Eurooppa Kulttuuri Terveys ja hyvinvointi

Ruotsi: Lääkärit jatkavat lasten murrosiän pysäyttämistä – hälytyksistä huolimatta

Kuvituskuva. Jyväskylän pride-tapahtuma, 2023. Kuva: Kansalainen.

Uusi vasemmistolainen kehityskulku, jonka mukaan lasten sukupuolta yritetään muuttaa, jatkuu – tiukemmista suosituksista ja itsemurhavaroituksista huolimatta.

Ruotsissa viime vuoden alussa otettiin käyttöön uudet suositukset lasten niin sanotuista murrosiän estohormoneista. Tämä tapahtui sen jälkeen, kun Terveyden ja hyvinvoinnin laitos oli tehnyt täyskäännöksen asiassa.

SVT:n katsauksen mukaan viime vuonna aloitti 41 uutta lasta tällaiset hormonihoidot, joiden vanhemmat – usein trendiherkät vasemmistoaktivistit – uskovat kuitenkin, että heidän lapsensa ovat syntyneet ” väärän sukupuolen” kanssa. Nämä lapset ovat 10-17-vuotiaita.

Kriitikot ovat kuvailleet hoitoa moderniksi ihmiskokeeksi, jossa lääkärit pysäyttävät lasten puberteettikehityksen.

Kyseessä on eräänlainen kemiallinen kastraatio, ja se on johtanut siihen, että lapset ovat kärsineet vakavista sivuvaikutuksista ja yrittäneet tehdä itsemurhan.

Kliinisen psykiatrian professori Mikael Landén on hallituksen toimeksiannosta tutkinut hormonien pysäyttämisen vaikutuksia.

”Johtopäätöksemme oli, että ei ole näyttöä siitä, että se auttaisi sukupuolidysforiaan tai vähentäisi masennusoireita tai ahdistusta”, hän sanoi SVT:lle.

”Olen huolissani siitä, että pahennamme tilannetta.”

Ruotsin suurin klinikka, Bup Kid, hoiti viime syksynä 51 lasta murrosiän estohormoneilla. Klinikan ylilääkäri Louise Frisén ei halua osallistua SVT:n tv-haastatteluun. Puhelimitse hän kuitenkin väittää, että on ”tulkintakysymys”, onko menetelmän puolesta näyttöä.

SVT:n katsauksen mukaan Ruotsissa yhteensä 625:lle 10-17-vuotiaalle lapselle on annettu murrosiän estohormoneja vuodesta 2012 lähtien.

Lähde: SVT, Fria Tider

9 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Peter Kreisler

Jälleen uutinen, joka varmistaa sen että minun ei tarvitse muuttaa käsitystäni vasemmistolaisista.

Ilkka

Montako estetyistä tai muutetuista oli alkuperältään mustaa, ruskeaa tai aavikkoväritystä. Uskallan näkemättä väittää ettei yhtään, joten miksi valkoisten kommarien pitää sössiä lastensa tulevaisuus silläkin tavalla ?

John Quiman

Vihervassujen ideologia on kuin uskonto ja vihervassut ovat ääriuskovaisia. Siihen pimeyteen ei valo kajasta, ei edes hämärä. He uskovat kiven kovaan, että he ovat hyviä ihmisiä ja he pelastavat lasten tulevaisuuden sekoittamalla lasten mielet omilla uskomuksillaan ja kyseenalaistavat lapsen luonnollisen tietoisuuden sukupuolestaan. Lapsille kun on helppo syöttää vaikka mitä älyttömyyksiä totena, kun ovat tarpeeksi nuoria. Osa niistä ei tartu syöttiin, mutta merkittävä osa sekoaa ja marsiin vihervassujen mieliksi sateenkaarimarsseilla ahkerasti ennen kuin lopulta monet päättävät päivänsä oman käden kautta.

John Quiman

Mengele oli näköjään amatööri verrattuna näihin nykyisiin, jotka eivät kokeile joillakin satunaisilla yksilöillä, vaan käyttävät kokeissaan suuria määriä ihmisiä ja joissain kokeiluissaan kokonaisia kansoja.

Murrosiän kemiallinen estäminen on vasemmiston harrastaman ”tieteen” ideologisiin uskomuksiin perustuvaa puoskarointia, jolla tuhotaan nuorten luontainen kehitys. Ja tätä tehdään laillisesti monissa maissa.

Kokonaisia kansoja alistettiin ”lääketieteellisen” kokeilun koekaniineiksi, kun koronaa vastaan käytiin (turhaa) taistelua ja ihmisiä rokotettiin muka koronaa vastaan, vaikka lääketehtaat tiesivät, että rokote ottaa monilta hengen, tekee monista loppuiäksi sairaita ja monet tulevat lyyhistymään hengettöminä kaduille vuosienkin päästä. Niin vaan poliitikot ja media myivät valheet ihmisille ja saivat ihmiset ottamaan myrkkypiikkejä jopa moneen kertaan.

Ilkka

Ja tänä syksynä ottavat lisää, on kuulemma tehosterokotuksen aika pikapuoliin, mutta nyt THL väittää ettei tule sivuoireita, niin väitti viimeksikin.

John Quiman

Uskomattoman härskiä touhua. Ei olisi onnistunut joskus 60- tai 70-luvuilla, jolloin oli vielä jonkin verran moraalin rippeitä jäljellä ja kansan parasta ainakin välillä ajateltiin vähän. Nyt ei ole moraalista mitään jäljellä, eikä kansan paras käy edes mielessä.

Toni Lajos

Ylen änkyttävät toimittajat voisivat asiaan paneutua, mutta ei, jymyuutista maamme äärioikeiston terroriryhmästä, joka posautti postilaatikon, joita niitäkin ammutaan ainakin uudenvuoden juhlien yhteydessä satoja, olipa kissankin tappanut, Ylen sekä maamme valtamedian mielestä ollaan tekemisissä yhteiskunnan kimppuun käymisestä, jopa suistamisesta rotusotaan. voi pyhä perk…le. Uutisoinnin valheellinen markkinointi, huuhaa tiedon valheellinen ammentaminen, vihervasemmiston mieliksi, jotta mielensä pahoittaneet aktiivit pysyvät edes hetken hiljaa.

Ilkka Manttari

Tuohan on selvä yritys ”rodunjalostamiseen” jossakin aivan kummallisessa mielessä. (loppui sanat) Käsittääkseni kenelläkään lääkärillä ei ole tuohon oikeutta. Jos lapsi on fyysisesti terve, ei hänen kehitykseensä tule puuttua. Vaikka ensin näyttäisi että eihän tuosta mihinkään ole, tilanne voi muuttua, Monet neroista eivät noin suuremmin ole olleet poliitikkojen, kirkon, tai muidenkaan yhteisöjen suosiossa, vaikutus yhteiskuntaan ja tieteeseen on kuitenkin ollut suuri.

Ilkka

No nyt selvisi miksi minua kohtaan tunnetaan hylkimisreaktioita Fb:n puolella, olen nero.

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa