Eurooppa Kulttuuri Maahanmuutto

Massiivinen siirtolaisproomu on telakoitunut Ison-Britannian Portlandin pienelle saarelle – paikalliset ovat raivoissaan

VIDEO: Massiivinen siirtolaisproomu on saapunut pienelle brittisaarelle, mikä on aiheuttanut raivoa paikallisten keskuudessa, koska he ovat huolissaan jo ennestään rajallisten resurssien kuormituksesta, vaikutuksesta terveyspalveluihin ja matkailualaan kohdistuvista rasitteista.

Eräs nainen kertoo videolla, kuinka vaikeaa on päästä hammaslääkärin tai lääkärin vastaanotolle, koska resurssit eivät riitä. Alueen väkiluku on pieni.

”Täällä Portlandissa on vain 13 000 ihmistä. Miksi heidät tuodaan tänne?
Täällä ei ole tarvittavaa infrastruktuuria. Luulen, että paikalliset resurssit venyvät liikaa”, nainen pohtii huolestuneena.

Lontoon ja Liverpoolin kaltaiset paikat ovat kaikki kieltäytyneet ottamasta proomua vastaan. Portlandin pieni saari kamppailee uuden siirtolaisväestön vastaanottamisen ongelmien kanssa. Terveyspalvelut ovat suuri ongelma.

Eräs toinen nainen kertoo videolla myös terveyspalvelujen ongelmista.

”Meillä on vaikeuksia. Kamppailemme saadaksemme lääkäriaikoja. Ja he kaikki
pääsevät lääkäreillemme ennen meitä. Portland ei ole ottanut sitä lainkaan huomioon. Palvelujemme resurssit ovat jo nyt äärirajoilla ja he tuovat tänne proomun, jossa on 500 ihmistä.”

Nämä uudet tulokkaat asetetaan myös paikallisten asunnottomien edelle.

Videolla haastatellaan myös erästä paikallista miestä, joka on huolissaan asuntotilanteesta.

”Näyttää siltä, että he menevät asuntojonossa britannialaisten edelle. Turvataloissa on 237 000 koditonta, joista 100 000 on lapsia. Mitä hallitus tekee heidän hyväkseen? Tähän he silti haaskaavat rahaa.”

Ongelma ei ole vain palvelujen resurssien puute vaan myös väestörakenteen ja kulttuurin radikaali muuttuminen

”Heillä on valtavia kulttuurieroja täällä oleviin ihmisiin verrattuna. He tulevat tänne, ja kaikki tulee olemaan sen jälkeen heidän kulttuurinsa mukaista. Se ei välttämättä ole kovinkaan hyvä asia”, sanoo nainen videolla.

Kuten muissakin paikoissa eri puolilla Isoa-Britanniaa ihmiset eivät koskaan sanoneet haluavansa tätä kehitystä.

”Mielipiteeni proomusta on se, että Portlandin satama on tehnyt häpeällisen teon
tekemällä sopimuksen hallituksen kanssa kuulematta Portlandin asukkaita, ilman suostumusta ja ilman minkäänlaista harkintaa”, toinen nainen toteaa.

Matkailualalle aiheutuvat rasitteet ovat myös suuri tekijä paikallisille asukkaille.

”Heidät kaikki laitetaan busseihin ja kuljetetaan Weymouthiin, joka on rankattu yhdeksi maailman parhaimmista rannoista. Me olemme viiden parhaan kärkisijoilla Euroopassa. Millainen vaikutus sillä on paikallisyhteisöön?” nainen pohtii.

Paikalliset tuntevat itsensä petetyiksi Ison-Britannian sisäministeriön
ja paikallisten poliitikkojen toimesta.

”Olen keskittynyt siihen seikkaan, että Portlandin satama ja Langham Industries ovat tehneet sopimuksen suljettujen ovien takana, tienaavat tällä paljon rahaa, mikä on täysin häpeällisiä. He ovat ahneita. He ovat rahastaneet tällä ottamatta huomioon meitä asukkaita. Häpeällinen sopimus, jonka he ovat tehneet sisäministeriön kanssa. Dorsetin neuvosto antoi täysin periksi ja he vain hyväksyivät sen. He eivät ole mielestäni taistelleet tarpeeksi vastaan. Mielestäni se on myös häpeällistä”, nainen toteaa.

Pienemmissä kaupungeissa ja maaseudulla asuvat britit tuntevat, että heistä on tullut
kaatopaikka maan kasvavalle maahanmuuttajaväestölle koska paikallisille suunnattuja palveluja on leikattu jo vuosikymmeniä.

”Mitä ne 500 tylsistynyttä miestä tekevät, kun heillä ei ole juuri lainkaan rahaa. Ja he ovat periaatteessa yleisiä huolenaiheitani. Ja taloudelliset ongelmat, tuskin saamme ajanvarausta paikallisesta terveydenhuollosta. Mitä 500 miestä aikoo tehdä? Joudummeko siirtymään syrjään heidän vuokseen? Avataanko heitä varten vanha sairaala, jota he eivät avaisi paikallisyhteisölle?”, mies pohtii.

Britannian nettomuutto kasvoi ennätykselliseen 504 000:een vuonna 2022. Eikä tälle kehitykselle loppua näy brittiläisten kannalta.

Lähde: Remix

7 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
n/a

Ainahan joku voisi, en viitsi edes sanoa mut lähteehän se proomu kuljeksii jos sen irrottaa laiturista. Nimittäin sitä ennen ei kannata sitä upottaa.

Ilkka Manttari

Taas vähän vierestå, kannattakaa viherpiiperöitä: https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/2fec34fe-ff5d-4599-a8cf-e841eeed141f. 😂😂😂

ilkka

Katselin eilis-iltana dokkarin USA:sta. Siinä oltiin yhdeksi köyhimmistä osavaltioista nimetyssä Etelä – Virginiassa. Erikoista on että miltei koko populaatio äänestää rebuplikaaneja vaikka on ollut aiemmin demokraatien äänestäjäkuntaa. Eräs nainen jota haastateltiin sanoi olleensa demokraatti vuosikymmenet, mutta sitten hän havahtui näkemään sen ettei kyseinen puolue ole enää se mihin aiemmin asemoiduttiin. Nykyisessä tilanteessa hän kutsui demokraatteja liberaalikommunisteiksi joille ei amerikalaisten asiat enää näytä kuuluvan lainkaan. Kaikki pyritään hävittämään ja arvomaailma romuttamaan. Poliittisen agendan tarkoitus ei olekaan enää toimia amerikkalaisten etuja ajavana ryhmänä, vaan totaalisen tuhoamisen ja sosialismin tarjoilemisen ongelmien ratkaisuksi.

Miten tämä kaikki kuulosti niin kovin siltä samalta mitä kuullaan läpi euroopan, ja suomessa siitä on tehty jo liki uskonnon kaltainen kultti mitä ei saa kyseen-alaistaa. valkoisten kansalaisten elintason tuhoaminen, kurjuuden lisääminen ja loiseläjien hyysääminen on tärkein asia, vaikka ollaan olevinaan ” työväen ” asialla. Miten viherkommunistit ovat hoitaneet valkoisten yhteiskuntia ? he ovat tehneet niistä koko maailman sosiaalitoimistoja. Maksattaneet miljarditokulla afrikkalaisten kuluja, ja tuoneet ne siitä huolimatta tänne. Ilmastohätila ei haittaa mitään vaikka väestömme olisi miljardi, kunhan se on mustaa tai arabitaustaista, Kymmenen valkoista on siis suurempi haitta ja uhka yhteiskuntajärjestykselle kuin tuhannet kehitysmaista meloneet puikulapäät jotka ei koskaan integroidu. Tämä ei ole vihapuhetta, tämä on fakta, ja mitä edes on vihapuhe ? Ei sitä ole olemassakaan jos siitä voidaan tuomita vain valkoiseen kansanosaan kuuluvia. Meilläkin on media ( YLE ) ihmetellyt kuinka kaikki ovat voineet muuttaa äänestyskäytöstään näin lyhyessä ajassa, niinpä, miettikääpäs sitä kahteen kertaan, minä tiedän jo vastauksen.

n/a

Taas elävä esimerkki kuinka vaarallinen Tucker Carlson on ja miksi on hyväksyttävää hiljentää väärät äänet ja mielipiteet. Mahtavaa, totuus ei pala tulessakaan

John Quiman

Kun Fox News antoi ”vaaralliselle” T. Carlsonille kenkää, tippuivat Foxin katsojaluvut dramaattisesti. Kun hän aloitti Twittereissä uutislähetyksensä, oli heti kättelyssä miljoonayleisö.

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by John Quiman
Ilkka Manttari

Missä on oikeus. Oikeus ei ole mielivaltaa vaeltaa euroopassa haluamallaan tavalla. Oikeus on rajatarkastukset ja koko kehitetty järjestelmä josta tietyistä oikeuksista nauttivat ne jotka niistä ovat maksaneet, myös heidän lapsensa jotka tätä maksamista verojen muodossa jatkavat.Proomu vain takaisin sinne mistä se on tullutkin ja toivottavasti muutama poliitikko jotka tätä politiikkaa kannattavat mukaan.

John Quiman

Suomalaiset ovat rakentaneet Suomen itseään ja jälkipolviaan varten kovalla työllä. Nyt kun maa ehti vauraaksi asti, pistävät vihervassut maan tuhannen peeksi niin taloudellisesti kuin kansan viihtyvyyde, turvallisuuden ja säilymisen osalta.

Vihervassut edustavat historiallista vastuuttomuutta kautta länsimaiden, eikä heitä historia tule koskaan muistamaan hyvällä, kirjoittipa historian sitten kuka tahansa. Jos länsimaalaiset kirjoittavat, pääsevät vihervassut kansainväliseen Hall of Shame’en. Kyllä he vielä uskovat tekevänsä hyvää, kun ei ole totuutta vastavoimana riittävästi. Ilkunta lakkaa ja häpeä alkaa heti, kun todellisuuden tunnustavat pääsevät niskan päälle. Ja pääseväthän he.