Muu maailma Politiikka

Ottawan poliisi ilmoitti lopettavansa Freedom Convoy -mielenosoituksen tänä viikonloppuna

Kuva: Wikimedia Commons.

Poliisi aikoo käyttää ennennäkemättömiä toimenpiteitä “Freedom Convoy” -mielenosoituksen lopettamiseksi.

 

Ottawan vt. poliisipäällikkö lupaa, että kaupungin ydinkeskustassa näyttää tänä viikonloppuna ”hyvin erilaiselta” kuin kolmena edellisenä viikonloppuna, nyt kun “Freedom Convoy” -mielenosoitusta on kestänyt jo 22 päivää.

Kolmen kilometrin alueelle on pystytetty noin 100 tarkastuspistettä valvomaan liikennettä ”punaiselle vyöhykkeelle”, ja parlamenttirakennuksen (Parliament Hill) ja muiden liittovaltion rakennusten ympärille on pystytetty turva-aidat.

Torstaina poliisi pidätti useita ihmisiä keskustan alueella, mukaan lukien saattueen järjestäjät Chris Barberin ja Tamara Lichin.

Virkaatekevä poliisipäällikkö Steve Bell kehotti mielenosoittajia poistumaan keskustan alueelta ja lupasi, että poliisi ryhtyy toimiin mielenosoituksen lopettamiseksi.

”Meillä on hyvin harkittu suunnitelma, joka on yksityiskohtainen ja jonka läpivieminen vie aikaa, ennen kuin voimme poistaa kaikki ihmiset kokonaan ydinkeskustasta”, Bell sanoi.

”Voin luvata, että tämä viikonloppu tulee näyttämään hyvin erilaiselta kuin kolme edellistä viikonloppua,” hän vakuutti.

Ensimmäiset rekat saapuivat Wellington Streetille 28. tammikuuta osana “Freedom Convoy” -mielenosoitusta, jolla vastustettiin COVID-19-rokotepakkoa ja muita kansanterveydellisiä velvoitteita. Sen jälkeen sadat ajoneuvot ovat tukkineet Wellington Streetin, Rideaun ja Sussexin risteyksen sekä muita teitä parlamentin alueella.

Ottawan poliisi työskentelee Kanadan liittovaltion poliisin (RCMP) ja Ontarion provinssin poliisin (OPP) sekä kunnallisten poliisiviranomaisten kanssa.

Bellin mukaan poliisi on sitoutunut lopettamaan tämän “laittoman mielenosoituksen”, mutta ei halua vahvistaa mitään aikataulua mielenosoituksen lopettamiseksi.

”En pysty asettamaan mitään aikataulua sille, milloin tämä lopullisesti päättyy. Mutta voin luvata, että tänä viikonloppuna kaupungin keskustassa on hyvin erilainen näkymä kuin kolmena edellisenä viikonloppuna,” Bell selvitti.

Poliisin perustama turva-alue

Ottawan poliisi on perustanut niin sanotun ”turva-alueen”, joka rajoittaa liikennettä kaupungin keskustaan.

Poliisin mukaan tarkastuspisteitä sijoitetaan Queenswayn ja Wellington Streetin väliselle alueelle sekä Bronson Avenuen ja Rideau-kanavan väliselle alueelle.

Poliisin mukaan kaikki, jotka asuvat, työskentelevät tai liikkuvat alueella muista syistä kuin osallistuakseen mielenosoitukseen, saavat tulla alueelle.

”Henkilöiden on esitettävä todistus siitä, että he ovat oikeutettuja matkustamaan turva-alueelle”, poliisi sanoo.

 

Lähde: CTV News

32 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka Forsten

Ottawan poliisista tulee siis Antavan poliisi.

Kata

https://www.instagram.com/tv/CaK8ap9jWru/?utm_source=ig_web_copy_link

Tuossa ne(keitä lienee) ovat antavinaan…kyllä alkaa muistuttamaan niin 30-lukua että eikö jo vinkuvimmatkin woket ala tajuta että nämä voi olla omalla takapihalla myös!
Järkyttävää ja uskomatonta.En nähnyt mitään tästä noissa lehdyköissä….liekö uutisissakaan.

John Quiman

Vähän outoa, että poliisit poistavat numeronsa ja nimensä asuistaan. Katsooko Turdeau, että anonyyminä on helpompaa pamputtaa? Mahtaakohan tuo olla edes laillista? Eihän tuo Trudeau ole laista kovin piitannut, jos laki on hänen kanssaan eri mieltä.

Kata

Tryddeduauee on kuin muutkin länsijohtajat nyt..lait kävellään yli noin vain koska ihaillaan Kiinaa…ja voi Suomi voitti Olympiakultaa jääkiekossa mutta se sotilaiden lipunkanto…juuu niin 所以在中國….mutta onnittelut oli hieno peli ja jäkeenpäin maskit naamaan juu…

Juha

Kommunistinen Kanada. Poliisit tappoivat jo erään vanhemman naisen siellä. Tämähän on kuin Tianmenin aukio.. kas kun eivät tuo panssarivaunuja kaduille rauhallista mielenosoitusta vastaan. .

No, vastaavaa näemme pian kommunistisessa EUssa. Erotkaamme EUsta.

Kata

https://www.instagram.com/p/CaI1w47rrXh/?utm_source=ig_web_copy_link

Nyt se sössöttäjä-just-in on vauhdissa.Walkeria käyttävä mummo maahan ja paljon muita.Hevoset polkemaan ihmisiä???Aivan käsittämättömän seko koko tuokin hallitus.Suoraan tosiaan kuin Tiananmenin aukio…ei hemmetti!
Kertaakaan se pelkuri ei ole tullut keskustelemaan noiden kanssa vaan tämä on hänen vastauksensa.Ja maailma katsoo vierestä koska kaikki on samaa mieltä että änweeeooo se olla pittää!

Jatkumo

Justine Trudeau onkin lipevän hennolla äänellään kertonut yleisölle että pitää Kiinasta, sen vuoksi, koska sen johtajat voivat määrätä mitä tahansa punavihertoimia ilmastonmuutoksen nimissä ja kansa ei voi muuta kuin totella, ”mitä pidän hyvinkin mielenkiintoisena”, sanoi Trudeau hymy kasvoillaan.

Kata

https://www.instagram.com/reel/CaIubzNLqOn/?utm_source=ig_web_copy_link

Siinä se.Ei epäilystäkään mistä tykkää..like father,like son…

John Quiman

Paljasti vain vallanhimonsa ja sen, että on katkera siitä, että ei voi määrätä parlamenttia ja kansaa joutuu kuuntelemaan, tai ainakin teeskennellä kansan kuuntelemista.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by John Quiman
Kristiina

Castro Jr. on kaiketi aika hyvällä todennäköisyydellä jonkun muun sätkynukke. Löysin tämän theconservativetreehouse.com sivustolta, juttu kehotti kiinnittämään huomiota sen ihan videon alussa taustalla sätkivän naisen – Chrystia Freeland, Kanadan varapääministeri – liikkeisiin verrattuna Trudeaun puheen rytmiin. Jutun mukaan häntä pidetään sinä sätkynukkea ohjailevana voimana (tai ainakin sinä tyyppinä joka antaa nukelle ohjeet), ja ilmeisesti siihen on kohtalaisen hyviä syitä.
https://www.youtube.com/watch?v=lgB6iqOq4Jw
Kanadan pankkisysteemi joutui muuten ilmeisesti hiukka vaikeuksiin sen Convoyn jäsenten ja tukijoiden pankkitilien jäädytyksen suhteen. Ihmiset rupesivat nostamaan rahojaan ulos pankeista…
Jos osaa englantia hyvin tuo conservative treehouse on niitä joita kannattaa ehkä lukea.
Se poliisihevosen kaatama vanha nainen ilmeisesti selvisi hengissä, joutui kyllä sairaalaan.

John Quiman

Justin Trudeaun oma veli kertoi TV-haastattelussa, että hänen veljeään ohjaillaan muiden toimesta, ilmeisesti kiristämällä, koska Justin-veli oli jollain tavalla ollut tekemisissä Epsteinin kanssa.

ike

Miten näistä entisistä demokratioista (Kanada, Australia…)on kuoriutunut niin nopeasti valtioita joiden toiminnassa on selviä viitteitä fasismiin. Vasta nyt ymmärrän miten veitsen terällä me olemme, vaikka olen yrittänyt olla ajan tasalla.

John Quiman

Tie alas on aina lyhyt ja nopea. Tie ylös on aina pitkä ja raskas.

Länsimaissa on kurssi käännetty alamäkeen, joten se menee nopeasti. Jos se menee kovin pitkälle, tulee tie takaisin ylös olemaan hyvin pitkä ja raskas.

Nykysukupolvien järjen puute ja kuvitellut unelmat vievät turmioon, koska ne eivät perustu todellisuuteen ja elämään, eivätkä edes luontoon.

Kata

Näin on käynyt minullekin ja varmaan monelle muulle.Olemme olleet luottavaisia läntiseen sivistykseen mutta tämä nopea muutos on kytenyt kauan jo taustalla,me emme vain ole tajunneet.
https://www.instagram.com/tv/CaIpKPfDRS6/?utm_source=ig_web_copy_link

Nyt olemme tässä,me myös!

Juha

Kyllähän tämå sivistysvaltion ja järjestyneen yhteiskunnan alasajo on nähty jo toistakymmentä vuotta. Nåitä totalitarismin varoittelijoita on ollut ”katoilla ja korokkeilla” huutamassa kuuroille korville totalitarismin etenemisestä. Hyvä esimerkki on Sanden blogi (rayhablogi dot com) , jota olen seurannut alusta asti 2013. Hänen ennusteensa ja varoituksensa on osunut täysin oikeaan.

Mutta ei näitä kukaan lue tai kuuntele. Ihmiset ympärilläsi elävåt psykoosissa. Viime eduskuntavaaleissa noin 99.9 %a kannatti komlunistista EU totalitarismia. Se kertoo jotain meistä suo-maalaisista.

Kata

Valitettavasti niin totta.

John Quiman

URL ei ollut ihan oikea. Pitää olla http://rayhablogi.blogspot.com
Siitä kun napsauttaa 2013 oikealla puolella olevasta listasta löytää hupaisan kirjeen Jutalle ja Jyrkille. Löytyy siitä 2013 luettelosta muitakin hyviä kirjoituksia, kuten ”HYVÄÄ UUTTAVUOTTA, RIKOLLISVALTIO!”

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by John Quiman
Kata

Olipa hyvä kirjoitus!Ja jo vuodelta 2013!

ike

Nyt meni seurantaan tuo blogi.

Kata

Samoin!

Kristiina

Sanoisin että tämä on aika hyvä essee aiheesta (jos ymmärrät englantia hyvin – ehkä joku voisi tehdä tiivistelmän suomeksi?)

https://theupheaval.substack.com/p/reality-honks-back?r=1ke0l&utm_source=urlhttps://theupheaval.substack.com/p/reality-honks-back?r=1ke0l&utm_source=url

Kata

Olipa hieno kirjoitus!Täyttä asiaa!Kiitti!
”Ajattelevat luokat ovat kohtalokkaasti poistuneet elämän fyysiseltä puolelta… Niiden ainoa suhde tuottavaan työhön on kuluttajien suhde. Heillä ei ole kokemusta minkään merkittävän tai kestävän tekemisestä. He elävät abstraktioiden ja kuvien maailmassa, simuloidussa maailmassa, joka koostuu tietokoneistettavista todellisuusmalleista – ”hypertodellisuudesta”, kuten sitä on kutsuttu – erotettuna maukkaasta, välittömästä, tavallisten miesten ja naisten asuttamasta fyysisestä todellisuudesta. Heidän uskonsa ”sosiaaliseen todellisuuden rakentamiseen” – postmodernistisen ajattelun keskeiseen dogmaan – heijastaa kokemusta elämisestä keinotekoisessa ympäristössä, josta kaikki, mikä vastustaa ihmisen hallintaa (väistämättä myös kaikki tuttu ja rauhoittava) on tiukasti suljettu pois. Hallitsemisesta on tullut heidän pakkomielle.”
Niinpä!

Ilkka Forsten

Valtaapitävien pelko haisee tänne asti. Kysymyshän ei ole millään tavalla ” laittomasta” mielenosoituksesta, jos yhä ollaan pitävinään kiinni siitä että maa on demokratia. Jos demokratiassa(kaan) ei enää saa olla muuta kuin samaa mieltä päättäjien kanssa, on aika muuttaa järjestystä.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Ilkka Forsten
John Quiman

Laittomuuksia harrastava hallinto julistaa laillisen mielenosoituksen laittomaksi laittomilla päätöksillä. Hyvin menee länsimaissa. Tuo samahan toistuu länsimaissa vähän kaikkialla.

Kata

Ja trydde saarnaa demokratiasta…niinkuin nämä muutkin styrankit… ällöttävää pashaa.

Kata

https://www.foxnews.com/media/lawmaker-trial-europe-religion-free-speech-cautionary-tale

Olemme kuuluisia maailmalla..mutta todella surkealla tavalla.Häpeällistä.
Tuossa jutun lopussa on Lighthouse Faith haastattelu Räsäseltä.

Maailma luisuu kurimukseen

Tottahan toki. NWO pitää taas saada käyntiin.

Jake and the fatman

”Henkilöiden on esitettävä todistus siitä, että he ovat oikeutettuja matkustamaan turva-alueelle”
Tällaisia lausuntoja nähdään usein dystooppisissa kirjoissa ja elokuvissa joissa diktaattorit piinaavat kansalaisia, taikka autoritääristen valtioiden synkässä historiassa.
Länsimaisessa demokratiassa kun esitetään tällaisia lausuntoja, ja mm. estetään mielenosoittaijilta heidän omien pankkitiliensä käyttö, ollaan todella pahaan suuntaan menossa…

Ilkka Forsten

” Luotan nykyään enemmän siihen mitä luodit sanovat.”

ike

Jos suomalaiset nyt alkaisivat nostaman pankkitileiltään käteistä rahaa niin aika pian oltaisiin tilanteessa jota kukaan ei voi ennustaa. Ensin tulisi tilanne jossa käteisnostoautommatit suljettaisiin. Joten jos ette luota pankkeihin, kannattaisi ehkä nostaa ainakin se toimintatonni, jos siihen on varaa. Varakkaat voisivat nostaa toimintakymppitonnin jne. Ei menisi kauan aikaa kun tulisi valtionvarainministeriö selvittämään että mitään paniikkia ei ole. No uskokoon kuka haluaa. Ei hyvältä näytä.

jep

Kovat piipussa sheriffeillä? Muutama marttyyri varoitukseksi? Kynä on kuitenkin lopulta miekkaa mahtavampi.

Ilkka Forsten

Sikäli kyllä että kynällä valtiorajat on viimekädessä piirretty, mutta sitä on edeltänyt sohiminen puoleen jos toiseenkin niillä miekoilla.