Eurooppa Maahanmuutto Rikos

Maahanmuuttajajengi pahoinpiteli raa´asti kaksi nuorta – toinen uhri akuutissa hengenvaarassa

Kuvituskuva: Kuvakaappaus/Youtube.

Saksan poliisit ilmoittivat kannustaneensa maahanmuuttajajengin jäseniä ”ilmoittautumaan vapaaehtoisesti”.

Saksan poliisi on käynnistänyt vetoomuksen noin 10 maahanmuuttajamiehen jengin löytämiseksi, jonka epäillään toimittaneen kaksi nuorta uhria sairaalaan sunnuntai-iltana tapahtuneessa raa’assa pahoinpitelyssä.

Välikohtaus sattui Nordrhein-Westfalenin Bad Oeynhausenin kaupungissa noin kello 01.30 yöllä, kun joukko nuoria maahanmuuttajia kohtasi kaksi 19- ja 20-vuotiasta miestä kylpyläkaupungin puistossa.

Syyttäjänvirasto selitti, kuinka epäillyt löivät uhreja maahan ennen kuin potkivat heitä, kun he makasivat puolustuskyvyttöminä maassa.

Kun silminnäkijät olivat soittaneet poliisille, ryhmä käveli rikospaikalta rennosti kohti kaupungin keskustaa.

Bielefeldin poliisipäämajan lehdistötiedotteen mukaan maahanmuuttajajoukkoon kuului noin 10 henkilöä, jotka kaikki olivat 19-20-vuotiaita miehiä. Poliisi kuvaili heitä ”etelämaalaisiksi”, jota käytetään Saksassa usein kuvaamaan maghreb- tai arabitaustaisia miehiä. Jotkut olivat pukeutuneet Adidaksen suunnittelemiin verkkareihin.

20-vuotias uhri joutui sairaalaan kriittisessä tilassa saatuaan useita vakavia päävammoja. Hän on viranomaisten mukaan ”akuutissa hengenvaarassa”.

Bielefeldin syyttäjänvirasto ja Bielefeldin poliisin henkirikosyksikkö ovat aloittaneet tutkinnan ruumiinvammoista ja törkeän henkirikoksen yrityksestä, johon liittyy vakavia ruumiinvammoja.

Poliisin mukaan maahanmuuttajajengin jäseniä on kehotettu antautumaan vapaaehtoisesti, mutta tällaista tarjousta ei ole vielä esitetty.

Lähde: Remix News

3 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
John Quiman

Yksi tavattoman monista tapauksista, mutta hallinto, media ja poliisitkin ovat olevinaan ikään kuin mitään vakavampaa ei olisi tapahtunut.

Toni Lajos

Vapaehtoisuuteen perustuvaa rikosten selvittäminen, uusi suuntaus, joka taatusti ottaa meilläkin jalansijan saman tyylisten rikosten selvittämisessä. Yle pitää tätä tapaa mullistavana, en ihmettele vaikka nämä vekkihameisiin ahtautuneet toimittajat pitävät ideaa omanaan.

Ruoste Iskee

Nergi voi tulla kertomaan ketkä oli asialla, se tietää kaikkien tulijoiden taustan..”kuulemma”.

Uusimmat uutiset