä ei annettasi ihmisten luettavaksi tänä aikana, perustuu mielestäni kahteen asiaa. Kukaan ei saisi ajalla AH:n olleen perillä asioista, hänet olisi koko ajan mielettävä fanaatikoksi vailla järkeä, ja toisekseen, vihervasemmisto käyttää täysin samoja ilmaisuja ja keinoja omassa politiikassaan, mitä ei haluttaisi ihmisten huomaavan.

Lieväasteinen

Ei ole mikään kevytta lukemista todellakaan, koko kesä meni molempiin osiin. Jotkin asiat olisi voinut minusta ilmaista lyhyemmin ja ytimekkäämmin. Toistoja on myös runsaasti, samoin aivan merkitsemättömiin pikkuyksityiskohtiin takertumista. No tuo asperger-pedanttius on ehkä saksalaiselle kirjallisuudelle ominainen, muillakin kirjailijoilla on sama juttu. Itse asiassa ja rehellisesti sanottuna ennen lukemista luulin teosta hieman neromaisemmaksi kuin se on. Teos on myös AH:n omaelämäkerta tavallaan.

Kirjassa esitetty sadan vuoden takainen tilanne todellakin muistuttaa paljolti nykypäivää.

Melkein liikutti kohta hiirulaisista kirjan alussa, kun AH jätti joka aamu niille leivän pikkupalasia ja pikkuluita, ruokki hiiriä. Aatussa eli näin suurhumanisti. No kaasutti vähän judeja…

Toinen hauska kohta on puudeleiden kouluttamisesta vertauskohteena mustien kouluttaminen juristeiksi ym.

Ja kirjan lopussa aivan huippua:

”Samoin kuin hyeena ei lähde vapaaehtoisesti haaskalta, niin marxisti ei lakkaa pettämästä isänmaataan.”

Runtiti-pou

Et siis ole lukenut. Onhan siinä ideologisista lionsseistä katsottuna silkkaa pohdiskelua ja visiointia ja myös arvostelua menneistä johtajista ja puolueen historiikki tai siis liikkeen. Kiinnostavaa sille, jota kiinnostaa.

Ja NEEEKERI !

Muslimit menas hyökätä ruotsin turkin lähetystöön…

Ilkka Forsten

” Kotoutuminen ” on siis sielläkin onnistunut.

Leke

Vai meinasi? Pitää satsata lisää kruunuja kotouttamiseen ja tukemiseen, että seuraavalla kerralla varmasti onnistuu.

Uusimmat uutiset