Eurooppa Maahanmuutto Muu maailma Politiikka Uutiset

Leicesteristä ja Birminghamista tulee ensimmäiset Britannian kaupungit, joissa on ”vähemmistöenemmistö”

Kuvituskuva: Piqsels (CC0-lisenssi).

Näistä kahdesta kaupungista on tullut supermonimuotoisuuden keskuksia Britanniassa.

Leicesteristä ja Birminghamista on tullut ensimmäiset kaupungit Britanniassa, joissa etniset vähemmistöt muodostavat nyt enemmistön väestöstä, ilmenee Kansallisen tilastokeskuksen (ONS) tiistaina julkaisemista uusista väestölaskentatiedoista.

Maaliskuun 21. päivänä 2021 tehdyn Englannin ja Walesin viimeisimmän väestönlaskennan aikana kootut tiedot paljastivat, että Englannin toiseksi suurimmaksi kaupungiksi nimetyssä Birminghamissa on nyt vähemmistönä 48,6 prosenttia valkoisiksi itsensä tunnistautuvia.

Lähes kolmannes Birminghamin väestöstä (31 prosenttia) määrittelee itsensä aasialaiseksi tai aasialaisbrittiläiseksi, kun taas 11 prosenttia on mustia, mustia brittejä, karibialaisia tai afrikkalaisia. ”Seka- tai monietnisiin ryhmiin” kuuluvia on 4,8 prosenttia väestöstä, ja ”johonkin muuhun etniseen ryhmään” kuuluvia on 4,5 prosenttia.

Kuva:: Office for National Statistics, Census 2021

Etnisten ryhmien tarkempi tarkastelu paljasti, että kaupungin suurin yksittäinen etninen vähemmistöryhmä oli pakistanilaiset, joiden osuus kaupungin väestöstä on 17 prosenttia.

Samanlainen tilanne oli myös East Midlandsin Leicesterin kaupungissa, jonka asukkaista 40,9 prosenttia oli valkoihoisia.

Suurin etninen ryhmä kaupungissa oli aasialainen tai aasialainen brittiläinen, 43,4 prosenttia. Mustia, mustia brittiläisiä, karibialaisia tai afrikkalaisia oli 7,8 prosenttia kaupungin väestöstä, kun taas ”seka- tai useita etnisiä ryhmiä” oli 3,8 prosenttia ja ”jokin muu etninen ryhmä” 4,1 prosenttia.

 

Kuva: Office for National Statistics, Census 2021

Leicesterin suurin etninen ryhmä on kaupungin intialainen väestö, jonka osuus väestöstä on 34,3 prosenttia. Tämä on jopa suurempi kuin suurin valkoisten alaryhmä eli valkoiset englantilaiset, walesilaiset, skotlantilaiset, pohjoisirlantilaiset tai britit (33,2 prosenttia).

Joissakin englantilaisissa kaupungeissa valkoisten vähemmistö on ollut jo vuosia, kuten Sloughissa (36 prosenttia), Lutonissa (45,2 prosenttia) ja useissa Lontoon kaupunginosissa.

Englanti ja Wales ovat nyt kristittyjen vähemmistömaita

Ensimmäistä kertaa alle puolet Englannin ja Walesin väestöstä, jotka vastasivat vapaaehtoiseen uskontoa koskevaan kysymykseen, ilmoittivat olevansa kristittyjä.

Vain 27,5 miljoonaa eli 46,2 prosenttia uskonnollisina itseään pitävistä kuvasi itseään kristityksi, mikä on 13,1 prosenttia vähemmän kuin vuoden 2011 väestönlaskennassa, jolloin heitä oli 33,3 miljoonaa.

ONS raportoi kuitenkin, että ”kristitty” oli edelleen ”yleisin vastaus uskontokysymykseen”.

Niiden osuus, jotka ilmoittivat olevansa ”uskonnottomia”, kasvoi 12 prosenttia vuoden 2011 väestölaskennan tiedoista 37,2 prosenttiin, kun taas muslimien osuus kasvoi 3,9 miljoonaan eli 6,5 prosenttiin väestöstä ja hindujen osuus kasvoi miljoonaan eli 1,7 prosenttiin väestöstä.

Englannin ja Walesin suurimmat muslimiosuudet olivat Blackburn and Darwenissa (35 prosenttia), Lutonissa (32,9 prosenttia), Redbridgessä (31,3 prosenttia), Bradfordissa (30,5 prosenttia) ja Birminghamissa (29,9 prosenttia).

Lontoo oli puolestaan vuonna 2021 edelleen Englannin uskonnollisesti monimuotoisin alue, sillä yli neljännes (25,3 prosenttia) kaikista tavallisista asukkaista ilmoitti muun uskonnon kuin ”kristinuskon”, ONS raportoi.

Lähde: Remix

34 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Issuj oha-allah

Juutalaset valmistavat keenereineen maaperää väestönvaihdolle.
https://xhamster.com/videos/collection-of-massive-black-cocks-shafting-and-ramming-xhaQm0Y

John Quiman

Tarinoissa: ”Back to the Future”. Todellisuudessa: ”Back too the Stone Age”.

ike

Olisikohan nyt yhdestoista hetki saada kasaan lainsäädäntöä joka rajoittaisi muiden kuin kantaväestön osallistumista politiikkaan. Siihenkin löytyy kyllä perusteita. Mikä oikeuttaa ihmisiä tunkeutumaan ja saamaan kaiken hyödyn maasta joka on kehittänyt itseään satoja tai tuhansia vuosia päästäkseen yhteiskuntaan joka näyttää sen yhteiskunnan kasvattien mukaiselta, noin moraalisesti ja laillisestikin. Rosvot toimivat niin. Kaikilla kansakunnilla on omat erityispiirteensä jonka takia ihmiset tuntevat olonsa kotoisaksi. Ei ole oikein viedä sitä heiltä. Tuota asiaa ei eräs poliittinen suuntaus ymmärrä vaan aina tulee jotakin mongerrusta ihmisoikeuksista tms. Ei kai se ole vaikea ymmärtää että jos niitä ei ole jossakin päin maailmaa niin kaikki eivät sitten kai niitä halua. Länsimaiset tuntevat itsensä kotoisaksi länsimaissa. En usko että kenelläkään on oikeutta tulla kertomaan että se on väärin. Ei se ole meillekään helpolla tullut. Toki on ongelmia, korruptiota ym. mutta nuo ovat käsittääkseni kuitenkin ainakin moraalisesti tuomittuja käytöstapoja, ei maan tapa, kuten monessa muussa paikassa. Tiedän että joku voi tuosta viimeisestä olla eri mieltä, mutta meillä niin saa olla.

John Quiman

Kyseessähän on hitaanlainen miehitys. Vieraat tulevat ja ottavat kaiken hallintaansa ihan vaan sillä, että lisääntyvät enemmistöksi. Sitä on vaikea purkaa, jos tilanteen siihen asti laskee. Jonkin sortin sisällisodan tapainen saattaa tulla ihan vain siksi, että kanta-asukkaat raivostuvat tilanteesta ja samalla omille johtajilleen, poliitikoilleen sekä medialle, joiden suuri kuusetus paljastuu.

Kun syntyy alueita, joissa tulijat ovat enemmistö, katoavat kanta-asukkaat. Tuloksena voi olla maa, joka on kuin tilkkutäkki ja täynnä omia pienenpieniä ”runtinaskuntiaan”.

Viimeksi muokattu 9 kuukautta sitten by John Quiman
Ilkka Forsten

Sitten voimme tehdä kuin saduissa. Saamme prinsessan ja puoli valtakuntaa.

kartsa

Maailmassa on liikaa väkeä, liikaväki tunkeutuu joka paikkaan ja tuhoaa kaiken eteensä tulevan kuin heinäsirkat. Miksei tälle asialle tehdä mitään, eikä huudeta niinkuin vihreästä siirtymästä, hiilineutraalista maailmasta, LGBT-aatteesta, intersektionaalisesta feminismistä ja kehitysavun lisäämisestä?

Onnea vaan Britannialle!

Siksi kun valtaapitävät haluavat, että kaiki menee päin seiniä. osa niistä on tosin niin tyhmiä etteivät tätä tajua (esim hallituksen tytöt), mutta peesaavat mukana ihan siitä syystä, että ovat mukana.

John Quiman

Kyllä nuo mahtuisivat omiin maihinsa, mutta niitä houkutellaan eduilla. Tottahan pummilaumat etujen perässä juoksevat ja täyttävät maan. Lähtevät kyllä, jos edut loppuvat..

Ilkka Forsten

Hagertit on siitä melko hyvä esimerkki miten parempi sosiaaliturva houkuttaa vaellukselle. Niitä lähti sukukunnittain Ruotsiin kun selvisi että Börje maksaa suurempaa sosiaalitukea kuin finskit. Ei ne mihinkään Volvolle menneet autoja kasaamaan. ( Niin, ja Volvo ei ole auto se on nykyään kiinalainen roskalaatikko.)

Masi

Toivotaan, että Ruotsin sosiaaliturva säilyy siitä huolimaatta vaikka sinne tunkee matuja eläteiksi ovista ja ikkunoista, muuten Hagertit tulee takaisin. Varmaan kasaamaan autoja Uuteenkaupunkiin.

matti mainio

Miten voi olla että valkoihoiset, lähinnä länsimaiset ihmiset antavat tämän tapahtua. Osa jopa haluaa voimakkaasti edistää ja ajaa tätä kehitystä. Omaa tuhoaan. Kuitenkin valkoihoiset kansat ovat ne, jotka ovat olleet kaiken edistyksen ja hyvinvoinnin rakentaneet.Mm. laki ja järjestys, turvallisuus, terveydenhoito, koulutus, tasa-arvo ja oikeudet, ruokahuolto jne. Muualla kuin valkoisten rotujen alueilla nämä ei ole kehittyneet koskaan.Negatiivisia asioita voisi kyllä luetella paljon.

Jouni S.

Tunneperäinen suhtautuminen asioihin (ominaista mm. meidän nykyiselle hallituksellle) johtaa tällaiseen lopputulokseen. Järkeä ei osata käyttää (tai sitä ei ole), eikä mitään riskianalyyseja päätösten vaikutuksista haluta nähdä tai pystytä tekemään.
Jokainen täysjärkinen ymmärtää, ettei koko Afrikan väkeä voida asuttaa Eurooppaan ja siksi tällaiset pyrkimykset pitää voida lopettaa heti alkuunsa. Huonoista päätöksistä kärsivät erityisesti tulevat sukupolvet, vaikka seurauksia on jo nyt jokaisen nähtävillä.
Äänestäminen mm. tulevissa vaaleissa on siksi erityisen tärkeää, jotta voitaisiin pelastaa edes se, mitä vielä on jäljellä.

John Quiman

Tässä olisi selkeä esitys siitä, miksi köyhistä maista länsimaihin muuttaminen ei ole mikään ratkaisu köyhyyteen tai muihinkaan ongelmiin.

Immigration World Poverty and Gumballs
https://www.youtube.com/watch?v=KCcFNL7EmwY

Viimeksi muokattu 9 kuukautta sitten by John Quiman
ike

Olen nähnyt tuon joskus, aikaa sitten. On yhä yksi parhaiten asiaa havainnollistavia esityksiä.

John Quiman

Olen myös nähnyt sen hyvin kauan sitten. Sain vähän aikaa haeskella, ennen kuin löysin tuon. Halusin löytää sen, koska oli minunkin mielestäni todella hyvä esitys.

murre riepunen

Meillä on saman asian tiimoilta panostettu valtavasti, etenkin vihervasemmiston kunnianhimoinen tavoite on olla tässäkin ykkönen, mutta hopealle jäätiin…tällä kertaa. Ohisalo lupaa taistella jotta meilläkin vähemistöt ovat enemmistönä, kunhan ilmastohuolilta kerkiää.

Kata

https://www.youtube.com/watch?v=ZOd9kvlaGuE

Tällä menolla se käy nopsaan kun lapset aivopestään jo kouluissa kaikkeen pashaan.

ike

Puopolo on yksi harvoista valopilkuista, mutta näkee selvästi että kädet ovat aika sidotut maikkarilla. Aika paha paikka. Vaikka ei noin virallisesti, niin kyllähän sitä aina ottaa huomioon työnantajan.

Kata

Juu huomaa sen monissa asioissa….valitettavasti.

ike

Maksamme varmaan noista ilmastohuolista vielä kymmeniä vuosia kun meillä, ei tosin maailmallakaan, poliitikot eivät ymmärrä niistä mitään. Tuossa UUSI NASA:n selvitys josta kuitenkin käy selville miten vaikeista asioista on kyse https://www.youtube.com/watch?v=U6JpmDqpzQY Jo nimi kertoo jotakin: We ware wrong. He sentään kykenevät arvioimaan uutta tietoa, meidän ituhipit eivät koskaan. Meillä hallitus ja oikeastaan kaikki poliitikot ottavat tuon ilmastouskonnon aivan kuin Jumalan viimeisenä sanana joka ei koskaan muutu. Katsokaapa tuo ja ajatelkaa miten kalliiseen uskontoon meidän hallitus (tosin koko eduskunta, säälittävällä yksimielisyydellä) on meidät sitonut kunnianhimoisilla tavoitteillaan. Vaaleihin on vielä aikaa mutta aloitan jo nyt. Älkää äänestäkö näitä nykyisiä tyhjäpäitä ensi vaaleissa mihinkään. Mitä suurempi asema, sitä pienempi mieli.

John Quiman

Ilmastouskonnossa ei tosiasioita etsitä todellisuudesta, vaan ainoastaan ideologiasta.

Kata

Olipa hyvä video kiitos.Laitoin eteenpäin….

Kata

No johan tätä on meilläKIN…päiväkodeissa ja kouluissa…

83 vuotta sitten tänään alkoi Talvisota…ja nyt ollaan tässä pisteessä….oma kansa ensin-ajattelu on vahingollista.

Sisällissotaa ja dystopiaa pukkaa

Onnea britit! Maasta tulossa kehitysmaa! Sama suunta meilläkin, valitettavasti..

Migrius Cotoutus

Globalisaatio samankaltaistaa yhteiskunnat maailman maiden keskiarvon mukaiseksi.
Suomen hallituspuolueet ja K a n s a l l i n e n Kokoomus r.p. ovat globalisaation ja valikoimattoman monikulttuurisuuden lobbareita.

John Quiman

Kun lopulta kaikki ovat yhtä sekavaa massaa, ei ole enää monikulttuurisuutta, on yksi ja sama sekamelska kaikkialla.

Ilkka Forsten

Monikulttuurisuus sekamelska, jossa kuitenkin osataan ongelmista syyttää valkoisia.

Sikke

Monikultturista seuraa kaaos, kaaoksesta anarkia, anarkiasta jakaantuminen klaaneihin, vasta sitten alkaa massatappo ja väestönvähennys. Ruotsissahan sitä jo pienimuotoisesti harjoitellaan, takavuosina Ruandassa ihan tosissaan. Näin se kehitys etenee ja olot senkun paranee, Elon Musk ottaa avaruusarkkiinsa valitut ja lentää Marsiin.

Risto

Nythän Britanniaan on tosi vaikea päästä edes töihin joten yrittävät ilmeisesti muuttaa syntynyttä vahinkoa. Pääministeri tosin taitaa olla intisata tai pakistanista.

Nationalisti

Ajatelkaa, silti meillä on ihan valtakunnan johtopaikoilla tyyppejä, jotka edelleen kiistävät väestönvaihdon.
Tämä kaikki on tietoista, tarkoin harkittua ja suunniteltua toimintaa valkoisen väestön korvaamiseksi.

Kyseisissä kaupungeissa ei ole enää mitään mahdollisuuksia kansallisradikaalien puolueiden pärjätä, vaikka kaikki valkoiset antaisivat heille äänensä, he eivät tule koskaan saamaan enemmistöä äänistä.
Tämä sama tulee olemaan edessä nykykehityksellä monissa Euroopan kaupungeissa, miettikää hyvät ihmiset mihin tämä kaikki tulee johtamaan.

patton

Suomen entisen tasavallan johtopaikat ovat jo lähes 30 v olleet miehitettyjä oman kansan vihollisilla!

jep

Zillä lailla.
Etelä-afrikka oli ennen brittien hallussa, mutta nyt Britanniaa odottaa Etelä-afikan kohtalo.

Ilkka Forsten

Huono juttu että Winston ” suursilli ” ei ole enää mukana pelissä. Hänellä oli kokemusta buurisodasta. Kun taas Charlesilla on taustalla hevospooloa. Prenikoita rintamus vääränä vaikka ei ole ollut yhdessäkään sodassa.

Sikke

”Suursilli” oli pääministeri, Charles taas Englannin nykyinen kuningas. Samanlainen saamaton ”Yrjö” siellä oli kuninkaana Suursillinkin aikaan.

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa