Eurooppa Maahanmuutto Rikos

Mohamed ja Mahamed murhasivat väärän henkilön – tuomittiin elinkautiseen vankeuteen

Tuomitut jengirikoilliset. Kuva: Ruotsin Poliisi.

Eräänä tammikuun iltana 39-vuotias pienen lapsen isä Kostas käveli ulos ravintolasta syötyään illallista hyvien ystäviensä kanssa. Se tulisi olemaan viimeinen asia, jonka hän teki elämässään. Sisäänkäynnin eteen pysähtyi auto, josta ammuttiin useita laukauksia. Kostas sai osuman päähänsä ja kuoli välittömästi. Tekijät – jotka erehtyivät henkilöstä – on nyt tuomittu elinkautiseen vankeuteen.

Tammikuun 20. päivä oli Kostasin viimeinen päivä. Tuona päivänä hänen lapsensa jäivät isättömiksi. Näin kävi viattomalle uhrille Ruotsissa riehuvien maahanmuuttajarikollisten jengisotien aikana.

Kostasin ravintolan ulkopuolella Tukholman pohjoispuolella Solnassa teloittaneet maahanmuuttajajengiläiset oli palkattu ampumaan jengin jäsen, mutta he erehtyivät henkilöstä ja murhasivat sen sijaan Kostan, jolla ei ollut mitään tekemistä jengirikollisuuden kanssa. Toisin kuin useimmissa jengimurhissa, tällä kertaa poliisi onnistui pidättämään tappajat – Mahamed Alin, 25, ja in, 30. Molemmat on nyt tuomittu elinkautiseen vankeuteen murhasta.

Murhan väitetään tapahtuneen osana maahanmuuttajarikollisten Foxtrot-verkoston ja Valley-verkoston välistä tappavaa konfliktia. Mahamed ja Mohamded eivät itse osallistuneet konfliktiin, vaan toimivat freelancer-palkkamurhaajina rahaa vastaan. Sen sijaan he kuuluvat toiseen rikolliseen maahanmuuttajajengiin.

Tuomitut

Mahamed tuomittiin myös murhayrityksestä, sillä ampumapaikalla oli läsnä useita ihmisiä. Hänet tuomitaan myös törkeästä ampuma-aserikoksesta. Hänen on myös maksettava useille henkilöille vahingonkorvauksia yhteensä jopa 1,3 miljoonaa euroa. Mahamed on Somalian kansalainen, mutta hänelle on myönnetty myös Ruotsin kansalaisuus, joten häntä ei voida karkottaa.

Mohamed on tuomittu murhan lisäksi myös murhan yrityksestä samasta syystä. Hän on yhteisvastuussa Mahamedin kanssa noin 1,3 miljoonan euron suuruisista vahingonkorvauksista. Hän on myös Somalian kansalainen, mutta toisin kuin Mahamedille, hänelle ei ole vielä myönnetty Ruotsin kansalaisuutta. Siksi hänet tuomittiin karkotettavaksi ilman määräaikaa.

Molemmat ovat tunnettuja jengirikollisia, jotka kuuluvat maahanmuuttajaverkostoon ”FLG”, joka on lyhenne sanoista ”Filterless Boys”. Mahamedilla on aiempia tuomioita useista ryöstöistä ja huumausainerikoksista. Mohamed on aiemmin tuomittu muun muassa väärästä syytteestä, törkeästä huolimattomuudesta liikenteessä, toistuvasta törkeästä laittomasta ajoneuvon kuljettamisesta, rattijuopumuksesta, useista huumausainerikoksista ja teräaselain rikkomisesta.

Ruotsalainen pommintekijä

Jutussa tuomittiin myös 26-vuotias Alfred Wennberg 5 vuodeksi ja 3 kuukaudeksi vankeuteen avunannosta murhaan. Rangaistusta alennetaan, koska hänet tuomittiin hiljattain vankilaan muista rikoksista, mikä olisi johtanut alennukseen, jos hänet olisi tuomittu näistä samaan aikaan.

Alfred Wennberg. Kuva: Ruotsin Poliisi.

Hän on toiminut Foxtrot-verkoston johtajan ”kurdikettu” Rawa Majidin pommintekijänä. Hänet on aiemmin tuomittu pahoinpitelystä, virkamiehen uhkaamisesta, väkivaltaisesta vastustamisesta, varkaudesta, erittäin törkeästä huumausainerikoksesta, törkeästä huumausainerikoksesta, useista huumausainerikoksista sekä rattijuopumuksesta.

Lähde: Samnytt

8 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Jukka Severinkangas

Toisella sonta…kasalla on myös Ruotsin kansalaisuus, joten elukkaa ei voi siten karkottaa! Voi pyhä yksinkertaisuus! Jos kansalaisuus on myönnetty, kait sen voi ottaa poiskin! Tuommoisille pitäisi antaa vain yksi tuomio! Elukoilla ei ole ihmisoikeutta!

Teuvo Kauppi

Suomen residentti Å.Stüb : ”maahanmuutto on rikkaus, ei mulla muuta”
#alexanderstubb #stubb #suomi #jihadistit

Kauko Aalto

Silmistä näkee suoraan takaraivoon, nämä eivät kuulu ihmiskuntaan, tuskin edes eläinkuntaankaan, mutta nimet selittävät jo paljon, somaleja tietenkin tämän laatuinen toiminta on heillä geeneissä. Nämä pitäisi ihmisyyden nimissä viedä saunan taakse. Ceterum autem censeo, islam esse delendam.

Marko Kristian

Alfred on ollut teini-ikäinen silloin kun toitotettiin lapsille ja nuorille kuinka monikulttuuri on rikkautta, ja maahantulijoiden kanssa on kivoja pelihetkiä.
Noin siinä sitten käy kun niihin porukoihin eksyy.

Ilkka

Ylvan mukaan kuolemme nälkään ellei näitä oteta miljoonia lisää.

Ilkka

Kyllä ne voidaan karkottaa, kyse on vaan siitä että perutaan se Ruotsin kansalaisuus joka ei pitäisi olla mikään itsestään selvyys. Sitten on toki olemassa myöskin omakäden oikeus, jota suosittelen käytettäväksi ellei viranomaisten kantti riitä.

Kauko Aalto

Ei tarvita elinkautista, puoli vuotta riittää, tietenkin ilman ravintoa ja vettä, tulee paljon halvemmaksi ja on myöskin ihmisoikeuksia kunnioittava ratkaisu, näillä kun ei ole mitään oikeutta elää.

John Quiman

Näin ne monien vuosikymmeniä sitten ennakoimat ongelmat realisoituvat. Suvakit, jotka ongelman ovat luoneet, eivät ole tietävinään koko ongelmasta ja vielä vähemmän syyllisyydestään.