Eurooppa Maahanmuutto Politiikka

Pääministerin kotikaupunki on muuttunut getoksi

Ruotsin pääministeri, Ulf Kristersson (2022). Kuva: Wikimedia Commons / CC BY 2.0 DEED / European People's Party.

Niin kutsuttu ”kreivi” on yksi Foxtrot-verkoston johtohahmoista, ja hän on asunut Strängnäsissä Etelä-Ruotsissa muutaman vuoden ajan – muutaman sadan metrin päässä pääministerin yksityisasunnosta. Nyt koko kaupunki on muuttunut getoksi, jossa on jengisotia ja ammuskelua , SVT kertoo.

”Kukaan ei koske Strängnäsiin, muuten tulee ilotulitus. Räjäytän jokaisen portaikon”, sanoi niin kutsuttu ”kurdikettu” Rawa Majid uhkausviestissä jokin aika sitten.

Nyt väkivaltaisuudet kaupungissa ovat kuitenkin kiihtyneet.

”Tämä on minun kotikaupunkini. Ajattelen kuten lähes kaikki muutkin. Kun se tulee niin lähelle, siitä tulee hyvin konkreettista. Nyt olen myös kokenut sen ja se on hyödyllinen muistutus”, pääministeri Ulf Kristersson (M) sanoi SVT:lle.

Viime keväänä Strängnäsissä, muutaman kilometrin päässä Kristerssonin kodista sijaitsevasta teollisuuskiinteistöstä tehdyssä kotietsinnässä löytyi yli 100 kiloa huumeita. SVT on nyt tehnyt lyhyen dokumenttielokuvan ”Strängnäs – Ketun kaupunki” Etelä-Ruotsin pikkukaupungin rikollisuudesta. Muun muassa iäkäs pariskunta joutui kärsimään, kun heidän kotiinsa hyökättiin erehdyksessä räjähteellä.

Lähde: Fria Tider

3 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
John Quiman

Joko edes tuolla herättäisiin ymmärtämään suvakkien maahanmuuttopolitiikan idioottimaisuus?

Kauko Aalto

Tarkennus olisi paikallaan se on muuttunut muslimisiittolaksi.

Teuvo Kauppi

Maireasti virnuilva mulkqvist