Eurooppa Maahanmuutto Rikos

Musta nuori murhasi valkoisen pojan – kehui teolla tekemissään rap-sanoituksissa

Kuva: Kuvakaappaus/Youtube.

Musta myös kuvasi videon itsestään naureskelemassa heti verityön jälkeen.

18-vuotias nuori musta mies, Elijah Gokool-Mely, tuomittiin murhasta tämän puukotettua Victor Lee– nimistä 17-vuotiasta valkoista poikaa ja työnnettyä tämän jokeen Lontoossa, Englannissa.

Lee oli vielä elossa, kun kaksi asuntolaivassa asuvaa henkilöä olivat huomanneet hänet ja pelastaneet joesta. Hän kuitenkin vuoti kuoliaaksi hetken kuluttua kolmesta puukotushaavastaan, joista kaksi oli selässä ja yksi rinnassa.

Gookol-Mely oli teon jälkeen kuvannut videon, missä hän istuu Leeltä viedyn pyörän kyydissä hänen ystävänsä polkiessa, ja naureskelee juuri tekemälleen verityölle. Poliisi oli löytänyt mustan kotoa veitsen, josta löytyi sekä Leen verta että Gookol-Melyn DNA:ta. Häneltä oli myös myöhemmin löydetty vankilassa ollessaan muistikirja, mihin hän oli kirjoittanut rap-kappaleen sanoitukset, missä hän kehuskeli tekemällään murhalla.

Alaikäinen Lee oli ostellut veitsiä internetin valepassia käyttäen ja myi niitä muille teineille kadulla tienatakseen rahaa, mutta hänellä ei kuitenkaan ollut minkäänlaisia yhteyksiä jengeihin tai kiinnostusta rikolliseen elämäntyyliin. Lee oli ei niin viisaasti sopinut Snapchatissa kaupat veitsen ostamisesta kiinnostuneen mustan Gookol-Melyn kanssa, jota tapaamaan mentyään hän päätyi murhatuksi.

Lähde: Daily Mail

1 Kommentti
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ruoste Iskee

Ei ollut valkoisellakaan ihan rehellinen ”harrastus”. Puukkojen myynti, nostaa jo tuo karvat pystyyn. Minullakin oli tuon ikäisenä rahahuolta mutta ei ikinä olisi tullut edes mieleen että olisi mennyt kadulle myymään madollisia murhavälineitä. Minut kasvatettiin rehelliseksi ja näin liian läheltä onta kertaa rikoksia tai niiden suunnittelua että kasvoin vihaamaan rikollisia tai niiden aloittelijoita joka solullani. Eikö sitä rahaa olisi helpommin saanut vaikka ajelemalla nurmikkoa asuntojen pihoilta.