Eurooppa Maahanmuutto Rikos

Mustat murhasivat jalkapalloilijan, koska tämä vahingossa kosketti yhden heistä selkää klubissa

Kuvituskuva. Kuva: Wikimedia Commons.

Henkirikos ei tapahtunut välittömästi suuttumuksen vallassa, vaan suunnitellusti kaksi päivää myöhemmin.

Kaksi mustaa miestä tuomittiin hiljattain vankeuteen murhasta Iso-Britanniassa näiden puukotettua nuoren miehen kuoliaaksi yökerhon tanssilattialla joulukuussa 2022.

Remy Gordon ja Kami Carpenter todettiin syyllisiksi 23-vuotiaan valkoisen jalkapallolupauksen, Cody Fisherin murhaan, jonka mustat puukottivat kuoliaaksi hänen tyttöystävänsä ja parhaan ystävänsä edessä birminghamilaisessa Crane-yökerhossa.

Syyttäjän mukaan murha oli Gordonin kosto Fisherille siitä hyvästä, että Fisher oli koskenut vahingossa hänen selkäänsä yökerhon tanssilattialla. Valvontakameramateriaalin ja muun aineiston perusteella Gordon oli vaatinut selkänsä vahingossa koskettamisen takia Fisheriltä anteeksipyyntöä ja kun valkoinen ei tähän suostunut, Gordon alkoi suunnittelemaan tämän murhaamista ystäviensä kanssa.

Muutamaa tuntia välikohtauksen jälkeen Gordon oli yksityisessä Snapchat-ryhmässä jakanut kuvan Fisheristä ja kysellyt tästä tietoja, sekä puhunut puukottamisesta. Kaksi päivää myöhemmin naamioitunut, noin 10 hengen miesjoukko oli hyökännyt Fisherin kimppuun yökerhon tanssilattialla ja iskenyt veitsen hänen sydämeensä.

Tekonsa jälkeen Gordon ystävineen olivat menneet paikalliseen pitseriaan syömään, jossa he valvontakameramateriaalista päätelleen naureskelevat ja uudelleenesittävät puukotushetkeä. Valamiehistön todettua mustat syyllisiksi murhaan oikeudessa, heidän paikalla olleet perheenjäsenensä alkoivat pitämään mekkalaa ja poistuivat paikalta ovet paukkuen.

Lähde: Daily Mail

Tilaa
Ilmoita
3 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Marko Kristian

Roduilla on eroa?
Älykkyys ja impulssikontrollin puute on ne näkyvimmät erot, ne seuraa sukupolvesta toiseen eikä auta vaikka siirtyy mantereelta toiseen.

Ruoste Iskee

Tuoltakin olisi vältytty, jos euroopassa hallitukset pitäisi itsenäisyydellä arvoa eikä päästäsi alkuntaisia olioita maahansa. Mutta mikään tapaus ei vaikuta euroopan täysin hulluihin päättäjiin, vaan nuo ammentaa aina vain enemmän murhakuttuureita eurooppaan.

Teuvo Kaüb

tyypillistä n kulttuuria, älykkyyttä ja käytöstapoja