Eurooppa Politiikka

Kommunistinen puolue suosituin mielipidemittausten mukaan Brysselissä – muslimiäänestäjien ansiosta

Belgian Työväenpuolueen logo. Kuva: Wikimedia Commons.

Brysselissä on muodostumassa kommunismin ja islamin epäpyhä liitto.

Marxisti-leninistinen Belgian Työväenpuolue on mielipidemittausten mukaan kasvanut maan pääkaupungin, Brysselin, suosituimmaksi puolueeksi muslimiäänestäjien ansiosta, ohittaen Vihreät ja Vallonian Liberaalit.

Belgian Työväenpuolue on voittanut maan muslimiväestön puolelleen äänekkäällä antisionistisella linjallaan, jota he ovat vahvistaneet Israelin ja Hamasin välisen sodan myötä. Puoluetta on myös pitkään syytelty antisemitismistä heidän kerran poltettua ortodoksijuutalaista esittävän nuken mielenosoituksessa.

Raoul Hedebouw, puolueen puheenjohtaja on kertonut tukevansa naisten hunnuttamista islamilaisittain jopa 8-vuotiaille tytöille. Vuonna 2016 kommunistit aiheuttivat kansassa suurta vihaa näiden syytettyä islamistien tekemästä Brysselin terroripommi-iskusta länsimaista ulkopolitiikkaa.

Belgiassa pidetään kesäkuussa parlamenttivaalit ja valtamedia luonnollisesti on kasvavan islamokommunismin sijaan huolissaan ”äärioikeiston” noususta, johtuen maahanmuuttovastaisen Vlaams Belang -puolueen ennustetusta kaikkien aikojen parhaimmasta äänisaaliista.

Lähde: European Conservative

4 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka

Joku tässä mättää kun muslimit ovat valmiit hyväksymään lähtökohtaisesti ateistit veljikseen ja toisinpäin. Ja se mikä siinä mättää on vasureiden naiivi oletus että he voivat tuottaa islamilaisen valtion mitä johdetaan kommunistien puoluetoimistosta.

John Quiman

Islam on poliittinen, totalitaristinen liike, joka tavoittelee valtaa, mutta on piilotettu uskonnon kaapuun.

Vappu Simanen

      Onko Belgian Työväenpuolueen tehtävä sama kuin Suomen Perussuomalaisten: Houkutella opposition äänet puolueelle, joka sitten ostetaan pikkurahalla hallituksen ohjelman kannattajaksi. — Nostetaanko sielläkin paikallisen mafian edustaja johtoon?
      Tällä tavalla taistellaan «äärioikeistoa» vastaan, sillä kun on sellainen vika, että se on aatteellinen liike, joka ei ole rahalla ostettavissa.

Viljamzon _

Kommunismi on j-ten luomus ja muslimit sitä diggaa.