Kulttuuri Muu maailma Rikos

Libs of TikTok aikoo haastaa Big Techin oikeuteen – estettiin Twitteristä trans-lasten kohdunpoistoleikkauksien paljastamisesta

Kuva: Unsplash /(CC0).

Radikaalivasemmistolaisten törkeän käytöksen paljastamisesta tunnetun suositun Twitter-tilin Libs of TikTok takana oleva Chaya Raichik sanoo haastavansa sosiaalisen median alustan oikeuteen, jos se estää hänet pysyvästi. Raichik lupasi oikeudellista sotaa äärivasemmistolaista Piilaakson yritystä vastaan blogikirjoituksessaan sen jälkeen, kun hänet viimeksi hyllytettiin ”vihamielisen käytöksen” vuoksi, minkä hän kiistää jyrkästi.

Twitter hyllytti Libs of TikTokin viime viikolla niin sanotun ”vihamielisen käytöksen” vuoksi sen jälkeen, kun tili jakoi puhelutallenteen Children’s National Hospitalin henkilökunnasta, joka kertoi sairaalan tekevän transsukupuolisuuteen liittyviä hysterektomioita (kohdunpoistoleikkauksia) alaikäisille.

”Minut hyllytettiin aiheettomasti Twitteristä seitsemäksi päiväksi sen jälkeen, kun olin paljastanut sairaalan, joka myönsi suorittavan sukupuolenkorjaavia kohdunpoistoleikkauksia terveille alaikäisille”, Chaya Raichik sanoi lauantaina blogikirjoituksessaan. ”Sanon ’virheellisesti’, koska hyllytykseni syyksi ilmoitettiin vihamielinen käytös. En ole syyllistynyt vihamieliseen käytökseen. Raportoin tarkasti totuuden.”

”Suurin fanini Taylor Lorenz kirjoitti eilen minusta toisen jymyjutun väittäen, että Twitterin johtajat kohtaavat ’sisäistä painostusta joidenkin työntekijöiden taholta reagoida aggressiivisemmin’ tiliini”, hän lisäsi.

Aiemmin tänä vuonna Washington Postin teknologiakolumnisti Taylor Lorenz paljasti alun perin anonyyminä pysytelleen Raichikin henkilöllisyyden suositun Twitter-tilin omistajaksi väittäen, että ”kaikesta päätellen kyseessä olisi voinut olla ulkomaalainen toimija”.

”Ainoa seitsemän päivän bannaamista aggressiivisempi asia olisi tilin pysyvä käyttökielto. Mutta jos niin käy – jos he kieltävät tilini vihamielisen käytöksen vuoksi, vaikka olen vain raportoinut faktoista – haastan heidät oikeuteen sopimusrikkomuksesta”, Raichik jatkoi blogikirjoituksessaan.

”Aion myös nostaa kanteen Kalifornian osavaltion lain ja Kalifornian perustuslain nojalla”, hän vahvisti.

Twitter keskeytti Libs of TikTokin toiminnan seitsemäksi päiväksi sen jälkeen, kun tili oli julkaissut äänitallenteen puhelinkeskustelusta Children’s National Hospitalin henkilökunnan ja Raichikin välillä. Raichik esitti puhelimessa 16-vuotiaan, sukupuolidysforiasta kärsivän lapsen vanhempaa ja halusi varata ajan konsultaatioon, jotta alaikäiselle voitaisiin tehdä kohdunpoisto.

Puhelinkeskustelussa työntekijän kuullaan väittävän, että sairaala on tehnyt transsukupuolisuuteen liittyviä leikkauksia alaikäisille, myös alle 16-vuotiaille lapsille.

Kuuntele puhelu alta:

Lähde: Breitbart

44 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
tiina

Kohdunpoisto on ison kynnyksen takana saatavilla naisille jotka lääketieteellisesti tarvitsevat sitä. Siinä voi seurauksena tulla sisäelinten, kuten virtsarakon tai suolen laskeumaa, kun kohtu ei ole enää tukemassa niitä. Toisaalta kohdunpoiston voi saada silloin jos on itse kohdunlaskeuma tarpeeksi vakava tai vaikka myoomia häiritsevästi kohdun seinämissä ja parinkin naisen olen kuullut sanoneen että se paransi suuresti elämänlaatua, kun kuukautiset olivat liikaa elämänlaatuun negatiivisesti vaikuttavia. Tietävätköhän tähän operaatioon suostuneen teinit, mitä sivuvaikutuksia tästä voi tulla?

juha II

Maailma on yhtä saastainen paikka kuin Kalkutan viemärijärjestelmä jote EI ole!

Ilkka Forsten

Tein kisällin työnäytteeni Kalkutan konepajalla.

John Quiman

Minä tein sen Kilkutan konepajalla. Vieläkin aina kilkuttaa, kunhan on tehty opitulla tavalla oikein. Sinulla kai moottorit kalkuttaa?

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

😀

Ilkka Forsten

Talviseisokin jälkeen kyllä kilkuttaa hetken kun käynnistetään, hydrauliset venttiilinnostimet tuppaa valumaan tyhjiksi ja siinä on syy kilkutukseen, Kalkutusta en ole havainnut, mutta yksi ylimääräinen ääni katosi kun vaihdoin uuden laturin vanhan tilalle.

Kata

😀

Kata

https://www.foxnews.com/us/lori-lightfoot-doubts-gov-abbotts-faith-migrant-buses-arrive-chicago-professes-christian?utm_campaign=later-linkinbio-foxnews&utm_content=later-29411001&utm_medium=social&utm_source=linkin.bio

Ei paremmin tekopyhyyttä voi enää näyttää…ja tämä ”henkilö” on yksi näistä transsuaatteiden kannattajista.
”Sanctuary City”,todellakin…Chigaco….

John Quiman

Aika järkyttävää. Tuhotaan lapsen tulevaisuus iässä, jossa lapsella ei ole harmainta aavistusta siitä, mihin on ajautunut. Ja kaikki kulttuurimarxismin hedelmänä syntyneiden ideologisten hullutusten vuoksi. Tämä on pahimmasta päästä mitä voi kuvitella.

JFK

Oma elämä kannattaa ottaa sen verran tosissaan, ettei tarvitse koskaan katsoa yhtä ainoata tiktok-videota. Vuosimiljoonien saatossa ihmisen genomi on parantunut, jotta meistä tuli, mitä me olemme ja lopputulos on, että kehityimme tällaisiksi, jotta voimme katsoa tiktok-videoita?

Jupi

Juu, ja kannattaa lukea tiktokin sopimusehdot ennen kuin asentaa laitteelleen

Eka Kettunen

WW2 aikaan saksalainen tohtori J. M suoritti ns. parantavia toimenpiteitä aatteen palon voimalla, aivan kuten nämä nykyiset vasemmistolaiset.

Ihmiskunta tuomitsi nämä teot jyrkästi. Missä viipyvät NYT lasten ja nuorten oikeuksien puolustajat ? Jopa UNICEF vaikenee kuin muuri muiden joukossa, maailmassa on nyt jotain todella pahasti vialla.

John Quiman

Taisi olla 70-luvulla, kun Ruotsissa lopetettiin kehitysvammaisiksi katsottujen leikkeleminen kyvyttömäksi jatkamaan sukua. Se oli osa rodunjalostusta, joka oli Ruotsissa aloitettu hyvin varhain ja maailman ensimmäinen rotubiologinen instituutti perustettiin Uppsalaan 1909. Ruotsalaisen rodunjalostustieteen opit kiinnostivat natseja 30-luvun Saksassa ja ne arvostettiin korkealle. Niihin pohjautuivat sittemmin saksalaiset käsitykset rodunjalostuksesta.

Monenlaista on ollut ja tämä nykyinen suvakkilan sukupuolenvaihdokset kuuluvat samaan sarjaan.

Tassos

Itse asiassa kysymyksessä on ehkäisy- toimenpide. Samaa metodia meilläkin voisi käyttää. Jo kohtuullisella mielikuvituksella varustettu lukija löytää helposti kiitollisia kohteita.

Ja etenkin kohteen naapurit !

Eka Kettunen

Ihan hirveää, viattomilta tyttölapsilta poistetaan kohtu. Toivottavasti tuollainen sairaala henkilökuntineen ja lasten vanhemmat laitetaan vankilaan tekostensa takia.

JFK

Nyt pitää vain toivoa, että Darwin oli oikeassa, vaikka se julmaa onkin. En tiedä, onko joku tutkinut tätä, mutta olisi kiva tietää, kuinka monesta sellaisesta lapsesta tulee normaali kansalainen, jonka vanhemmat ovat uhranneet hänet nuorella iällä jonkun hörhöideologian alttarille. No, onhan noita uskonnollisia vankiloita, joista jotkut ovat selvinneet, mutta kohdunpoisto on sen verran aika radikaali uskontopohjainen rituaali, että se painii aivan omassa sarjassaan (silpomisporukan kanssa).

John Quiman

Melkoisia hirviöitä ovat, joten erityksiin laittaminen olisi tarpeellista.

Kata

Ja tämän sadistisen karmeuden paljastajaa syytetään ”vihamielisyydestä” eli ollaan jo sellaisessa tilanteessa että mikä tahansa voi johtaa pidätykseen missä tahansa.Kuin Kiinassa,katoat ”uudelleenkoulutukseen”….
Eikö hemmetti ihmiset tajua mitään??

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Kata
John Quiman

Rikoksen paljastaja on vihamielinen, kun hän paljastaa rikoksen, joka palvelee leftistien ideologisia päämääriä. Sama koskee vaalipetoksia ja vähän muitakin rikoksia.

Mafiakin on hyvin loukkaantunut, jos niiden rikoksia paljastetaan. Hekin reagoivat jyrkästi ja pyrkivät eristämään paljastajan elämästä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

Totta ja niin etovaa…
https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000009041538.html

Ja niin on tämäkin meidän ”liiterimme”sekä muidenkin mussukoiden ja massukoiden ministeriemme toiminta,aivan järkyttävää.

Eli köyhät eläkeläiset eivät ole ”haavoittuvaisia” meidänkään maassamme.Vain adonikset aavikoilta…

juu

Homot ym on tainnut mennä muodista? Nykyään kun näköjään joka tuutista rummutetaan transuilua.

korttipakka

Onni onnettomuudessa: koska homoseksuaalisuus on jo niin ”last season”, ei Haavistolla ole enää mahdollisuutta nousta presidentiksi.

Timppis

Mitä jos pekka pukeutuukin mekkoon tahi peräti burghaan.

Tuumailija

Silloinhan hän ei ole enää Pekka vaan Einari by mekko.

Ilkka Forsten

Paitsi jos poistattaa kohtunsa..

Jerry Cotton

Mielenterveysongelmat periytyvät jollain tasolla, joten mikä tässä oli ongelma? Sekopäät kastroivat sekopäistä jälkikasvuaan. Tulee ihan mieleen kommunistit ja natsit, jotka tekivät etnisiä puhdistuksia. Onkohan tämä nyt sitä parempaa puhdistusta?

Telluksen tallaaja

Vähemmän transuja tulevaisuudessa, kun tuhoavat sukupuolensa.

John Quiman

Tapa tuokin on nähdä asia. Vähän kyynisempi, mutta totta kuitenkin.

Nimitykset oikein

Jaa… Minä jo luulin että lapsille mutta sentään 16 vuotiaille nuorille.

Lapsihan on ennen puberteetti-ikää oleva henkilö. Puberteetissa ne muuttuvat nuoriksi. Vai puhutaanko yleisesti että lapset ajavat autoa? Suomessa on monta 17 vuotiasta joka ajaa autoa mutta joka nykykielen mukaan ei ole aikuinen vaan olisi siis lapsi. Tai saako lapsi polttaa tupakkaa tai juoda alkoholia? Entäs teini-lonkerot sitten?

Nuoret/teinit on ihan eri asia kuin lapsi. Turha jeesustella nimityksellä.

Irmeli

Ville Rydman se kuulemma seurusteli alaikäisten 16v kanssa, sillä ”jeesusteltiin” joka praavadan sivulla (pilattiin ura), mutta no jossain piireissähän miespuoliset ”tulijat” on alaikäisiä vielä 40 vuotiainakin…Se näyttää aina olevan mistä sitä kukin katsoo ja kuka. Toisilta se näyttää olevan hyväksyttävämpää kun toisilta…onko 16v muka valmis itse päättämään,eikä sitä oikeutta ole vanhemmillakaan, että kohdun saa vielä kun on ihqua olla transu..SAIRASTA ja rikollista.

Nimitykset oikein

12 vuotiaalla on lain mukan oikeus päättää omista asioistaan. Ei kaikista, mutta pääosin omasta elämänsä kulusta. 12 vuotias voidaan vielä lukea lapseksi, mutta ei enää 16 vuotiasta.

Sitöäpaitsi, jos Rydman ja nuorikko pitivät toisistaan niin mitä sitten? Oma vaimonikin aloitti seksielämänsä 13 vuotiaana (Neitsyt Mariakin sai Jeesuksen 13 vuotiaana) eikä edes minun kanssani. Mutta joskus nuorna vitsa väänneettävä.

John Quiman

Turhan paljon tuijotellaan ikään. Jos jotkut voivat hyvin keskenään, mitä siinä on toisilla sanomista. Kovasti monet tietävät, miten saadaan aikaiseksi onnistunut avioliitto ja millainen sen tulee olla. Silti avioerot ovat yleisempiä kuin koskaan. Tosiasiassa hyvin harva suhde on todella hyvä, mutta tuntuvat kaikki tietävän ja osaavat neuvoa toisille miten hyvä suhde saadaan aikaiseksi.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

Minun lapseni olivat 16v ikäisinä yhä lapsia…olivat sitä vielä 18v vanhanakin vaikka ajokortin saivatkin.Ei siinä iässä,siis 16v ole mitään käsitystä maailmasta jossa he kokevat tällaistakin hirvittävää toimintaa kuin kohdunpoisto.Niin radikaali toimenpide ihmiselle jolla murrosikä on yhä kesken.
Ja onko se tyttö sitten poika?Voi helevattu sentään,ei ,hän ei ole enää kuin olio.Ei kasva tuosta vaan pippeli tai eikä pallit.
Kun se on kova juttu aikuisenakin vaikka joskus välttämätön teko mutta eri syystä kuin nämä oksettavat transsi-ihmiset operoivat.

John Quiman

Lapsia huijataan kertomalla, että sukupuoli ei välttämättä ole se, mikä on ilmeistä kehosta päätellen. Sekoitetaan pää valheilla sukupuolten runsaudesta ja sen päälle rohkaistaan vaihtamaan sukupuoli, vaikka sukupuolta ei voi muuttaa – sen voi vain tärvellä.

Raaka petos.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

Näin raakaa petosta tosiaan ja ihmiset vain ohittavat asian,suurin osa!En voi ymmärtää!

John Quiman

Wiki osaa kertoa:
”Lakikielessä lapsi määritellään usein alle 18-vuotiaaksi. Siten lapsi on monen maan kannalta alaikäisen synonyymi. Suomen lastensuojelulaki pitää lapsena alle 18-vuotiasta.”

Käytännössä esim. 16-vuotiasta ei kai sanota lapseksi, ainakaan Suomessa. Jos sitä kysytään 16-vuotiaalta, niin ei kyllä taatusti ole lapsi.

Mutta iästä riippumatta vanhemmat puhuvat heidän lapsistaan.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

Kuinka raakaksi vielä mennään?On tämä niin hirveää aikaa ettei uskoisi että länsimainen ihmiskunta on muka sivistyksen kehto!
Joe ,ketkä ne onkaan extreme-jengiä??????
Hyvä luoja siis alle 16v teinille kohdun poisto…siis ettei tunne olevansa tyttö jaa mutta kohtu poistetaan…miten halavatussa siis ei ole tyttö väitti nuo riemunkirjavat per-ceet mitä tahansa!Nyt taas niin suututtaa ja surettaa!

Karseaa miten sukupolvi pilataan ja saatetaan johonkin laitokseen lopulta.

Ilkka Forsten

Ne joiden mielestä nyt tehty on vain tasa-arvoista ja ihmisoikeuksien puolustamista, ovat kaikki MT – potilaita. Leikillään voisi sanoa etttä mt potilaiden annetaan määritellä terveille mitä hoitoja tarvitaan että heistäkin saadaan psykiatrin luona ramppaajia. Tämä maailma tulee vielä kaatumaan eikä siihen enää mene pitkää aikaa. Tyhmyys on tiivistynyt nyt siihen asteeseen jossa on vain kaksi mahdollisuutta. Päättää poliittisesti ja voimalla ettei tätä enää suvaita, tai leikkiä idioottia idioottien kehässä, kuvitellen että oman elämän saa kuka tahansa pilata sillä sen vastustaminen olisi rasismia.

Kata

Täsmälleen samaa mieltä.Aikanaan joku uusi Victor Hugo kirjoittaa näistä sairaista ajoista ja uskon että paheksuntaa riittää,nimenomaan näiden silpomisten takia ja kaiken muunkin mitä nyt näemme ja koemme.
En vieläkään oikein usko että näin raakalaismaista toimintaa pidetään hienona asiana…joissain ”piireissä”.

John Quiman

Vuosikausia sitten, kun katselin maailman menoa, mietin, että onkohan hullujenhuoneissa lukot väärällä puolella ovia.

Ilkka Forsten

Ne pitäisi olla molemmilla puolilla, ja vielä vaikeammaksi menee jos kyseessä on pyöröovet.

Kata

😀 Pakko nauraa vaikka asia on vakava mutta mielikuva tuosta…hoitaja ottaa kiinni ja päinvastoin…Chaplin tekis hyvän leffan mutta on jo muualla.

Ilkka Forsten

Kerron sinulle tarinan oikeasta elämästä, joka on siis tapahtunut. Joskus kuusikymmenluvulla erään sukulaiseni vaari oli menossa lääkäriin, ja hänelle laitettiin saattajaksi pikkutyttö joka osaisi reitin kun vaarilla oli vähän ilmansuunnat niin ja näin. Perillä sitten istuttiin odotushuoneessa, ja kun lääkäri astui esiin ilmoittamaan että seuraava potilas olkaa hyvä, niin hän kysyi saman tien mikäs pikkutyttöä vaivaa, ja sai vastauksen. ” Ei mikään, minä tässä vaan olen saattamassa vaaria lääkäriiin.”

Kata

Ihana tarina!